selam kizlar
bugun bizim 40imiz cikti kirklandik
yarinda 40 ucurmaya gidicez anneme
banyodan sonra rahatladi kuzum 8den beri uyuyo
zor emdi mayisinca memede uyuyakaldi hep
annemde artik kalmiyo bizde
cok alismisim ama yaa
muskati denemedim sulecim
aktardami satilir?
onuda bulunduriym evde bakalim
kızlar muskat aktarda satılıo,ceviz gibi sert bi şey,onu rendenin en ince kısmıyla (sarımsak rendeleri daha iyi oluyo)rendeliyorsunuz,sonra bi kaşığa azıcık byle tırnagınızın ucu kadar koyuyorsunuz (ben ağzına atıveriom:90:)birazda sütünüzden koyup o kasıkla ıcırıosunuz sonra da memeyi dayıyorsunuz ağzına,kuzenim badem yağına koyup veriodu ben küçük die sade verdim,simdi de biogaia yı denioz bakalım,onun için kullanmıom,bu muskatı ben sabah aksam verdim benim kız 11-12 arası aktif uyanıo bi o zaman veriodum bi de gece yatarken,sabah 5-6 gibi ıkınmaya baslıyo ya cocuklar o zaman pırtlatıodu yavrum,hatta cok dogal bişey ki sanki kakasını inceleyince o muskatlar cıkıodu ama emin değilim...kızlar bu muskatı nasıl kullanıyosunuz
geçen hafta perşembe günü oldu aşısını taa pazar günü yaptı kakasını bugün oldu daha bişey yok yavrumda( bende emzircem ama kucağıma yatırır yatırmaz basıyo çığlığı emmicem die biberonlada aynı durum zorla içiriyorum onuda huyu değişti resmen.şimdi doktora gittim sordum çocuğu götürmeden aşıdan olmaz dedi dönem dönem olur bebeklerde dedi sen stres yapma günde 3 öğün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içir dedi sonra takip et dedi biraz daha olmazsa getir bebeği dedi beklicez beklemek kadar kötü bişeyde yok çocuğun kakası bile kıymete bindi yapsa die sürekli gözüne bakıyoruz
günaydın kızlar
ölü gibiyim bugün yaa
haftasonu hastaydım kafamı kaldıramıodum daha yeni yeni kendime geliorum walla
3 haftadır dışarıya çıkmadım bunlımlardayım yine
haftasonları eşime diorum çıkalım die annemlere gidelim dio istemiorum neymiş annesine gitmek gezmeymiş yaaaaa ewden ewe servis oluo o ben gezmek istiorum dışarlarda ama anlatamıorum sanırım
offfff patlama noktasındayımmmmmm
bugün evimde tek başına misafir ağırladım,
sağ olsun annemin azizliğine uğradım oda kendi evini temizlicekmiş gelmedi yanıma,hak veriyorum biz orada kalıyoruz masala toz kalkmasın diye iş yapmıyordu hiç,ama kızdım yinede çok felaket bir gündü çünkü
teyzem eşi kızı damadı birde 5 yaşında kız torun geldiler,masal hanımda beni yarı yolda bıraktı ilk 1.5 uyudu ne güzel sonra bir uyandı,emzirdim uyuklar gibii oldu ama uyumadı yatağına koydum 1saatten fazla öle yatağında bakındı ama sonra durmamaya başladı
ee ikram yapıyorum ocağa çay koydum masal mızmızlanıyor bir yandan bi bebek odasına gidiyorum bir salona bir mutfağa,bir telaş yaptımki sormayın
neyse teyzemin kızı yaptı ikramı falan,
emzirip uyutayım dedim bir girdim odaya 1 saat sonunda çıkamadım ama uyuttum derken yatağına koydum fal taşı gibi açtı gözlerini,bende bıraktım yatakta biraz daha kaldı öyle
sonra kalktı misafirler ama masal iyice huysuzlanmaya başladı akşam yemeği yiyemedim
saat7 oldu,bütün ikram tabakları hala salonda
allahtan kv geldi oturmaya ona bıraktım ben gittim etrafı topladım akşam8di az bişey yemek yedim
masal hanım hala diretiyo uyumuyor 3te uyanan kızım gece 9da uyudu,
heryerim ağrıyo en çokta kafam ağrıyor stressten,şimdi yarında hem sabah hem akşam misafirlerim var
allahtan onlar arkadaşlar ama akşamki eşiyle gelcek emzirmek için ayrı oda olayımız olcak
off anneme geri dönmek istiyorum hemen çok yoruldum,annemle hergün birbirimizi yemeye razıyım :))
kızlar şu sünnet konusu hala kafamı kurcalıyor bir türlü karar veremiyorum..
gerçekten çok zormuş canım,bir yandan içeri gidemiyorum 1saat olmuş kendi kendilerine muhabbet ediyorlar,çay koymuşum kaç saat olmuş kaldı öle sonra teyzemin kızı gitmiş ikram yapıyordu,ya biraz uzak olduğumuz için öle çok içli dışlı değiliz ondan ben çok stress yaptım böle çok samimi olsakj aman kalsın derim biraz,ya bizimde bu cuma olucak mevlid ama annemlerde,valla diğer odada gitçem oturcam bebeğimle bütün düzeni bozuluyor yoksa,kibar bizim bebekler yasorma tek başına misfir ağırlamak çok zor. hele bebşlerde uyumuyosa
ağlıolarsa felaket ,ikrammı yapıcaksın bebklemi ilgileniceksin.
aALLAHTAN GELENELR YARDIMCIOLUYOALR
ENDE MEVLİD YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
BAKALIM NASIL OLUCAK
EN AZINDAN SENİN ANANENELR YAKIN.
BENDE EŞİMLE HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM NAPALIM
evet canım bende aslında böle huysuzlandığında misafirlerde hadi aklkalım biz dediğinde seviniveriyorum,hala heryerim ağrıyo resmen :))ya sanırım biz anneler sterse gırıoz mısafır gelınce bebeklerde cıldırıovalla benım kız da butun mısafırlerı kacırıo ya tam bır canavar a donuo,millet Allah size kolaylık versın deyip kaçıo öyle bir huysuzlanıo ki gerci bende gitsinler die iyice yanlarında tutuom da annesi nin akıllı kızı annesine kıyamıo işte bi de böyle düşün canım ya
Sinem sen birde mevlid curcunasını gör.İğrenç ötesi.Ben kendime halen gelemedim.Çocukla misafir gerçekten zor.Zaten kalabalıkta huysuzlanıyorlar.Eliz de eğer misafir varsa uyumaz en az 4 saat uyanık kalır -ki ben 6 saat uyanık kaldığını bilirim : ) idmanlıyız yani.
Benim de Eşim 3 gün yok Annem geceleri yanımda kalıcak.1 günü atlattık : ) geriye kaldı 2 gün.Çok strese sokuyor beni yaa.Kız azıcık ağlasın ''sütün mü yok acaba ''deyince fıttırıyorum.Bu çocuk neyle besleniyor Allah Allah ya.Aç olan çocuk günde 7 kere sıçmaz diyorum bendeValaha Annem gelince sütüm azalıyor benim.
ayy bende çaresizlikten annemlere gidiyorum gerçi orası daha iyi oluyor bende kalmasından,bende kalınca eşyaların yerlerini bilmiyor ben bide onun peşinde dolanıyorum düzeltçem diye öyle daha çok zarar oluyor bana :)
park yatağımızı götürdük oraya akşama dönüyorum annemlere misafir olayım bitti şuanlık,bende geçen masal çok huysuzlandı acaba sütümmü yetmiyo ya dedim ama her emzirmeden sonra hala memelerimden süt akıyor ve daha az da olsa şişler yani öle dedim ya annem 2 gün üzüldü,metin gittide üzüntüden azalcakmı sütün yoksa diye 2gün sıktı beni,ya ben acaba ölemi diye sana sordum sormaz olaydım yani zaten masalın huysuzluğuda bitmişti ogün,ayy bide kv ye diyor bende sineme üzülüyorum sütü kesilmez inşallah diye,fıttırdım yok öle bişey yani,kafasında kurdu kurdu o hale getirdi bi lafıbizimkide 6-8 arası yapıyor hep maşallah
ben burdayım....:)tek basına forum heeeçç guzel degıll
kaçırdım o haberi bekliyodum..Show haberdeki yuzen bebisleri gordunuz mu?cok sekerlerdi
kaçırdım o haberi bekliyodum..
amaan o odaya girme olayı bizde de var ya sorma,birde ben çıt çıksa kalkıyorum yani bi bakıyorum annemde dibimde bitiveriyor 3-5 kaç olursa,ne oldu emzircenmi diyorum sana yardıma geldim diyor,ya emzirirken nasıl yardım edebilirki,ya aslında iyi yapıyorlar belki biz kıymet bilmiyoruz,çok stressliyim belkide ondanayy benim annemde sanki bebişim onun kızıymış gibi davranıodu,yok öyle tutma yok sen az yiyosun sütün azalcak,sütüm giderse diye aklı cıkıyorduay bu cocuk nıye aglıo sen emzırmıyosun ac bu cocuk,gece aglayınca fırlayıp gelıyordu yatagından,ee cocuk ıste aglıyo ben ıkı dkka gec kalkayım yataktan hemen kosuyodu..bende ıyıce sters oluodum,kv yapsa sunları ortalıgı yıkarım heralde kendı annen olunca...
sımdı de kv gelıcek yine anne bı yere kadar cekılıoda kv ole yaparsa ben catlarım...zaten babası bıle kucagında bıraz fazla tutsa gıdıp bı seyleri bahane edip alıyom sonra geri veriom..ben cok kıskanıom kızımı yaaa...sadece benım kucagımda dursun ıstıom ole baskalarına gulucuk felan atmasın ıstıomiyice evden cıkmaya cıkmaya bebişle bozuom kafayı galiba ben bu kızzı bırakıp ıse felan nasıl gitcem Allam yarebbim bi de velilerime ahkam kesiodum soyle yapmayın bole yapın dıye:)
Show haberdeki yuzen bebisleri gordunuz mu?cok sekerlerdi
amaan o odaya girme olayı bizde de var ya sorma,birde ben çıt çıksa kalkıyorum yani bi bakıyorum annemde dibimde bitiveriyor 3-5 kaç olursa,ne oldu emzircenmi diyorum sana yardıma geldim diyor,ya emzirirken nasıl yardım edebilirki,ya aslında iyi yapıyorlar belki biz kıymet bilmiyoruz,çok stressliyim belkide ondan
ben izledim süperdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?