2010 Aralık Anneleri

Valla ben eminim :) 1 yaş küçük olduğunu sen büyük diye almışın hafızaya. Naptı senin kuzu,yatmıyon mu daha :)

Valla ben eminim :) 1 yaş küçük olduğunu sen büyük diye almışın hafızaya. Naptı senin kuzu,yatmıyon mu daha :)

kalkmadı çok şükür. iyi dedin yatayım ben de artık. kocam gelcek yarın akşam, onu düşünerek uyuyayım bari:) nefret ediyorum yalnız yatmaktan....

iyi geceler...

Son düzenleme:
kızlar bebeğim 2.ay bitiminde olan aşıdan olduk birde ishale karşı koruyucu iğne vardı onu yapdırdık sonra bebeğim kabız oldu ya( günde 5-6 kez kaka yapan çocuk dünden beri bişe yapamıyo ıkınıp sıkınıyo çığlıklar atıyo gazını çıkarabilio sadece ama miğdesini boşatamıyo sabah ettirdi bize bugün ağlamaktan nolurr sizinde böle sorun olduysa nasıl çözdünüz

merhabalarrr...
yavaş yavaş buraya da girilmeye başlandı oh ne güzel...
ben patlıcam evde ya...
hele de yalnızken..
bazen işe gitsem keşke diyorum yaa...

sehri hüzün canım ben zeytinyağıyla dürtmüştüm poposunu yapmıştı
kakasını başka bişey yapmadım.

kızlar bişey sorcam;
gece sütü sağdım poşetine koydum 50cc falan hepsini de
sağmak istemedim kız uyanınca rahatça içsin die..
bu poşete sonradan yine süt ekleyebilir miyim mesela bugün?
buzdolabında saklayıp süt ekleyip buzluğa koymak olur mu?
dün gecekini yine de koydum buzluğa 1 ay saklayabiliyormuşuz yıkıldım
deri dondurucum yok benim.

ben denedim kulak çöpünü zeytin yağına batırıp poposunun agzına sürüyorum sonra ayaklarını ileri geri yapınca yaptı kuzum

olmuyo canım öyle benim görümcem ebe ya doktoruna sormuş, buzlukta 2-3 hafta demiş..dolapta da 7-8 saat miş soonra özelliğini yitiiriomuş..

slm anneler ben uzaktan da olsa arada bır takıp ediyordum formu.. bende aralık annesıyım... aranıza katılmakta çok mu geç kaldım acaba

kızım 5 aralıkta dogdu.. 3050 gr olarak...

sehri-huzun canım benim d eolmuştu kulakpamuğunu zeytinyağına soktum ve popoyu uyarmıştım
çok ağlıodu mecbur yaptık ama sürekli yapmak tembelliğe neden oluomuş
doktora sorduk biz.
7 güne kadar yapmaması normalmiş
ama 3-4 gün yapmazsa ve rahtsız olursa gliserinli bi fitil evrdi onu kullanırsınız dedi
ama şimdi iyiyiz Allaha şükür yapıo zorlansa da
öğrenicekelr bu şeklide dedi.
bağırsakalrı uzauyomuş
ondanmış

slm anneler ben uzaktan da olsa arada bır takıp ediyordum formu.. bende aralık annesıyım... aranıza katılmakta çok mu geç kaldım acaba

kızım 5 aralıkta dogdu.. 3050 gr olarak...

hoşgeldin canım, geç kaldın ama aramıza katılmaya değil, muhabbetin kralına. bu ara pek az burda muhabbet. bundan 3-5 ay önce görecektin:) aman geç olsun da güç olmasın di mi...

ya nıye ben yokken donuo bu muhabbetler yaaaa:84::84::84:valla gidip başka topikleri okuom...

bu arada kızlarr, bebişlerinizin eldivenlerini çıkartıomusunuz,benim kız cıkartınca gaz sancısı gelınce yüzünü felan cizio ben bazen cıkartıom ama genelde eldıvenlı,artık her seye dokunsun ıstıyorum..siz ne alemdesiniz?

hoşgeldin canım, geç kaldın ama aramıza katılmaya değil, muhabbetin kralına. bu ara pek az burda muhabbet. bundan 3-5 ay önce görecektin:) aman geç olsun da güç olmasın di mi...

ben çalışıyordum dogumdan önce.. işim geregı de benım pc başında fazla kalamıyordum.. vaktım yoktu... şimdi yenı yenı rahat rahat oturabiliyorum...

ben bebegıme eldıven giydirmiyorum.. rahat etsın diye.. ilk haftadan sonra gıydırmedım... elini emıyor bırde.. sık sık tırnagını kesıyorum.. böylelıkle yuzude çızılmemiş oluyo...

sabah bir kalktım her yerim ağrıyor ateşim 39 hastaneye gittik grip olmuşum serum ilaç verdiler annem baktı ben hastanedeyken oğluma dökülüyorum kızlar inşallah bebeğime geçmez

gecmis olsun sezencim
bende bugun kizimla yapisik yasadim
oglenden beri agliyo memeye yapisiyo birakmiyo
yemegimi bile zor yedim
simdi uyudu ama tedirginim her an uyanabilir
umarim gece uyur

oo biraz canlanmıs burasıı :) benim oğluşumun coksiddetli gaz sancısıoluyo kaskatı kesiliyo oğlum yaa sabsimplx wermisti dr ama guvenip veremiyorum daha etkili bi gazilacı solesenize bana.. bu arada 40tan sonra abdestten falan bahsedilmiş ewet 40tan sonraözuroluyo gusul abdesti alıp namaza baslanıyo ama her vakit abdest tazelemek gerekiyo.. tam emin olmamakla birlikte sanırım 3 vakit kanaman olmazsa 4.vakitten sonra normal kılmaya baslayabiliyosun.. benim kanamam 10 gunde bitti zaten ama kahverengi lekelenmeler oluyodu onlarda 40tan sonra bitti bakalım ne zaman adet olcaz sut koruycakmı benim gorumcemin 16 aylık kızı var hala adet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…