slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu
merhaba kizlar nasilsiniz?
bugün cok yogun olucam
cünkü evlilik yildönümümüz :asigim:
gecmise göz atip kacicam
öpüyorum siziii a.s.
slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu
.
canım ben de 12. haftaya kadar almamıştım, 1 haftada bi baktım 1 kilo, şişkinliğim var, kabızlık had safhada. Onun da etkisi var, şu anda 4 aylık hamile gibi karnım var, ama akşamları böyle sabahları biraz çıkıyo. 1-2 kilo normal canım, dediğin gibi kabızlık etkiliyo, bi ara düzelmiştim, şimdi yine berbat durumdayımmm.
canim cok sagol güzel dileklerin icin..hepimize insallah :Saruboceq:Canım sağlıklı, mutlu huzurlu nice nice yıldönümleri kutlamanızı dilerim.
Allah şifasını versin canım.İnşaalah çok güzel geçer ameliyat.:Saruboceq:
Ben dün akşam 36 beden pantolumu denedim içine girdim tabiki ama daha rahat olurdu şimdiş sıktı.Sabah aynı pantolunu giyddim daha rahat oldu ama eskisi gibi değil : ) Akşam ve sabah bayağa farkediyor.Ben 12. haftaya kadar 53 ile kalsam razıyım ama bu kabızlık yüzünden biraz zor gibi.
selam sekerler
bu saate kadar uyumusumkafamçokkarıştı
kafam allak bullak oldu fazla uykudan
bu arada aksam ilginc bisey oldu
tam yatiyodum cok siddetli bi sekilde hapsirdim
ve kasiklaeima cok siddetli bi kramp girdi
resmen ciglik attim acidan
kivrandim yatakta resmen sonra yavas yavas gecti
su an iyiym tabi ama bisey olmamistir heralde diimi
bilmiyorumkismile
hapşuruk aynen canım dediğinden dün bana da oldu
gece yatakta hapşurdum sol taraftan çok fena sancı girdi çok canım yandımafoldumben
Kızlar bakın araştırma yaparken neler buldum. Sizinlede paylaşmak istedim. Ense kalınlığı için 2'li test yaptıranlar bu oranlara bakabilirler.
Merhaba kızlar...
Benim karnım da şişmeye başladı ve artık eteklerim felan dar geliyor...
Bu arada karın bölgemde tüylerim arttı bilmiyorumkismileUmarım geçer...
Canim massallah,büyüsün annesiii..:CüvCüv:
benimde zaten hormonlarimdan dolayi tüylenmem vardi,hamile kaldim,artik basedemiyorum :sinifsinif:
göbektekileri ne yapmayi düsünüyorsun sen canim?
siyah siyah,köklü cikiyor ya :sinifsinif:
agda mi yapsakki :uhm:
Burxkan bişey soracağım, senin bebeğin kalp atışlarını dinlemiştiniz ya kaç çıkmıştı acaba??
Kulüpte gezerken okudum da 160 ın üstünde ise kız altında ise erkek demiş bir doktor, doğru mu acaba:uhm:
alirsin canimm..cicili bicili elbiselere hayranim bende..Başlayacağım yeni yeni kıyafetler almaya inş :hulya:
Ya göbek deliğimden aşağıda biraz fazla var ama dökülebiliyormuş da...
Ağda felan yapsak önünü alamayız ki sürekli gerekir fisfisfis
Beklemek en iyisi sanırım ...
günaydın kızlar...
bebnim de karnım yavaş yavaş çıkıo akşamları görseniz sanki 4 aylık hamile gibiyim ama sabah kalktığımda minicik bi çıkıntı oluyo... ben bütün kotlarımı rahat rahat giyiyorum 1 kaç tanesi hariç onlar sıkıo artıkDD bebeğim büyüyo yani DD
alirsin canimm..cicili bicili elbiselere hayranim bende..
hani sirf göbisi cikan hamileler giyiyor ya,cok yakisiyor..
insallah onlar gibi oluruz bizde olumunekankayizsmile
tatlim benim vardi zaten ince ince ama kalinlasti hamilelikle beraber..
tatilde gidicez nasipse,ben öyle gezemem,bi cözüm bulmam gerek kesin -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?