isteee,gelde bisii deme :mymeka:
ilk hamileliginde doktoru hani siteside var bayanin nevra topalismailoglu´ymus..
toplam 7 kilo almis,7,5 aylik dogum yapmis..
az kilo almasindaki sirlari vermistir diye hatunun kitabini aldim,nerdeeee..
ser vermis sir vermemis ne yedigine dair..düzgün bisey yoktu :dilcikar:
Kızlar Ebru Şallı yı gördünüz mü kadın 5,5 aylık hamile ama maşallah hala sporuna devam ediyor. Keşke bende öyle hamile olabilseydim ama malesef kanamadan dolayı dikkat etmeliyim.
Ya boşverin o da insan mı ? tövbe tövbe kadın neredeyse karı koca yüzlerinde kivi kabukları ile dolaşıcaklar :roflol: Cins yaa ben o kadına dayanamıyorum hele o fitness programında ki konuşmaları üflemeleri şeytan diyor git saçını başını yol : )
Canım o sebzeleri falan haşlayarak yemiştir.Yağ kullanmamıştır ayrıca yardımcılarına istediği yemeği yaptıryordur yağsız falan.
canimm mis gibi olmussundur ne güzel yaaa,keske benimde burda agdaci sansim olsaa :sinifsinif:
göbegin nasil oldu,tamaminimi aldi yoksa siyahlari mi?
memnun kaldin mi?
sende bnm gibi oldun demek sinir geldi o kadından midem bulantı spordan falan bide dediğin gibi devamlı füüü füüü diye üflemiyomu insanı gıcık ediyo walla
walla sorma cucum super oluyo insan agdaci donusu
resmen hafifliyosunzemuszemus
tamamini aldi canim cok memnun kaldim tertemiz oldu
tatile giderken bi daha aldircambayanssulusmile
bikinide aldim kendime 40 bedenbilmiyorumkismile benimkiler 36ydi olmuyo walla
aksamda yazlik pijamalarimi cikardim popomdan gecmiyo hicbiriboshayallersmile
duduk gibi olmuslar yaf:sm_confused:
sende bnm gibi oldun demek sinir geldi o kadından midem bulantı spordan falan bide dediğin gibi devamlı füüü füüü diye üflemiyomu insanı gıcık ediyo walla
Nefesss alll , veeeerrrrrrr gıcık kendini şekilden şekile sokuyor.
anaaa nası yani sen kaç kilo aldın ki cicim yawalla sorma cucum super oluyo insan agdaci donusu
bencede aynen sana katılıyorum akşam akşam kadını günahları bizim oldu hahahahahNefesss alll , veeeerrrrrrr gıcık kendini şekilden şekile sokuyor.
walla ben çin takvimini şu an cinsiyeti belli olan hamile arkadaşlarıma denedim tutmadı hiçkızlar kimisi rus takvimi doğru diyor kimi de çin takvimi diyor sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
tek sevmeyen ben degilmisim demekki kaydirigubbakcemile5Ya boşverin o da insan mı ? tövbe tövbe kadın neredeyse karı koca yüzlerinde kivi kabukları ile dolaşıcaklar :roflol: Cins yaa ben o kadına dayanamıyorum hele o fitness programında ki konuşmaları üflemeleri şeytan diyor git saçını başını yol : )
Canım o sebzeleri falan haşlayarak yemiştir.Yağ kullanmamıştır ayrıca yardımcılarına istediği yemeği yaptıryordur yağsız falan.
canim bende yapamiyorum daha..korkuyorum ister istemez..walla plates falan hak getire ben bi yürüyüş yapsam öpüp başıma koycam ya....
akşam eve gidince küt uyuklamaya başliyorum ve mutsuzum bu durumdan yani ..............
ne güzel canim yaa,git valla..dogumdada cok rahat olursun ilerde..walla sorma cucum super oluyo insan agdaci donusu
kızlar kimisi rus takvimi doğru diyor kimi de çin takvimi diyor sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
walla öle olcaz bu gidiişle cucumcanim bende yapamiyorum daha..korkuyorum ister istemez..
ama 7.ayin sonunda dahada büyümüs olcaz insallah,o zaman burda kursa yazilicam..
ebeler kurs veriyorlar dogumdan sonrada bebekle gidiyorsun..
Allah nasip ederse ona gidicem..
yoksa ben evde ye-ic-yat yapa yapa bin ton olcam..
simdiden tisil tisil merdiven cikamiyorum :kedi:
bnmde bi takvimde kız birinde erkek çift cinsiyetli olcak bebeğim galiba tövbe tövbe yarabbim yaaaa allah korusunaa tamam rus takviminide buldum..
ordada kiz cikiyor,cin takvimindede...
kafam allak bullak valla boshayallersmile
saglikli olsundaa yorum yapmicam artik yahu:umursamaz:
evet cnm en iyi çözüm dinlenmek başka şaresi yok seninde bebeğinind eii olmasına çok sevindimnaber tatlı annişler.
ben dün akşam çok kötüydüm hiç uyuyamadım
baoğazım acıyo, öksürüyorum.
sabah kalktım dayanmayıp doktora gittim.
Allahtan ciğerlerde bi problem yokmuş.
gribal enfeksiyon.
geçmek üzere heralde
öksürük de başladı.
işte şurup, hap, burun spreyi falan yazdı.
ama doktorum ilaç yazılınca bana danış demişti.
içme canım onları dedi.bol bol dinlen dedi.
nasıl da tatlı canım diyo.
doktorumu seviyo ve güveniyorum artık çok ya.
ekiden soğuk geliyodu prof olduğundan.
ama şimdi çok şeker.
hele bugün tabi ben dururmuyum içim rahat değil ya.
bebeğime zarar evrdimmi acaba diye.
kadın doğumcuya da gittim
bebişim yerli yerinde büyüyo. fındığım benim.
ohhhhhhhhh içim rahatladı.
yani işin aslı bugün o doktoru görünce kendi doktorumun nekadar iyi olduğunu anladım.
bugün yine okula gitmedim.
yazılılarım vardı.
eşim yaptı yazılıları ve arkadaşım sağolsunlar.
yarın da öle yapıcam.
dinlenip kendime gelmeye kararlıyım
bebişimi de gördüm ya
dopingi aldım ben.
walla öle olcaz bu gidiişle cucum
bnmde bi takvimde kız birinde erkek çift cinsiyetli olcak bebeğim galiba tövbe tövbe yarabbim yaaaa allah korusun
evet cnm en iyi çözüm dinlenmek başka şaresi yok seninde bebeğinind eii olmasına çok sevindim
Allah iyiliğini versin kız senin o kadar saat aç mı kaldın sen kimse demedi mi ki sana tok gelceksin diye üzüldüm bak şimdi ama neyse sonunda 2'li testide yaptırdın çıktı aradan hadi hayırlı sonuçlar inşallah. Ultrason sonucunu hemen verdiler mi ? Kanı ne zaman verecekler tarih sölediler mi ?:uhm:Arkadaşlar bende dün doktora gittim
öğlen aç gitmiştimm amaa
neyse doktor 10 dakka baktı heryerine amaa bir türlüü ense kalınlığınıı ölçemedii ve açmısınız dedii
evet deyince şekerlii şeyler yeyin gelin dediii
ve yedim çikolata falann
bebek pozisyon değiştirmişş ve doktor yarım saat uğraştı tam ölçü almakk istiyorumm dedii bebekk pozisyonuu vermiyooo dediii,doktor tam yarım saat benimm sıpayla uğraştıı sonunda çektiii
ve 2 li testimiide yaptırdıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?