Saol canım verdiğin bilgilere, bir de emzirirken göğüslerde oluşan yarılmaları önlemek için bazı vitaminli kremler varmış, doğumdan önce başlanması gerekiyormuş ki emzirirken göğüsler çatlamasın. Bunlar hakkında bilgisi olan var mıbilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar, dün hiç keyfim yoktu..10.da yattım uyudum.Sol göğsüm ağrıyor baya,nedendir bilmem.ersasu doğumdan 15 gün önce göğüs için kreme başlamak gerekiyormuş.Bepantene kullanılması öneriliyor diye biliyorum.Zamanı geldimi doktorlarımıza sorarız..
Canım Günaydın;
Benimde pek bilgim yok aklıma geldikçe bebe yağı kullanıyorum. ama bende bi araştırayım kaidedeğer bişey bulursam paylaşırım canım.
günaydın kızlar nasılsınız
bulantılardan yazacak halim olmuyo sadece okuyorum
ersa canım benim ikili testim 11 haziranda
gunaydin a.s. guzel anneler nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur cnm bise yemek istemiyor sadece cikarmalar azaldi cok sukur simdilik hic kilo almadim buda guzel bakalim ilerleyen zamanlarda ne olucak hayirlisi olsun artik hepimiz icin..
KIZLAR KACINCI HAFTADAN SONRA BEBEKLER ARTIK ANNENIN YEDIKLERINDEN BESLENMEYE BASLIYORLARDI BILEN VARMI??
ah sezenimmmm,sormaaa..
zaten cok görürdüm simdi iyice artti,üstelik cogunu hatirlamiyorum,buda deli ediyor beni kafamçokkarıştı
ben daha cok dogum yaptigimi falan görüyorum,senin agirlikli gördüklerin neler canimm boshayallersmile
maşllah kızlar cinsiyetler öğrenilmeye başlamış darısı başımızaa
maşllah kızlar cinsiyetler öğrenilmeye başlamış darısı başımızaa
merhaba kizlar nasilsiniz?
bugün cok yogun olucam
cünkü evlilik yildönümümüz :asigim:
gecmise göz atip kacicam
öpüyorum siziii a.s.
merhaba kizlar nasilsiniz?
bugün cok yogun olucam
cünkü evlilik yildönümümüz :asigim:
gecmise göz atip kacicam
öpüyorum siziii a.s.
NAMES canimm bende aci badem kremi diye okudum..süt degil krem diye yani..
hangisi acaba simdi kafam karisti bilmiyorumkismile
ERSASU canimm arastirdiklarima göre gögüslere en iyi gelen krem bebanthenemis..pahali kremlere bosuna para vermeyin yaziyordu bi cok yerde..birde emzirmeden sonra sogani ikiye kesip uclarina sürüp,gögüs pedini kapatiyorsun..cok etkiliymis..emzirmeden öncede tabiki temizliyorsun..
simdilik bunlari arastirdim,daha devami gelir :hulya:
Canım Tebrikler Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)a.s.
cok sagolun canlarr ŞenizNice güzel yıllara inşallah, eşin ve bebeğinle beraber sağlıklı mutlu seneler dilerima.s.
slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu
slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?