2010 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.
bugün açabiliyorum işyerinden kadınlar kulubünü dün açamamıştım.

hamet6774,
canım üzüntünü paylaşıyorum. ben birbuçuk yıl önce boş gebelik geçirmiştim. 7. haftada küretaj oldum. bu konuda deneyimli olduğum için soracağım. öncelikle bHCG değerine baktırman gerek. belirli bir değerin üzerinde mutlaka çocuk görünür. kan testi yaptırdın mı? birde bebek görünmüyorsa bile yolk kesesinin görünmesi gerekir. eğer o yoksa kesinlikle boş gebeliktir. benim tüm bu kriterlere uyuyordu. doktorun bunlar hakkında bilgi vermiş olmalı sana. en azından kan testi istemiş olmalı. benim için çok zor günlerdi. yeni evlenmiştim ve kazara kalmıştım. başta istemeden olduğu için çok vicdan azabı çekmiştim istemediğim için mi oldu diye. halbuki onu yinede dünyaya getirmeye kararlıydım ve seviyordum. neyse. niyetim içini karartmak değil sana yardımcı olmak. umarım herşeyin hayırlısı olur. Allah yardımcın olsun canım

sağolun canlrım ya.
bu sefer zor atlattım valla.
gerçi daha tam geçmedi ama
iyiyim biraz daha.
gözümü açamıyodum ya.
ağlıyodum sinirden.
amannnnnnnnn diyeyim sakınnnnn üşütmeyin
grip olmayınnnn.

Canım kanamanın olmaması iyi bir işaret valla tekrar söylüyorum sen kendini iyi hissetmeye çalış ve lütfen beslenmene çok dikkat et olur mu bebeklerin gelişimi için bazı meyveler var direkt olarak kilolarını gelişimlerini etkiler mesela Muz birde bulgur iyidir gelişimi için bunları ye yine araştır. nelerle beslenebilirsin gerçi sen tecrübelisin daha iyi bilirsin.
Kızlar kusura bakmayın canı isteyen olursa topa tutcak beni açık açık yazdım valla napım (

hos geldin gizemli öyleleride vardir muhakkak yas dün 36 oldu bu bana göre 10. hamilligim cok düsük yasdigim ici kimseye demedik ben esim biliyoz kizim bile bilmiyo yazik karnim sisya oda kardesim var burda diye seviyo her duasi kardes allahim duy sesimizi dr süphesi yok aletleride yeniydi gec döllenmedir diye dua ediyom

hametcim Allah hayırlı hebrler almayı nasip eder inşallah.
canını sıkma canım. dua etmekten başka yapıcak bişey yok.
olacak olanın önüne geçilmiyo.
bunu yaşayanlardan biri olarak ancak bunu diyebilirim.
inşallah gzüel haberler alırsın.
Rabbim herşeyin en iyisini bilir.

acaba alerjikmiydi seninki diye düşünüyorum. malum bu mevsim alerjik bünyelilere hiç iyi gelmez. dinlenmeye devam et emi genede. bende kronik farenjit var ve öksürük yakamı yakaladığı zaman 2-3 ay bırakmaz. o yüzden gebeliğimi özellikle yaz aylarına getirmeye çalıştım. yoksa bu kış aylarca doğrulamadım. çok zordur gerçekten

hos geldin canimbhcg ye 4 hafta önce bakilmisti 3000 yakindi dr gerek görmedi sanirim zira büyümesi gayet iyi dedi yalniz bebek yerinde balon gibi bisey vardi sporstar arkadasin avatarina bakarsan anlarsin belkiyolk kesesi ney hangisi bilmiyom ama bayagi büyük balan vardi

sanada gecmisolsu insallah bunu hayirlisiyla kucagina alirsin

bilmiyorum ki . belki de.
şimdi canım soğuk şeyelr istiyo ama
yemey korkuyorum
yemicem de
amannnnnnnnnnn hastalıktan ilallah dedim.
bi de insan kendi olsa sadece bişi değil de
bebişime işey olursa diye korktum.
Allahtan gördüm fındığımı.

kesenin içinde gebelik ürünün(bebeğin) yanında küçük bir kesedir yolk kesesi. ne işe yaradığı henüz bilinmez sonradan kaybolur zaten. ama varlığı yada yokluğu boş gebelik hakkında bilgi verir. doktorun büyümesi gayet iyi dediyse gebelik ürününü görmüştür o zaman. senin yapacağın en iyi şey beklemek o zaman canım ki çok zordur. Allah yardımcın olsun. inşAllah güzel haberler alırsın

kızlar akşamları benim göbüş baya belirgin oluyo ya.
tamam biraz göbüş vardı bende zaten
aam eşim diyo bukadar yoktu.
acaba çıkıyomu.

kızlar akşamları benim göbüş baya belirgin oluyo ya.
tamam biraz göbüş vardı bende zaten
aam eşim diyo bukadar yoktu.
acaba çıkıyomu.

Çıkıyor tabi artık :hulya:
Benim artık gündüzleri de belirgin ama akşam daha fazla büyüyor... bayanssulusmile

çok canın istersede engelleme ağzında ısıtarak ye üzerine oda sıcaklığında su iç. bişey olmaz inşAllah. sakınan göze çöp batar demiş atalarımız kaydirigubbakcemile3

hametcim bak bunu netten buldum
yolk saç kesesi kesenin içinde böle yüzük gibi bi halka.
bu gebeliğin sağlıkla ilerleyiceğini gösterirmiş.

su kücücük olanmi yoksa balon gibi olanmi o dedigimiz kese görüntüde yok ki elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…