merhaba kizlar,hayirli cumalar hepinizeee
ayy bizde insallah 2011 annelerine deriz bir gün bizde aralikta dogum yaptik diye boshayallersmile
gecmiyor gibi zaman zuzum yaa..
cok sükür canim bulantim falan yok,hersey yolunda suan..
2liden sonra dahada rahatlicam Allah iziin verirse :Saruboceq:
öpüyorum seni,arada zamanin olunca msne gel Şeniz
ayy siz anlattikca ben cok heyecanlaniyorum,uzun zaman oldu göremedim bebisimi,cok özledim..
massallah canim size..
bu arada cok sagol canim..Allah hepimizin yuvasini kötülüklerden korusun.:Saruboceq:
saglikla,sorunsuz bi sekilde devami gelsin insallah bu güzel haberlerinizin :Saruboceq:
milletin ne haddineyse yaa..
sinir oluyorum böyle tiplere..kime ne benim sevincimden,kimene benim ne yasayacagimdan..
ancak laf yapsalar kötükedihüso
sinavinda basarilar,bebisindende saglik haberleri alalim insallah :Saruboceq:
bitanemmmm nasilsinn?pasamiz nasil?merhaba aralık anneleri
sağlıcakla rabbim tamamına erdirsin inşallah hepinizin
bende 25 aralıkta kavuşmuştum oğluma
bu ara zuzum( CUCU ) burdan takip ediyorum artık seni nasılsın nasıl gidiyo bulantın falan varmı ??
ayy bizde insallah 2011 annelerine deriz bir gün bizde aralikta dogum yaptik diye boshayallersmile
gecmiyor gibi zaman zuzum yaa..
cok sükür canim bulantim falan yok,hersey yolunda suan..
2liden sonra dahada rahatlicam Allah iziin verirse :Saruboceq:
öpüyorum seni,arada zamanin olunca msne gel Şeniz
canim cok sevindim,gözünüz aydinnn :lepi:selam kızlar,
geçmişi okudum cinsiyet merakı tavan yapmış. farkettiğim kadarıyla çoğunluk erkek istiyor... bende bugün iş başı yaptım ve kontrole gittim.. iş iyi geldi gibi kendimi biraz daha iyi hissediyorum artık. iş yerinde kimse 3 ayımı bitirdiğime inanamıyor. çok zayıfladığım için neredeyse hiç karnım yok. artık bundan sonra çıkar inşAllah
kontrolümüzde iyi geçti. usg'ye göre 13+2 haftalık gebeyim ve doktorum cinsiyete bakmaya çalıştı. emin olamadı ama kıza benziyo dedi. bende hemen hayallere başladım. kızıma zara'dan kokoş elbiseler etekler alıcam. :sm_cool:
bi görseniz kıpır kıpır böyle. :dance: ha birde geriniyo sıpa. uyandırdık mı ne. kalbi de 150 atıyodu. herşey iyi durumdaymış şimdilik kuzumun. :teytey: çok şükür...
ha bu arada,
cucu, nice mutlu yıllar sürsün beraberliğiniz..
ayy siz anlattikca ben cok heyecanlaniyorum,uzun zaman oldu göremedim bebisimi,cok özledim..
massallah canim size..
bu arada cok sagol canim..Allah hepimizin yuvasini kötülüklerden korusun.:Saruboceq:
tatlim cok gecmis olsunn,iyi misin simdi?ay kiyamam yaa:teselli:malesef canım yaa saol evet gıda zehirlenmesi oldu kötü bü gündü benim içinde allah kimsyee yaşatmasın zorr ama geçt, şuanda çok iyiym şükür olsun
canim gözünüz aydinnn :lepi:Kızlar, doktorum yarından sonra izinli olacağı için test sonucumu haftaya göstericektim ya, 2li testim bugün çıkmış, eşim de merakımı bildiğinden hastaneyi aramış, faks çektirmiş, doktorumu da aramış, sonuçlar ona da gitmiş, telefonda görüşmüş, sonuçlar çok iyi demiş doktorum, 19 haziranda kontrole gelin demiş. Çoook sevindim!
saglikla,sorunsuz bi sekilde devami gelsin insallah bu güzel haberlerinizin :Saruboceq:
süper söylemissin canimm..bosverin kizlar ya
bizim milletimiz boyle maalesef
cok bilmislik taslamayi seviyolar
dun benide kuaforde bi kadin sinir etti
kuafor arkadasima ben hamileyim dedim mutlu mutlu
kadin oturdugu yerden sevindigin seye bak
dogunca gorurum ben seni dedi
salakmi ne
kucuk bi insanda diilimki 29 yasindayim
cocuk yapmaya karar verdiysem neyle karsilasacagimi biliyorum dedimalsanaalsanasmile
milletin ne haddineyse yaa..
sinir oluyorum böyle tiplere..kime ne benim sevincimden,kimene benim ne yasayacagimdan..
ancak laf yapsalar kötükedihüso
tatlimm az kaldi insallah..sendende güzel haberler alicazzz :Saruboceq:günaydın kızlarr,nasılsınız,bebişlerimiz nasıl,bende sabırsızlıkla diğer muayenemi bekliyorum 13 gün kaldı :))) 2li testlerimizde yapılcak hayırlısıyla,inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız,belki cinsiyetinide öğrenirim ozaman :)) hiç önemli değilde merak işte,bide kıyafetler almak istiyorum artık
tatlim Allah kolaylik versin sana..Günaydın kızlar.
Neler neler yazmışsınız ,bi baktım ama hepsini detaylı okuyamadım.2 gündür öyle yoğunum ki anlatamam.İş güç....Sınavlarım da var ders çalışıyorum bir yandan.Bugün pek uğrayamam buraya.Birazdan başlarım yine harıl harıl...
P.tesi günü için randevu aldım.2 liteste gidicem inşallah.1 haftadır bütün devlet hastanelerinin randevu sistemlerini talan ettim.Kartal devl. Hastanesi,Göztepe ssk hep dolu .Ben de şişli etfal den aldım.Bakalım artık... Yazarım sonucu.Sınavlarım ve bebişim içim dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum.
sinavinda basarilar,bebisindende saglik haberleri alalim insallah :Saruboceq: