canimmm aklina kötü bisey getirmemeye calis..
zor biliyorum ama Allah büyük.. :teselli:
O ol dediyse bi sekilde saglikla devam edicektir zaten..
dualarimizdasin canimmm :Saruboceq:
naber kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrr.
yaşasınnnnnnnnnnn ben iyileşiyorummmmmmm
Canım 1 evladın var Allah sana 2. de nasip eder.Sen içini ferah tut.
naber kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrr.
yaşasınnnnnnnnnnn ben iyileşiyorummmmmmm
burxhan insallah yok canim ne kirilmasi beni anlaman yeter kanamam falanda olmadi lekelenme bile olmadi öbür düsüklerde genelde görürdüm simdi bisey yok
cucum insallah ya öyle ümit ediyom icim hep ferah allah da biliyoyasimdi sol kasigim nasil kalp atar gibi segirdi bayagi ya
hamet çok üzüldüm cnm ya bnm arkadaşım 2 kere yaşadı onu boş gebelik oldu iğnelerle geliştirmeye çalıştılar bebeği ama olmadı 3. de kendiliğinde tuttu agyette sağlıklı bi hamilelik geçiriyo 6,5 aylık şu an
eğer sonuç olumsuz olursada lütfen kürtajdan korkma kız 7 ay içinde iki boş gebelik iki kürtaj yaşadı yinede bebeği oldu
sen sıkma canını allah sağlık sorunu vermesin belkide geç tutunma geç döllenme olabilir belki gelişicektir ama sana tavsiyem bi doktora daha gözük çünkü bizim bi arakadaş tüp bebekte bi kız oda böle oldu doktor doppler usgde baktı bebek gözüktü bi araştır başka doktora da git cnm
sağolun canlrım ya.
bu sefer zor atlattım valla.
gerçi daha tam geçmedi ama
iyiyim biraz daha.
gözümü açamıyodum ya.
ağlıyodum sinirden.
amannnnnnnnn diyeyim sakınnnnn üşütmeyin
grip olmayınnnn.
merhaba kızlar.
bugün açabiliyorum işyerinden kadınlar kulubünü dün açamamıştım.
hamet6774,
canım üzüntünü paylaşıyorum. ben birbuçuk yıl önce boş gebelik geçirmiştim. 7. haftada küretaj oldum. bu konuda deneyimli olduğum için soracağım. öncelikle bHCG değerine baktırman gerek. belirli bir değerin üzerinde mutlaka çocuk görünür. kan testi yaptırdın mı? birde bebek görünmüyorsa bile yolk kesesinin görünmesi gerekir. eğer o yoksa kesinlikle boş gebeliktir. benim tüm bu kriterlere uyuyordu. doktorun bunlar hakkında bilgi vermiş olmalı sana. en azından kan testi istemiş olmalı. benim için çok zor günlerdi. yeni evlenmiştim ve kazara kalmıştım. başta istemeden olduğu için çok vicdan azabı çekmiştim istemediğim için mi oldu diye. halbuki onu yinede dünyaya getirmeye kararlıydım ve seviyordum. neyse. niyetim içini karartmak değil sana yardımcı olmak. umarım herşeyin hayırlısı olur. Allah yardımcın olsun canım
hametcim Allah hayırlı hebrler almayı nasip eder inşallah.
canını sıkma canım. dua etmekten başka yapıcak bişey yok.
olacak olanın önüne geçilmiyo.
bunu yaşayanlardan biri olarak ancak bunu diyebilirim.
inşallah gzüel haberler alırsın.
Rabbim herşeyin en iyisini bilir.[/QUOTE
sagol canim benim aynen dedigin gibi süpriz bebegin kucagina alirsini insallah duani eksik etme yeter
acaba alerjikmiydi seninki diye düşünüyorum. malum bu mevsim alerjik bünyelilere hiç iyi gelmez. dinlenmeye devam et emi genede. bende kronik farenjit var ve öksürük yakamı yakaladığı zaman 2-3 ay bırakmaz. o yüzden gebeliğimi özellikle yaz aylarına getirmeye çalıştım. yoksa bu kış aylarca doğrulamadım. çok zordur gerçekten
sagol canim benim aynen dedigin gibi süpriz bebegin kucagina alirsini insallah duani eksik etme yeter
hos geldin canimbhcg ye 4 hafta önce bakilmisti 3000 yakindi dr gerek görmedi sanirim zira büyümesi gayet iyi dedi yalniz bebek yerinde balon gibi bisey vardi sporstar arkadasin avatarina bakarsan anlarsin belkiyolk kesesi ney hangisi bilmiyom ama bayagi büyük balan vardi
sanada gecmisolsu insallah bunu hayirlisiyla kucagina alirsin
kızlar akşamları benim göbüş baya belirgin oluyo ya.
tamam biraz göbüş vardı bende zaten
aam eşim diyo bukadar yoktu.
acaba çıkıyomu.
bilmiyorum ki . belki de.
şimdi canım soğuk şeyelr istiyo ama
yemey korkuyorum
yemicem de
amannnnnnnnnnn hastalıktan ilallah dedim.
bi de insan kendi olsa sadece bişi değil de
bebişime işey olursa diye korktum.
Allahtan gördüm fındığımı.
kesenin içinde gebelik ürünün(bebeğin) yanında küçük bir kesedir yolk kesesi. ne işe yaradığı henüz bilinmez sonradan kaybolur zaten. ama varlığı yada yokluğu boş gebelik hakkında bilgi verir. doktorun büyümesi gayet iyi dediyse gebelik ürününü görmüştür o zaman. senin yapacağın en iyi şey beklemek o zaman canım ki çok zordur. Allah yardımcın olsun. inşAllah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?