ben de özür oluyo diye biliyorum canım. ama çok artar adet gibi bi hal alırsa nolcak bilmiyorum... yalnız hala 40 günü doldurmak gerekir diye düşünüyorum. bu arada özür halinde namaz kılınıyo ama paris olmuyo galiba. iyice bi öğrenmek lazım kime sorsam ki...
benimki gündüz artk çok sık ve uzun emiyor. Daralıyorum artık 1 saate yakın emiyordur. bu nedenle gece 4-5 saat uyuduğunda bile şişmiyor artık göğüslerim. Senin rahatsızlandığın gece sırasını şaşırdığım için bir göğsüm çok şişti,sıtma gibi bir şey tuttu. Ateşim var ve titriyordum. Gece yarısı pompa aldık sağdık falan. O göğsüm anca kendine geldi
walla kanama bitmezse paris beklesin napiym
rahat olmaz zaten o sekilde
ama namaz meselesini iyi hesaplayalim
kafama takildi simdi
:26:
Selam gece kuşları..Geçmişe bakamadım,bi ara döneriz artık.
40 mevzusuna gelince... :) Bende 40 ı doldurup abdest aldım.Sabah saatlerinde yaptım banyomu. Bu arada ben tam adet görmedim.Uzuuun zamandır pembe akıntım var sadece.Ne iş anlamadım.Hiç dr.a da gitmedim.
Sanırım bende yine spiral taktırıcam. Ben memnundum önceden.Sadece ilk taktırdığım zaman çok sık ve uzun süre kanamalarım oldu zamanla düzene girdi. Düzene girdi dediğim yine banyo yapmam 10. gün oluyodu ama kanamam öyle 10 gün sürmüyodu yani..O kadarınada razıyım yan etkisi en az olan yöntem bu benim uygulayacaklarım arasında.Ama işte taktırması ve kontrolleri biraz sıkıyor ve erteliyorum hep..
nerde bu kız diyodum ben de:) spirali sağlık ocağındaki ebemiz tavsiye etmedi bana. talasemi taşıyıcıyım ben. zaten kansızsın, çok kanaman olur halsiz kalırsın dedi. ayrıca da hiç çekemem öyle ayın yarısını kanamalı geçireceksin. kalanında kaç kez parise gidilecek ki zaten...
Hehehehe,o konuyu karıştırma zaten.Eşim diyodu ayın 18 günü kapatıyosun kepenkleri diye :)Bi yandan da iyi oluyo bana yaaa..Şimdi iki çocukla hiç gidesim gelmiyo oralara.Benim eşime güvenim yok hayatım..Bu yüzden önlemi kendim almak zorundayım..Senin güvenin tamsa tabikide vücudunu rahat bırak
Bu hafta misafirim hiç bitmedi..Bugünde annem vardı,akşam kv ler geldi. Gündüz yemekle,akşamımda ikram ve toparlamakla geçti maalesef...Ki ben kendine vakit ayırmayı seven rahat bi tipim yani.KEndime vakit ayıramayınca sıkıntı basıyo :) Bide gördüm dün geceki kaynatmalarınızı içim gitti kaçırdım diyeBensiz yapmayın bi daha bak bozuluyorum
Bak ben bi yandan da geçmişe bakmaya çalışıyorum :)yalnız bravo bize, face de ayrı burda ayrı muhabbet çeviriyoruz. alkışlıyorum...
güvenim tam :) bu paris olayı tek erkeklere mi güzel anlamadım ki, neden kimsenin gidesi yok ve eziyet görüyo herkes. ben de eşim kadar sabırsızlıkla bekliyorum ya... hatta iyi gelcek birilerinin benimle ilgilenmesi...:)
unutmadan; benim de misafirler başlıyo yarın görümcem ve yeğeni gelcek. kalcaklar, pazartesi de diğerleri yani kv, kp, eltimler vs. kalırlar mı bilmiyorum. bikaç gün çok uğrayamam. belli de olmaz tabi:)
Bak ben bi yandan da geçmişe bakmaya çalışıyorum :)
Ay bilmiyorum ya,yorgunluktan mıdır tembellikten mi bilmem ama sırf iş olarak görüyorum ben parisi..:)
Ben Berat konusunda sıkıntılıyım ya,bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Napçam bilmem.Yardım mı alsam diyorum..Eşimde pek yanaşmıyo böyle şeylere..Daha önce gittikte ne kadarını uyguladık sanki diyo..Bende vakit buldukça netten araştırmaya çalışıyorum.Sizde durumlar nasıl?
Aman Allah yardımcın olsun..Hele bide kalıcı misafir dahada zor. Benim eşim de haftaya gececi olacak o zamn gelen olmaz sanırsam :)
bende simdi esimle hesapladim pzt 40. gun oluyocanım google amcaya sordum artık ne kadar güvenilir bi şahsiyetse, 40 günden sonra gelen kan özürdür diyo. sanırım ben 40 günü doldurup salı sabahı erken abdest alıcam. zaten sabah doğum yapmıştım:) tam 40 günlük oluyoruz o gün...
Selam gece kuşları..Geçmişe bakamadım,bi ara döneriz artık.
40 mevzusuna gelince... :) Bende 40 ı doldurup abdest aldım.Sabah saatlerinde yaptım banyomu. Bu arada ben tam adet görmedim.Uzuuun zamandır pembe akıntım var sadece.Ne iş anlamadım.Hiç dr.a da gitmedim.
Sanırım bende yine spiral taktırıcam. Ben memnundum önceden.Sadece ilk taktırdığım zaman çok sık ve uzun süre kanamalarım oldu zamanla düzene girdi. Düzene girdi dediğim yine banyo yapmam 10. gün oluyodu ama kanamam öyle 10 gün sürmüyodu yani..O kadarınada razıyım yan etkisi en az olan yöntem bu benim uygulayacaklarım arasında.Ama işte taktırması ve kontrolleri biraz sıkıyor ve erteliyorum hep..
Yok canım ya,o konuda rahatız biz :) Huyu suyu çok değişti,acayip acayip şımarıklıkları var.Kardeşiyle uğraşıyor arada.Ben onca uğraşıp uyutuyorum,o gelip zırt diye uyandırıyo.Sürekli alttan almaya çalışıyorum,güzel güzel anlatmaya uğraşıyorum bu sefer daha çok şımarıyo,şımarık şımarık saygısızlıklar yapıyo,bu beni iyice çıldırtıyo.Bi iki değişik davranışıda var.Davranış bozukluğu mu demeliydim yada..Offf bilmiyorum ya,inşallah bu geçici bir dönemdir ve en kısa zamanda geçerben de diyorum neden gecikiyo bu cevaplar:)
beraber yatma konusu mu?? biz yaşına gelmeden ayırmıştık odasını. hiç sorun çıkarmıyodu bikaç ay öncesine kadar. neden bilmiyorum bi korku başladı çocukta odasına gitmek istemiyo. oturma odasında yatmak istiyo biz otururken. şimdi zaten biz de oturma odasında yatıyoruz bebeğin yatağı burda. bi de gece kalorifer yeterli gelmiyo klima açıyorum bazen. sonra da havalar ısınınca direk ikisini atıcam odalarına. önce odayı ayırmadan yatağı ayır bence sen. yalnız yatmaya alışsın. sonra da kardeşiyle bir odalarını ayırırsın.
ay bencede yan,.Ya ben bu konularda çok ince düşünürüm,kimseye rahatsızlık vermek istemem ama aynı şeyi karşıdan da beklerim.Bu akşam kv ler gelecek diye kızdım mesela.Çaya falan gelseler neyse diycemde hayatta yemeksiz gitmezler.Yani şimdide gelmeyiverin.Daha yeni görüştük azcık anlayışlı ol di mi ama yok yok onlarda bu konularda pek anlayış yok maalesefgörümcem yeğenini getirmese çok problem değil aslında. çocuk erkek, ortaokula başladı bu sene. emzirmek için köşe kapmaca oynarız artık. biraz daha büyük olsa odaya girmez ama şimdi sürekli uyarmak gerekecek çıkar mısın diye. en iyisi ben çıkarım artık yatak odasına giderim. üşütmeyiz inş... kendi çocuğu olsa anlıcam da yeğeni bi de ya, ne alaka yani. pazartesi gelsin anası babasıyla...
bende simdi esimle hesapladim pzt 40. gun oluyo
41.gun abdest almak lazimdir heralde
haklisin canim sali
benim zaten 7 gun suruyodu
heralde simdi 15 gun surer:18:
sonra duzene girerse dert diil tabi
Yok canım ya,o konuda rahatız biz :) Huyu suyu çok değişti,acayip acayip şımarıklıkları var.Kardeşiyle uğraşıyor arada.Ben onca uğraşıp uyutuyorum,o gelip zırt diye uyandırıyo.Sürekli alttan almaya çalışıyorum,güzel güzel anlatmaya uğraşıyorum bu sefer daha çok şımarıyo,şımarık şımarık saygısızlıklar yapıyo,bu beni iyice çıldırtıyo.Bi iki değişik davranışıda var.Davranış bozukluğu mu demeliydim yada..Offf bilmiyorum ya,inşallah bu geçici bir dönemdir ve en kısa zamanda geçer
ay bencede yan,.Ya ben bu konularda çok ince düşünürüm,kimseye rahatsızlık vermek istemem ama aynı şeyi karşıdan da beklerim.Bu akşam kv ler gelecek diye kızdım mesela.Çaya falan gelseler neyse diycemde hayatta yemeksiz gitmezler.Yani şimdide gelmeyiverin.Daha yeni görüştük azcık anlayışlı ol di mi ama yok yok onlarda bu konularda pek anlayış yok maalesef
2. gün getirtecekti gelmesin dedim valla. yatamıyorum kalkamıyorum ev kalabalık yatacak yer yok. ablası geldi o gelmedi artık. şimdi de bişey demedim artık. iyiyim nasıl olsa:)
oğlunun yaptıkları çok normal canım. sen sadece sabret ve anlayış göster. bi süre sonra konuşa konuşa işlemeye başla. benimki hiç problem çıkarmıyo. kardeşi ağladı mı gidip emzik veriyo sallıyo. süper ilgileniyo. ben de onunla ilgilenmeye çalışıyorum tabi. hergün vakit ayırıyorum, faaliyet yapıyoruz. şimdi tatilde ya...ama benimki büyük seninkinden. 4 yaş ara en idealiymiş:) hatta bugün kardeşini ona emanet edip ekmek almaya gittim markete. arabayla hızlı hızlı gidip geldim yürüme mesafesindeki markete. kardeşi ağlayınca emziğini bulamamış kendi eski emziğini getirip vermiş yavrum:)
Maşallah canım yaYa Berat'ta arada çok güzel ilgileniyor ama bazende böyle çıldırtıyor beni.Bende vakit ayırmaya çalışıyorum ama bu ara gelen gidenden pek ilgilenemedim doğrusu. Bu arada Berat daha büyük diye hatırlıyorum Bera'dan. 2005 nisan doğumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?