yaaa süper çok şanslısın bence erkenden öğrenmişsin, ben çok merak ediyorum ama normalde 14. haftadan önce söylemem dedi dr. bakalım bakalım nolcak süprizzzzz
ooo annesii sizinn bebiş erkenn göstermişş
buarada benide ağlattınız
Günaydın canım, hayırlı cumalar. Bende yazdım ama kimse cevap vermedi, bari ben sana cevap vereyima.s.
hayirli cumalar nasilsiniz
moralim cok bozuk allaim yardim et
bilmiyom ne yazayim bugün dr kontrolum vardihayirli cumalar iyiyiz cok sukur
sen ve bebisin nasil
Ne kadarlık hamilesin ki canım ?gelisme gayet güzel ama bebek yok o balon gibi bisey varya onun icinde bebegi göremedi
Teşekkür ederim cnm bende merak ettim telefondaki kadın çok ısrarlıydı eğer iğneler olunmayacaksa da bişeyleri imzalamam gerekiyormuş filan merak etmiştim. İnternette de araştırdım bulamadım en azından yalnız değilmişim. Peki sen iğne olmayı düşünüyormusun ??
kızlar hayırlı cumalar
az önce geldik doktordan kontrolümüz vardı
bebeğim bi santim daha büyümüş doktor gelişimi çok iyi dedi
uyuyodu gittiğimizde uyandırdık kafasına koyuyo ellerini ayaklarını da göbişime dayamış oooh keyfi yerinde
ikili test yaptırmıcam dedim doktora o zamn ense kalınlığına bakalım dedi
baktı şu an için çok iyi dedi
haftaya tekrar bakıcak ensemize
çok şeker bişe yaaaa
gelisme gayet güzel ama bebek yok o balon gibi bisey varya onun icinde bebegi göremedi
yok dis gebelik degil bos gebelige benziyo ama oda degil sanirim o balonun icinde bebe yok kalp atisida yok
bende dra sordum belki 8 haftaliktir dedom aslinda 10+2 yim
dr da olabilir dedi haftaya geldedi
ben doktoruma soracağım ona göre hareket edeceğim canım.
pandammm çook sevindim maşallah minik kurabiyene..ense kalınlığının iyi olmasına da sevindim gözün aydın darısı başımıza
ne diyeceğimi bilemiyorum..bir yalnışlık vardır diye dua ediyorum..daha önce görmemişmiydi ki bebeği eskiden varsa şimdi nereye gitti mi?
günaydın hamişleeerr
nasılsınız, bebişleriniz de iyidir inşallah
ikili teste gidenler gelenler, sonuçtan haber var mı?
muayene nasıldı? kaç günde aldınız sonucu, bi diyiverin bana bakiim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?