bosverin kizlar ya
bizim milletimiz boyle maalesef
cok bilmislik taslamayi seviyolar
dun benide kuaforde bi kadin sinir etti
kuafor arkadasima ben hamileyim dedim mutlu mutlu
kadin oturdugu yerden sevindigin seye bak
dogunca gorurum ben seni dedi
salakmi ne
kucuk bi insanda diilimki 29 yasindayim
cocuk yapmaya karar verdiysem neyle karsilasacagimi biliyorum dedimalsanaalsanasmile
ay harbi ya salak mı ne sanane cins ya heö anne olmak o dedikleri göze alamıyosa o doğurmasaymışbosverin kizlar ya
bizim milletimiz boyle maalesef
cok bilmislik taslamayi seviyolar
dun benide kuaforde bi kadin sinir etti
kuafor arkadasima ben hamileyim dedim mutlu mutlu
kadin oturdugu yerden sevindigin seye bak
dogunca gorurum ben seni dedi
salakmi ne
kucuk bi insanda diilimki 29 yasindayim
cocuk yapmaya karar verdiysem neyle karsilasacagimi biliyorum dedimalsanaalsanasmile
Ah canım bilmem mi, benim yaşadığım çevrede akıl vermeye ve eleştirmeye meraklı çok kişi var, sırf bu yüzden mesafeliyim çoğuyla, sinir oluyorum ben de. Sanane kardeşim, ben sana karışmıyorum sen de bana karışma, ama yok, hele bi de doğuma doğru doğumdan korkutmaya çalışır bu tipler, aman canım boşver, nasıl istiyısak öyle geçiririz hamileliğimizi di mi ama!
.
sağol canım, darısı başınıza tabii ki.
dışarda salata yasak mıı? neden canım ya, valla ben evde yaptığımı beğenmiyorum, dışarda aynı salatayı nasıl yiyiorum. Yemeyim bari artık. Mayoneze ben de dokunmuyorum. Bak hepimiz aynıyız, rahat olmadığımızdan değil ki, zararı varsa neden yiyelim, yiyecekler eskiden bu kadar tehlike saçmıyodu o yüzden insanlar rahattı, şimdi hep tedirginiz, temkinliyiz.
a.s.
Canım sağlıklı haberlerini duyduğuma sevindim. Hadi hayırlısı inşallah bu dönemden sonra sorunsuz geçiririz. Eee artık senin kıza görücü geliriz bizde :))
Kızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!
:enbuyukkk:Ay kızlar amma dertliymişiz ama sizinle paylaşınca çok mutlu oluyorum. Arkadaşa diyorum ki internette KK. sitesinde aynı ay doğum yapacak tanıdıklar buldum yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşıyorum diyorum. Rahatsız olup amaaan çok abartıyorsun diyorlar. Ya ne güzel bebeğimin sağlığı kendim için birşeyler yapma çabasındayım o insanlar gibi asalak yaşamıyorum. Oh be valla rahatlıyorum İyiki varsınız Güzel annele rhepinize kucak dolusu sevgiler valla yanaklarınızı uzatım minicik paşam hepinizi öpecek ve dualarımız hep sizinle :))
sağolasın canım. ben kızımı nazlı, işveli, cilveli yetiştireceğim o na göre ama zemuszemus bayanssulusmile
[/I][/B]
bu yorumlar bana biraz ahmakca gelio
biz esyalarimizi bile alirken forumlardaki yorumlara gore karar vermistik
verdigimiz paraya degsin kaziklanmayalim diye
tam kendi donemimizdeki hamisleri burasi olmasa nerde bulcaz?
banada boş boş işlerle uğraşıyosun diyo salaklar gıcık oluyorum size ne be kendileri böle bi forumda msj yaz desem beceremez cins işte millet walla iyiki varsınız kızlar ben millete inat sizden çok memnunumbu yorumlar bana biraz ahmakca gelio
biz esyalarimizi bile alirken forumlardaki yorumlara gore karar vermistik
verdigimiz paraya degsin kaziklanmayalim diye
tam kendi donemimizdeki hamisleri burasi olmasa nerde bulcaz?
Dimi ama :) Of canlar benim azıcık canım bişeler istedide. Eşimi gönderdim 1 saat oldu gelemedi sanırım ya kayboldu yada hala bulamadı dur bakalım haber çıkmazsa napacaz :))opuyorumnanaktan
banada boş boş işlerle uğraşıyosun diyo salaklar gıcık oluyorum size ne be kendileri böle bi forumda msj yaz desem beceremez cins işte millet walla iyiki varsınız kızlar ben millete inat sizden çok memnunum
kız adamcık kaybolmasın sana aşerdiğini alcak iye
ooo aserme kaprislerine basladinmi seker?
ya ben yorgun gelio die kiyamiyorum kocama
yoksa her dakka canim bisi istiyo
pis bogazligimdan ama aserme diil galba benimkikaydirigubbakcemile3
deminde aski memnuda bisi yiyolardi soolemiym simdi caniniz ister
onu cekti canim zemuszemus
Ay canım ya sorma bende aşerme yok ama bazen canım bişey isteyince ağzımdan kaçmaya görsün bizimki arabaya atlar soluğu bulabileceği yerde alır getirir saolsun. Kızlar benim karnım çıkmaya başladı ay çok güzel ya en kısa zamanda resmi çekip kaymak istiyorum:dance:
günaydın hamişleeerr
nasılsınız, bebişleriniz de iyidir inşallah
ikili teste gidenler gelenler, sonuçtan haber var mı?
muayene nasıldı? kaç günde aldınız sonucu, bi diyiverin bana bakiim opuyorumnanaktan
Günaydın fıstık.
ben ve oğlumun gayet keyfi yerinde Allah bozmasın.
Umarım sizinde keyfiniz yerindedir. :Saruboceq:
Canım ben 2'li teste gittim. Ultrason ense kalınlığını öğrendik ama kan sonucunu öğrenemedik 2 Haziranda alıcaz. Ama bil kesin baylaşırım. Sen naptın nekadarlık oldu şimdi ?:uhm:
Günaydın fıstık.
ben ve oğlumun gayet keyfi yerinde Allah bozmasın.
Umarım sizinde keyfiniz yerindedir. :Saruboceq:
Canım ben 2'li teste gittim. Ultrason ense kalınlığını öğrendik ama kan sonucunu öğrenemedik 2 Haziranda alıcaz. Ama bil kesin baylaşırım. Sen naptın nekadarlık oldu şimdi ?:uhm:
günaydın hamişleeerr
nasılsınız, bebişleriniz de iyidir inşallah
ikili teste gidenler gelenler, sonuçtan haber var mı?
muayene nasıldı? kaç günde aldınız sonucu, bi diyiverin bana bakiim opuyorumnanaktan
bu arada afalladım birden, cinsiyetini ne zaman öğrendin????
kaçıncı haftada yani?:CüvCüv:
Canım 11 hafta 2 günlüktüm 2'li test için Ultrasona girdim ya o sırada bizim açmış bacaklarını doktor zumladı oo dedi sizinki promosyonuyla geliyor diyince önce anlamadık eşimle birbirimize baktık. Sonra Erkek babası olacaksın diyince bizde şok malum biz kız hayali kuruyorduk ama tek sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Haaa bu arada Erkek çocukları kendilerini erken gösteriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?