2010 Aralık Anneleri

kızlar ben kızımın ayaklarını kaldırıp karnına doğru bastırıyorum,bazen bacaklarını karnına yapıstırıp kafasına doğru ittiriyorum acaba bi zararı olur mu ki?hıc aglamıo hatta ben öyle yapınca oda ıkınıyo ve mutlu son kaka yapıoruz ama benim vicdanım rahat etmedi yapmalımıyım karar veremdim...:26:bi zarar verirmiyim bebişime?

cnm kalça çıkığına bakdırdınızmı siz. kafasına doğru ittirken dikkat et daha eklemleri zayıf

Dün eşim 4 yere baktı.Fiyat aralıkları dediğin gibi, oto koltuksuz da 600 tl falan demişler.Bizim oto koltuğumuz var zaten gerek yok, fakat istediğimiz renk kalmamış.Şu 400 tl'ye satan yerin internet satışı var mı? Çok iyi fiyat vermiş.Şimdi sen söylediikten sonra ben 600 tl'ye kendimi kazıklanmış hissederim valaha : ) Acil araba almak istiyorum.Önerin var mı ? Ya da önerisi olan?

Valaha maşaallah Masal'a ne güzel erken oturtmuş düzenini.Eliz de yavaş yavaş uzun uyumalara geçiyor sanırım şaşmadıysa eğer : ) Dün 22:30' da uyudu gece 3 buçuk uyandı ondan sonra 2,5 saat uyudu tekrar kaktı.Sonra azıttı 1 saat ara ile uyandı ama sabah olmuştu yani.Bakalım bu gece nasıl olucak.

Bu arada mevlid olayı kabus gibiydi.Aman Allahım çok kalabalıktı.Her kafadan bir ses, çoluk çocuk.2 gün kendime gelemedim.Neyse bitti çok şükür kurtuldum.Ama çok yorucuydu.Darısı senin başına.

Canım bende kızıma aynı hareketleri yapıyorum.İnanılmaz iyi geliyor gazını çok rahat çıkartıyor ve çok seviyor.Yavaş hareket ettikten sonra hiç bir şey olmaz.

Bi aralar Calpol hakkında yorum yapılmıştı güvenilir mi diye.ben geçen oğlumun doktoruna sordum.doğru bi ara toplatılmış o toplananlar yurtdışında oln ve içinde bilmem ne olan bi tür calpolmuş.O Türkiye de yokmuş.güvenle kullanabilirsiniz dedi.
ha oğluşum ne emzik ne de biveron tutuyor.emziğe üzülmüyorum da işe gidince biberon mutlaka kullanılacak.napcaz acep

Canım bende kızıma aynı hareketleri yapıyorum.İnanılmaz iyi geliyor gazını çok rahat çıkartıyor ve çok seviyor.Yavaş hareket ettikten sonra hiç bir şey olmaz.

bende korktum işte zaten her seyden evhamlanıyorum

Kızlar slm biz iyiyiz ama bu gün hiç durmadı fasulyem max 30dk uyudu hep kucakta inşallah gece uyur biz her aksam banyo yaptiirip yatırıyoruz çok nadir yikamadigimiz rahatlayın uyuyor kuzum kilo ya gelince 4 kilom kaldı ama yavaşladı veremiyorum onu 16 dan kalan bu inşallah veririm çünkü kıyafetlerin hala olmuyor göğüsler sutle dolu üstlerimde olmuyo

kızlar yha benim gibi bebeği hem kabız olup hemde iştahı kesilen varmı? çok üzülüyorum verem aşısından sonra böle oldu bebişim üzüntüden sütüm kesilcek die korkuyorum çok az emio biberonla 40 cc anca içio 2 aylık oldu daha kilo alamıcak daha vercek die çok korkuyorum zaten topu topu 4.8oo gr varsa benim gibi bunları yaşayan bana naptıklarını yazabilirmi

benimkide 5 dkka emio bırakıo,valla gaz sancısı felanda birleşince çocugun feleği şaştı,ama hiç saat felan tutmuom her fırsatta memeyi dayıyom ağzına emzirmeye çalışıom hep, aşıdan sonra ama olurmuş böyle, gecici yani,kaç gün oldu aşı olalı?

Merhaba kızlar nasılnızzzz...

Canım ben oğluma biraz zorlandığı zaman hemen yapıyorum...
20 kez bacaklarını bir sağ bir sol karnına itiyorum bisiklet çevirir gibi...Sonra bacaklarını kaldırıyorum sanki altını değiştirir gibi karnına doğru hemen gaz çıkarıyor ve ıkınıyor...Huysuz olduğunda da yapıyorum bu çocuğu rahatlatıyor....Bir deneyin gaz çıkarıyor peş peşe

hapsuruk sen muskat ı denedın mı?

selam kizlar
bugun bizim 40imiz cikti kirklandik
yarinda 40 ucurmaya gidicez anneme
banyodan sonra rahatladi kuzum 8den beri uyuyo
zor emdi mayisinca memede uyuyakaldi hep
annemde artik kalmiyo bizde
cok alismisim ama yaa

muskati denemedim sulecim
aktardami satilir?
onuda bulunduriym evde bakalim

bugün evimde tek başına misafir ağırladım,
sağ olsun annemin azizliğine uğradım oda kendi evini temizlicekmiş gelmedi yanıma,hak veriyorum biz orada kalıyoruz masala toz kalkmasın diye iş yapmıyordu hiç,ama kızdım yinede çok felaket bir gündü çünkü
teyzem eşi kızı damadı birde 5 yaşında kız torun geldiler,masal hanımda beni yarı yolda bıraktı ilk 1.5 uyudu ne güzel sonra bir uyandı,emzirdim uyuklar gibii oldu ama uyumadı yatağına koydum 1saatten fazla öle yatağında bakındı ama sonra durmamaya başladı
ee ikram yapıyorum ocağa çay koydum masal mızmızlanıyor bir yandan bi bebek odasına gidiyorum bir salona bir mutfağa,bir telaş yaptımki sormayın
neyse teyzemin kızı yaptı ikramı falan,
emzirip uyutayım dedim bir girdim odaya 1 saat sonunda çıkamadım ama uyuttum derken yatağına koydum fal taşı gibi açtı gözlerini,bende bıraktım yatakta biraz daha kaldı öyle
sonra kalktı misafirler ama masal iyice huysuzlanmaya başladı akşam yemeği yiyemedim
saat7 oldu,bütün ikram tabakları hala salonda
allahtan kv geldi oturmaya ona bıraktım ben gittim etrafı topladım akşam8di az bişey yemek yedim
masal hanım hala diretiyo uyumuyor 3te uyanan kızım gece 9da uyudu,
heryerim ağrıyo en çokta kafam ağrıyor stressten,şimdi yarında hem sabah hem akşam misafirlerim var
allahtan onlar arkadaşlar ama akşamki eşiyle gelcek emzirmek için ayrı oda olayımız olcak
off anneme geri dönmek istiyorum hemen çok yoruldum,annemle hergün birbirimizi yemeye razıyım :))

benim kız uyuyodu pelincim ben kendi kendime öle takılıyorum,eee alışkanlık tabi
benim yakışıklı çocum uyumuyomu yoksa,bebeğime iyi bak 4tede kalkar 5tede,benimki emiyo mesela şimdi

geçen hafta perşembe günü oldu aşısını taa pazar günü yaptı kakasını bugün oldu daha bişey yok yavrumda( bende emzircem ama kucağıma yatırır yatırmaz basıyo çığlığı emmicem die biberonlada aynı durum zorla içiriyorum onuda huyu değişti resmen.şimdi doktora gittim sordum çocuğu götürmeden aşıdan olmaz dedi dönem dönem olur bebeklerde dedi sen stres yapma günde 3 öğün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içir dedi sonra takip et dedi biraz daha olmazsa getir bebeği dedi beklicez beklemek kadar kötü bişeyde yok çocuğun kakası bile kıymete bindi yapsa die sürekli gözüne bakıyoruz

günaydın kızlar
ölü gibiyim bugün yaa
haftasonu hastaydım kafamı kaldıramıodum daha yeni yeni kendime geliorum walla
3 haftadır dışarıya çıkmadım bunlımlardayım yine
haftasonları eşime diorum çıkalım die annemlere gidelim dio istemiorum neymiş annesine gitmek gezmeymiş yaaaaa ewden ewe servis oluo o ben gezmek istiorum dışarlarda ama anlatamıorum sanırım
offfff patlama noktasındayımmmmmm

canım anne sütü alan bebekelrin kabız olması mümkün eğilmiş
şuan kaka yapamama yada zorlanma olaylarını hepimiz yaşıyoruz
normla çünkü bağırsakları uzuyomuş
senin az ememylebiraraya gelmesi tesadüf bence.
az da değildir dmekki yetio ona belki sık emiyodur ondandır.
kilo alımı iyiyse problem yoktur sıkma canını bence.

sorma tek başına misfir ağırlamak çok zor. hele bebşlerde uyumuyosa
ağlıolarsa felaket ,ikrammı yapıcaksın bebklemi ilgileniceksin.
aALLAHTAN GELENELR YARDIMCIOLUYOALR
ENDE MEVLİD YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
BAKALIM NASIL OLUCAK
EN AZINDAN SENİN ANANENELR YAKIN.
BENDE EŞİMLE HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM NAPALIM

AYNNE BENDE PATLAMA NOKTASINDAYIMMMMM.
HAVADA ÇOK GÜZEL
DÜN KARNI AĞRIYODU HERLADE KIZIMIN KAKSI BİRAZ CIVIK VE YEŞİLİMSİYDİ BAYADA AĞLADI
BUGÜ ÇIKMAK İSTİYORUM AMA
TEMZİ HAVA İİMİ GGELİR
YOKSA DAHAMI BETER OLUR
OFFF DARALIDMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…