sende şule olmasın dimi.. tahmin etmiştim aslında ama net bi cvp alayım dedim burdada karşılaştık canım
aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum.sürekli kanama ve lekelenmeler vardı zaten.bir bitmek bilmedi.sadece böyle olsa yine iyi.3 kez gece gece hep acillere gittik.kanamalarım hep parçalı pıhtılıydı.bebekte bir sorun görünmüyordu ama belki de sağlıksız olduğundan vücut atmaya çalışıyordu.ben de hergün progesteron iğnesine devam etmekteydim.sürekli dinlenmedeydim.bu şekilde geciktirdim düşük olayını belki bilmeden.
sen de yaşamışsın bak.allahım tekrarını yaşatmasın inşallah ne sana ne hiçkimseye.
hayatımda hiçbirşey için bu kadar üzülmedim bu kadar ağlamadım.bu kadar yıkılmadım.ama allah sabrını veriyor herhlade.yinede şükrediyorum.ya ilerleyen aylarda olsaydı,ya allah korusun doğduktan sonra bir terslik çıksaydı.ay düşünmesi bile çok korkunç
şimdi rabbim kimseye yaşatmasın derken o kadar canı gönülsen söylüyor o kadar canı gönülden dua ediyorumki..ateş düştüğü yeri yakıyor ve insan kendi başına gelmeden anlamıyormuş.
duan için çok sağolasın.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah..
kızlar ya daha şimdiden göğüs uçlarımız çatlamaz diimi?
benim iki gündür çok acıo çatliyomu acaba?
ersasucum aynı gun doğum yaparmışız bide:)
gelirim ziyaretine o zamana.s.
ya bana yardım edın ben bu ayları gosteren resımlerden yapmaya calıom bı turlu yapamadım,çatlıcam simdi yabilmiyorumkismile
dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..
tatlim cok sagol..Cucum testin güzel geçmiş, çok sevindim canım:lepi:. Ebru muydu bir arkadaş daha gidecekti o ne yaptı acaba?
kızlar ya daha şimdiden göğüs uçlarımız çatlamaz diimi?
benim iki gündür çok acıo çatliyomu acaba?
ersasucum aynı gun doğum yaparmışız bide:)
gelirim ziyaretine o zamana.s.
Canım yolla bana bilgilerini ben yapayım sana
tatlim catlamami bilmem ama benim uclari ayrildi,agrim sizim baslardaki gibi yok ama sanki catlaya catlaya büyüyor gibi..
babanthene krem sürebilirsin catliyorsa,yada emzirirken sogani ikiye kesip catlak icin sürülüyor ama,simdide sürebilirsin sanirim..
birde göbisini yaglarken mutlaka gögüslerinide yaglamani tavsíye ederim canim olumunekankayizsmile
dünde benim yandı ya muz yüzünden sandım ama bilemiyorumkizlar benimde midem yaniyr bugün..
asit cikmisti daha önceleri ama böyle yanma hic olmamisti:bbo:
kaydirigubbakcemile3 ay süper olur, ben kısmetse normal doğum istiyorum o zaman elele tutuşur nefes çalışırız hahaaa, ay inşallah o günleride görürüz hapşuruğuuuuuuummmm...[/
çalışırız walla şekerimkaydirigubbakcemile3
bende herşey yolunda giderse normal istiyorum kısmet tabi
sen dra ne zaman gidiyosun 2li test için?
ay yağliym bari bi anormallik var
özellikle duştan sonra oluyo demek
kuruyolarbilmiyorumkismile
soğanı denemem ama kokmiym bide yahukaydirigubbakcemile3
dünde benim yandı ya muz yüzünden sandım ama bilemiyorum
ablam rennie çiğne dedi hamileyken çiğneniyomuşCADIARZU
yagla canim mutlaka..kaydirigubbakcemile3 ay süper olur, ben kısmetse normal doğum istiyorum o zaman elele tutuşur nefes çalışırız hahaaa, ay inşallah o günleride görürüz hapşuruğuuuuuuummmm...[/
dedigin gibi kuruyorlar..özellikle benim cildim cok kurudu hamilelikle beraber..
saclarimda matlasti..
ne yapsam acaba guclubacismile
tesekkur ederım tadlum,13+1 bugun doktor 10 haftadan beri erkek galiba diyo:ecrin_bebek: baska ne yazmam lazım
bilgisayar basinda degildim,görmedim canim,yardimci olurdum yoksa..
cok güzel olmus takvimin,ugur getirsin sana insallah yerimseniben
teşekkür ederim canım inşallah ugur getirir inşallah hepimize uğur getirir
mide yanması için gaviskon şurup kızlar.. üstelik gebelik kategorisi de A. güvenle kullanabilirsiniz. benimde yanıyor. devamlı yanımda taşıyorum. ilerleyen haftalarda artıyormuş :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?