tesekkür ederiz teyzesiii ŞenizMerhaba kızlar.Cucum sevindim darısı başıma :) Haftaya normal kontrolum var ondan sonra ikili teste geçcez heralde bi yaptırmayım dedim şimdi geri dayanamıyorum yaptırcam :))
sagol teyzecim diyor minikcucu canimya yerim ben o minigi
ne guzel bi duygu demi
cok sagol deniz teyzeeee opuyorumnanaktannaber kızlar.
ikili test yolcuları gelmeye başlamış.
cucum gördün bebişini .
artık kaç gün ağzın kulaklarında gezersin.
hep gözünün önüne gelip, gülümsetiverir.
inşallah sonuçalr da güzel çıkar tatlım.
ya benim 2 haftam var daha.
oooooooooooooooooooo
en gitttiğim zman siz kaç haftalık olursunuz.
benim arkadan gelmemin nedeni
ben aslında ocak annesi olmalıyım
ama sezeryan olacağımı bildiğim için aralıkta olucak inşallah
işte ondan arkadan takp ediyorum sizi.
oy ben sana kiyamamm,bisey demedim sana kuzumm:teselli:cnm çoookkkkkkkkkkkkk sevindim:lepi::lepi: işte bu demek senin minik sıpa fıldır fıldır desene yesin onu teyzesi herşeyin yolunda olması çok güzel maaşalah sanada bebeğinede
walla zaten ağlak bi tipim şimdi şaldır şaldır gidiyo zaten tutamıyorum ki cnm bnm akıp gidiyo yaşlar gözümden bende rahatlıyorum :))
sanırım ben bu melankolik anneler kısmını üstüme almalıyım dimi burcum....ama düzelcem walla bak şu 12 gün bi geçsin bebeğim hayır haberler vercek inşallah annesine bende kendime kızıyorum amalmaz: napiim düşünüyorum düşünüyorumCADIARZU sonraaaa:gitme:ağlıyorum ama geçicekzemuszemuso zaman sevinç göz yaşları dökücem:roflol:
işte size bi melankolik anne daha.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben de şimdi korkuyorum.
hastayım ya baya da uzun sürdü ilaç içemeyince
tam da dzüelmiş değilim daha
acab diorum bebişimin glişimini etkilemişmidir
acaba 2 hafta sonra gidince geri falan çıkarmı.
inşallah öle bişey olmaz.
şimdi canım da pek bişi istemiyo.
iştahım yerine bi gelsin.
randevu zmanına kadar vitamin takviyesi yapsam kendime iyi olucak
offffffff nerelerdesiniz.
yatıyorum ben .
kızdım size.:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bir an önce denize girmek yüzmek istiyorummm..
yarın doktoruma soracağım izin verirse bol bol yüzeceğim inşallah..
akşamları çok seıcak oluyor uyuyamıyorum doğru dürüst
bilgisayar basinda degildim,görmedim canim,yardimci olurdum yoksa..kızlar yaptım sanırım
canimm az daha sabret o zaman,1 ay kalmiss.20 is günüü hihoyyytcucuuu doğum iznine doğuma 3 hafta kala ayrılcam Allah izin verrse
ama öğretmenim ya ben temmuz 1 itibariyle yaz tatiline giriorum inşallah
1 ayım kaldı yani tatalım inşallahbayanssulusmile
canım benim çok üzüldüm... inşallah herşey yoluna girer. gerçekten çok üzüldüm!! çok geçmiş olsun.. çok sıkma canını çünkü her işte bi hayır vardır inan buna..
günaydn arkadaşlar geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir,papatya cnm çok üzüldüm allah inşallah sana en kısa zamanda çok sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah,inşallah bidaha böle bişey yaşatmasın
papatya ne oldu kii yaaa canım çok geçmiş olsun herşey yolundayken ne oldu çok merka ettim canım benim allahım sabır versin sana mafoldumben gerçekten çok üzüldümm :teselli:
günaydın güzel anne adayları.
papatyam RABBİM yardımcın olsun RABBİM inşALLAH çok bekletmeden bebişini tekrar gönderir sana.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sabırlar versin inşallah tez zamanda kendini toparlarsın inşallah bi daha bu acıları yaşamassın
cnm geçmiş olsun noldu nasıl oldu neden yaaa allah yardımcın olsun cnm en kısa zamanda giden meleğin sana yenisini göndersin
canım güzel geçecek inşallah hep olumlu düşün..iyi haberlerini bekliyoruz..benim de yarın şimdiden kalbim küt küt
ah canım ben de ne çektim..şurda 4-5 gündür çok rahatım arada yine yokluyor ama eskisi gibi değil..sabır az kaldı sen de rahatlaaycaksın inşallah
papatyam..ateş düştüğü yeri yakarmış..ne zor bir durum..çok geçmiş olsun tez zamanda bu yaşadıklarını unutacak mutlu bir hamilelik nasip eder Rabbim inşallah..
inşallah canım.bence çok güzel çıkacak insan ne kadar tedirgin oluyor merak ediyor değil mi? ikili bitecek sıra üçlüye gelecek..sağlıkla alalım da sonuçları
hapşuruk..aynen benim de sağımda hem doktor da bakarken hep sağımda buluyor..ve sağ tarafımda kasık ağrısı oluyor zaman zaman
amiin canım amin.
Canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.Acaba o bu şekilde yaşamayı tercih eder miydi?Anne baba çocuğuna her şekilde bakar çünkü canı, Ama acı olan diğer insanlardan farklı bir yaşam sürmesi.Diğer çocukların yanında göze batması, acınarak bakan gözler. ah ah vah vah diye başlayan kelimeleri duymaktır acı olan.
Kızacaksınız belki ama ben bu durumu ona çocuğuma yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum.Ve maasef kaderci davranamıyorum.Eğer testlerim kötü çıkarsa doğuramam.Eşimin yiğenide zeka özürlü çok süper baklılıyor ama o çocuğunun yüzünde ki hüznü, ailesinin devamlı gözünde ki yaşı görmek istemezsiniz.
Canım çok üzüldüm.Allah kimseye yaşatmasın.
Neden kaybettin?
Bu arada teste gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönersiniz inşaallah.
Papatyam, Allah sana selamet versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın. Dua edicem sana, sevgilerimle...
bende hiç düşünmüyorum. dün çapadaki doktoruma gittim kızdı bana test düşünmüyorum diye. üçlü testi onun gönlü olsun diye belki yaptırırım diyorum. aklinialirimsmile sonuç kötü çıkarsa da umursamayacağım.. yani.. inşAllah.. fisfisfis
onun iyiliği için diyorsun da canım. bir süre sonra onun hareketlerini hissedeceksin. bir canlı o artık zaten. yani anne karnında da olsa bi hayatı sonlandırmak çıktıktan sonra bir hayatı sonlandırmaktan farklı gelmiyor bana. doğduktan sonra bi engeli olursa da acı çekiyor yaşamasın diyemeyiz değil mi? ben bir süre özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalıştım. hayatla barışık ve zevk alan o kadar çok engelli tanıdım ki. bu birazda bizim elimizde
benimde sağımda. gebeliğimin başından beride sağ tarafa sancı atıyodu. doktorda sağ tarafa bakıyor. bir yerde bunun nedeninin sağ yumurtalıktan salınan yumurtanın döllenmesinden kaynaklandığını okumuştum. ne derece doğru bilemiyorum tabii.
nerelerdesin kız sen.. yoksun ne zamandır. takılma bunlara. üzülmen hüzünlenmen birazda gebelikle alakalı. bende de çoğunlukla bi ağlama hali var. neden bulması kolay. herşey olacağına varıyor. dua edelimde sağlıklı olsunlar. elimizden en iyi gelen bu..
hay ben böyle internetinklava:
koca bi sayfa alinti yaptim yazdim,hata verdi silindi gitti kötükedihüso
aklimdakileri yazayim bilmiyorumkismile
DILEM canimmm doktora söyledim,harikaa,sizide motive eder,cok güzel dedi..sorun yok yani canimm..sende sor istersen yine Şeniz
PAPATYAM canimm ne desem bilemiyorum..
Allahim hakkinda hayirlisini versin..saglikli bebislerin yine gelsin insallah..
diger tarafada yazdim,cok üzgünüm,Allah sabirlar versin sana :Saruboceq:
DESTEGINI ESIRGEMEYEN TÜM ANNELER hepinizden Allah razi olsun..insallah hepinizden güzel sonuclar aliriz :Saruboceq:
TEST YAPTIRAN ANNELER cok sükür,yolunda gitmesine cok sevindimm..Allah yavrlarimizi bize bagislasin insallah:Saruboceq:
VEEE MELANKOLIK ANNELER ( onlar kendilerini bilirler kaydirigubbakcemile3)
vallahi kizicam,aglayanlar,üzülenler,kafasinda kuranlar..yapmayin güzel anneler..
Rabbim ne eylerse güzel eyler,hakkimizda neyi hayirli görürse onu verir..
siz pozitif olun ki bebisinizde pozitif olsun,dualarinizda pozitif olsun :lepi: yerimseniben
papatyaya üzüldüm kızlar ya.
kaç haftalıktı.
niye oldu acaba.
inşallah en yakın zamnda tekrar hamile kalırsın
ve sağlıkla bebeğine kavuşursun papatyacım
aynen cnm ya ama bi daha sesde çıkmadı yazdı kapadı galiba forumu kızcağız allah yardımcısı olsun ne diyelim
kızlar hepiniz çok ama çok sağolun.iyi dilekleriniz,güzel yürekleriniz,dualarınız için tek tek teşekkür hepinize.
cnm ne demek en kısa zamanda tekrar anne ol diye dua ettim sana bugün..
sebep ne ise rabbim bunu hayırlı görmüş senin için hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu gece 3.kez acile gidişimizdi).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..
Yaşadıkların çok zor ama belki de bebekte bir sorun olduğu için vücut tepki veriyordu kanamalarında ondan olabilir. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq:
Bende ocak ayında bi kaza sonucu bebeğimi kaybettim, 8 haftalıkken aldılar. Eşimle ağlamaktan perişan olduk, sonra birbirimize destek olduk. Kafamızı dağıtmak için gezmedik yer bırakmadık, unutmaya çalıştık. 2,5 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim, içimde hala aynı korkular ama ne yapsak ne düşünsek boş işte. İnşallah sende en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın hayırlısıyla hep birlikte kucağımıza alırız. ,
Dua ediyorum sürekli hepimize, sevgilerimle canım benim:1hug:
belkide tanısmısızdır bende balkandayım tahmınım sen yasemın ın komsususun kaydirigubbakcemile5 bende aysel hanım a gıdıyorum ama okul kapanınca ankara ya gıdecegım onun ıcın doktor arastırıyorum...şırnak goruntuleme merkezı var asagıda emnıyetın orda orda kan verdım beklıom bakalım inşallah ıyı sonuclar cıkar....
dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?