2010 Aralık Anneleri

merhaba
fazla giremiyorum bebişimi büyütüyorum onunla ugrasıyorum malum
minigim büyüyo cok güzel bir kızım var maşallah
herkese iyi günler

kocacımla konuşuyoruz gideli 15gün oldu daha ve 80 günümüz daha var,hergün telden konuşuyoruz ve kameraylada ama çok zor geçiyormuş yarıda bırakıp gelicem diyor biraz cesaretlendiriyorum ama bakalım dün gördüm kameradan ağızları uçuklamıştı çok üzüldüm,birde kaçtır kamerada konuşmalarımızda masal uyuyordu pek doyamadı ona çok zorlanıyor,saatlerimizde uymuyor 8saat geride orası,ben zorlanmıyorum çok masalla oyalanıyorum ama onaçok üzülüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım

Sayılı gün çabuk gecer sporstar.. Allah saglicakla kavuşmayı nasip etsin..sabah gidip aksam gelen anne babalar bebeklerine doyamaz ozlerken eşinin onu uç ay gorememesi daha zor.. Ama is , as neredeyse oraya,,

bi burda toplanmayı beceremedik. hem face hem burasına zaman yetmio bazen.
umarım herkesler iyidir

Ben beceremedim :))) face grubunu yazıyorum 2010 Aralık anneleri diye halen ekledim . Begen butununada bastım.. hergun bir yeni bilgi( hamile ve 0-6 yas bebeği olan anneler için duvarı var) bu mu??

Siz direkt face http ini verin acayım neresiymis ok

Selam evde internetim yok celpten arada giriyorum kızlar çok yasamıyorum Facebook de kullanmıyorum :26:

canım direk link veremeyizki herkes üye ya home çıkıyo sen bana özelden face adını söle ben seni ekliyim sende gör benden adresi madem bulamıyorsan,benim adım sinem buarada,yada 2010 aralık anneleri yaz çıkıyor ama dediğim gibi de yapabiliriz

sinemcim geçer inşallah geçer.
bak 15 gün geçmiş bile.
gitti madem cesaretelndirmeye çalış bencede
en azından okadar yol gittiğine değsin.
ama zordur .ikinizin de özlemini çekmek.
sen tabi bebişle oyalanırken farketmezsin zmanın nasıl akıp geçtiğini.
Allah sabır evrsin ikinzie de .
aksın geçsin zaman.

ben de gezmek istiyorum bende.
bizde bu güzel havalrda balkona çıkıyoruz 2 gündür.
hava yarın güzel olursa biz de çıkıcaz biraz.
ben rapor almaya gidicem sağlık ocağına.
iznim bitio malesef:2::2::2:
sonrasında da kızım huysuz olmazsa eğer çarşıy çıkıcaz biraz bakalım
babası bişi alıcakmış bana
bakalım ne alıcak
adam korkuyo tabi
beğenmezsem diye
kendin seçeceğin bişi dedi.

Selam kızlar.NAsılsınız bakiim.Geçmişe bakamadım oğluş uyurken bakinim bi dedim Bizde geçen bir market turu attık azcık iyi geldi valla.Bugünde hava çok güzel ama babamız yok o yüzden evdeyiz malasef. Deniz benim yerimede gez canım :))

selam kızlar nasılsınız ınsallah keyıfler yerındedır. benım oglum hasta oldu maalesef. 4. gun bugun hastanedeyız. allah herkesın cocuguna saglık versın .... hava cok guzel demın eve gıdıp banyo yapıp geldım .. dua edın bı an once evımıze gıdelımmm ...

geçmiş olsun canım ya gripmi oldu yavrucak,umarım hemen iyileşir

du bakalım plan yapmaya gelmio bebişlerle.
huysuzluk yapmaza ve hava gzüel olursa bakıcaz.
babamız bişi alıcam demişken kaçırmayalım fırsatı dimi.

geçmiş olsun canım.
üşüttümü kuzucuk
inşallah en yakın zmanda Allah şifa verir.
dualrımız miniğinle

kızlar benim gibi evde tatlısı biter bitmez
yenisini yapmak için koyulan var mı
kendimi çok suçlu hissediyorum
spor faaln hak getire.
ama pilates topumu ve bandımı ortay çıkardım
bu da bi teşebbüstür dimi
kendimi mi kandırıyorum yoksa:2:

canım geçmiş olsun,umarım önemli bişey yoktur....

saolun kızlar oglum oksuruodu bıde burnu tııkalıydı.. doktora getırdık ama ben hastaneye yatırcegını hııcc sanmıodum. yatıs verdı ertesı gunde oglan hıc emmemeye basladı bıberonda almadı.akcıgerlerınde ıltıhaplanma ınmıs cok kucuk oldugu ıcınde eve gonderemeyız dedı bugun 4. gunumuz ıste ınsallah yarın cıkarız .. dua edıyorum

çok geçmiş olsun canım... umarım tez zamanda sağlığına kavuşur yavrun...

çok çok geçmiş olsun.üzüldüm ya...peki sebep neymiş ki?mikrop mu kapmış?üşütmüş mü?ayyy.Allah şia versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…