2010 Aralık Anneleri

Kızlar aranızda göbek ve göğüs çatlamalarını önlemek için krem kullanan var mı ? ben bebe yağı aklıma geldikçe sürüyorum ama faydası varmı bilmiyorum.

Kızlar aranızda göbek ve göğüs çatlamalarını önlemek için krem kullanan var mı ? ben bebe yağı aklıma geldikçe sürüyorum ama faydası varmı bilmiyorum.

bende dalinin bebe yağını aldım çocukalr için ya katkı maddesi azdır diye her banyodan sonra sıvanıyorum onla bi görseniz kırk pınarlar gibi laelaelaelaelae

hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, İsİs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81

Kızlar size iyi sohbetler ben azıcık uyuycam, çok uykum geldiiiii...........

İyi uykular canım ben uyudum uyandım :))

bebe yağını ablam kullandı.maşşallah bebeğide iriydi onun.çatlamadık yeride kalmadı. :))

Valla ben göğüs için kayısı yağı sürüyorum yararmı bilmem :) Vücut için zaten hep nemlendirici kullanıyordum çünkü çok kuru cildim var bebe yağı ve bepanthol almayı düşünüyorum.Kışın normaldede bebe yağı kullanıyorum çünkü çok kuruyorum yazın krem sürüyodum bura azcık nemli olduğu için yazın iyi geliyor benim kurak topraklarıma sempatiksalakcinni

maşallah iştahınıza kızlar imreniyorum size. benim menümde topkek ve büyümix var. yine buna da çok şükrediyorum. artık bunları bari yediğime. ha birde su içebildiğime çok şükrediyorum çünkü çok önemli. bebeğin suyu 3 saatte bir değişiyormuş. idrarını da yapmaya başlamış sıpa. o yüzden suyu çok önemsiyorum.

ikili testi bende yaptırmayacağım. onu her haliyle kabul ediyorum. kötü birşey çıksa inanmamaya çalışsamda içime kurt düşecek. daha fazla yırpranmak istemiyorum zaten çok yoruldum.

bu yağ krem kullanma meselesine gelince arkadaşlar. benim cildim normalde yağlıdır. saçlarım felan. iki günde yağlanır şimdi bir hafta da ancak o kadar yağlanıyor. cildim acayip kurudu. yiyemediğimden mi artık bilemiyorum. :sm_confused: ben dün sebamedin bebe kremi vardı bende onu kullanmaya başladım. çünkü kuruluktan kaşınıp pul pul dökülmeye başladı cildim. mecburen çatlaklar için erken diye düşünüyorum ama kuruluk için mecburen kullanıyorum artık :sm_confused:

Son düzenleme:
ha birde tüylenme arttı bende. sizde nasıl? karında felan böyle gözle görünmeyen yüzdeki tüyler gibi kısa sarı küçük küçük tüyler olur ya. onlar coşmuş durumda bende. normalde sapsarıdır inceciktir kıllarım ama can geldi bunlara noldu anlamadım yaw.:sm_confused: bacaklarımdakiler felan :uhm:

kübrahan,
canım geçmiş olsun.. ne desek teselli işte.. ben bu durumlarda ya daha sonra olsaydı diye düşünürüm. alışırsın, hissedersin, görürsün.. anembriyonik gebelik geçirdiğimde de öyle düşünmüştüm. herşeyin hayırlısı. herşey daha güzel olacak inşAllah.

Kızlar valla çatlak kremi Arkonun çıkmış Eczanede gördüm. Ama faydası nasıl olur bilmem. Almakda istiyorum açıkcası.
Benim göğüs ve karnımda kıllar çıktı çok fena ya kıllanma hormonların değişiminden birde erkek olursa diyorlar gerçi bizimki Erkekya ondandır belkide :)

Kızlar benim işten çıkma saatin eşim almaya geldi ben eve geçeyim oradan yazışmaya devam ederiz artık :) ayrıca bol bol yürüyüş yapmaya çalışın özellikle normal doğum için çok faydası oluyormuş.

kızlar kakao yağı duydunuz mu ben aldım ama daha sürmedim göbeğime çatlaklar için aktar verdi bi de adam şimdiden başla dedi zaten benim sülale çatlar doğurunca

merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmise bakayim dedim ama epey ilerlemis,bir iki sayfa okuyabildim sadece

DILEM canimmm gözün aydin,melegini görmüssünn,massallah canimmm
KUBRAHAN canim cok üzüldüm,ne desek bos biliyorum..Allah bundan sonra insallah saglikli evlatlar nasip etsin..:teselli:
DREAM canimm ac karnina sütten bahsetmissin ya..ben 24 senedir hergün 1 litreye yakin süt iciyorum..öyle ki vüücudumdaki kalsiyum 3 insanin toplamindaki kadarmis..
her insanda sütü sindiren enzimler olmuyormus,ac karnina bu insanlara dokunuyor biliyorum ama cok sükür benim fazlaca enzimim var kaydirigubbakcemile3 sagol canim

diger arkadaslarda insallah iyidirler

kizlar benimde bugün angelsoundum geldi..
almak isteyen arkadaslar vardi,anlatayim dedim..
hemen denedim tabikii..
bebisimin pitpitlarini duydum,usgdeki gibi biraz bastirmak gerekiyor ama duyuluyor..
en son 9 haftalikken gitmistik doktora,meraklaniyordum nasil diye..
o yüzden icim cok rahatladi cok sükür..
esim diyor artik elinden düsmez diye ama sürekli dinlemicem..
bebisler anne karninda usgden falan cok rahatsiz oluyorlarmis özel alanlarina girilmis sayiyorlarmis kaydirigubbakcemile3
arada bir dinlicez sadece :CüvCüv:

Güzel bir ürün ama ben onu elimden düşürmem heralde sempatiksalakcinni o yüzden hiç bulaşmayım.Bende şimdi aşerdim allahtamn yapabileceğim bişeydi oturdum yiyorum ne zor birşey bu aş ermek sırnaşık şey

bende öyle olurum saniyordum ama bir kez dinledim daha..
rahatsizlik vermeyelim bebisin özel alanina kaydirigubbakcemile3
ne güzel canimm canin biseyler cekiyor en azindan,afiyet olsun,yarasin bebegine insallah :lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13417516&posted=1#post13417516
kizlar göbis topigimiz,hepinizi beklerizzzzz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…