2010 Aralık Anneleri

sende şule olmasın dimi.. tahmin etmiştim aslında ama net bi cvp alayım dedim burdada karşılaştık canım

valla canım ya kaydirigubbakcemile3ben yardımcı olurum sana 2 lı testte felan kafan karısırsa...zaten aysel hanım cok ıyı yonlendırıo....ama bızım aramısda 2 hafta vardı herlade daha mı az var acaba...bu arada sen yazın burda mı kalacksın memlekete gıtmıcen mı

ah benim güzel kalpli,sabirli arkadasim..:teselli:
hepimiz büyük sinavlardan gectik,geciyoruz..seninde maalesef bunu yasaman gerekiyormus mafoldumben
ne desek bos biliyorum,tesellisi yok bunun..
sadece her zaman dualarimizda oldugunu bil canim..
sende cok güzel anlatmissin,saglikli bir gebelik degilmis demekki,var bundada bir hayir mutlaka..
Rabbim en yakin zamanda saglikli,sihhatli bir evlat nasip etsin sana canim..
ve kimseye bu aciyi yasatmasin :Saruboceq:

ya bana yardım edın ben bu ayları gosteren resımlerden yapmaya calıom bı turlu yapamadım,çatlıcam simdi yabilmiyorumkismile

kızlar ya daha şimdiden göğüs uçlarımız çatlamaz diimi?
benim iki gündür çok acıo çatliyomu acaba?
ersasucum aynı gun doğum yaparmışız bide:)
gelirim ziyaretine o zamana.s.

kaydirigubbakcemile3 ay süper olur, ben kısmetse normal doğum istiyorum o zaman elele tutuşur nefes çalışırız hahaaa, ay inşallah o günleride görürüz hapşuruğuuuuuuummmm...

off çok üzüldüm ya.. zaten çok duygusalım son günlerde.. kesinlikle herşeyde bir hayır vardır canım.. bir daha gebe kaldığında bize haber ver emi mutlaka

Cucum testin güzel geçmiş, çok sevindim canım:lepi:. Ebru muydu bir arkadaş daha gidecekti o ne yaptı acaba?
tatlim cok sagol..
yarin kan testi sonuclarimizda güzel cikarsa rahatlicam insallah..
esra_37 arkadasimizda gidecekti evet..ama gec gelirim,gezicem demisti..
gece yada yarin haber verir diye umuyorum

tatlim catlamami bilmem ama benim uclari ayrildi,agrim sizim baslardaki gibi yok ama sanki catlaya catlaya büyüyor gibi..
babanthene krem sürebilirsin catliyorsa,yada emzirirken sogani ikiye kesip catlak icin sürülüyor ama,simdide sürebilirsin sanirim..
birde göbisini yaglarken mutlaka gögüslerinide yaglamani tavsíye ederim canim olumunekankayizsmile

ay yağliym bari bi anormallik var
özellikle duştan sonra oluyo demek
kuruyolarbilmiyorumkismile
soğanı denemem ama kokmiym bide yahukaydirigubbakcemile3

kizlar benimde midem yaniyr bugün..
asit cikmisti daha önceleri ama böyle yanma hic olmamisti:bbo:
dünde benim yandı ya muz yüzünden sandım ama bilemiyorum
ablam rennie çiğne dedi hamileyken çiğneniyomuşCADIARZU

tesekkur ederım tadlum,13+1 bugun doktor 10 haftadan beri erkek galiba diyo:ecrin_bebek: baska ne yazmam lazım

Canım yaptım bunu http://lbdf.lilypie.com/IJqzp3.png yapıştır profiline, nereye yapıştıracağını biliyor musun? Ayrıca ben oğluşum yazdım ama senin istediğin özel bişey varsa onu da yazabilirim yani. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çalışırız walla şekerimkaydirigubbakcemile3
bende herşey yolunda giderse normal istiyorum kısmet tabi
sen dra ne zaman gidiyosun 2li test için?

Beni haftaya çarşamba çağırdı, sen ne zaman gideceksin?eyvahedigeldismile bu bebek erkek olursa adını yusuf koyacağım, her muayenede yusuf yusuf oluyorum korkudankaydirigubbakcemile3

sagol canım ya,bu arada ya kız olursa :lepi: bılmıom nereye yapıstıracagımı,nereye

mide yanması için gaviskon şurup kızlar.. üstelik gebelik kategorisi de A. güvenle kullanabilirsiniz. benimde yanıyor. devamlı yanımda taşıyorum. ilerleyen haftalarda artıyormuş :bbo:

mide yanması için gaviskon şurup kızlar.. üstelik gebelik kategorisi de A. güvenle kullanabilirsiniz. benimde yanıyor. devamlı yanımda taşıyorum. ilerleyen haftalarda artıyormuş :bbo:

bakiyim,burda bulabilirsem alirim artik,yoksa 1 ay sabretmem gerekecek..
bende asitten dolayi yaniyordur diye kuru ekmek ici yiyorum suan..
bastirir insallah :sinifsinif:
seninde mi cok yaniyor canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…