canım çok geçmiş olsunn benimde oğlum 2,5 aylık öksüyoo 15gündür falan ıkı kes götürdüm 2 ayrı doktor baktı muayenefilan ettiler temiz dediler 3 kes ötürdüm birazarttı diyee Peditus şurup verdi çarşambayakadar kullanıcaz.. Bizimkininde öksüsürüğü seyrek burnunda arada tıkanıyoo bilmiyorum bi türlü içim rahatetmioo(
saolun kızlar oglum oksuruodu bıde burnu tııkalıydı.. doktora getırdık ama ben hastaneye yatırcegını hııcc sanmıodum. yatıs verdı ertesı gunde oglan hıc emmemeye basladı bıberonda almadı.akcıgerlerınde ıltıhaplanma ınmıs cok kucuk oldugu ıcınde eve gonderemeyız dedı bugun 4. gunumuz ıste ınsallah yarın cıkarız .. dua edıyorum
saolun kızlar oglum oksuruodu bıde burnu tııkalıydı.. doktora getırdık ama ben hastaneye yatırcegını hııcc sanmıodum. yatıs verdı ertesı gunde oglan hıc emmemeye basladı bıberonda almadı.akcıgerlerınde ıltıhaplanma ınmıs cok kucuk oldugu ıcınde eve gonderemeyız dedı bugun 4. gunumuz ıste ınsallah yarın cıkarız .. dua edıyorum
cnım buzdolabında 24 saat beklio diye biliyorumya kızlar ben bugun sabah sut sagdım zorla mememın canı cıktı sıka sıka anca 100cc sagabıldımonu yarın 10 gıbı felan bebıse vercez buzdolabında beklıo sımdı1 gun bekler dımı sut?sız nasıl yapıosunuz calısan analar size soruyorum ?kestane kebap acil cvp banaaaa:84::84: birde kac cc emıo kı bu cocuklar yahu?
ben de gezmek istiyorum bende.
bizde bu güzel havalrda balkona çıkıyoruz 2 gündür.
hava yarın güzel olursa biz de çıkıcaz biraz.
ben rapor almaya gidicem sağlık ocağına.
iznim bitio malesef:2::2::2:
sonrasında da kızım huysuz olmazsa eğer çarşıy çıkıcaz biraz bakalım
babası bişi alıcakmış bana
bakalım ne alıcak
adam korkuyo tabi
beğenmezsem diye
kendin seçeceğin bişi dedi.
kızlar selam.......
sevgililer gununuz ve kandılınız kutlu olsun....ben bugun iş başı yaptım((
canım hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..
işbaşı yaptım deyince içim bir tuhaf oldu ben yaz sonuna kadar kendim bakıcam ama bir yanım hem yaz gelsin istiyor bir yanım da hiç kış bitmesin istiyor
Mrb arkadaşlar..Ben ocak annelerindenim ancak 7aralıkta erken doğum yaparak aralık annesi oldum:)Size bir sorum var bizim 3gün sonra aşımız var.2si bacaktan birisi koldan yapılıyormuş yaptıran arkadaşlar sizinde mi bu şekilde oldu ve çok mu ağır bu aşı?Ateş falan oldu mu bebeklerinizde?Düşündükçe şimdiden kötü oluyorum bir de benim oğlum emzik istemiyor multi-tabsa dokundurup verdiğim zaman alıyor sadece bende öyle veriyorum zararlı olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?