2010 Aralık Anneleri

gelisme gayet güzel ama bebek yok o balon gibi bisey varya onun icinde bebegi göremedi

Canım sakın moralini bozma sen iyi düşün bu arada başka doktora gitmeyi düşündün mü çünkü şöyle birşey oldu ben Şişli Hospitalium 'da 6-7 haftalık bebeğimin kalp atışını duydum. bir kaçgün sonra kanamam olmuştu. Sonra Acil olarak yakın diye Kağıthane Devlet Hastanesine Engin beye gözüktüm. Ama Ultrason eski olduğu için bebeğimi göremedi ve kalp atışını duymadı. Sen bence başka bir yerede gözük ben 5 DR. değiştirdim. Şimdi Memnunum Allaha şükür Hem doktor çok önemli hemde Kullandıkları Cihazlar Yani sen içini rahat tut lütfen Dualarım seninle cnm:Saruboceq:

burxhan bilmiyom tamamen durdum ne düsünecegimi bilmiyom bu dr yeni cihazlarida yeni nasil söyleyim sporstarin avatarindaki gibiydiama bebegin yerinde balon vae dr la gec gebelik olabilecegini düsündük son iki adetlerim 37.günde geliyodu onuda özellikle söyledim

sporstar canim sadece örnek gösterdim allah yavrulariniz yavrularimizi bagislasin

Canım ya senin Adet tarihinin ilk günü nedir ??

Afferim bak eşine geç gelmiş ama seni yemeğe götürmüş, maşallah:lepi:

Evet gideyim de hafta sonu cici cici gezeyimhihoyyyt, hadi bana eyvallahhyerimseniben
canimm öyle oldu..yemek falan hic önemli degil..
Allahim huzur versin insallah :Saruboceq:
oh simdi süslü süslü gelirsinnn,yakisir arkadasima olumunekankayizsmile

anladim canimm..güzel filme benziyor
iyi seyirler canimmm

yok dis gebelik degil bos gebelige benziyo ama oda degil sanirim o balonun icinde bebe yok kalp atisida yok

bende dra sordum belki 8 haftaliktir dedom aslinda 10+2 yim
dr da olabilir dedi haftaya geldedi

canim yaa ne desem bilemedim simdi
insallah daha minik oldugu icin görünmüyordur,gec döllenmedir :Saruboceq:
baska bir doktora daha gitsen aslinda..
kizlarda demisler,cihazlada cok ilgisi var bence de..

Evet cnm 10+2 sin ama geç döllenme olmuş olabilir birtanem. Herhangi bir şekilde kanaman filan oldumu ?? Yanlış anlama seni kırmak için değil gerçekten seni çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar bilmediğim için bebek görünmediği ve kanamam olduğu için çok araştırdım sende internetten bak paylaşmak istediğin zaman elimden geldiği, bilgimin yettiği yere kadar sana yardımcı olmaya çalışırım. Sen Sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah :Saruboceq:

canim bence de gec döllenme olabilir..
1-2 hafta geriden geliyor desek,görünmeyedebilir..
doktorun eger emin olsaydi bos gebelige falan,geregini yapalim derdi bence..
demekki doktorunda umutlu ve beklemeyi tercih ediyor..
insallah düsündügümüz gibidir canimmm :Saruboceq:

cucum dua edin kurban olayim esim üzüldügümü görüyo üzülme sen merak etme bisey olmayacak gelisecek diyo

bide allah korusun kürtaj

burxhan insallah yok canim ne kirilmasi beni anlaman yeter kanamam falanda olmadi lekelenme bile olmadi öbür düsüklerde genelde görürdüm simdi bisey yok

cucum insallah ya öyle ümit ediyom icim hep ferah allah da biliyoyasimdi sol kasigim nasil kalp atar gibi segirdi bayagi ya

cucum dua edin kurban olayim esim üzüldügümü görüyo üzülme sen merak etme bisey olmayacak gelisecek diyo

bide allah korusun kürtaj

canimmm aklina kötü bisey getirmemeye calis..
zor biliyorum ama Allah büyük.. :teselli:
O ol dediyse bi sekilde saglikla devam edicektir zaten..
dualarimizdasin canimmm :Saruboceq:

hamet çok üzüldüm cnm ya bnm arkadaşım 2 kere yaşadı onu boş gebelik oldu iğnelerle geliştirmeye çalıştılar bebeği ama olmadı 3. de kendiliğinde tuttu agyette sağlıklı bi hamilelik geçiriyo 6,5 aylık şu an

eğer sonuç olumsuz olursada lütfen kürtajdan korkma kız 7 ay içinde iki boş gebelik iki kürtaj yaşadı yinede bebeği oldu

sen sıkma canını allah sağlık sorunu vermesin belkide geç tutunma geç döllenme olabilir belki gelişicektir ama sana tavsiyem bi doktora daha gözük çünkü bizim bi arakadaş tüp bebekte bi kız oda böle oldu doktor doppler usgde baktı bebek gözüktü bi araştır başka doktora da git cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…