bi ara çok kötüydüm canım yaa. kabus gibiydi. şimdi daha iyiyim. 12. haftadan sonra biraz gözüm açıldı. hormon düzeyleri düşmeye başlıyo artık sanırım ondan. işyerindede kadınlar kulubünü yasaklamışlar giremedim bu sabah. bi kumpir faciası yaşamışssın geçmiş olsun. sosise, salama, sucuğa dikkat
malesef canım yaa saol evet gıda zehirlenmesi oldu kötü bü gündü benim içinde allah kimsyee yaşatmasın zorr ama geçt, şuanda çok iyiym şükür olsun
Canım sen kaç kilo aldın ki.Şimdilik benim her kıyafetim oluyor.Ama eskisi bol değil ama giyinebiliyorum.
Canım çok geçmiş olsun, iyisin şimdi di mi?
selam kızlar,
geçmişi okudum cinsiyet merakı tavan yapmış. farkettiğim kadarıyla çoğunluk erkek istiyor... bende bugün iş başı yaptım ve kontrole gittim.. iş iyi geldi gibi kendimi biraz daha iyi hissediyorum artık. iş yerinde kimse 3 ayımı bitirdiğime inanamıyor. çok zayıfladığım için neredeyse hiç karnım yok. artık bundan sonra çıkar inşAllah
kontrolümüzde iyi geçti. usg'ye göre 13+2 haftalık gebeyim ve doktorum cinsiyete bakmaya çalıştı. emin olamadı ama kıza benziyo dedi. bende hemen hayallere başladım. kızıma zara'dan kokoş elbiseler etekler alıcam. :sm_cool:
bi görseniz kıpır kıpır böyle. :dance: ha birde geriniyo sıpa. uyandırdık mı ne. kalbi de 150 atıyodu. herşey iyi durumdaymış şimdilik kuzumun. :teytey: çok şükür...
ha bu arada,
cucu, nice mutlu yıllar sürsün beraberliğiniz..
iyiyim canım saol şükür olsun şuanlık bişi yok ama ilk gün yüzüm bile çokkötü durumdaydı kaşınmışş yara olmuş giiibi oldum anca geçmekte yaralarım çok kötüydü sizde çok dikkat edin kızlarr kötü b, gündü bebişim ve benim için allahtan kanıma bulaşmamaış hemen çıkardım allahtan
Allah korumuş canım, çok çok geçmiş olsun.
Kızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!
hadi göüzn aydın tatlım darısı bize artık dualrın bizimle olsunn bende haftaya cuma gidicm çok heyecalnlyıım
Evet canım 3lüye kadar rahatım artık! Dualarım sizinle tabi, testlerimiz güzel çıksın, kuzularımız sağlıkla doğsunlar. Sen de güzel haberlerle geleceksin inşallah.
gozun aydin ozumcumopuyorumnanaktan
Kızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!
ay çok sevindim cnm ya bi ohhh çekmişsindir darısı başımızaKızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!
geçmiş olsun cnm ii olmana çok sevindim aman allah korusun ufacık bişey yicez diye sıkıtıya bakmalesef canım yaa saol evet gıda zehirlenmesi oldu kötü bü gündü benim içinde allah kimsyee yaşatmasın zorr ama geçt, şuanda çok iyiym şükür olsun
Özüm cnm ya ben de senin gibiyim bir an önce olsun bitsin istiyorum ama çevremdekiler beni çok yadırgıyor yok iyiki bir hamile kaldın çok dillendiriyorsun filan inan kırılıyorum bende öle solediklerinde ne kadar zor günler geçirdiğimi bebeğimi ne kadar sevdiğimi anlamıyorlar. Her anımın tadını çıkarıyorum ama insanlar bir faklılar artık birde zaten bende hashasım soylendiklerinde uzuluyorum
canimm evi temizledim,yemekleri hazirladim,esime aldigim hediyeleri hazirladim,dusa girdim,fön cektim,hazirlandim,sofrayi hazirladimm :kedi:
siradan seyler iste canimcimmm...
oh oh marifetli hatunun hali baska
size guzel hos vakit gecirmeler canim
ya ben şu insanları anlamıyorum sanane ya yatarım kalkarım sanane allah allah ben belki böle mi hamilllik geçirmek istiyorum
bende hazır meyva suyu tüketmiyorum doktorum dışarda salata yasak dedi yemiyorum mayanoze içinde çiğ yumurta var ve çok zararlı diye elimi sürmüyorum millet aman ne kadar abartıyosun ne laka biz herşeyi yedik diyo ya ben yemiyorum sana ne zararım var ne karışıyosun dimi ama ya
Ah canım ya bende aynı dertten müzdaripbim valla belki biz gereğinden fazla hassasız belki onlar farklı düşünüyor. Gerçi onlara tek söylediğim şey sizide görücez demek oluyor. İnan varya onlar hamile kalsa bizden daha fena olurlar.
yerimseniben
Özüm cnm ya ben de senin gibiyim bir an önce olsun bitsin istiyorum ama çevremdekiler beni çok yadırgıyor yok iyiki bir hamile kaldın çok dillendiriyorsun filan inan kırılıyorum bende öle solediklerinde ne kadar zor günler geçirdiğimi bebeğimi ne kadar sevdiğimi anlamıyorlar. Her anımın tadını çıkarıyorum ama insanlar bir faklılar artık birde zaten bende hashasım soylendiklerinde uzuluyorum
ay çok sevindim cnm ya bi ohhh çekmişsindir darısı başımıza
bende hazır meyva suyu tüketmiyorum doktorum dışarda salata yasak dedi yemiyorum mayanoze içinde çiğ yumurta var ve çok zararlı diye elimi sürmüyorum millet aman ne kadar abartıyosun ne laka biz herşeyi yedik diyo ya ben yemiyorum sana ne zararım var ne karışıyosun dimi ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?