burxkan sen cinsiyetimi öğrendin. kaç haftalıktın.
Kızlar aranızda göbek ve göğüs çatlamalarını önlemek için krem kullanan var mı ? ben bebe yağı aklıma geldikçe sürüyorum ama faydası varmı bilmiyorum.
Kızlar aranızda göbek ve göğüs çatlamalarını önlemek için krem kullanan var mı ? ben bebe yağı aklıma geldikçe sürüyorum ama faydası varmı bilmiyorum.
hilarya, tudur, Gurbet_gelini, sporstar, pandamm, tooba+, esra_37, mavrulam, İsİs, burxkan+, cibeldemiroglu, denizim16, Carna81
Kızlar size iyi sohbetler ben azıcık uyuycam, çok uykum geldiiiii...........
bebe yağını ablam kullandı.maşşallah bebeğide iriydi onun.çatlamadık yeride kalmadı. :))
kizlar benimde bugün angelsoundum geldi..
almak isteyen arkadaslar vardi,anlatayim dedim..
hemen denedim tabikii..
bebisimin pitpitlarini duydum,usgdeki gibi biraz bastirmak gerekiyor ama duyuluyor..
en son 9 haftalikken gitmistik doktora,meraklaniyordum nasil diye..
o yüzden icim cok rahatladi cok sükür..
esim diyor artik elinden düsmez diye ama sürekli dinlemicem..
bebisler anne karninda usgden falan cok rahatsiz oluyorlarmis özel alanlarina girilmis sayiyorlarmis kaydirigubbakcemile3
arada bir dinlicez sadece :CüvCüv:
Güzel bir ürün ama ben onu elimden düşürmem heralde sempatiksalakcinni o yüzden hiç bulaşmayım.Bende şimdi aşerdim allahtamn yapabileceğim bişeydi oturdum yiyorum ne zor birşey bu aş ermek sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?