2010 Aralık Anneleri

hey Allahimmm alemsin kizz Allah muhafaza,sag salim olsunda yegenim :Saruboceq:
cin takvimi benim cevremde hep tuttu..bakalim bendede tutacak mi..alkisalkisalkis
rus takvimine güvenmedim ben :1closedeyes:
dur bakalım bende denicem 8 haziranda belli olur inşallah genelde ikili testte erkek olursa belli oluyo herhalde
ay yaramaz şey ya istemiyo belki cnm çocuk ensesine falan baktırmak dönmüş totişini yatmışken mutlu mesut

ee sonuç ne cicim iyisinizdir umarım

canimm sonuc iyi ama degil mi?
kan tahlili sonucuda sanirim bikac güne belli oluyor..
ayyy hadi güzel haberlerle gel canim :Saruboceq:

canimmm dene bi bakem..
benimde haftaya sali günü randevum var..bakalim bizimki gösterecek miii
canim 16.haftaya kadar yanilma payi birakiyorlar..
erkek bebis pipisini sakliyormus,kiz saniyorlarmis..
kiz bebekte göbek bagina dolaninca pipi gibi görünebiliyormus canimcim..

o zaman evlilik yildonumunuz kutlu olsun
nice mutlu yildonumleri gecirmen dilegiyle

sagol canim benimmm..
Allahim hepimizin yuvasindan huzuru eksik etmesin..
eslerimizle,bebislerimizle huzur,saglik dolu yillarimiz olsun insallah :Saruboceq:
yogunum dedim ama bi taraftan laf yetistirdim burda,bir taraftan her isimi yaptim :lepi:

sagol canim benimmm..
Allahim hepimizin yuvasindan huzuru eksik etmesin..
eslerimizle,bebislerimizle huzur,saglik dolu yillarimiz olsun insallah :Saruboceq:
yogunum dedim ama bi taraftan laf yetistirdim burda,bir taraftan her isimi yaptim :lepi:

ayy cucu merak ettim simdi ne hazirlik yaptin?

slm arkadaslar nasilsiniz?
cucum evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice mutlu huzurlu ve bol bebisli yillara insallah...a.s.

gurbet gelini randevun nasil gecti?sana yazdiklarim dogrumuymuski?

ve diger arkadaslar insallah hersey yolundadir...

ben dun itibariyle ilk defa cikardim cok kotu oldum, bugun daha iyiyim ama yine olursa diye korkuyorumeyvahedigeldismile ve buda yetmezmis gibi yine grip oldum

canim cok sukur hersey yolunda iyi gecti
yanimda hollandaca bilen akrabamiz vardi
zaten dr soyledi istege bagliymis yaptirmak
ucretini kendin karsiliyomussun iki hafta sonra tekrar randevu verdi istersen o zaman yapalim dedi

dilemcigim bu arada grip olmussun sonradan farkettim cok gecmis olsun
bol bol c vitamini al
profilime bebisin dunku resmini koydum bakmak istersen

hadi gozun aydin canim, ne kadar sanslisin iki hafta sonra goreceksin bebisi ben21hazirana kadar beklicem!!!!
simdi bakiyorum, bende en son resmini eklicem :ecrin_bebek:

hadi gozun aydin canim, ne kadar sanslisin iki hafta sonra goreceksin bebisi ben21hazirana kadar beklicem!!!!
simdi bakiyorum, bende en son resmini eklicem :ecrin_bebek:

sagol canim evet gebeligim biraz sorunlu oldugu icin jinekolog bakiyo hep
randevuleri iki hafta arayla yapiyor

slm güzel anneler babam bugün hastaneye yatıyo yarın da beyinden ameliyat olacak dua edin olur mu

dualarımız seninle çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda olacak ben eminim..

ah canım ya..rumuzun da hapşuruk..hiç korkma ben de yaptım aynısını normalmiş bir de ben bazen unutup sabah geriliyorum bir güzel..sonra kramp giriyor..insanın elinde olmuyor herşey işte

Merhaba kızlar...
Benim karnım da şişmeye başladı ve artık eteklerim felan dar geliyor...
Bu arada karın bölgemde tüylerim arttı bilmiyorumkismileUmarım geçer...

badem yağı sürmüyorsun değil mi? bence hiç aldırma kendiliğinden gidiyor diyorlar ama..kimbilir..

hapşuruk aynen canım dediğinden dün bana da oldu
gece yatakta hapşurdum sol taraftan çok fena sancı girdi çok canım yandımafoldumben

kızlar ayı şey defalarca bende de oldu ... ben zaten çok hapşırırım, hapşıracağınızı anlayacağınız zaman hemen yan yatın o zaman aynı acıma olmuyor... genelde sırt üstü yatarken çok kötü bi ağrı saplanıyor...

denizcim geçmiş olsun, dinlende hemencecik iyileş inşallah!

Karabiberim bebişler aç olduğumuzda uyuyorlar, hareket etmiyor mu? Büyümüşmü bebişin annesi :))
evet canım kocaman olmuşuzzz
demek öyleymişş canımm ben aç gitmiştimm ve doktorr hareket ettiremedii
tatlı şeylerr ye gel dedii
gittiğimde ne yediyseniz beğenmişş dedii bakk oynamaya başladıı dedii

Kızlar eve iş getirdim moralim çok bozuk dinlenmeyi hayal ederken çalışıcam şimdi bir yandan da sizle vakit geçireyim yoksa kafayı yerim herhalde kafamçokkarıştı

ayy cucu merak ettim simdi ne hazirlik yaptin?
canimm evi temizledim,yemekleri hazirladim,esime aldigim hediyeleri hazirladim,dusa girdim,fön cektim,hazirlandim,sofrayi hazirladimm :kedi:
siradan seyler iste canimcimmm...

sagolasin canimmm..aminnn insallahhh :Saruboceq:
sanada cok gecmis olsun canimmm..bu havalar cok aldatici degil mi?
aman dikkat et kendine canimm:teselli:

merhaba aralık anneleri
sağlıcakla rabbim tamamına erdirsin inşallah hepinizin
bende 25 aralıkta kavuşmuştum oğluma

bu ara zuzum( CUCU ) burdan takip ediyorum artık seni nasılsın nasıl gidiyo bulantın falan varmı ??

selam kızlar,
geçmişi okudum cinsiyet merakı tavan yapmış. farkettiğim kadarıyla çoğunluk erkek istiyor... bende bugün iş başı yaptım ve kontrole gittim.. iş iyi geldi gibi kendimi biraz daha iyi hissediyorum artık. iş yerinde kimse 3 ayımı bitirdiğime inanamıyor. çok zayıfladığım için neredeyse hiç karnım yok. artık bundan sonra çıkar inşAllah

kontrolümüzde iyi geçti. usg'ye göre 13+2 haftalık gebeyim ve doktorum cinsiyete bakmaya çalıştı. emin olamadı ama kıza benziyo dedi. bende hemen hayallere başladım. kızıma zara'dan kokoş elbiseler etekler alıcam. :sm_cool:

bi görseniz kıpır kıpır böyle. :dance: ha birde geriniyo sıpa. uyandırdık mı ne. kalbi de 150 atıyodu. herşey iyi durumdaymış şimdilik kuzumun. :teytey: çok şükür...

ha bu arada,
cucu, nice mutlu yıllar sürsün beraberliğiniz..

canım benim hoşgeldin ne zamansır yoktun nasıl oldun iyimisin bende iyiyim şükür olsun gerçi hiç aşerme olmadıda arada dahii ne var ne yk erkek olsa gösterirdi tatlım kız sanırım hayırlsıı olsun bende 10+3 günlük oldum merakla bekliorum cinsiyetiii haftalr hiç dolmuor yaa hiç geçmior gibi ne zaman 4 aylık olcaz bilmiorum teyzesiii

bi ara çok kötüydüm canım yaa. kabus gibiydi. şimdi daha iyiyim. 12. haftadan sonra biraz gözüm açıldı. hormon düzeyleri düşmeye başlıyo artık sanırım ondan. işyerindede kadınlar kulubünü yasaklamışlar giremedim bu sabah. bi kumpir faciası yaşamışssın geçmiş olsun. sosise, salama, sucuğa dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…