2010 Aralık Anneleri

Çocuk allahtan şimdilik pek birşey anlamıyor ya...Benim de canım en çok çiğköfte çekiyor ama alıp asla yemem...
Dikkat ediyorum ya bir kere yedim daha...
Çorba ve salata ile geçiştiriyorum öğleleri ve bol bol meyve kızlar meyve bulantılara da çok iyi geliyor...

kızlar kaç günde çıkıyo bu iki test sonucu
cnm ben özel hastneye gidiyorum 4 gün dediler ama diğer yerleri bilmem

cnm noldun ya nazara mı geldin ne aman allah korusun bebeğe yada sana çok kötü bişeyde olabilirdi kimbilir ne koydular içine insanlarda insaf yokki bozuk ete kiremit tozu katıp sucuk yapıolarmış allah islah etsin en iyisi evimizde yemek ama o da her zaman olmuyo ki

nası ama kıpır kıpır dimi minişin elleri ayakları fıldır fıldırdı bnmkinin 9+2 de gittim usgde 9+ 6 çıktı çok tuaf ya nasıda büyüyolar böle ble derken kucağımızda olucakalr allahın izniyle

beni en sonunda mide kazıntısı öldürücek yaaa.Bıktım sanki 4 gün yemek yememişim gibi ya usandım doymuyacak gibiyim elim titriyor böyle şekerim mi düşüyor ne oluyor anlamıyorum..Yiiterrr yaaaa yiiiterrr amaboshayallersmile

Güzelim artık etli çiğköfte satmak yasak, benim de canım istemişti geçen etsizlerden yedim. Seninde çok canın isterse etsiz yiyebilirsin.

meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hiç iyi değilim ya.
hastayım
bağazım acıyo
burnum şırıl şırıl
vücudum kırılıyo
bugün okula gitmedim
okadar yani.
ben de doktorumu aradım ilaç almamı tavsiye edermisiniz diye
o da bi muayene ol , ilacı bana danış dedi
şimdi de kendime kzııyorum
acaba doktora gitmeyi ihmal mi ettim diye
2-3 gündür çekiyorum
şimdi de gidicem ilaç vericek
tam geçicek belki bi d eilaç almış olucam
ya kafam da karıştı
durup durup ağladım dün bugün
boğazım acıyo
canım bişey istemiyo
ara sıra öğürüyorum.
başlıyorum ağlamaya
kendime değil
bebişim d ebenim yüzümden çekiyo diye
bişey olmamıştır
uamrm zarar vermemişimdir diye
canım acyip sıkkın.
napıyım sizce.

Ben de öyleyim meyve ve salatalık atıştırıyorum...
Bitmeyecek ki zannımca akannehir
Bu arada ben ne 2 li nede 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum...
Ama sanırım herkes yaptırıyor...

Maşallah gizemli, senin tüp bebek değilmiydi nasıl büyük çıkmış öyle afferim miniğine yaaa Büyümüş demek ki annesiii!!

Güzelim artık etli çiğköfte satmak yasak, benim de canım istemişti geçen etsizlerden yedim. Seninde çok canın isterse etsiz yiyebilirsin.

Hadi ya bak onu hiç araştırmadım ohaoldumsmile
Öyle ise yerim bir kerelik çünkü acayip canım istiyor tam merkezdeyim heryerim cafe, lokanta :sinifsinif:

Sen yine mi hasta oldun balım yaaabilmiyorumkismile Bence git artık doktora, mutlaka zararsız ilaçlar vardır, kısa sürede iyileşecekken sürdü de sürdü yani, geçmiş olsun:1hug:

Bence doktora gitmen lazım...
Gebelikte grip ağırdır ve kolay kolay geçmez...

Canım zaten çoğunun içinde et yok emin olabilirisin az et koyup gerisine de patates bulgur koyuyorlar.Ben hamile olduğumu bilmiyordum yedimçZaten ben hamile olduğumu bilmeden neler yaptım bilseniz : )

Canım korkma zarar vermemişsindir.O şimdi kendi alemindedir.Sen biraz daha erken doktora danoşsaydın keşke en azından erkenden sana uygun bir ilaç verir bu kadar ağır geçirmezdin.Hemen başladın kuruntulara git bakalım bir doktora ne diyecek.

Ben de öyleyim meyve ve salatalık atıştırıyorum...
Bitmeyecek ki zannımca akannehir
Bu arada ben ne 2 li nede 3 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum...
Ama sanırım herkes yaptırıyor...

Ayy yedim 1 saat önce meyve kesmedi maalesef.Tekrar başladı bende oturup yemek yedim napım.Ölcem sandım : )

Aaaa neden yaptırmayı düşünmüyorsun.

cnm ben böle durumlarda şu iki şeyi yapıorum akşama
soğanı kavuruyorum içine biber salçası domates salçası ve domates rendesi koyduğum tencereye çorba için gözkararı su katıyorum sonra su kaynayınca içine tel şehriye atıyorum göz kararı kaynayınca için kekik nane karabiber kırmızı biber katıyorum ve yerken limon döküyorum buna eşimle ben şifa çorbası diyoruz uyduruk bişey sonra ılık bi duş alıyorum sonra yatarkende sıcak suya 1 limonun suyunu bal ve karabiber katıp içiyorum gece yatarken normalden biraz daha kalın giyiniyorum gecenin 3üne saat kurup kalkıyorum neden dersen bunları yaptıktan sonra terliosun çünkü o sebepten üstümü değiştiriyorum terlememişsen uyumaya devam...ayrıca burnum içinde bir bardak kaynar suya bir bardak soğuk su katıp içinede dolu bi tatlı kaşığı yemek tuzu koyuyorum burnuma bundan damla niyetine koyuyorum acayip akıtıyo burnu ve nemlli kalıo burun serum fizyolojik gibi yani işte bunları yap derim hemen ilaç içme zaten zor kısmın atlattın...ama baktın terleyince geçmiyo yarın öğlen doktora

Canım çok sevindim. 2li test sonucunuda bekliyorum merak ettim belki erkenden benim gibi cinsiyetinide öğrenirsin :)

denizcim çok geçmiş olsun tatlım,sıcak bişeyler iç bide limonda kaynatabilirsin ama dr.a git bencede,sanırım bebk ilaçları zararlı değil öle bişeyler yazabilirler,eltim emziriyo oda çok gripti dr. bebek şurubu yazmıştı,öle bi çözüm bulabilirler cnm,dikkat et valla

kızlar boğazım dün çok acıyodu . bugün biraz daa iyi.
işte gitsemmi acaba.
bıktım ya bu hastalıktan.
oturup ağlamak istiyorummmmmmmmmm

Maşallah gizemli, senin tüp bebek değilmiydi nasıl büyük çıkmış öyle afferim miniğine yaaa Büyümüş demek ki annesiii!!

cnm tüp bebek sadece yapım aşamasında fark ediyo ondan sonra normal gebesin

bnm doktorum sadece önlem amaçlı bi iğne yaptırıyo haftada bir o büyütü bebeği birden herhalde ben ona bağlıyorum proluton depod diye bi iğne düşükte kesinlikle baskılama etkisi var ama şöle bi kötü yanıda var ölen bebek bile bazen bu iğne yüzünden düşmeye biliyo..

bakalım hakkımızda hayırlısı 12 haftaya kadar olcam 2 tane kaldı

selam kızlar
bende 12+3 günlük hamileyim. inanılmaz derecede acıkıyorum. yemicem diyorum ama kendime hakim olamıyorum...... lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…