2010 Aralık Anneleri

bende herkesten kıskanıom kızımı birisi kucagına alınca catlıom kıskanclıktan:84::84::84:valla kendımdeen rahatsız olmaya basladım babasından bıle kıskanıom

Dün oğluşumun 2. ay aşıları vuruldu kuzucum çok ağladı zor durdum yanında ama dayandım.
Dünden beri pek huysusuz bu arada 1 ayda 2 kilo alıp 5 cm uzamışız doktor 2 kiloyu görünce mamayı günde bire indiriyorsun mamayı az suyunu fazla koy dedi ki ben zaten günde 2 kere ve kutunun üzerinde yazan miktarın yarısını veriyordum.
Zaten sütüm yarıyor az geliyor ama işe yarıyor sanırım bugün bi arkadaşım dedi onunda 1,5 aylık bi bebeği var o similac diye bi mama kullanıyormuş hem kilo yapmıyormuş hemde gaz yapmıyormuş.
O mamayı kullandıklarından beri gaz sancıları azalmış en kısa zamanda doktorumuza soracağım eğer ver derse bari günde bir veya iki kere bu mamayı vereyim kuzucuğum doysun yoksa gündüz tüm gün aranıyor ve süt az az geldiği için saatlerce emmek istiyor.

slm kizlar,

asi olan kuzulara gecmis olsun...

katrecim ne mutlu sana, ne guzel sutun yariyo

bizde dun kalp için usg'ye gittik oglumun kalbinde 3mmlik kucuk bi delik var ama korkulacak bisey degilmis, yeni bebeklerin cogunda oluyomus ve 18ayina kadarda kendiliginden kapaniyomus..6ay sonra tekrar kontrole gidecez...
insallah kendiliginden kapanir..

bu arada oglumda kabizlik sorunu var,mamadan dolayi olyomus, cok zorlaniyo onu oyle gorunce cok canim yaniyo:2: gliserin fitilleri aldim artik mecbur kullanacaz(masaj, egzersiz,..fayda etmedi)

slm kızlar nasıldınız bebekleriniz nasıl
biz uyuyoruz uyanıyoruz belli olmuyor aksam 11 gibi uyuyor sabah besbucuk altıda uyanıyor ara sıra 4 te te kalkıyor
sabah sekizden beri uyanık sizinkiler nasıl uyku düzeni artık günde 6 kez felan doyuruyorum

pandam cnm ins duzelmistir araniz olur böyle şeyler sen hiç olmazsa kv ile degilsin evde sıkılıyorsun patlıyorsun ama ben napiyim kv mağaza mağaza gezer bı bana demez ben Damlaya bakiyim çık demez.. ctesi Allah'tan çıktım.. bennde evde bunalıyorum hava güzel olunca iki gündür kizimla geziyoruz pusetine koyuyorum o uyuyor ben yoruluyorum yokuşlarda :)))

havalar nasıl sizin orda gunesliyse sizde çıkın bebeklerimiz Güneş görsün Güneş isiginada ihtiyacları var..

Ben actım guneslene guneslene gezdik rüzgarımıza aldık gelen giden küçücük diyor normal 2 aylık :))

Maşallah katre bebeğine
Pelin gecmis olsun ins kısa zamanda kapanır saglıgına kavuşur zaten bebeklerde oluyormuş biyudukce gidiyormus sonradan delikler kapanmiyormus ergenlikten sonra felan.. cogu arkadaslarımda da var ama rahatsız etmiyormuş

sabaha kadar hiç uyanmıo mu?6 saat felan uyuyo ozaman,benim kızın gunu gununu tutmuo ama aksam 6 dan 12-1 hatta bazen 2 ye kadar oturuoz 5 ddkka aralarda kestırıo tabı hatun,dıkkat ettım 6 da uyanıoz 7 ye dogru bı10 dkka uyuyoz hemen uyanıoz sonra saat bası kestırıoz,en sononda 12 gıbı felan bıtap dusuyoruz uyuyoz...

qsu ve ekince barıştık dün akşam hatta barışma şerefine şöööle bi parise gittik geldik
oturdum adam akıllı konuştum
bugün iş yerinden telefon etmiş aşkım akşama süprizim var dio bkalım ne gelcek bana:)
benim kızın uyku düzeni iyi çok şükür
akşamları 10.30 11 gibi yatıo 4 de 6 da uyanıo emio uyuyo sora 8de uyanıo işte öğleye doğru uyuyo
beni çok yıpratmıo şükür

canım benimkızında kabızlık sorunu vardı dr. tavsiyesiyle mamasına günde 1çay kaşığı z.yağı koyuyoruz iyi geliyo

evet canım malesef,kv geldi bile ya süt izni varmıymış bize sende başlıcan mı?bu arada sevindim esınle barısmana

ben onu sordum da bizim memuriyet tüm gün olmadığı için vermiolarmış izin
yarım gün çalışıoruz ya zaten öğleden sora ya da sabah boş die verilmiomuş öğretmenlere
gerçi senin okul tam gün mü bilmiorum belki o zman kullandırabilir müdürün
ben başlamıcam canım 5 haftayı doğum sorasına ekletmiştim 9 martta doluo iznim
ama ben ücretsiz izne ayrılcam seminerlere kadr

Son düzenleme:

hee ne güzel ben tüm iznimi kullandım,sabahcıyım da,ben yinede bi sırnaşıyım müdür e belki bi torpil yapar..ben sabahcıyım burda 6.45 te baslıoz 12 de bıtıo..benım anasınıfı ya cocukları erken yolluom bazen

anladım canım inşallah müdürün insaflıdır da verir arada bi saat izin
ben de sabahçıydım bu sene ama bırakacak kimsem yok şu an kv baksın istemiorum
seneye inşallah kreş falan ayarlamaya çalışcaz bakalım

Ben geldimm, ama tamamen :) vakit buldukça burdayım inşallah
Sizde dönün, güzel yani. Sadece burda yazdıgımızı herkes okuyor facede bi gizliliğimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…