cnm geçmiş olsun sağ salim atlatır inşallahcok sagolun canlarr Şeniz
Allahim hepimizin yuvasini korusun tüm kötülüklerden..:Saruboceq:
canim benim cok gecmis olsun..
Allahim acil sifalar versin,güzel haberlerini alicaz insallah babanin :Saruboceq:
dualarimiz babanla canim :teselli:
bnm bebişimin kalbi 154 atıyodu maaşallah kıl payı erkek mi oluyo şimdi belki babay face bi erkekdelikafadulden olur
bnm bebişimin kalbi 154 atıyodu maaşallah kıl payı erkek mi oluyo şimdi belki babay face bi erkekdelikafadulden olur
Evet ya bende çok seviyorum...
Ben tatile gidemiyorum akannehir Çalıştığım için izni mi de doğumdan sonra kullanacağım...
Senin öyle ise birşey düşünmen lazım evet...
Ay ama bence sadece kalın çıkanlar al eğer ara ara ise canım...
cok seker olcak kizda olsa erkekte,orasi kesin zaten yerimseniben
bizim doktor 160 dan fazla atiyor demisti CADIARZU
dogumdan sonraki yaz bebiste büyür canim,rahat rahat beraber yaparsiniz tatilinizi olumunekankayizsmile
agda bantlari almistim,onu deneyim..
tüy sarartici yada dökücü kremler yogun kimyasal iceriyormus,kullanmayin diyorlar..
üff sanki az killiydim ya hani,simdi iyice artti heeklava:
Bak o tüy sarartıcı felan iyi geliyor güneşte de sararıyor tüyler diye biliyorum...cok seker olcak kizda olsa erkekte,orasi kesin zaten yerimseniben
bizim doktor 160 dan fazla atiyor demisti CADIARZU
dogumdan sonraki yaz bebiste büyür canim,rahat rahat beraber yaparsiniz tatilinizi olumunekankayizsmile
agda bantlari almistim,onu deneyim..
tüy sarartici yada dökücü kremler yogun kimyasal iceriyormus,kullanmayin diyorlar..
üff sanki az killiydim ya hani,simdi iyice artti heeklava:
Kızlar Ebru Şallı yı gördünüz mü kadın 5,5 aylık hamile ama maşallah hala sporuna devam ediyor. Keşke bende öyle hamile olabilseydim ama malesef kanamadan dolayı dikkat etmeliyim.
ay bn onun sayesinde platesten nefret ettim ben istemezdim ya o kadar olmak :umursamaz:
Canım onun gibi olmak isterdim derken hareketli spor yapan falan demek istemiştim, yoksa gerçekten çok zayıf.
Kızlar Ebru Şallı yı gördünüz mü kadın 5,5 aylık hamile ama maşallah hala sporuna devam ediyor. Keşke bende öyle hamile olabilseydim ama malesef kanamadan dolayı dikkat etmeliyim.
Valla Ersasu'cum inan bendede aynı dert yürüyüş yapıyordum onu bile bıraktım doktor yasakladı kanamamdan dolayı bende yavaş tempolu ara ara bir oyana bir buyana gidiyorum. Ebru Şallıya bakma sen onlar ezelinden beri öyle sporcular :))
canim lazere gidiyordum..Ben Kağan Kocatepe nin sitesinde okudum laser zararlı değilmiş diyorlar ama yine de insanın içi rahat etmez tabi:uhm:
Bak o tüy sarartıcı felan iyi geliyor güneşte de sararıyor tüyler diye biliyorum...
Ay bende kıllıyım çıldırıcım akannehir
Burxkan bişey soracağım, senin bebeğin kalp atışlarını dinlemiştiniz ya kaç çıkmıştı acaba??
Kulüpte gezerken okudum da 160 ın üstünde ise kız altında ise erkek demiş bir doktor, doğru mu acaba:uhm:
bende erkegin kalbi hizli atar diye duydumBurxkan bişey soracağım, senin bebeğin kalp atışlarını dinlemiştiniz ya kaç çıkmıştı acaba??
Kulüpte gezerken okudum da 160 ın üstünde ise kız altında ise erkek demiş bir doktor, doğru mu acaba:uhm:
Merhaba kızlar...
Benim karnım da şişmeye başladı ve artık eteklerim felan dar geliyor...
Bu arada karın bölgemde tüylerim arttı bilmiyorumkismileUmarım geçer...
tamam kızma şimdi anladım..
bende isterdim ama maalesef olmuyo ben eve gidince seriliyorum çok fenalık gelio içime soyunup iç çamaşırlarıma giriyorum bi pikenin içine keyif yapıorum ne yürüyüş ne bişey fena olcak sonum walla
:CüvCüv:
Valla Ersasu'cum inan bendede aynı dert yürüyüş yapıyordum onu bile bıraktım doktor yasakladı kanamamdan dolayı bende yavaş tempolu ara ara bir oyana bir buyana gidiyorum. Ebru Şallıya bakma sen onlar ezelinden beri öyle sporcular :))
canim lazere gidiyordum..
hamile kalinca biraktim,hem doktorumun tavsiyesiyle hemde yapilan merkez hamilelere yapmiyor..
doktorum kesin bir bilgi yok kanitlanmis,o yüzden suan iyi-kötü diyemem ama bilmedigin biseyide yapma dedi..disardan alinan tüm yabanci maddeler bebek icinde yabanci madde dedi..deodorant bile kullanmiyorum,bebek kolonyasi,bebek nemlendiricisi :lepi:
merkezdeki kadinda cocukta lazere bagli yada degil sorun cikip,lazere baglayan,uyarmadiniz diyen anneler olacagi icin prensip olarak yapmiyoruz dedi
okudugum bi kaynakta annenin hamilelikte zaten cildi hassaslasiyor,lekelenmeler artiyor,lazer bunu artirabilir yazisini görünce onu tamamen rafa kaldirdim canim..
Canım ya bişey sorcam Çin takvimine baktınmı orada cinsiyeti ne çıkıyor:uhm: Genelde herkese doğru çıkmış bende baktım benimde doğru çıkıyor
bende erkegin kalbi hizli atar diye duydum
nerde yazio kac attigi ?
ultrason kagidina bakiorm bakiorum anlamiyorum walla
benimde artti dun agda yaptirirken aldilar walla oralarida
siyah siyah bikini falan giyilmezki
ultrasona girerken bile utanmistim walla killi killi:kedi:
kizlar ebru salli ilk hamileliginde doktor sporu birak demesine ragmen devam etmis ve 7,5 aylik dogum yapmis..bunun icin cok pismanim falan demisti..ne oldu,simdi iyice abartti bence..hayret valla..bizler caydanlik kaldiramadik ilk iki ay bilmiyorumkismile
Canım ya bişey sorcam Çin takvimine baktınmı orada cinsiyeti ne çıkıyor:uhm: Genelde herkese doğru çıkmış bende baktım benimde doğru çıkıyor
bende erkegin kalbi hizli atar diye duydum
nerde yazio kac attigi ?
ultrason kagidina bakiorm bakiorum anlamiyorum walla
Hadi yaa madem öyle neden hala spor yapıyor o zamanklava: Allah akıl fikir versin!
Oraya hiç bakmadım çünkü ne görümcemin ne de arkadaşlarımın ki tutmadısositososito
Aslında bi yerde yazmıyo doktor bana söylemişti ilk dinlettiğinde. Zaten ilk dinlettiğinde ki geçerliymiş, sonrakiler değil. Amaan ne bileyim işte benimki eğlence olsunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?