2010 Aralık Anneleri

malesef canım yaa saol evet gıda zehirlenmesi oldu kötü bü gündü benim içinde allah kimsyee yaşatmasın zorr ama geçt, şuanda çok iyiym şükür olsun

Canım sen kaç kilo aldın ki.Şimdilik benim her kıyafetim oluyor.Ama eskisi bol değil ama giyinebiliyorum.

ben hamile kalmadan once 2kilo almistim ustunede hamile kalinca 2 kilo daha aldim
ama bugun ilk defa 62ye indim 63lerdeydim
sanirim biraz kabizliktanda kaynaklaniyo
gecen yaz 57dim ne guzel ya hic kilo sorunumda olmamisti simdiye kadaraklinialirimsmile

Canım çok geçmiş olsun, iyisin şimdi di mi?

iyiyim canım saol şükür olsun şuanlık bişi yok ama ilk gün yüzüm bile çokkötü durumdaydı kaşınmışş yara olmuş giiibi oldum anca geçmekte yaralarım çok kötüydü sizde çok dikkat edin kızlarr kötü b, gündü bebişim ve benim için allahtan kanıma bulaşmamaış hemen çıkardım allahtan

a.s.
Canım sağlıklı haberlerini duyduğuma sevindim. Hadi hayırlısı inşallah bu dönemden sonra sorunsuz geçiririz. Eee artık senin kıza görücü geliriz bizde :))

Allah korumuş canım, çok çok geçmiş olsun.

Kızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!

hadi göüzn aydın tatlım darısı bize artık dualrın bizimle olsunn bende haftaya cuma gidicm çok heyecalnlyıım

hadi göüzn aydın tatlım darısı bize artık dualrın bizimle olsunn bende haftaya cuma gidicm çok heyecalnlyıım

Evet canım 3lüye kadar rahatım artık! Dualarım sizinle tabi, testlerimiz güzel çıksın, kuzularımız sağlıkla doğsunlar. Sen de güzel haberlerle geleceksin inşallah.

gozun aydin ozumcumopuyorumnanaktan

sağol canım, çok rahatladım ama doktorla birebir konuşmadım ya, eşime soruyom telefonda, kağıtlar falan karışır aman başkasına bakmasın diye, o da dedi, adını baba adını doğum tarihini hepsini okudu diye.

Özüm cnm ya ben de senin gibiyim bir an önce olsun bitsin istiyorum ama çevremdekiler beni çok yadırgıyor yok iyiki bir hamile kaldın çok dillendiriyorsun filan inan kırılıyorum bende öle solediklerinde ne kadar zor günler geçirdiğimi bebeğimi ne kadar sevdiğimi anlamıyorlar. Her anımın tadını çıkarıyorum ama insanlar bir faklılar artık birde zaten bende hashasım soylendiklerinde uzuluyorum

ay çok sevindim cnm ya bi ohhh çekmişsindir darısı başımıza
malesef canım yaa saol evet gıda zehirlenmesi oldu kötü bü gündü benim içinde allah kimsyee yaşatmasın zorr ama geçt, şuanda çok iyiym şükür olsun
geçmiş olsun cnm ii olmana çok sevindim aman allah korusun ufacık bişey yicez diye sıkıtıya bak

ya ben şu insanları anlamıyorum sanane ya yatarım kalkarım sanane allah allah ben belki böle mi hamilllik geçirmek istiyorum

bende hazır meyva suyu tüketmiyorum doktorum dışarda salata yasak dedi yemiyorum mayanoze içinde çiğ yumurta var ve çok zararlı diye elimi sürmüyorum millet aman ne kadar abartıyosun ne laka biz herşeyi yedik diyo ya ben yemiyorum sana ne zararım var ne karışıyosun dimi ama ya

Ah canım ya bende aynı dertten müzdaripbim valla belki biz gereğinden fazla hassasız belki onlar farklı düşünüyor. Gerçi onlara tek söylediğim şey sizide görücez demek oluyor. İnan varya onlar hamile kalsa bizden daha fena olurlar.

yerimseniben

heh aynen öle ama bu kadar müdahale niye yani bnm görümcem de benim gibi tüp bebek yaptırdı sandalye bile kaldırmıyodu ben hiç yadırgamadım nitekimde ben yaptırınca aman bişey olur diye sofra bile kurmadım annem baktı bana

hem biz çok hassas olsakta olmasakta bu kimseyi ilgilendirmez ben kendime düşen görevi bebeğimi koruma görevini elimden geldiği kadar ii yapmaya çalışıyorum..

ben dikkat ediyimde bişey olcaksa için rahat olur

millet işte bunu anlamıyo

bosverin kizlar ya
bizim milletimiz boyle maalesef
cok bilmislik taslamayi seviyolar
dun benide kuaforde bi kadin sinir etti
kuafor arkadasima ben hamileyim dedim mutlu mutlu
kadin oturdugu yerden sevindigin seye bak
dogunca gorurum ben seni dedi
salakmi ne
kucuk bi insanda diilimki 29 yasindayim
cocuk yapmaya karar verdiysem neyle karsilasacagimi biliyorum dedimalsanaalsanasmile

Ah canım bilmem mi, benim yaşadığım çevrede akıl vermeye ve eleştirmeye meraklı çok kişi var, sırf bu yüzden mesafeliyim çoğuyla, sinir oluyorum ben de. Sanane kardeşim, ben sana karışmıyorum sen de bana karışma, ama yok, hele bi de doğuma doğru doğumdan korkutmaya çalışır bu tipler, aman canım boşver, nasıl istiyısak öyle geçiririz hamileliğimizi di mi ama!
.

sağol canım, darısı başınıza tabii ki.

dışarda salata yasak mıı? neden canım ya, valla ben evde yaptığımı beğenmiyorum, dışarda aynı salatayı nasıl yiyiorum. Yemeyim bari artık. Mayoneze ben de dokunmuyorum. Bak hepimiz aynıyız, rahat olmadığımızdan değil ki, zararı varsa neden yiyelim, yiyecekler eskiden bu kadar tehlike saçmıyodu o yüzden insanlar rahattı, şimdi hep tedirginiz, temkinliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…