kızlar ben kızımın ayaklarını kaldırıp karnına doğru bastırıyorum,bazen bacaklarını karnına yapıstırıp kafasına doğru ittiriyorum acaba bi zararı olur mu ki?hıc aglamıo hatta ben öyle yapınca oda ıkınıyo ve mutlu son kaka yapıoruz ama benim vicdanım rahat etmedi yapmalımıyım karar veremdim...:26:bi zarar verirmiyim bebişime?
cnm kalça çıkığına bakdırdınızmı siz. kafasına doğru ittirken dikkat et daha eklemleri zayıf
nezaketcim ben öle son sütün faydalı olduğunu duymamıştım hiç hatta dr. 15dk birini 15dk birini diye anlatmıştı
özlemcim bende kraft twist alcaktım gittim gördüm açtık kapattık hatta gerçekten çok güzel ve çok kullanışlı bi model ama çok ağır 13-15kg arası,tek çıkıp gezdiğim günlerde birde bişeye binip inceksem çok zorlanırım diye düşündüm yazada alcaksam hafif yazlık bişey alayım diye düşündüm kanguruyu ben izmirde rahat kullanırım canım zaten şimdi bi 10-15gün daha soğuk yapar okadar sonra gezilcek havalar başlar,bide bizim minik hafif ya,yazada taşırım sanırım :))
buarada biz twist modelinin tümünü oto koltuğuyla 799a alcaktık ebebkten,sonra burada şirin bebe mi tam hatırlamıyorum başka bi bebek mağazasında adam oto koltuksuz 400e bırakırım dedi,çok iyi fiyat vermişti bunlar 2010 modelmiş daha doğumdan önce sormuştum 2011ler gelcek ondan size uyguna veriyorum demişti bu aralıklarda bulursan al cnm piyasası çok değişiyo boşuna çok verme
ohh hayırlısı olsun 40nız ve kv.niz işte 40 çıkmanın yararlarından biride bu
parisi hele hiç açma taştanda lafmı,çok kötüydü
carnacım bizimde bayadır ilk yatışımız 4saat oluyor sonra 2saatte bir emiyorum diyelim 12de yattıysak çok güzel bi emiyoruz ilk önce dün 40-45dk emmişti sonra bi uyudu 4civarlarında kalktı sonra 5.30da kalktı ama işte sonra yavaş yavaş gündüz moduna geçiyoruz 1.5 saatte yada en geç 2saatte kalkıyoruz,bugece 4te çok zorlandım ama öle uzun uyuyunca kalkamadım heralde masal emerken resmen 2-3kere boynum düştü
annem hala 3-4saat bırakma emzir diyo yaptım öle ama bazen dayanamıyorum valla bırakıyorum uyusun diye,öle uyursa 4-4.30 uyuduğu oluyor,bu anlamda gece gündüz kavramımız çok iyi oturdu gündüz zorlasam 4saat uyumaz yani
kızlar ben kızımın ayaklarını kaldırıp karnına doğru bastırıyorum,bazen bacaklarını karnına yapıstırıp kafasına doğru ittiriyorum acaba bi zararı olur mu ki?hıc aglamıo hatta ben öyle yapınca oda ıkınıyo ve mutlu son kaka yapıoruz ama benim vicdanım rahat etmedi yapmalımıyım karar veremdim...:26:bi zarar verirmiyim bebişime?
Canım bende kızıma aynı hareketleri yapıyorum.İnanılmaz iyi geliyor gazını çok rahat çıkartıyor ve çok seviyor.Yavaş hareket ettikten sonra hiç bir şey olmaz.
kızlar yha benim gibi bebeği hem kabız olup hemde iştahı kesilen varmı? çok üzülüyorum verem aşısından sonra böle oldu bebişim üzüntüden sütüm kesilcek die korkuyorum çok az emio biberonla 40 cc anca içio 2 aylık oldu daha kilo alamıcak daha vercek die çok korkuyorum zaten topu topu 4.8oo gr varsa benim gibi bunları yaşayan bana naptıklarını yazabilirmi
hapsuruk sen muskat ı denedın mı?
benimkide 5 dkka emio bırakıo,valla gaz sancısı felanda birleşince çocugun feleği şaştı,ama hiç saat felan tutmuom her fırsatta memeyi dayıyom ağzına emzirmeye çalışıom hep, aşıdan sonra ama olurmuş böyle, gecici yani,kaç gün oldu aşı olalı?
kızlar yha benim gibi bebeği hem kabız olup hemde iştahı kesilen varmı? çok üzülüyorum verem aşısından sonra böle oldu bebişim üzüntüden sütüm kesilcek die korkuyorum çok az emio biberonla 40 cc anca içio 2 aylık oldu daha kilo alamıcak daha vercek die çok korkuyorum zaten topu topu 4.8oo gr varsa benim gibi bunları yaşayan bana naptıklarını yazabilirmi
bugün evimde tek başına misafir ağırladım,
sağ olsun annemin azizliğine uğradım oda kendi evini temizlicekmiş gelmedi yanıma,hak veriyorum biz orada kalıyoruz masala toz kalkmasın diye iş yapmıyordu hiç,ama kızdım yinede çok felaket bir gündü çünkü
teyzem eşi kızı damadı birde 5 yaşında kız torun geldiler,masal hanımda beni yarı yolda bıraktı ilk 1.5 uyudu ne güzel sonra bir uyandı,emzirdim uyuklar gibii oldu ama uyumadı yatağına koydum 1saatten fazla öle yatağında bakındı ama sonra durmamaya başladı
ee ikram yapıyorum ocağa çay koydum masal mızmızlanıyor bir yandan bi bebek odasına gidiyorum bir salona bir mutfağa,bir telaş yaptımki sormayın
neyse teyzemin kızı yaptı ikramı falan,
emzirip uyutayım dedim bir girdim odaya 1 saat sonunda çıkamadım ama uyuttum derken yatağına koydum fal taşı gibi açtı gözlerini,bende bıraktım yatakta biraz daha kaldı öyle
sonra kalktı misafirler ama masal iyice huysuzlanmaya başladı akşam yemeği yiyemedim
saat7 oldu,bütün ikram tabakları hala salonda
allahtan kv geldi oturmaya ona bıraktım ben gittim etrafı topladım akşam8di az bişey yemek yedim
masal hanım hala diretiyo uyumuyor 3te uyanan kızım gece 9da uyudu,
heryerim ağrıyo en çokta kafam ağrıyor stressten,şimdi yarında hem sabah hem akşam misafirlerim var
allahtan onlar arkadaşlar ama akşamki eşiyle gelcek emzirmek için ayrı oda olayımız olcak
off anneme geri dönmek istiyorum hemen çok yoruldum,annemle hergün birbirimizi yemeye razıyım :))
günaydın kızlar
ölü gibiyim bugün yaa
haftasonu hastaydım kafamı kaldıramıodum daha yeni yeni kendime geliorum walla
3 haftadır dışarıya çıkmadım bunlımlardayım yine
haftasonları eşime diorum çıkalım die annemlere gidelim dio istemiorum neymiş annesine gitmek gezmeymiş yaaaaa ewden ewe servis oluo o ben gezmek istiorum dışarlarda ama anlatamıorum sanırım
offfff patlama noktasındayımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?