slm anneler...
aranıza geçte olsa katılabildım.. kızımla devamlı evdeyiz bizde.. bugunde 2. ay aşıları yapıldı kuzuma..
hemşire igneyı yaparken ben çıglık attım.. hemşire bana iyimisin diye sordu.. ve çok gulduler... kuzuma koca koca 3 tane igne yaptılar.. içim gıttı ya...
ben bır kaç dişarı çıktık.. yaa bende acayıp bır korku başladı... kızımı sankı kaybedecekmışım gıbı gelıyor.. korkuyorum.. dogumdan sonra lohusalık dönemınde ruyamda hep kızımı kaybedıyordum.. odasında yatagında olmuyordu.. onun etkısınde hala kurtulamadım... bırde o dönem izledıgım o kayıp çocuk haberlerının de etkısı var tabi.. atlatmaya çalişiyorum.. içimde taşımak daha kolaydı galıba...
slm kızlar nasıldınız bebekleriniz nasıl
biz uyuyoruz uyanıyoruz belli olmuyor aksam 11 gibi uyuyor sabah besbucuk altıda uyanıyor ara sıra 4 te te kalkıyor
sabah sekizden beri uyanık sizinkiler nasıl uyku düzeni artık günde 6 kez felan doyuruyorum
pandam cnm ins duzelmistir araniz olur böyle şeyler sen hiç olmazsa kv ile degilsin evde sıkılıyorsun patlıyorsun ama ben napiyim kv mağaza mağaza gezer bı bana demez ben Damlaya bakiyim çık demez.. ctesi Allah'tan çıktım.. bennde evde bunalıyorum hava güzel olunca iki gündür kizimla geziyoruz pusetine koyuyorum o uyuyor ben yoruluyorum yokuşlarda :)))
havalar nasıl sizin orda gunesliyse sizde çıkın bebeklerimiz Güneş görsün Güneş isiginada ihtiyacları var..
Ben actım guneslene guneslene gezdik rüzgarımıza aldık gelen giden küçücük diyor normal 2 aylık :))
eşimle tartıştık dünden beri ne o benim yüzüme baktı ne de ben onun
bunaldım ewin içinde patlıcam yani çok kötüyümmm
qsu sen pazartesi başlıcan mı göreve? öle hatırlıorum canım
slm kizlar,
asi olan kuzulara gecmis olsun...
katrecim ne mutlu sana, ne guzel sutun yariyo
bizde dun kalp için usg'ye gittik oglumun kalbinde 3mmlik kucuk bi delik var ama korkulacak bisey degilmis, yeni bebeklerin cogunda oluyomus ve 18ayina kadarda kendiliginden kapaniyomus..6ay sonra tekrar kontrole gidecez...
insallah kendiliginden kapanir..
bu arada oglumda kabizlik sorunu var,mamadan dolayi olyomus, cok zorlaniyo onu oyle gorunce cok canim yaniyo:2: gliserin fitilleri aldim artik mecbur kullanacaz(masaj, egzersiz,..fayda etmedi)
evet canım malesef,kv geldi bile ya süt izni varmıymış bize sende başlıcan mı?bu arada sevindim esınle barısmana
ben onu sordum da bizim memuriyet tüm gün olmadığı için vermiolarmış izin
yarım gün çalışıoruz ya zaten öğleden sora ya da sabah boş die verilmiomuş öğretmenlere
gerçi senin okul tam gün mü bilmiorum belki o zman kullandırabilir müdürün
ben başlamıcam canım 5 haftayı doğum sorasına ekletmiştim 9 martta doluo iznim
ama ben ücretsiz izne ayrılcam seminerlere kadr
hee ne güzel ben tüm iznimi kullandım,sabahcıyım da,ben yinede bi sırnaşıyım müdür e belki bi torpil yapar..ben sabahcıyım burda 6.45 te baslıoz 12 de bıtıo..benım anasınıfı ya cocukları erken yolluom bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?