ha birde tüylenme arttı bende.sizde nasıl? karında felan böyle gözle görünmeyen yüzdeki tüyler gibi kısa sarı küçük küçük tüyler olur ya. onlar coşmuş durumda bende. normalde sapsarıdır inceciktir kıllarım ama can geldi bunlara noldu anlamadım yaw.:sm_confused: bacaklarımdakiler felan :uhm:
kızlar ilk göbüş resmini ben koydum bakarsınız artık akşam görüşürüz
kizlar benimde bugün angelsoundum geldi..
almak isteyen arkadaslar vardi,anlatayim dedim..
hemen denedim tabikii..
bebisimin pitpitlarini duydum,usgdeki gibi biraz bastirmak gerekiyor ama duyuluyor..
en son 9 haftalikken gitmistik doktora,meraklaniyordum nasil diye..
o yüzden icim cok rahatladi cok sükür..
esim diyor artik elinden düsmez diye ama sürekli dinlemicem..
bebisler anne karninda usgden falan cok rahatsiz oluyorlarmis özel alanlarina girilmis sayiyorlarmis kaydirigubbakcemile3
arada bir dinlicez sadece :CüvCüv:
Güzel bir ürün ama ben onu elimden düşürmem heralde sempatiksalakcinni o yüzden hiç bulaşmayım.Bende şimdi aşerdim allahtamn yapabileceğim bişeydi oturdum yiyorum ne zor birşey bu aş ermek sırnaşık şey
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13417516&posted=1#post13417516
kizlar göbis topigimiz,hepinizi beklerizzzzz :CüvCüv:
Bende de hızlı uzamaya başladı. kafamçokkarıştı
Yeni gördüm bende maşallah büyütmüşsün göbişiiiiii:lepi:
Cucum hayırlı olsun güle güle kullan ama alsam bende elimden düşürmem herhalde. En iyi özelliğide sesleri kayıt edip ilerde bebişin uyumazsa dinletecekmişsin:CüvCüv:
Ohhh afiyet şeker olsun ne yiyosancokacimcoook
İyi olmuş link atman canım, bende liste topiğine linkini koydum!! Hadi kızlar göbişi çıkanlar sergilesin büyülü bahçelerini:lepi:
ben hamile olduğumdan beri her akşam çok rüya görüyorum kızlar sizde durum nasıl?
Ohhh afiyet şeker olsun ne yiyosancokacimcoook
ayh benide aciktirdiniz
bende sabahlari istah olmuyo
ama aksam maasallahim var yemeden uyuyamiyorum
çok sevindim test sonuçların da iyi çıkacak eminim çok şükür
canım nerde yaptırdın?
Hadi hayırlı olsun canım..
Ya birisi bana nasıl aynı kiloda kalındığını söylesin.Tamam mide bulantısı olanları anlıyorum.Ya ben fazla yemiyorum ama yine 1 kilo almışım 52 ile hamile kaldım 53 üm ama ben kendimi sanki daha fazla almış gibi hissediyorum.Bir kere insanın vücudu şiş oluyor nasıl aynı kiloda olunabiliyor ki.Beni bu kabızlık mahfetti sanırım : )
canım ben de 12. haftaya kadar almamıştım, 1 haftada bi baktım 1 kilo, şişkinliğim var, kabızlık had safhada. Onun da etkisi var, şu anda 4 aylık hamile gibi karnım var, ama akşamları böyle sabahları biraz çıkıyo. 1-2 kilo normal canım, dediğin gibi kabızlık etkiliyo, bi ara düzelmiştim, şimdi yine berbat durumdayımmm.
slm kızlar, son günlerde çatlaklar için çözümler aramaya başladım... tabi daha çatlamadı ama önceden önlemini almak gerekiyormuş.. çatladıktan sonra da geri dönüşümü yok ... çoğu yazıda ne yaparsanız yapın çatlaklara engel olmazsınız gibi bir sonuç çıkıyor ... en azından miktarının az olmasını sağlayabileceğimizi düşünüyorum. kaşınmalar başlarsa da amman kaşımayın .. bu çatlakların oluşmasını sağlıyormuş.
aktar çözümleri : kakao yağı + susam yağı ve kayısı yağı. (badem yağı kıllanma yapıyomuş)
eczane çözümleri : bebe yağı
doktor çözümleri . verebileceği markaları henüz bilmiyorum .. ama cumartesi doktora gittiğimde bunu soracağım.
ve beni şaşırtan; acı badem sütü.(kesinlikle yağı değil : sütü) .. KK da okuduğum bi yazı : normal makyaj ve cilt temizliğinden bahsediyor... fakat bir çok sitede oluşabilecek çatlaklar için birebir olduğu söyleniyor... beni şaşırtan da senelerce makyajımı ne ile çıkarsam? cildimi ne ile temizlesem? sorularıma asıl cevabın acı badem sütü olması ...
eczanelerde - büyük marketlerde ve aktarlarda bulunabiliyormuş..
ben çatlaklar için uygulamaya geçmemiz gerektiğini düşünüyorum ... ve sadece acı badem sütü değil; dönem dönem bu yazdıklarımın hepsini kullanmayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?