2010 Aralık Anneleri

canım çok geçmiş olsunn benimde oğlum 2,5 aylık öksüyoo 15gündür falan ıkı kes götürdüm 2 ayrı doktor baktı muayenefilan ettiler temiz dediler 3 kes ötürdüm birazarttı diyee Peditus şurup verdi çarşambayakadar kullanıcaz.. Bizimkininde öksüsürüğü seyrek burnunda arada tıkanıyoo bilmiyorum bi türlü içim rahatetmioo(

mrb canım bu peditus yurt dısında yasaklanmıs,benim kızıma da doktor vermıstı gunde 3 kez yarım olcek cocuk sureklı uyudu doktorlar pek onermıyorlar o surubu bende kullandıgıma pısman oldum...3-4 gun kullanı hemen kestım aklında bulunsun uyku yapıo..

gecmıs olsun canım valla bu oksuruk olayı dooktordan doktora degısıo bızede bı doktor yatıralım dedı farklı farklı ıkı doktor saglam bı sey yok dedı benımde hala aklım karısık,en kısa zamanda ıyılesır ınsallah...

ya kızlar ben bugun sabah sut sagdım zorla mememın canı cıktı sıka sıka anca 100cc sagabıldımonu yarın 10 gıbı felan bebıse vercez buzdolabında beklıo sımdı1 gun bekler dımı sut?sız nasıl yapıosunuz calısan analar size soruyorum ?kestane kebap acil cvp banaaaa:84::84: birde kac cc emıo kı bu cocuklar yahu?

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.nasıl bi öksürüktüki.
sık sıkmı.
bazen nadiren d eolsa benimkide öksüüryo. ben boğzına süt kçtığına yoruyorum.
inşallah en yakın zamanda iyileşir.

cnım buzdolabında 24 saat beklio diye biliyorum
buzlukta 6 ay kadar.
nekadar acıktığına bağlı
kısa süre önce emmişse biraz daha az emebilir
ama 3-4 saati bulmuşa 100 cc yetmeyebilir de.
bizimki biberonla sağıp verdiğimde 110-120 cc alıodu en son.

selam deniz. rapor demişsin hemen ilgimi çekti :) aldın mı raporu kaç günlük veriyor sağlık ocağı? bir de ne deyip aldın direkt durumunu söyleyince veriyorlar mı?

Mrb arkadaşlar..Ben ocak annelerindenim ancak 7aralıkta erken doğum yaparak aralık annesi oldum:)Size bir sorum var bizim 3gün sonra aşımız var.2si bacaktan birisi koldan yapılıyormuş yaptıran arkadaşlar sizinde mi bu şekilde oldu ve çok mu ağır bu aşı?Ateş falan oldu mu bebeklerinizde?Düşündükçe şimdiden kötü oluyorum bir de benim oğlum emzik istemiyor multi-tabsa dokundurup verdiğim zaman alıyor sadece bende öyle veriyorum zararlı olur mu sizce?

kızlar selam.......
sevgililer gununuz ve kandılınız kutlu olsun....ben bugun iş başı yaptım((

canım hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..
işbaşı yaptım deyince içim bir tuhaf oldu ben yaz sonuna kadar kendim bakıcam ama bir yanım hem yaz gelsin istiyor bir yanım da hiç kış bitmesin istiyor

canım hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..
işbaşı yaptım deyince içim bir tuhaf oldu ben yaz sonuna kadar kendim bakıcam ama bir yanım hem yaz gelsin istiyor bir yanım da hiç kış bitmesin istiyor

hiç sorma canım ya.bende bı tuhafım..göğüslerim sızladıkça ağlamak istiyorum..ve suan sızlıyor..acıkdımı miniğim diyee ağlamak istiyorum.bizimde iş bitmiş kesin hesaba başlanmış bi kaç ay var ondan sonra ben bakarım kuzuma inş..yaşına kadar sonra yine iş((((

canım çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inş. bebişin ...

Gecmis olsun cnm ins saglicakla çıkarsınız hast den neden oluyor bu kucucuk bedenlerde burun tıkanıklığı öksürük.. Bende korkuyorum bazen ağızdan nefes alır gibi oluyor hemen serum fizyolojik dokuyorum .. Üşümesin diye iyi giydiriyorum o zaman da terliyor.. bady giydiriyorum üzerine uzun kollu tişört. Onun üstüne tulum gün icinde boyleyis . Altına da kulotlu çorap
Arasira vücut ısısını ölçüyorum dillenselerde söyleseler
ama iste bir anda şifayı kaptimi elinden gelen birsey yok.. Canım hast ne kadar durursa iyi o kadar gözetim altında olur..

Benden bir gün önce dogum yapmissin cnm:) biz bugün ası olcaz 2 aylık olduk gecen hafta ama bugüne rdv verdiler bende bilmiyorum ne yapıyorlar ogrenecez ins

Kızlar ası olmadan önce siz Ağrı kesici veriyormusunuz?? Dr ilk ay bize şurup verdi Ağrı kesici ateş düşürücü aşıdan sonra verin diye.. Ama ben aşıdan 2 saat önce vermeyi düşünüyorum boylelikte ağrıyı fazla hissetmez aranızda böyle yapan oldu mü???

EVEEEEETT.Bugün 1 aydır korkuyla beklediğim gün geldi ve oğluma aşı yapıldı tam 3 tane.Verem aşısı kola yapıldı ve oranın yara olacğı hatta iltihaplanacağı ama endişe etmemem gerektiği söylendi.sağ bacağa 5'li KArma, sol bacağa da zatürre aşısı yapıldı..Sonra bu da yetmezmiş gibi doktorun yazdığı ama kurumun karşılamadığı (142 lira)ishal aşısı yapıldı ama bu ağzaenjekte edildi.4 aşı.....oğlum bi ağladı ki sormayın.bende aşıdan önce ateş düşürücü vereyim dedim ama dr.ankikorları engeller ateş olmadn verme dedi.vermedim bende.mızmızlandı da az önce uyutabildim ama uykusund aacıyla ağlayarak uyanıyo.galiba hala canı yanıyor.takip edicem işte umarım ateşi çıkmaz (her bebekte ateş olmayabiliyormuş)
bu aada aşıda önce banyo yaptırın mleklere çünü aşıdan sonraki en az 3 gün banyo yasakmış.ilgililere duyurulur
Ha ayrıca hepinizin kandili mürabek olsun.....

bizim 2. ay aşılarımız da 2 hafta sonra. bu ateş düşürücü ilaç meselesini ben de sordum, doktorumuz sakın gitmeden ilaç verme dedi. yapılan araştırmalar bu konuda net, ilaç, şurup veya fitil her ne ise, aşının etkisini azaltıyor dedi. ben karma aşıları sağlık ocağında, rota virüsü aşısını ise hastanede yaptırıcam. ateşi çıkmasından da çok korkuyorum ama doktorumun tavsiyesine uyup ilaç vermeden aşıya gidicem!

büyük geçmiş olsun arkadaşım bizde aynı sebepten dr gitmiş ve aynı bizde şok olmuştuk. ama hastanede biz 7 gün kaldık. bebekler için güzel bi önlem hastanede güzel bakılıyorlar. bronşit olmuştuk biz ve balgam ata ata artık çocuğumn gözleri kocaman oluyordu hava veriyorlardı ilaçlı hep. oğlum benden kapmıştı üşütmeyle falan ilgisi yok dedi dr. inşallah tez zamanda seninde oğlun iyi olur

Kızlar canım şıkkın eltinin cocukları evde kızım uyuyor odada.. Banyosunu yaptırdım.. Salona bile goturemiyorum kavga ediyor cocuklar arada iki de kızıma geçirirler diye korkuyorum:)))

offf ben gibisi yoktur eve temizliğe kadın geldi iki saatligine.. Ütüyü yaptım sabah kadın yavaş yapıyor diye kendim yaptım ortalığı supursun dedim oda banyoya girdi çıkmadı kadın bogazliycam ben bu kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…