bi burda toplanmayı beceremedik. hem face hem burasına zaman yetmio bazen.
umarım herkesler iyidir
Ben beceremedim :))) face grubunu yazıyorum 2010 Aralık anneleri diye halen ekledim . Begen butununada bastım.. hergun bir yeni bilgi( hamile ve 0-6 yas bebeği olan anneler için duvarı var) bu mu??
Siz direkt face http ini verin acayım neresiymis ok
Slm kızlar biz parka gidiyoz:)) biraz gol kenarında gezecez :)) yupppii
selam kızlar nasılsınız ınsallah keyıfler yerındedır. benım oglum hasta oldu maalesef. 4. gun bugun hastanedeyız.allah herkesın cocuguna saglık versın .... hava cok guzel demın eve gıdıp banyo yapıp geldım .. dua edın bı an once evımıze gıdelımmm ...
Selam kızlar.NAsılsınız bakiim.Geçmişe bakamadım oğluş uyurken bakinim bi dedimBizde geçen bir market turu attık azcık iyi geldi valla.Bugünde hava çok güzel ama babamız yok o yüzden evdeyiz malasef. Deniz benim yerimede gez canım :))
selam kızlar nasılsınız ınsallah keyıfler yerındedır. benım oglum hasta oldu maalesef. 4. gun bugun hastanedeyız.allah herkesın cocuguna saglık versın .... hava cok guzel demın eve gıdıp banyo yapıp geldım .. dua edın bı an once evımıze gıdelımmm ...
canım geçmiş olsun,umarım önemli bişey yoktur....selam kızlar nasılsınız ınsallah keyıfler yerındedır. benım oglum hasta oldu maalesef. 4. gun bugun hastanedeyız.allah herkesın cocuguna saglık versın .... hava cok guzel demın eve gıdıp banyo yapıp geldım .. dua edın bı an once evımıze gıdelımmm ...
saolun kızlar oglum oksuruodu bıde burnu tııkalıydı.. doktora getırdık ama ben hastaneye yatırcegını hııcc sanmıodum. yatıs verdı ertesı gunde oglan hıc emmemeye basladı bıberonda almadı.akcıgerlerınde ıltıhaplanma ınmıs cok kucuk oldugu ıcınde eve gonderemeyız dedı bugun 4. gunumuz ıste ınsallah yarın cıkarız .. dua edıyorum
saolun kızlar oglum oksuruodu bıde burnu tııkalıydı.. doktora getırdık ama ben hastaneye yatırcegını hııcc sanmıodum. yatıs verdı ertesı gunde oglan hıc emmemeye basladı bıberonda almadı.akcıgerlerınde ıltıhaplanma ınmıs cok kucuk oldugu ıcınde eve gonderemeyız dedı bugun 4. gunumuz ıste ınsallah yarın cıkarız .. dua edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?