2010 Aralık Anneleri

canım oğlumu doğurmama 2 ay kala şimdi oturduğumuz eve taşındık, yan komşum da yeni doğum yapmıştı benden kıdemliydi yani. 2 ay neler söyledi, yok doğumdan sonra eşimin yüzüne hasret kalacakmışım, bebek elele tutuşmamızı bile engelliycekmiş, gaz sancısından mahvolacakmışım, uykuyu unutacakmışım, vs. vs. Bunların %1'ini bile yaşamadım ben ama , oğlum bi o kadar rahat bi bebek oldu, uykusu rahattı, gazı yoktu, eşimle elele yürüyemesek de yan yana bebek arabasıyla yürüdük bi süre ki daha keyifliydi bu.

ay harbi ya salak mı ne sanane cins ya heö anne olmak o dedikleri göze alamıyosa o doğurmasaymış

cnm sebzelerim ne şekilde yıkandığı çok önemli ya bide dışarda yapılan bi çok salatada özelikle tavuklu falan olanlar da normal salata olmayanlar yani 15 tl falan olnalar hep mayonez ağırlıklı soslarla yapılıyo
yeşillik yeme dışarda dedi salam sosis sucuk falan onlardan uzak dur cips kola falan vs... ama salata dışarda yeme bilmediğin yerde et yeme dedi göbek salatayı yaprak yaprak ayırıp yıkamak lazım çoğu yer yapmıo dedi..öle yani özeti bu ama güvendiğin bi yer varsa neden olmasın

:enbuyukkk:Ay kızlar amma dertliymişiz ama sizinle paylaşınca çok mutlu oluyorum. Arkadaşa diyorum ki internette KK. sitesinde aynı ay doğum yapacak tanıdıklar buldum yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşıyorum diyorum. Rahatsız olup amaaan çok abartıyorsun diyorlar. Ya ne güzel bebeğimin sağlığı kendim için birşeyler yapma çabasındayım o insanlar gibi asalak yaşamıyorum. Oh be valla rahatlıyorum ıyiki varsınız Güzel annele rhepinize kucak dolusu sevgiler valla yanaklarınızı uzatım minicik paşam hepinizi öpecek ve dualarımız hep sizinle :))

a.s.

Canım sağlıklı haberlerini duyduğuma sevindim. Hadi hayırlısı inşallah bu dönemden sonra sorunsuz geçiririz. Eee artık senin kıza görücü geliriz bizde :))

sağolasın canım. ben kızımı nazlı, işveli, cilveli yetiştireceğim o na göre ama zemuszemus bayanssulusmile

gözün aydın arkadaşım. ikinci düzey ultrasonu aslında ihmal etme emi. ikili üçlü testi ben düşünmüyorum ama ikinci düzey ultrasonu mutlaka yaptıracağım kısmetse. Allah korusun bi sorun varsada doğumdan sonra hemen müdahale etmek önem taşıyabiliyor

bu yorumlar bana biraz ahmakca gelio
biz esyalarimizi bile alirken forumlardaki yorumlara gore karar vermistik
verdigimiz paraya degsin kaziklanmayalim diye
tam kendi donemimizdeki hamisleri burasi olmasa nerde bulcaz?

Dimi ama :) Of canlar benim azıcık canım bişeler istedide. Eşimi gönderdim 1 saat oldu gelemedi sanırım ya kayboldu yada hala bulamadı dur bakalım haber çıkmazsa napacaz :))opuyorumnanaktan

banada boş boş işlerle uğraşıyosun diyo salaklar gıcık oluyorum size ne be kendileri böle bi forumda msj yaz desem beceremez cins işte millet walla iyiki varsınız kızlar ben millete inat sizden çok memnunum
Dimi ama :) Of canlar benim azıcık canım bişeler istedide. Eşimi gönderdim 1 saat oldu gelemedi sanırım ya kayboldu yada hala bulamadı dur bakalım haber çıkmazsa napacaz :))opuyorumnanaktan

kız adamcık kaybolmasın sana aşerdiğini alcak iye

Valla bende meraklandım ama aradım geliyo bulmuşşş Heyyyooo :))) açım valla beklıyom
delikafadulden

ooo aserme kaprislerine basladinmi seker?
ya ben yorgun gelio die kiyamiyorum kocama
yoksa her dakka canim bisi istiyo
pis bogazligimdan ama aserme diil galba benimkikaydirigubbakcemile3
deminde aski memnuda bisi yiyolardi soolemiym simdi caniniz ister
onu cekti canim zemuszemus

yine uyudunuz hamisler:teselli:
bende birazdan yatarimm
yarin anneme gidicem aksama gelirim anca
beni unutmayin kizlar optummm hepiniziopuyorumnanaktan
iyi geceler..

günaydın hamişleeerr
nasılsınız, bebişleriniz de iyidir inşallah
ikili teste gidenler gelenler, sonuçtan haber var mı?
muayene nasıldı? kaç günde aldınız sonucu, bi diyiverin bana bakiim opuyorumnanaktan

Ay canım ya sorma bende aşerme yok ama bazen canım bişey isteyince ağzımdan kaçmaya görsün bizimki arabaya atlar soluğu bulabileceği yerde alır getirir saolsun. Kızlar benim karnım çıkmaya başladı ay çok güzel ya en kısa zamanda resmi çekip kaymak istiyorum :dance:

yaaa ne güzel, benim karnımda daha bi belirti yok, azıcık bişi var o da sanırım gaz :roflol:
ama yine de habire aynaya bakıyorum nasıl diye, kocam da üzülmeyim diye "çıktı karnın çıktı bak" fln diyo bana :roflol:

Günaydın fıstık.
ben ve oğlumun gayet keyfi yerinde Allah bozmasın.
Umarım sizinde keyfiniz yerindedir. :Saruboceq:
Canım ben 2'li teste gittim. Ultrason ense kalınlığını öğrendik ama kan sonucunu öğrenemedik 2 Haziranda alıcaz. Ama bil kesin baylaşırım. Sen naptın nekadarlık oldu şimdi ?:uhm:

10 haftalığız bugün itibariyle :)
benim randevum da 2 hafta sonra
inşallah tedirgin edecek bir sonuç çıkmaz hiçbirimize :Saruboceq:

bu arada afalladım birden, cinsiyetini ne zaman öğrendin????
kaçıncı haftada yani?:CüvCüv:

bu arada afalladım birden, cinsiyetini ne zaman öğrendin????
kaçıncı haftada yani?:CüvCüv:

Canım 11 hafta 2 günlüktüm 2'li test için Ultrasona girdim ya o sırada bizim açmış bacaklarını doktor zumladı oo dedi sizinki promosyonuyla geliyor diyince önce anlamadık eşimle birbirimize baktık. Sonra Erkek babası olacaksın diyince bizde şok malum biz kız hayali kuruyorduk ama tek sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Haaa bu arada Erkek çocukları kendilerini erken gösteriyorlar

yaaa süper çok şanslısın bence erkenden öğrenmişsin, ben çok merak ediyorum ama normalde 14. haftadan önce söylemem dedi dr. bakalım bakalım nolcak süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…