2010 Aralık Anneleri

ooo annesii sizinn bebiş erkenn göstermişş
buarada benide ağlattınız

Canım ya valla erken gösterdi öyle yani. İnan varya o kadar duygusallaştım ki ANNELİK duyguları bunlarmış meğer daha hassas oluyorsun herşeye karşı daha ılımlı oluyorsun. Ama artık bebeğimle ilgili herşeyde gözlerim doluyor. Annem hep derdi Allah'tan tek dileyim seninde meyven olsun yavrum o duyguyu sende yaşa derdi gerçekten benimki ilk öğrendiğimden beri hayatımızın tek parçası oldu iş ev hiç birşey önemli değil tek bebeğim düşünsene sana muhtaç bir varlık karşılıksız yalansız tek sevgi Anne diyecek kucağına koşup boynuna sarılacak kurban olurum yavruma Allah cümlemizinkini bağışlasın sağlıklı bir şekilde büyütmeyi kucağımıza almayı nasip etsin :):CüvCüv:

yok dis gebelik degil bos gebelige benziyo ama oda degil sanirim o balonun icinde bebe yok kalp atisida yok

bende dra sordum belki 8 haftaliktir dedom aslinda 10+2 yim
dr da olabilir dedi haftaya geldedi

ben doktoruma soracağım ona göre hareket edeceğim canım.

pandammm çook sevindim maşallah minik kurabiyene..ense kalınlığının iyi olmasına da sevindim gözün aydın darısı başımıza

gelisme gayet güzel ama bebek yok o balon gibi bisey varya onun icinde bebegi göremedi

ne diyeceğimi bilemiyorum..bir yalnışlık vardır diye dua ediyorum..daha önce görmemişmiydi ki bebeği eskiden varsa şimdi nereye gitti mi?

yok dis gebelik degil bos gebelige benziyo ama oda degil sanirim o balonun icinde bebe yok kalp atisida yok

bende dra sordum belki 8 haftaliktir dedom aslinda 10+2 yim
dr da olabilir dedi haftaya geldedi

Canım inşallah kötü birşey yoktur.Bende geçen gittiğimde ilk başta görünmedi çünkü çok kötü kabızdım.Kabızlık görünmü etkiliyormuş.Ama sonradan göründü.İnşallah seninde öyle bir şeydir hayırlısı ne desem boş şimdi.

4 hafta önce gitmistim hic bisey görmemistiondan öncede1 hafta önca gitmistim yani yine hic bisey yokgörmedi

baslikmi acsam yoksa belki birileride ayni seyi yasamis gebeligi saglikla devam etmis olabilir umut iste allahim dayanma gücü ver

ben 2 gün önce verdim 10 gün sonra sonuç çıkar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…