2010 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar.Cucum sevindim darısı başıma :) Haftaya normal kontrolum var ondan sonra ikili teste geçcez heralde bi yaptırmayım dedim şimdi geri dayanamıyorum yaptırcam :))
tesekkür ederiz teyzesiii Şeniz
darisi sana insallah..

cucu canimya yerim ben o minigi
ne guzel bi duygu demi
sagol teyzecim diyor minik
harika bisey gercektende..iskeleti falan hep belli minigin yaa..dis yerleri bile olusmus düsün,minnaciklar halbuki :1rolleyes:

cok sagol deniz teyzeeee opuyorumnanaktan
vallahi görmemisin bi bebegi olmus misali öyle geziyorum :kedi:
Allahim hepimzin bebislerini korusun insallah..
sende o günleri göreceksin Allahin izniyle..
sezeryan istemenin özel bi nedeni var mi canimcim?

oy ben sana kiyamamm,bisey demedim sana kuzumm:teselli:
bikac hafta önce bende senin gibiydim canim..hala durup durup gözlerim doluyor..
aglamakli olunca ac canli bi müzik,göbek atamazsin ama oturdugun yerden ritim tut bosverrrrr hihoyyyt
ayrica cok sagol cici teyzosssŞeniz
sipa fildir fildir cok sükür

offffffff nerelerdesiniz.
yatıyorum ben .
kızdım size.:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sizin icin melankolik anneler topigi acip,oraya kilitlemek lazim..birer kutuda mendil..
:mymeka:
yok canim biseycikler olmaz bebegine..
o kadar bulanti ve kusmayla acilde yatanlar bile var,damardan besleniyorlar..
o bile sorun degil..bu haftalarda bebis zaten senin depondan aliyor daha..
o yüzden sen kendi deponu tamamlamak icin yiceksin canim..
dedigin gibi bol bol vitaminli seyler yemeye calis,bir an önce atlat hastaligini Şeniz

bir an önce denize girmek yüzmek istiyorummm..
yarın doktoruma soracağım izin verirse bol bol yüzeceğim inşallah..
akşamları çok seıcak oluyor uyuyamıyorum doğru dürüst

bir an önce denize girmek yüzmek istiyorummm..
yarın doktoruma soracağım izin verirse bol bol yüzeceğim inşallah..
akşamları çok seıcak oluyor uyuyamıyorum doğru dürüst

bende bendeeee..
bugün sordum ben..sorun yok dedii.hatta yüzmek son ana kadar yapilabilecek bir spormus yerimseniben

cucuuu doğum iznine doğuma 3 hafta kala ayrılcam Allah izin verrse
ama öğretmenim ya ben temmuz 1 itibariyle yaz tatiline giriorum inşallah
1 ayım kaldı yani tatalım inşallahbayanssulusmile

kızlar yaptım sanırım
bilgisayar basinda degildim,görmedim canim,yardimci olurdum yoksa..
cok güzel olmus takvimin,ugur getirsin sana insallah yerimseniben

cucuuu doğum iznine doğuma 3 hafta kala ayrılcam Allah izin verrse
ama öğretmenim ya ben temmuz 1 itibariyle yaz tatiline giriorum inşallah
1 ayım kaldı yani tatalım inşallahbayanssulusmile
canimm az daha sabret o zaman,1 ay kalmiss.20 is günüü hihoyyyt
sonra kendine bol bol vakit ayirirsin,bebisinle keyif yaparsin annesiiii olumunekankayizsmile

canım benim çok üzüldüm... inşallah herşey yoluna girer. gerçekten çok üzüldüm!! çok geçmiş olsun.. çok sıkma canını çünkü her işte bi hayır vardır inan buna..

papatya ne oldu kii yaaa canım çok geçmiş olsun herşey yolundayken ne oldu çok merka ettim canım benim allahım sabır versin sana mafoldumben gerçekten çok üzüldümm :teselli:

günaydın güzel anne adayları.

papatyam RABBİM yardımcın olsun RABBİM inşALLAH çok bekletmeden bebişini tekrar gönderir sana.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah tez zamanda kendini toparlarsın inşallah bi daha bu acıları yaşamassın

cnm geçmiş olsun noldu nasıl oldu neden yaaa allah yardımcın olsun cnm en kısa zamanda giden meleğin sana yenisini göndersin

Papatyam, Allah sana selamet versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın. Dua edicem sana, sevgilerimle...

papatyaya üzüldüm kızlar ya.
kaç haftalıktı.
niye oldu acaba.
inşallah en yakın zamnda tekrar hamile kalırsın
ve sağlıkla bebeğine kavuşursun papatyacım

aynen cnm ya ama bi daha sesde çıkmadı yazdı kapadı galiba forumu kızcağız allah yardımcısı olsun ne diyelim

kızlar hepiniz çok ama çok sağolun.iyi dilekleriniz,güzel yürekleriniz,dualarınız için tek tek teşekkür hepinize.

kızlar hepiniz çok ama çok sağolun.iyi dilekleriniz,güzel yürekleriniz,dualarınız için tek tek teşekkür hepinize.

cnm ne demek en kısa zamanda tekrar anne ol diye dua ettim sana bugün..

sebep ne ise rabbim bunu hayırlı görmüş senin için hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun

dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..

bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..

Yaşadıkların çok zor ama belki de bebekte bir sorun olduğu için vücut tepki veriyordu kanamalarında ondan olabilir. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq:
Bende ocak ayında bi kaza sonucu bebeğimi kaybettim, 8 haftalıkken aldılar. Eşimle ağlamaktan perişan olduk, sonra birbirimize destek olduk. Kafamızı dağıtmak için gezmedik yer bırakmadık, unutmaya çalıştık. 2,5 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim, içimde hala aynı korkular ama ne yapsak ne düşünsek boş işte. İnşallah sende en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın hayırlısıyla hep birlikte kucağımıza alırız. ,
Dua ediyorum sürekli hepimize, sevgilerimle canım benim:1hug:

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum.sürekli kanama ve lekelenmeler vardı zaten.bir bitmek bilmedi.sadece böyle olsa yine iyi.3 kez gece gece hep acillere gittik.kanamalarım hep parçalı pıhtılıydı.bebekte bir sorun görünmüyordu ama belki de sağlıksız olduğundan vücut atmaya çalışıyordu.ben de hergün progesteron iğnesine devam etmekteydim.sürekli dinlenmedeydim.bu şekilde geciktirdim düşük olayını belki bilmeden.
sen de yaşamışsın bak.allahım tekrarını yaşatmasın inşallah ne sana ne hiçkimseye.
hayatımda hiçbirşey için bu kadar üzülmedim bu kadar ağlamadım.bu kadar yıkılmadım.ama allah sabrını veriyor herhlade.yinede şükrediyorum.ya ilerleyen aylarda olsaydı,ya allah korusun doğduktan sonra bir terslik çıksaydı.ay düşünmesi bile çok korkunç
şimdi rabbim kimseye yaşatmasın derken o kadar canı gönülsen söylüyor o kadar canı gönülden dua ediyorumki..ateş düştüğü yeri yakıyor ve insan kendi başına gelmeden anlamıyormuş.
duan için çok sağolasın.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah..

geçmiş olsun papatyacım
allah sana sağlıklı hayırlı bi evlat versin en ksa zamanda
sende üzme kendini
böyle zamanlarda hep kendimizden daha kötü
durumdaki insanları düşünmeliyiz canım
:teselli:

sende şule olmasın dimi.. tahmin etmiştim aslında ama net bi cvp alayım dedim burdada karşılaştık canım

çok geçmiş olsun papatya. mutlaka ki acın çok büyük. ama ilk 3 ayda sonlanan gebeliklerde bebekte anormal bişeyler olduğu için sonlanıyormuş. Allah böyle takdir ettiyse mutlaka ki böylesi hayırlıdır. üzülmeyin rabbim inşallah bu sevinci en kısa zamanda tekrar yaşatır. moralini ne kadar yüksek tutmaya çalışırsan o kadar kolay hedefe ulaşırsın inşallah. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.:Saruboceq:

Çok üzüldüm papatya,Allah sabrını versin size..Sağlığına dikkat et, rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder sana..Bunda mutlaka bir hayır vardır.Her şerde bir hayır vardır, biz insanoğlu bunu belki bilemeyiz.

papatyacığım seni çok iyi anlıyorum 5 haftalıkken kanamam olduğunda doktor düşük yaptığımı ve boş bi kese göstermişti,her bi söz anlamsız gelio insana;
doktor bana bak hamile kalabılıosun hıc degılse onu öğrendik diye tesellii vermişti...
sakın isyan etme emi Allah büyüktür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…