2010 Aralık Anneleri

kızlar bu muskatı nasıl kullanıyosunuz
kızlar muskat aktarda satılıo,ceviz gibi sert bi şey,onu rendenin en ince kısmıyla (sarımsak rendeleri daha iyi oluyo)rendeliyorsunuz,sonra bi kaşığa azıcık byle tırnagınızın ucu kadar koyuyorsunuz (ben ağzına atıveriom:90:)birazda sütünüzden koyup o kasıkla ıcırıosunuz sonra da memeyi dayıyorsunuz ağzına,kuzenim badem yağına koyup veriodu ben küçük die sade verdim,simdi de biogaia yı denioz bakalım,onun için kullanmıom,bu muskatı ben sabah aksam verdim benim kız 11-12 arası aktif uyanıo bi o zaman veriodum bi de gece yatarken,sabah 5-6 gibi ıkınmaya baslıyo ya cocuklar o zaman pırtlatıodu yavrum,hatta cok dogal bişey ki sanki kakasını inceleyince o muskatlar cıkıodu ama emin değilim...

hee bende içiriom da 3 öğün çok değil mi ya,poposunu dürttün mü?bbacaklarını hareket ettirsen benim kız hemen yapıoöle,ya sende takılma ama o zaman her sey daha kotu oluyor,benimkuzenimin kızı 8 gun yapmamıstı kakasını doktor olebilir anne sütü alanlarda normal demiş...senin kv degilmiydi köfte yalatan,şimdi onu bi korkutsana ben olsam kesin korkuturdum doktor sole edı bole dedı dıye :)

Son düzenleme:

ayy bende gezmek ıstıyorum ama burda gezecek hıc bı yer bıle yok,havalarda ne guzel gıdıo bralarda eger orda da ıyıyse bebısın tulumu yokmu gıydır cık valla bı markete gıtsen rahatlarsın azcık...

ya sanırım biz anneler sterse gırıoz mısafır gelınce bebeklerde cıldırıo valla benım kız da butun mısafırlerı kacırıo ya tam bır canavar a donuo,millet Allah size kolaylık versın deyip kaçıo öyle bir huysuzlanıo ki gerci bende gitsinler die iyice yanlarında tutuom daannesi nin akıllı kızı annesine kıyamıo işte bi de böyle düşün canım ya

Sinem sen birde mevlid curcunasını gör.İğrenç ötesi.Ben kendime halen gelemedim.Çocukla misafir gerçekten zor.Zaten kalabalıkta huysuzlanıyorlar.Eliz de eğer misafir varsa uyumaz en az 4 saat uyanık kalır -ki ben 6 saat uyanık kaldığını bilirim : ) idmanlıyız yani.

Benim de Eşim 3 gün yok Annem geceleri yanımda kalıcak.1 günü atlattık : ) geriye kaldı 2 gün.Çok strese sokuyor beni yaa.Kız azıcık ağlasın ''sütün mü yok acaba ''deyince fıttırıyorum.Bu çocuk neyle besleniyor Allah Allah ya.Aç olan çocuk günde 7 kere sıçmaz diyorum bende Valaha Annem gelince sütüm azalıyor benim.

Son düzenleme:
SElam kızlar topiğimiz boş yine :)) Bende oğluş uyurken bakinim bi dedim Yarın ilk defa oğluşumu bırakıp tek başıma dışarı çıkıcam :) Kuaföre bakıma gidicem çok ihtiyacım var İnşallah oğlımda dururda sorunsuz geçirim bakım işini :))

kızlar şu sünnet konusu hala kafamı kurcalıyor bir türlü karar veremiyorum..

kızlar şu sünnet konusu hala kafamı kurcalıyor bir türlü karar veremiyorum..

Canım ben kara verdimde doktor yok burda adam akıllı yeni doğana yapan.Bir çocuk cerrahı var o da 6 aylıkken yapıyormuş kararsız kaldık bizde:44:

gerçekten çok zormuş canım,bir yandan içeri gidemiyorum 1saat olmuş kendi kendilerine muhabbet ediyorlar,çay koymuşum kaç saat olmuş kaldı öle sonra teyzemin kızı gitmiş ikram yapıyordu,ya biraz uzak olduğumuz için öle çok içli dışlı değiliz ondan ben çok stress yaptım böle çok samimi olsakj aman kalsın derim biraz,ya bizimde bu cuma olucak mevlid ama annemlerde,valla diğer odada gitçem oturcam bebeğimle bütün düzeni bozuluyor yoksa,kibar bizim bebekler ya
evet canım bende aslında böle huysuzlandığında misafirlerde hadi aklkalım biz dediğinde seviniveriyorum,hala heryerim ağrıyo resmen :))

canım ben mevlidte diğer odada oturcam o kalabalıkta kalamam valla kızımda duramaz baksana 5kişiyle bütün düzeni bozuluyor onca kişide ne olur

çok zor valla tek olmak insanın eşi her işini görüyormuş meğersem,dünde eşimle konuştuk yazık bırakcam yarıda gelcem dayanamıyorum diyor,çok üzüldüm hiç böle üzüntülü görmemiştim onu,kariyer yapcam diye bukadar zorlayamam kendimi kafayı yemek üzereyim dedi,10gün oldu gideli aylar gibi geldi yakındır dönmem diyor aslında 3ay kalcaktı bakalım ne yapcak bende çok rahatız biz merak etme dedim ama ona zor işte

ayy bende çaresizlikten annemlere gidiyorum gerçi orası daha iyi oluyor bende kalmasından,bende kalınca eşyaların yerlerini bilmiyor ben bide onun peşinde dolanıyorum düzeltçem diye öyle daha çok zarar oluyor bana :)
park yatağımızı götürdük oraya akşama dönüyorum annemlere misafir olayım bitti şuanlık,bende geçen masal çok huysuzlandı acaba sütümmü yetmiyo ya dedim ama her emzirmeden sonra hala memelerimden süt akıyor ve daha az da olsa şişler yani öle dedim ya annem 2 gün üzüldü,metin gittide üzüntüden azalcakmı sütün yoksa diye 2gün sıktı beni,ya ben acaba ölemi diye sana sordum sormaz olaydım yani zaten masalın huysuzluğuda bitmişti ogün,ayy bide kv ye diyor bende sineme üzülüyorum sütü kesilmez inşallah diye,fıttırdım yok öle bişey yani,kafasında kurdu kurdu o hale getirdi bi lafı bizimkide 6-8 arası yapıyor hep maşallah

ayy benim annemde sanki bebişim onun kızıymış gibi davranıodu,yok öyle tutma yok sen az yiyosun sütün azalcak,sütüm giderse diye aklı cıkıyorduay bu cocuk nıye aglıo sen emzırmıyosun ac bu cocuk,gece aglayınca fırlayıp gelıyordu yatagından,ee cocuk ıste aglıyo ben ıkı dkka gec kalkayım yataktan hemen kosuyodu..bende ıyıce sters oluodum,kv yapsa sunları ortalıgı yıkarım heralde kendı annen olunca...
sımdı de kv gelıcek yine anne bı yere kadar cekılıoda kv ole yaparsa ben catlarım...zaten babası bıle kucagında bıraz fazla tutsa gıdıp bı seyleri bahane edip alıyom sonra geri veriom..ben cok kıskanıom kızımı yaaa...sadece benım kucagımda dursun ıstıom ole baskalarına gulucuk felan atmasın ıstıomiyice evden cıkmaya cıkmaya bebişle bozuom kafayı galibaben bu kızzı bırakıp ıse felan nasıl gitcem Allam yarebbim bi de velilerime ahkam kesiodum soyle yapmayın bole yapın dıye:)

Son düzenleme:
Selam kizlarrr .. :80:
nasilsiniz bebisleriniz nasill

topikte hep az kisi var ama baya sayfa ilerliyoruz ..
az girebildigimden nette bakamiyorum bile ..

Bebisini diger aile bireylerinden kiskanan bi ben degilmisim okudugum kadariyla
bende cok fazla düskünüm kizima .. Allahtan oda benden baskasinin kucaginda
pek kalmiyor hemen basiyor yaygarayi
Bu düskünlügüm yüzünden bugün cok kötü rüya gördüm yataktan nasil firladigimi bilmiyorum ..

Kizimi Eski esim kacirmis güya ..
vermiyorlarmis bana .. kv. biz büyütcez sana göstermicez diyor ..
nasil bagirip cagriyorum kizimi verin bana diye .. dava accam kizimi alcam ..
yoksa siz ona büyünce annen seni terk etti dersiniz yalan söylersiniz diyorum .. Aglaya aglaya
sabah 6.30 da firlayarak kalktim yataktan ..kizimi kendi besiginden alip yanima yatirdim ..
kalbimi sökermiscesine canim acidi resmen ..

Allahim kimsenin yavrusunu annesinden ayirmasin ..
düsüncesi bile icimi ürpertiyor ..

amaan o odaya girme olayı bizde de var ya sorma,birde ben çıt çıksa kalkıyorum yani bi bakıyorum annemde dibimde bitiveriyor 3-5 kaç olursa,ne oldu emzircenmi diyorum sana yardıma geldim diyor,ya emzirirken nasıl yardım edebilirki,ya aslında iyi yapıyorlar belki biz kıymet bilmiyoruz,çok stressliyim belkide ondan
Show haberdeki yuzen bebisleri gordunuz mu?cok sekerlerdi

ben izledim süperdi :))

benim annem süte gelcekti vallaneysekı ben 1 aydır yalnızım ılk 40 cıkana kadar annemleydım anne bi git yat dıyordum,bide annem çalışıo yani sabah erken kalkıo,bizde mi bole oluruz acaba?haklısın belkıde kıymet bılmıoz...

kızlar bugün hava çok gzüeldi hiç havada almamıştık kızımla.
Alışveriş emrkezi var burda daha doğrusu hipermarket orya gşttik
giderken bahçesinde gezindik arabasında hava aldı kızım.
Alışverişimizi yaptık.
Sonrasında da yemek yedik. Bana iyi geldi.
Dönüştede babası arabada 5 dk kızıma baktı bende bi mağazaya gidip kendime mevlidede giyemk için bi bluz aldım ama nasıl koşturuyorum.
Ama kızım son an eve dönerken biraz huysuzlandı
evden çıkmadan emzirdim.
Yanıma süt sağıp götürdüm zaten marketet alışveriş esnasınd ayudu
biz yemek yerken yandı hemen sütünü verdim. Biraz daha uyudu.
Ama arabada trafikte ilerlerken hoşuna gidiyo. Durunca başlıyo ağlamaya.
Cadı kızım benim.
Rasıra böle kaçamak yapmak gerekio galiba

sinemcim annem benim şimdi kardeşimde. Valla mevlidi o gitmeden denk getirmeye çalışıcamn
yoksa yanarım.
Kızıma da kardeşim gözkulak olur odasında. Başka çare yok
çocuğu milletin içinde tutmak istemem.
Kapalı dar ortam hasta olan olur.
Yazık kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…