2010 Aralık Anneleri

Günaydın Güzel Anneler;

Dün akşam eve gider gitmez uyumuşum sabah 4 te kalktım. Şimdide işyerindeyim. Siz daha uyanmadınız sanırım gece kuşları :)

günaydın arkadaşlar, dün hiç keyfim yoktu..10.da yattım uyudum.Sol göğsüm ağrıyor baya,nedendir bilmem.ersasu doğumdan 15 gün önce göğüs için kreme başlamak gerekiyormuş.Bepantene kullanılması öneriliyor diye biliyorum.Zamanı geldimi doktorlarımıza sorarız..

Canım Günaydın;

Benimde pek bilgim yok aklıma geldikçe bebe yağı kullanıyorum. ama bende bi araştırayım kaidedeğer bişey bulursam paylaşırım canım.

günaydın kızlar nasılsınız
bulantılardan yazacak halim olmuyo sadece okuyorum
ersa canım benim ikili testim 11 haziranda

gunaydin a.s. guzel anneler nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur cnm bise yemek istemiyor sadece cikarmalar azaldi cok sukur simdilik hic kilo almadim buda guzel bakalim ilerleyen zamanlarda ne olucak hayirlisi olsun artik hepimiz icin..
KIZLAR KACINCI HAFTADAN SONRA BEBEKLER ARTIK ANNENIN YEDIKLERINDEN BESLENMEYE BASLIYORLARDI BILEN VARMI??

Günaydın, benimde göğsümde arada sırada sızlama oluyor. 15 gün önce ise sorun yok saol canım:lepi:

Canım Günaydın;

Benimde pek bilgim yok aklıma geldikçe bebe yağı kullanıyorum. ama bende bi araştırayım kaidedeğer bişey bulursam paylaşırım canım.

Günaydın güzelim, sana da işinde kolay gelsin!

günaydın kızlar nasılsınız
bulantılardan yazacak halim olmuyo sadece okuyorum
ersa canım benim ikili testim 11 haziranda

Zeytincim günaydın, ekledim listeye inşallah herşey yolunda çıkar.

Şekerler genelde buraya yazılanları kaçırabiliyorum o yüzden bilgilerinizi ya bana özel mesaj ile yada liste topiğimize yazarsanız daha rahat oluyor:lepi:

Günaydın Canım,
4.aydan sonra diyorlar o zamana kadar stoklar yeterliymiş, sonra anneden almaya başlıyormuş.

günaydın kızlar dün kendi doktoruma gittim bi sorun yok dedi kendi doktorum kanama felnda var diye söylemedi iki doktora gitmekte kafa karıştırıyo bu arada dün bi çiftin sanırım testlerinde sorun cıkmış karnından su alınıyodu kadının cok moralim bozuldu rabbm hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

aynen canım hep doktorumu görüyorum bana doğum yaptırıyor hep de normal doğum yapıyorum..ama hiç bebişimin cinsiyetini görmedim..ne rüyalar ne rüyalar..

maşllah kızlar cinsiyetler öğrenilmeye başlamış darısı başımızaa

canım zeytinim..senin içine doğan bişey var mı? kız ya da erkek..öyle böyle derken bir bakıcaz biz de öğrenmişiz..2 haziranda ikili testim var 13+1 olacağım o gün belki görür diye ümid ediyorum ama..

Kızlar bakın araştırma yaparken neler buldum. Sizinlede paylaşmak istedim. Ense kalınlığı için 2'li test yaptıranlar bu oranlara bakabilirler.

11- 11+6 haftalık gebelikte ortalama NT:1.2 mm, ortalama NK:1.75mm

12- 12+6 haftalık gebelikte ortalama NT:1.44 mm, ortalama NK:1.99mm

13- 13+6 haftalık gebelikte ortalama NT:1.85 mm, ortalama NK:2.2mm
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Embriyonun baş-popo uzunluğu (CRL uzunluğu)'na göre ortalama NT ölçümü:

CRL: 45-54 mm iken ortalama NT:1.4 mm

CRL :55-64 mm iken ortalama NT:1.68 mm

CRL:65-74 mm iken ortalama NT:1.83 mm

CRL:75-84 mm iken ortalama NT:1.95 mm

merhaba kizlar nasilsiniz?
bugün cok yogun olucam
cünkü evlilik yildönümümüz :asigim:
gecmise göz atip kacicam
öpüyorum siziii a.s.

NAMES canimm bende aci badem kremi diye okudum..süt degil krem diye yani..
hangisi acaba simdi kafam karisti bilmiyorumkismile
ERSASU canimm arastirdiklarima göre gögüslere en iyi gelen krem bebanthenemis..pahali kremlere bosuna para vermeyin yaziyordu bi cok yerde..birde emzirmeden sonra sogani ikiye kesip uclarina sürüp,gögüs pedini kapatiyorsun..cok etkiliymis..emzirmeden öncede tabiki temizliyorsun..
simdilik bunlari arastirdim,daha devami gelir :hulya:

Merci şekerim

slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu

Canım Tebrikler Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)a.s.

Nice güzel yıllara inşallah, eşin ve bebeğinle beraber sağlıklı mutlu seneler dilerima.s.
cok sagolun canlarr Şeniz
Allahim hepimizin yuvasini korusun tüm kötülüklerden..:Saruboceq:

slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu

canim benim cok gecmis olsun..
Allahim acil sifalar versin,güzel haberlerini alicaz insallah babanin :Saruboceq:
dualarimiz babanla canim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…