kızlaaaaaaaaaar meraaaaaaba...
nete tekrar kavuştum şükür...
ben de bi benim annem bana kaynanalık yapıyo sanırdım. hastaneden çıktık eve geliyoruz, asansörde bana göbeğin aynı duruyo, hiç doğum yapmamış gibisin diyo. yarım günde çıktık hastaneden o arada ne bekliyodu bilmiyorum. göğüslerime bakıyo, sütün yok diyo. e akıyo bak diyorum, süt olduğundan değil, göğüslerin gevşek de ondan akıyo diyo. neyseki 1 hafta sonra gitti yoksa büyük kavga çıkacaktı:) çok üstüme geliyodu şunu ye bunu giy vs. ben bunalınca bana sen anneysen ben de anneyim demişti ki annem sevgisini gösteren bi anne asla değildir. üzülmüştüm haksızlık ediyorum diye...
kızlar kızım emzik kabul etmıyor,müsabakalarımız hala sürüyor ama,lakin kızım cokur cokur baş parmagını emiyor ama o nasıl bir emme koparacak sanki bende sinir oluom,bole altını degıstıtrırken felan bir emişi var görseniz eldivenler cıktıgından beri böyle hatta bas parmagını alamadı dıyelım hemen ısaret parmaga gecıoz,bazen de butun elımızı avucluyoruz hoop ağzımıza tabi oyle yapınca öğürüyor :86: bı de kızıyor öğürünce..
walla cnm biz de bizim oğlana 10 tane emzik aldık hiç birini kabul etmedi.en son bakkal emziği aldık onu emdi.ona alıştıktan sonra avent olan emziğini verdik.gerçi bazen zor alıyor ama olsun buna da şükür..
sezen nasıl oldun?
neden canım??? ne oldu...
slm anneler...
aranıza geçte olsa katılabildım.. kızımla devamlı evdeyiz bizde.. bugunde 2. ay aşıları yapıldı kuzuma..
hemşire igneyı yaparken ben çıglık attım.. hemşire bana iyimisin diye sordu.. ve çok gulduler... kuzuma koca koca 3 tane igne yaptılar.. içim gıttı ya...
ben bır kaç dişarı çıktık.. yaa bende acayıp bır korku başladı... kızımı sankı kaybedecekmışım gıbı gelıyor.. korkuyorum.. dogumdan sonra lohusalık dönemınde ruyamda hep kızımı kaybedıyordum.. odasında yatagında olmuyordu.. onun etkısınde hala kurtulamadım... bırde o dönem izledıgım o kayıp çocuk haberlerının de etkısı var tabi.. atlatmaya çalişiyorum.. içimde taşımak daha kolaydı galıba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?