2010 Aralık Anneleri

Bende de hızlı uzamaya başladı. kafamçokkarıştı

kızlar ilk göbüş resmini ben koydum bakarsınız artık akşam görüşürüz

Yeni gördüm bende maşallah büyütmüşsün göbişiiiiii:lepi:

Cucum hayırlı olsun güle güle kullan ama alsam bende elimden düşürmem herhalde. En iyi özelliğide sesleri kayıt edip ilerde bebişin uyumazsa dinletecekmişsin:CüvCüv:

Ohhh afiyet şeker olsun ne yiyosancokacimcoook

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13417516&posted=1#post13417516
kizlar göbis topigimiz,hepinizi beklerizzzzz :CüvCüv:

İyi olmuş link atman canım, bende liste topiğine linkini koydum!! Hadi kızlar göbişi çıkanlar sergilesin büyülü bahçelerini:lepi:

sagol canim benim,daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile
benden cok esim heves etti,aklima esim soktu,yoksa sanirim bende almazdim
evet canim kolik bozukluk deniliyor,bebis anne karnindaki seslere alisiyormus ve dogunca sürekli agliyormus..bunun icin müzik cdsi bile cikti hatta..anne karnindaki seslere yakin seslerle bebegi rahatlatiyormus..
insallah bizim bebisler böyle sorunlar yasamazlar,sakin bebisler olurlar :ecrin_bebek:

İyi olmuş link atman canım, bende liste topiğine linkini koydum!! Hadi kızlar göbişi çıkanlar sergilesin büyülü bahçelerini:lepi:

sagolasin canim emegine saglik olumunekankayizsmile
ben yarin eklicem göbisimi..aradim taradim kameranin baglanti kablosunu bulamadim..
yarin bulup eklicem bende yerimseniben
hadi kizlarrrrr sizde eklemeye baslayin artikkk :lepi:

ben hamile olduğumdan beri her akşam çok rüya görüyorum kızlar sizde durum nasıl?

ben hamile olduğumdan beri her akşam çok rüya görüyorum kızlar sizde durum nasıl?

ah sezenimmmm,sormaaa..
zaten cok görürdüm simdi iyice artti,üstelik cogunu hatirlamiyorum,buda deli ediyor beni kafamçokkarıştı

ben daha cok dogum yaptigimi falan görüyorum,senin agirlikli gördüklerin neler canimm boshayallersmile

Ohhh afiyet şeker olsun ne yiyosancokacimcoook

Sağolun kızlar bi iki gündür mide bulantılarım ve aş ermem var çok pis boğaz oldum anlıycanız.Koçişede bugün sipariş verdim yarında diğer isteklere sıra gelcek :roflol:

ayh benide aciktirdiniz
bende sabahlari istah olmuyo
ama aksam maasallahim var yemeden uyuyamiyorum

benim acikma saatlerim hic belli olmuyor canim :kedi:
gece uyaniyorum bazen acliktan ama yemiyorum,su icip yatiyorum bilmiyorumkismile

neyse kizlar herkese hayirli aksamlar,uyuyan güzellere tatli rüyalar...
Allahim hepimizin bebislerini korusun...
öpüyoruzzzz opuyorumnanaktan

HAdi kızlar iyi geceler uyku bastırdı hazır kaçmadan uyuyum ben:kedi:Hepinizi ve bebişleri de öptüm iyi geceler görüşürüz yarın:1hug:

Kızlar selam anca girebildim, okul işleri tatile yaklaştıkça yoğunlaşıyo, iş bitince de dışarı atıyoruz kendimizi. Geçmişin bi kısmına bakabildim, oku oku bitiremedim. Herkes ve minik prens ve prensesler iyidir inşallah.

çok sevindim test sonuçların da iyi çıkacak eminim çok şükür

canım nerde yaptırdın?

Sağol canım,inşallah. Jimer'de yaptırdım.

Hadi hayırlı olsun canım..

Sağolcanım, hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah.

Kızlar kübrahan bebeğini kaybetmiş, çok üzüldüm, inşallah yeniden hamile kalır, sağlıkla kucağına bebişini alır.

kubrahan canim cok gecmis olsun, Allah ins yeniden hamilelik nasip eder ve saglikli bir bebek kucagina almayi nasip eder, insallah kendini cabucak toparlarsin canim:teselli:

slm kızlar, son günlerde çatlaklar için çözümler aramaya başladım... tabi daha çatlamadı ama önceden önlemini almak gerekiyormuş.. çatladıktan sonra da geri dönüşümü yok ... çoğu yazıda ne yaparsanız yapın çatlaklara engel olmazsınız gibi bir sonuç çıkıyor ... en azından miktarının az olmasını sağlayabileceğimizi düşünüyorum. kaşınmalar başlarsa da amman kaşımayın .. bu çatlakların oluşmasını sağlıyormuş.

aktar çözümleri : kakao yağı + susam yağı ve kayısı yağı. (badem yağı kıllanma yapıyomuş)

eczane çözümleri : bebe yağı

doktor çözümleri . verebileceği markaları henüz bilmiyorum .. ama cumartesi doktora gittiğimde bunu soracağım.

ve beni şaşırtan; acı badem sütü.(kesinlikle yağı değil : sütü) .. KK da okuduğum bi yazı : normal makyaj ve cilt temizliğinden bahsediyor... fakat bir çok sitede oluşabilecek çatlaklar için birebir olduğu söyleniyor... beni şaşırtan da senelerce makyajımı ne ile çıkarsam? cildimi ne ile temizlesem? sorularıma asıl cevabın acı badem sütü olması ...
eczanelerde - büyük marketlerde ve aktarlarda bulunabiliyormuş..

ben çatlaklar için uygulamaya geçmemiz gerektiğini düşünüyorum ... ve sadece acı badem sütü değil; dönem dönem bu yazdıklarımın hepsini kullanmayı düşünüyorum...

Saol canım verdiğin bilgilere, bir de emzirirken göğüslerde oluşan yarılmaları önlemek için bazı vitaminli kremler varmış, doğumdan önce başlanması gerekiyormuş ki emzirirken göğüsler çatlamasın. Bunlar hakkında bilgisi olan var mıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…