Kızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!
günaydın hamişleeerr
nasılsınız, bebişleriniz de iyidir inşallah
ikili teste gidenler gelenler, sonuçtan haber var mı?
muayene nasıldı? kaç günde aldınız sonucu, bi diyiverin bana bakiim opuyorumnanaktan
sibelcim senin doktorum kimdi canım?yaaa süper çok şanslısın bence erkenden öğrenmişsin, ben çok merak ediyorum ama normalde 14. haftadan önce söylemem dedi dr. bakalım bakalım nolcak süprizzzzz
sibelcim senin doktorum kimdi canım?
yaaa süper çok şanslısın bence erkenden öğrenmişsin, ben çok merak ediyorum ama normalde 14. haftadan önce söylemem dedi dr. bakalım bakalım nolcak süprizzzzz
günaydın kızlarr,nasılsınız,bebişlerimiz nasıl,bende sabırsızlıkla diğer muayenemi bekliyorum 13 gün kaldı :))) 2li testlerimizde yapılcak hayırlısıyla,inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız,belki cinsiyetinide öğrenirim ozaman :)) hiç önemli değilde merak işte,bide kıyafetler almak istiyorum artık
offf evet ya bende dün içimin bulantısından ağladım ya,artık çok kötü ediyo beni,sabahtan akşama kadar sürdü ve akşam yemeğinde hiç bişey yiyemedim resmen ama gece tuvalete zor yetiştim kusmamk için ama midem boş öle uğraştım durdum sadece çok sinir oldum sinirden ağladım ya inşallah 14. haftalarda geçermiş bekliyorum sabırsızlıkla,bende hep bebişimi alcam çok güzel şeyler ya,bi belli olsa,canım inşallah allah kucaklarımıza almayı nasip eder
Günaydın kızlar.
Neler neler yazmışsınız ,bi baktım ama hepsini detaylı okuyamadım.2 gündür öyle yoğunum ki anlatamam.İş güç....Sınavlarım da var ders çalışıyorum bir yandan.Bugün pek uğrayamam buraya.Birazdan başlarım yine harıl harıl...
P.tesi günü için randevu aldım.2 liteste gidicem inşallah.1 haftadır bütün devlet hastanelerinin randevu sistemlerini talan ettim.Kartal devl. Hastanesi,Göztepe ssk hep dolu .Ben de şişli etfal den aldım.Bakalım artık... Yazarım sonucu.Sınavlarım ve bebişim içim dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum.
Canım Dualarımız seninle hayırlı haberlerle döneceksin biliyorum
Bebişi görünce ağzın zaten kulaklarında olacak hehehhekaydirigubbakcemile3
canım beni de aradılar 30 haziran da gel dediler.tetanzo aşısı falan sağlık ocağında yapılıyor bildiğim kadarı ile..Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar. Gitmem gerektiğini hamilelere aşı yapıldığını söylediler. Sizlerden bu bilgilere sahip olanlar var mı? yada aşıları olanlar filan ??bilmiyorumkismile
canım beni de aradılar 30 haziran da gel dediler.tetanzo aşısı falan sağlık ocağında yapılıyor bildiğim kadarı ile..
cumaniz mubarek olsun guzel anneler
Teşekkür ederim cnm bende merak ettim telefondaki kadın çok ısrarlıydı eğer iğneler olunmayacaksa da bişeyleri imzalamam gerekiyormuş filan merak etmiştim. İnternette de araştırdım bulamadım en azından yalnız değilmişim. Peki sen iğne olmayı düşünüyormusun ??
Teşekkür ederim cnm bende merak ettim telefondaki kadın çok ısrarlıydı eğer iğneler olunmayacaksa da bişeyleri imzalamam gerekiyormuş filan merak etmiştim. İnternette de araştırdım bulamadım en azından yalnız değilmişim. Peki sen iğne olmayı düşünüyormusun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?