2010 Aralık Anneleri

denızım cok kıskandım valla senı saat kac oldu benım koca hala yok. bide ben burda yanlızım galıba kafayı yıcem sonunda .. :84:tum ark larda calısıo oof cok sıkıldım ya. cmt gunu saglık ocagından hemsıre gelmıstı ''depresyondamııyım dıe hemde egıtım vercekmıs '' hıc duymamıstım ona ıyıyım demıstım ama galıba ıyı degılmısım.. bugun cok sıkıldım..

benım de annemler burdayken gelıodu annem basımda dıkılıoduu sınır bozucuydu ama gece kalkıp gelmıodu hıcc allahtan ama sımdı annemı ozledımmmm kesk e olsada yıne basıma dıkılse ..

kızlaaaaaaaaaar meraaaaaaba...
nete tekrar kavuştum şükür...

Hoşgeldin canım.
Denizim iyi yapmışsın valla.Bende yarın ilk defa doktor harici dışarı çıkıcam.Kuaföre bakıma gidicem.Çıkmışken birde emzirmeye kolay üst kıyafet almam lazım :))) Benim kıyaflerin hiç biri önden açılmıyor

kıayafet demeyin kızlar. koca göbüşümün fırtlamadığı hiçbi kıayfetim yok.
ancak korse giyersem bişeye benzerim.
şimdi herkes tatilde.
arkadaşım gleisn
bebişi babasına bırakıcam almam gerekenler var bi çarşı yapmam gerek.
bebişler ek gıdaya geçmeden bizim gezmeler biraz zor emerlerkenç.
yada süt sağıp almak gerek. öle rahat oluo kızlar.
tabi huysuzluk yapmazlarsa
mesela ben dün çıksaydım mahvolurdum kızım feciydi
ağla ağla mahvoldu
karnı ağrıyodu galiba
ona rağman bugün hava çok gzüel die çıktık
uamrım daha kötü olmaz
ama çok havasız kalmıştık napalım

günlerdir bende evdeyim
burada okuduğum gezmeye çıkanalrı görünce gaza geldim
belki sizd eöle gelirsiniz die yazdım.
artık alışmamız gerek

ben de bi benim annem bana kaynanalık yapıyo sanırdım. hastaneden çıktık eve geliyoruz, asansörde bana göbeğin aynı duruyo, hiç doğum yapmamış gibisin diyo. yarım günde çıktık hastaneden o arada ne bekliyodu bilmiyorum. göğüslerime bakıyo, sütün yok diyo. e akıyo bak diyorum, süt olduğundan değil, göğüslerin gevşek de ondan akıyo diyo. neyseki 1 hafta sonra gitti yoksa büyük kavga çıkacaktı:) çok üstüme geliyodu şunu ye bunu giy vs. ben bunalınca bana sen anneysen ben de anneyim demişti ki annem sevgisini gösteren bi anne asla değildir. üzülmüştüm haksızlık ediyorum diye...

bu anneler cok komık ya gercı bızde anne olduk amaben annemden daha beter olurum biliom

ya toplam 5 kişiyiz bi muhabbet yok he

Son düzenleme:
kızlar kızım emzik kabul etmıyor,müsabakalarımız hala sürüyor ama,lakin kızım cokur cokur baş parmagını emiyor ama o nasıl bir emme koparacak sanki bende sinir oluom,bole altını degıstıtrırken felan bir emişi var görseniz eldivenler cıktıgından beri böyle hatta bas parmagını alamadı dıyelım hemen ısaret parmaga gecıoz,bazen de butun elımızı avucluyoruz hoop ağzımıza tabi oyle yapınca öğürüyor :86: bı de kızıyor öğürünce..

kızlar benim annem yok.... var da yok. öyle bişey işte...

ara yokluğunu çektim ama en çok da doğum yaptığımda hissettim bunu...

onun için ne kadar dırıdır etse de çok şanlısınız. annelerinizin kıymetini bilin....

walla cnm biz de bizim oğlana 10 tane emzik aldık hiç birini kabul etmedi.en son bakkal emziği aldık onu emdi.ona alıştıktan sonra avent olan emziğini verdik.gerçi bazen zor alıyor ama olsun buna da şükür..

kızlar benim 20lik dişler azıttı çok ağrıyor hamilelik başlayınca yarım kalmıştı tedavim.
nasıl olcak ya şimdi kızımla..
offf offff

bu arada bugün kalça mrı çektirdim.
doktor kuyruk sokumumdaki ağrı kalıcı olabilir dedi.
sonuçlar cumaya bakalım hayırlısı..

kızıma baktıkça hala değdi diyorum
canım ya..

bu ara misafirim de coştu
yoruldum
uykusuz kaldım baya..

walla cnm biz de bizim oğlana 10 tane emzik aldık hiç birini kabul etmedi.en son bakkal emziği aldık onu emdi.ona alıştıktan sonra avent olan emziğini verdik.gerçi bazen zor alıyor ama olsun buna da şükür..

ah bizimki de bir alışsa ne kadar rahat edeceğim ama..

slm anneler...

aranıza geçte olsa katılabildım.. kızımla devamlı evdeyiz bizde.. bugunde 2. ay aşıları yapıldı kuzuma..
hemşire igneyı yaparken ben çıglık attım.. hemşire bana iyimisin diye sordu.. ve çok gulduler... kuzuma koca koca 3 tane igne yaptılar.. içim gıttı ya...

ben bır kaç dişarı çıktık.. yaa bende acayıp bır korku başladı... kızımı sankı kaybedecekmışım gıbı gelıyor.. korkuyorum.. dogumdan sonra lohusalık dönemınde ruyamda hep kızımı kaybedıyordum.. odasında yatagında olmuyordu.. onun etkısınde hala kurtulamadım... bırde o dönem izledıgım o kayıp çocuk haberlerının de etkısı var tabi.. atlatmaya çalişiyorum.. içimde taşımak daha kolaydı galıba...

selamlar sana da canım. benim oğlumun da bugün 2. ay aşıları yapıldı, içim gitti gözlerinden yaş geldi yavrumun, ağlamaktan sesi kısılacaktı.

kızlar oğlum kolikkkkkkmişşşş, ben zaten tahmin etmiştim ama doktor da aynı teşhisi koydu, 1 haftadır öğleden sonra çıldırmış gibi ağlıyordu ve akşama kadar devam ediyordu, akşam 7-8 gibi de gece uykusuna bitkin bi şekilde başlıyodu. bugün gündüz uyudu ve daha sakin doktordan geldiğimizden beri 2 saattir uyuyo, yoruldu ağlamaktan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…