2010 Aralık Anneleri

canım çok sevindim oh gözün aydın.darısı hepimizin başına..topiğimizde bir tane bile kötü haberimiz olmaz inşallah hep böyle güzel haberler alırız..

sibelcim..ben 13+1 iken yani 2 haziran çarşamba günü gideceğim ikili teste..sonucu yani kan sonucunu hemen vermiyorlarmış..inşallah hepsi güzel çıkar..insan korkmuyor değil hani..yürek hep pır pır

günaydın kızlarr,nasılsınız,bebişlerimiz nasıl,bende sabırsızlıkla diğer muayenemi bekliyorum 13 gün kaldı :))) 2li testlerimizde yapılcak hayırlısıyla,inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız,belki cinsiyetinide öğrenirim ozaman :)) hiç önemli değilde merak işte,bide kıyafetler almak istiyorum artık

yaaa süper çok şanslısın bence erkenden öğrenmişsin, ben çok merak ediyorum ama normalde 14. haftadan önce söylemem dedi dr. bakalım bakalım nolcak süprizzzzz

Kızlar Erken öğrenmek iyide kendini tutamıyor insan dün gittim oğluma erkek kilotu ve atlet aldım ama inannın elime aldığımda ağlamaya başladım. bebeğim seni nasıl kucaklıcam hiç bırakmayacağım dedim. Seni çokseviyorum Annem dedim ona. Öptüm Kokladım. Ayyy kızlar yazarken bile kendimi tutamıyorum. Buara çok duygusalım herşeye gözlerim doluyor. Heehhehe :gitme:

offf evet ya bende dün içimin bulantısından ağladım ya,artık çok kötü ediyo beni,sabahtan akşama kadar sürdü ve akşam yemeğinde hiç bişey yiyemedim resmen ama gece tuvalete zor yetiştim kusmamk için ama midem boş öle uğraştım durdum sadece çok sinir oldum sinirden ağladım ya inşallah 14. haftalarda geçermiş bekliyorum sabırsızlıkla,bende hep bebişimi alcam çok güzel şeyler ya,bi belli olsa,canım inşallah allah kucaklarımıza almayı nasip eder

Amin canım İnşallah sorunsuz geçircez bu dönemi

Günaydın kızlar.
Neler neler yazmışsınız ,bi baktım ama hepsini detaylı okuyamadım.2 gündür öyle yoğunum ki anlatamam.ış güç....Sınavlarım da var ders çalışıyorum bir yandan.Bugün pek uğrayamam buraya.Birazdan başlarım yine harıl harıl...
P.tesi günü için randevu aldım.2 liteste gidicem inşallah.1 haftadır bütün devlet hastanelerinin randevu sistemlerini talan ettim.Kartal devl. Hastanesi,Göztepe ssk hep dolu .Ben de şişli etfal den aldım.Bakalım artık... Yazarım sonucu.Sınavlarım ve bebişim içim dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum.

Canım Dualarımız seninle hayırlı haberlerle döneceksin biliyorum
Bebişi görünce ağzın zaten kulaklarında olacak hehehhe kaydirigubbakcemile3

Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar. Gitmem gerektiğini hamilelere aşı yapıldığını söylediler. Sizlerden bu bilgilere sahip olanlar var mı? yada aşıları olanlar filan ??bilmiyorumkismile

canım beni de aradılar 30 haziran da gel dediler.tetanzo aşısı falan sağlık ocağında yapılıyor bildiğim kadarı ile..

canım beni de aradılar 30 haziran da gel dediler.tetanzo aşısı falan sağlık ocağında yapılıyor bildiğim kadarı ile..

Teşekkür ederim cnm bende merak ettim telefondaki kadın çok ısrarlıydı eğer iğneler olunmayacaksa da bişeyleri imzalamam gerekiyormuş filan merak etmiştim. İnternette de araştırdım bulamadım en azından yalnız değilmişim. Peki sen iğne olmayı düşünüyormusun ??

Benim evime geldiler, bir sürü soru sordular form doldurdular. Hastaneler sağlık ocaklarına bilgi veriyormuş, oradan öğreniyorlarmış. Tetanoz için hemen demediler ne zaman dediklerini not almıştım bi bakıp sana söyleyeyim. Daha sonra bebeğin aşılarını da takip edeceklermiş. Ben beğendim güzel bir uygulama:lepi:

20.haftada çağırmışlar tetanoz için, ben kendi doktoruma soracağım ona göre karar veririm olup olmayacağımaCADIARZU

cnm dr.una sor tabi en iyisi ama bende duydum 16. haftadan sonra tetonoz olunmaya başlanıyormuş diye,senin tarihin iyi döneme gelmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…