Valla ben eminim :) 1 yaş küçük olduğunu sen büyük diye almışın hafızaya. Naptı senin kuzu,yatmıyon mu daha :)
Cagaser sizede gecmis olsun çok zor yaa ama iyi dusunmussunuz insan canindan bir parçayı meleği öyle zorda görünce yapamayacağı hiç bir şey yok allahim daha kötü Ağrı sancı vermesin
kızlar bebeğim 2.ay bitiminde olan aşıdan olduk birde ishale karşı koruyucu iğne vardı onu yapdırdık sonra bebeğim kabız oldu ya( günde 5-6 kez kaka yapan çocuk dünden beri bişe yapamıyo ıkınıp sıkınıyo çığlıklar atıyo gazını çıkarabilio sadece ama miğdesini boşatamıyo sabah ettirdi bize bugün ağlamaktan nolurr sizinde böle sorun olduysa nasıl çözdünüz
merhabalarrr...
yavaş yavaş buraya da girilmeye başlandı oh ne güzel...
ben patlıcam evde ya...
hele de yalnızken..
bazen işe gitsem keşke diyorum yaa...
sehri hüzün canım ben zeytinyağıyla dürtmüştüm poposunu yapmıştı
kakasını başka bişey yapmadım.
kızlar bişey sorcam;
gece sütü sağdım poşetine koydum 50cc falan hepsini de
sağmak istemedim kız uyanınca rahatça içsin die..
bu poşete sonradan yine süt ekleyebilir miyim mesela bugün?
buzdolabında saklayıp süt ekleyip buzluğa koymak olur mu?
dün gecekini yine de koydum buzluğa 1 ay saklayabiliyormuşuz yıkıldım
deri dondurucum yok benim.
slm anneler ben uzaktan da olsa arada bır takıp ediyordum formu.. bende aralık annesıyım... aranıza katılmakta çok mu geç kaldım acaba
kızım 5 aralıkta dogdu.. 3050 gr olarak...
slm anneler ben uzaktan da olsa arada bır takıp ediyordum formu.. bende aralık annesıyım... aranıza katılmakta çok mu geç kaldım acaba
kızım 5 aralıkta dogdu.. 3050 gr olarak...
hoşgeldin canım, geç kaldın ama aramıza katılmaya değil, muhabbetin kralına. bu ara pek az burda muhabbet. bundan 3-5 ay önce görecektin:) aman geç olsun da güç olmasın di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?