gelisme gayet güzel ama bebek yok o balon gibi bisey varya onun icinde bebegi göremedi
burxhan bilmiyom tamamen durdum ne düsünecegimi bilmiyom bu dr yeni cihazlarida yeni nasil söyleyim sporstarin avatarindaki gibiydiama bebegin yerinde balon vae dr la gec gebelik olabilecegini düsündük son iki adetlerim 37.günde geliyodu onuda özellikle söyledim
sporstar canim sadece örnek gösterdim allah yavrulariniz yavrularimizi bagislasin
canimm öyle oldu..yemek falan hic önemli degil..Afferim bak eşine geç gelmiş ama seni yemeğe götürmüş, maşallah:lepi:
Evet gideyim de hafta sonu cici cici gezeyimhihoyyyt, hadi bana eyvallahhyerimseniben
anladim canimm..güzel filme benziyorcnm titanların savaşı diye bi film bulduk 3 boyutlu yunan tarihiyle ilgili sanırım onu takıp izlerim,elde izlemdiğim o var şuan,evet ya bakım yap,zaten sıcakta çk durmayı dr.larda önermiyo cnm,en iyisi ev
aman bende hiç gitmedim hamilelikten beri bende de var öle bi üşengeçlik,heryeri geziyorum ama kuaför hiç istemiyor cnm anlamadım
yok dis gebelik degil bos gebelige benziyo ama oda degil sanirim o balonun icinde bebe yok kalp atisida yok
bende dra sordum belki 8 haftaliktir dedom aslinda 10+2 yim
dr da olabilir dedi haftaya geldedi
17 martti
cucum dua edin kurban olayim esim üzüldügümü görüyo üzülme sen merak etme bisey olmayacak gelisecek diyo
bide allah korusun kürtaj
cucum dua edin kurban olayim esim üzüldügümü görüyo üzülme sen merak etme bisey olmayacak gelisecek diyo
burxhan insallah yok canim ne kirilmasi beni anlaman yeter kanamam falanda olmadi lekelenme bile olmadi öbür düsüklerde genelde görürdüm simdi bisey yok
cucum insallah ya öyle ümit ediyom icim hep ferah allah da biliyoyasimdi sol kasigim nasil kalp atar gibi segirdi bayagi ya
Canım lütfen aklına kötü kötü şeyler getirme beslenmene dikkat et sen kötü birşey olmayacak Allah'ın izniyle :Saruboceq:
sagol carna canim allah razi olsun kizimin yüzüne bakip kardessizligi üzüyo
naber kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrr.
yaşasınnnnnnnnnnn ben iyileşiyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?