2010 Aralık Anneleri

kızlar boğazım dün çok acıyodu . bugün biraz daa iyi.
işte gitsemmi acaba.
bıktım ya bu hastalıktan.
oturup ağlamak istiyorummmmmmmmmm

Sen öğrencilerden mi kapıyosun bu hastalığı acaba ikide bir? Bak gizemli güzel bir tarif vermiş dene bencede, terlersen işe yarar inşallah:Saruboceq:

işte gitsemmi acaba.

cnm zaten hastasın bide bebek hormonlar falan canın sıkıldı tabi senin ama yapma böle kendine zarar bebeiş ii farkında bile değil sen sıkma canını

işte gitsemmi acaba.

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat kendini biraz iyi hissedince ayaklanma iyice dinlen dışarıdaki enfeksiyonlara açık şuanda vücudun bu nedenle iyice iyileş eğer izin sorunun yoksa dinlenmeye bak. Ilık şeyler ye iç soğuk şeyler yiyip içme çay içiyorsan çok açık limonlu iç iyi gelir.:Saruboceq:

işte gitsemmi acaba.

Geçmiş olsun canım ihmal etme yinede bir görün sonradan iyice ağırlaşma.Doktor ilaçları ayarlar sonucunda zarar verecek bir şeyi kullandırmaz.

Ayy yedim 1 saat önce meyve kesmedi maalesef.Tekrar başladı bende oturup yemek yedim napım.Ölcem sandım : )

Aaaa neden yaptırmayı düşünmüyorsun.

Kız 1 saat önce yediğin meyve çoktan gitmiştir kaydirigubbakcemile3
Tabi ki yemen lazım ..
Ya benim iş yerimde doktor ve ebe var ikisi de yaptırmamış yanlış çıkma oranı yüksek oluyormuş..
Eğer her ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dediler bende yaptırmamaya karar verdim..

selam kızlar
bende 12+3 günlük hamileyim. inanılmaz derecede acıkıyorum. yemicem diyorum ama kendime hakim olamıyorum...... lmaz:

cicim ye sakın aç kalma ama ara öğünlerde meyva falan ye öle ıvır zıvır yada hamur işi yeme olur mu bi faydası yok zararı var hatta

selam kızlar
bende 12+3 günlük hamileyim. inanılmaz derecede acıkıyorum. yemicem diyorum ama kendime hakim olamıyorum...... lmaz:

Canım benim ya kreker tarzı şeylerle kandırmaya çalış kendini ayrıca 2 lokma ye üstüne su iç bak ozaman açlık kalmaz ama tabi şuda var belki bebekte açıkmaya başladı artık ondan öyle yemek istiyorsun sırnaşık şey

Kızlar beni acıktırıdnız ben gidim bişeyler yiyim kaydirigubbakcemile3

Benim bir önce ki gebeliğimde karnımda kalbi durmuştu (Allah korusun) yine de düşmemişti. İğne falanda yoktu yani mecbur kürtaj olmuştum:gitme: Şimdi de maşallah gelişimi iyi ama arada kanama oluyor, ne ilginç dimi:bbo:

Aman sen zamanında vurul iğnelerini canuumm, Allah hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq:

cicim ye sakın aç kalma ama ara öğünlerde meyva falan ye öle ıvır zıvır yada hamur işi yeme olur mu bi faydası yok zararı var hatta
çıldırcam yaaaa. doymak bilmiyorum meyve aldım yedim.... Allahım kilo almaktan çok korkuyorum ben korktukça içimdeki velet daha çok acıktırıyo beni :)) psikolojim iyice bozuldu ....

Ay bende çıkıyorum kızlar mesai bitti...
Yarın görüşmek üzere...
Bu akşam yemekler eşimden bakalım neler yapacak
Ama o gelene kadar ben birşeyler yerim kesin...
Hepinize iyi günler...

canım ben de yaptırmıcam ikili testi
eşimle karar aldık
ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum
o yüzden gerek yok o işleme

hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, ısıs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81

Kızlar size iyi sohbetler ben azıcık uyuycam, çok uykum geldiiiii...........

önceden dediğini yapıyordum cnm. aclık hissi gidiyordu. ama son 2 gündür feci acıkıyorum. ben demi bir anormallik var acaba???

canım ben de yaptırmıcam ikili testi
eşimle karar aldık
ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum
o yüzden gerek yok o işleme

İşte bende bu yüzden yaptırma istiyorum..Benim arkadaşın bebeğine dediler işte problemli olacak falan doğana kadar hep kuşku ile yaşadı gerek yok diyorum o stresi çekmeye...

hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, İsİs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81

İyi uykular cnm benimde uykum var bende işten çıkmama 45dk. kaldı. Eve gider gitmez uyumak istiyorum :)

sağolun canlarım.
umarım iyileşirim.
şimdi annişim çorba yapıyo bana.
eşim bi gelsin de belki giderim
giderek iyileşio gibiyim de
neyse ben de dinleneyim biraz.
bana dua edin iyileşeyim kızlar ya.

Canım valaha senin kararın ne olursa olsun hazırsan gerek yok tabi.Ama ben yinede iyi düşün derim.

Ben 2 aydır hamur işi nedir unuttum canım kek istiyor ama yapmıyorum : ) onları yesem ne olurum acaba : )

önceden dediğini yapıyordum cnm. aclık hissi gidiyordu. ama son 2 gündür feci acıkıyorum. ben demi bir anormallik var acaba???

yok yok birde ben varım.Ben bir daha gittiğimde doktora söylüycem.Belki gebelik şekeri neyim vardır nebilim.Tazmanya canavarı gibi olmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, İsİs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81

haydi canım iyi uykular bende birazdan yürüyüşe çıkıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…