kızlar boğazım dün çok acıyodu . bugün biraz daa iyi.
işte gitsemmi acaba.
bıktım ya bu hastalıktan.
oturup ağlamak istiyorummmmmmmmmm
işte gitsemmi acaba.
işte gitsemmi acaba.
işte gitsemmi acaba.
Ayy yedim 1 saat önce meyve kesmedi maalesef.Tekrar başladı bende oturup yemek yedim napım.Ölcem sandım : )
Aaaa neden yaptırmayı düşünmüyorsun.
selam kızlar
bende 12+3 günlük hamileyim. inanılmaz derecede acıkıyorum. yemicem diyorum ama kendime hakim olamıyorum......lmaz:
selam kızlar
bende 12+3 günlük hamileyim. inanılmaz derecede acıkıyorum. yemicem diyorum ama kendime hakim olamıyorum......lmaz:
cnm tüp bebek sadece yapım aşamasında fark ediyo ondan sonra normal gebesin
bnm doktorum sadece önlem amaçlı bi iğne yaptırıyo haftada bir o büyütü bebeği birden herhalde ben ona bağlıyorum proluton depod diye bi iğne düşükte kesinlikle baskılama etkisi var ama şöle bi kötü yanıda var ölen bebek bile bazen bu iğne yüzünden düşmeye biliyo..
bakalım hakkımızda hayırlısı 12 haftaya kadar olcam 2 tane kaldı
çıldırcam yaaaa. doymak bilmiyorum meyve aldım yedim.... Allahım kilo almaktan çok korkuyorum ben korktukça içimdeki velet daha çok acıktırıyo beni :)) psikolojim iyice bozuldu ....cicim ye sakın aç kalma ama ara öğünlerde meyva falan ye öle ıvır zıvır yada hamur işi yeme olur mu bi faydası yok zararı var hatta
Kız 1 saat önce yediğin meyve çoktan gitmiştir kaydirigubbakcemile3
Tabi ki yemen lazım ..
Ya benim iş yerimde doktor ve ebe var ikisi de yaptırmamış yanlış çıkma oranı yüksek oluyormuş..
Eğer her ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dediler bende yaptırmamaya karar verdim..
önceden dediğini yapıyordum cnm. aclık hissi gidiyordu. ama son 2 gündür feci acıkıyorum. ben demi bir anormallik var acaba???Canım benim ya kreker tarzı şeylerle kandırmaya çalış kendini ayrıca 2 lokma ye üstüne su iç bak ozaman açlık kalmaz ama tabi şuda var belki bebekte açıkmaya başladı artık ondan öyle yemek istiyorsun sırnaşık şey
canım ben de yaptırmıcam ikili testi
eşimle karar aldık
ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum
o yüzden gerek yok o işleme
görüşürüz ersasucum iyi uykular,bende dinleniyorum,okuyorum biyandan böle çok zevkli oluyor :)
hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, İsİs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81
Kızlar size iyi sohbetler ben azıcık uyuycam, çok uykum geldiiiii...........
Canım valaha senin kararın ne olursa olsun hazırsan gerek yok tabi.Ama ben yinede iyi düşün derim.Kız 1 saat önce yediğin meyve çoktan gitmiştir kaydirigubbakcemile3
Tabi ki yemen lazım ..
Ya benim iş yerimde doktor ve ebe var ikisi de yaptırmamış yanlış çıkma oranı yüksek oluyormuş..
Zaten yedikten sonra bile açtım ben
kaydirigubbakcemile3
Canım valaha senin kararın ne olursa olsun hazırsan gerek yok tabi.Ama ben yinede iyi düşün derim.
Eğer her ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dediler bende yaptırmamaya karar verdim..
Ben 2 aydır hamur işi nedir unuttum canım kek istiyor ama yapmıyorum : ) onları yesem ne olurum acaba : )cicim ye sakın aç kalma ama ara öğünlerde meyva falan ye öle ıvır zıvır yada hamur işi yeme olur mu bi faydası yok zararı var hatta
önceden dediğini yapıyordum cnm. aclık hissi gidiyordu. ama son 2 gündür feci acıkıyorum. ben demi bir anormallik var acaba???
hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, İsİs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81
Kızlar size iyi sohbetler ben azıcık uyuycam, çok uykum geldiiiii...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?