2010 Aralık Anneleri

cnm geçmiş olsun sağ salim atlatır inşallah

bnm bebişimin kalbi 154 atıyodu maaşallah kıl payı erkek mi oluyo şimdi belki babay face bi erkekdelikafadulden olur

Acaba bi anket mi yapsam diyorumsempatiksalakcinni

Ay çok meraklandım benim kide 155 atıyordu gizemli:lepi: ay ben onların minik kalplerini severim maşallah bebişlere yaaaa, Allah ım sen koru hepsini

bnm bebişimin kalbi 154 atıyodu maaşallah kıl payı erkek mi oluyo şimdi belki babay face bi erkekdelikafadulden olur
cok seker olcak kizda olsa erkekte,orasi kesin zaten yerimseniben
bizim doktor 160 dan fazla atiyor demisti CADIARZU

dogumdan sonraki yaz bebiste büyür canim,rahat rahat beraber yaparsiniz tatilinizi olumunekankayizsmile
agda bantlari almistim,onu deneyim..
tüy sarartici yada dökücü kremler yogun kimyasal iceriyormus,kullanmayin diyorlar..
üff sanki az killiydim ya hani,simdi iyice artti hee klava:

Ben Kağan Kocatepe nin sitesinde okudum laser zararlı değilmiş diyorlar ama yine de insanın içi rahat etmez tabi:uhm:

Bak o tüy sarartıcı felan iyi geliyor güneşte de sararıyor tüyler diye biliyorum...
Ay bende kıllıyım çıldırıcım akannehir

kızlar maşaallah göbekler çıkmaya başlamış. ne güzel başladınız demek hamile kıyafetlerine...krem, yağ falan kullanmayı düşünenler hemen başlasın bence. göbek çıkmaya başladıktan sonra faydası olmuyo. ben malesef ilk doğumumda fazlasıyla çatladığım için umursamıyorum artık. ama ilk defa aynada göbeğimin altında gördüğümde ağlamıştım. eşim de bebeğimizin hatırası onlar diyip beni teselli etmişti...badem yağı kullanmaya çalışmıştım o zaman ama çatlayacağı varsa pek farketmiyo sanırım. kilo alanlar da kafasına takmasın hiç. doğumdan sonra emzirirken çok rahat veriliyo. bu arada ben 2,5 kilo verdim. çünkü hiçbişey yiyemiyorum.hele suyu hiç içemiyorum. çok susadığımda lavabonun başında içip hemen çıkarıyorum. kalan kardır diyorum artık. böyle giderse serum taktırıcam. keşke ben de yiyebilseydim de bikaç kilo almış olsaydım...

Kızlar Ebru Şallı yı gördünüz mü kadın 5,5 aylık hamile ama maşallah hala sporuna devam ediyor. Keşke bende öyle hamile olabilseydim ama malesef kanamadan dolayı dikkat etmeliyim.

Kızlar Ebru Şallı yı gördünüz mü kadın 5,5 aylık hamile ama maşallah hala sporuna devam ediyor. Keşke bende öyle hamile olabilseydim ama malesef kanamadan dolayı dikkat etmeliyim.

ay bn onun sayesinde platesten nefret ettim ben istemezdim ya o kadar olmak :umursamaz:

Canım onun gibi olmak isterdim derken hareketli spor yapan falan demek istemiştim, yoksa gerçekten çok zayıf.

tamam kızma şimdi anladım..

bende isterdim ama maalesef olmuyo ben eve gidince seriliyorum çok fenalık gelio içime soyunup iç çamaşırlarıma giriyorum bi pikenin içine keyif yapıorum ne yürüyüş ne bişey fena olcak sonum walla
:CüvCüv:

Ben Kağan Kocatepe nin sitesinde okudum laser zararlı değilmiş diyorlar ama yine de insanın içi rahat etmez tabi:uhm:
canim lazere gidiyordum..
hamile kalinca biraktim,hem doktorumun tavsiyesiyle hemde yapilan merkez hamilelere yapmiyor..
doktorum kesin bir bilgi yok kanitlanmis,o yüzden suan iyi-kötü diyemem ama bilmedigin biseyide yapma dedi..disardan alinan tüm yabanci maddeler bebek icinde yabanci madde dedi..deodorant bile kullanmiyorum,bebek kolonyasi,bebek nemlendiricisi :lepi:
merkezdeki kadinda cocukta lazere bagli yada degil sorun cikip,lazere baglayan,uyarmadiniz diyen anneler olacagi icin prensip olarak yapmiyoruz dedi
okudugum bi kaynakta annenin hamilelikte zaten cildi hassaslasiyor,lekelenmeler artiyor,lazer bunu artirabilir yazisini görünce onu tamamen rafa kaldirdim canim..

Bak o tüy sarartıcı felan iyi geliyor güneşte de sararıyor tüyler diye biliyorum...
Ay bende kıllıyım çıldırıcım akannehir

hayir hayir canimmmm yogun kimyasallar icerdigi icin yasakkkk:1no2:
aman diyimmm,tüy dökücülerde yasak,tüy sararticilarda..

kizlar ebru salli ilk hamileliginde doktor sporu birak demesine ragmen devam etmis ve 7,5 aylik dogum yapmis..bunun icin cok pismanim falan demisti..ne oldu,simdi iyice abartti bence..hayret valla..bizler caydanlik kaldiramadik ilk iki ay bilmiyorumkismile

Canım ya bişey sorcam Çin takvimine baktınmı orada cinsiyeti ne çıkıyor:uhm: Genelde herkese doğru çıkmış bende baktım benimde doğru çıkıyor

bende erkegin kalbi hizli atar diye duydum
nerde yazio kac attigi ?
ultrason kagidina bakiorm bakiorum anlamiyorum walla

Merhaba kızlar...
Benim karnım da şişmeye başladı ve artık eteklerim felan dar geliyor...
Bu arada karın bölgemde tüylerim arttı bilmiyorumkismileUmarım geçer...

benimde artti dun agda yaptirirken aldilar walla oralarida
siyah siyah bikini falan giyilmezki
ultrasona girerken bile utanmistim walla killi killi:kedi:

Yok bebişim ne kızması, sadece anlatamadığımı anladım da açıklama yapıyordumkaydirigubbakcemile3

Bende öyle hafta sonları yürüyüş yapıyorum az az hafta içide evin içinde geziniyorum. Doktora son gittiğimde normal hayatıma dönebilirmiyim dedim yok dedi doktor. :1ninca:

Aman en iyisini yapıyorsun canım, hadi bebeğe bişey olmadı diyelim bizim cildimiz eskiye göre daha hassas.

canimm mis gibi olmussundur ne güzel yaaa,keske benimde burda agdaci sansim olsaa :sinifsinif:
göbegin nasil oldu,tamaminimi aldi yoksa siyahlari mi?
memnun kaldin mi?

Hadi yaa madem öyle neden hala spor yapıyor o zamanklava: Allah akıl fikir versin!

Canım ya bişey sorcam Çin takvimine baktınmı orada cinsiyeti ne çıkıyor:uhm: Genelde herkese doğru çıkmış bende baktım benimde doğru çıkıyor

Oraya hiç bakmadım çünkü ne görümcemin ne de arkadaşlarımın ki tutmadısositososito

bende erkegin kalbi hizli atar diye duydum
nerde yazio kac attigi ?
ultrason kagidina bakiorm bakiorum anlamiyorum walla

Aslında bi yerde yazmıyo doktor bana söylemişti ilk dinlettiğinde. Zaten ilk dinlettiğinde ki geçerliymiş, sonrakiler değil. Amaan ne bileyim işte benimki eğlence olsunkaydirigubbakcemile3

isteee,gelde bisii deme :mymeka:
ilk hamileliginde doktoru hani siteside var bayanin nevra topalismailoglu´ymus..
toplam 7 kilo almis,7,5 aylik dogum yapmis..
az kilo almasindaki sirlari vermistir diye hatunun kitabini aldim,nerdeeee..
ser vermis sir vermemis ne yedigine dair..düzgün bisey yoktu :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…