bakiyim,burda bulabilirsem alirim artik,yoksa 1 ay sabretmem gerekecek..
bende asitten dolayi yaniyordur diye kuru ekmek ici yiyorum suan..
bastirir insallah :sinifsinif:
seninde mi cok yaniyor canim?
kızlar bende aynı durumdayım çok mide yanmam var şükür olsun iyyim bu aralr ama miğdem geçmiorrr :bbo:
üff hemde nasıl.. beyaz leblebi de işe yarıyor diyorlar ama ben tiksindim ondan bi dene istersen cucum.asit mide kapağından geçiyor o da yakıyor işte canımızı. benimki kusmaktan yalama oldu heralde ondan. ha birde 13. haftadan sonra progesteron artıyo ve o yüzden gevşeme oluyormuş. sanırım bununda ciddi payı var.
birda yemekten sonra uzanma hemen. bi süre dik otur. dümdüz yatmakta artırabiliyor
gecmis olsun canim..
baktim,gaviscon surup varmis burdada,yarin zaten doktora gidicem,sorup alirim artik..
zararsiz derse söylerim canim sanada..
yaniyorum resmennn yaniyorummmm kafamçokkarıştı
aynı aynı bende öyley,m canım bide varya acıkınca dahada artyor bi dikkat et bakalım aç olunca dahadamı artıo yanması miğdenin benim öyle valla hiç miğdem boş kalmıcak süreklü yemek geliyor çok kg alıcam çokkkkkkk:içelim:
anladim canim cok sagol..arastirdim simdi söyledigin suruptan varmis canim..yarin 2li test sonuclari icin gittigimde sorayim doktoruma,bakalim o ne önerecek..
ona göre alirim bende..
leblebiyi denemek lazim ama sevmem ki kafamçokkarıştı
kiyamam yaa,hala devam ediyor mu kusmalar?
icimize buzz gibi su akan bi hortummu atsak ne yapsak canim ya..
ne bicim biseymis bu mide yanmasi laelaelaelaelae
ac-tok farketmiyor canim bende,denedim..ackende ayniydim tokkende ayniyim..
meyve ye canimm,kilo almazsin yerimseniben
heheh,afiyet bal seker olsun canim..yarasin bebeginee zemuszemuscanım benim söylemesi ayıp adam eve karpuz yetiştiremio 2 günde hergün 1 karpuz düşün yetmio yetmio doymuırum meyveye gün içinde aralıklarda hep meyve ama gel gelelim gece olunca karnımmmm gurul gurul miğde ötüo çok acıkıorumm cuma gidicem bakalım doktora kesin kg almışşsam doktorum kızıcak bana çok karşı gebelikte kg alınmasına bebeğimide çok özledimm cuma gelsin artık:dance:
canim cok sükür,kusmadigina sevindim..cok fena bir duygu cünkü..kusmam ne zamandır yok çok şükür cucum. bazı bazı bulantı ama olsun birşeyler yediğime şükrediyorum. sibelin dediği gibi acıkınca artıyo bu yanmalar. ben yanımda buz taşıyorum walla. soğuk su rahatlatıyo beni bide serin meyveydi dondurmaydı öyle.. gaviskon dikliyorum arada bir. aman o bulantı ve kusmalar, iştahsızlık olmasında yanmayla idare ediyorum. ha bide tofita yiyorum. o iyi geliyo bana yaw
cilt çok kurursa erkek olurmuş tatlımkaydirigubbakcemile3ay yağliym bari bi anormallik var
özellikle duştan sonra oluyo demek
kuruyolarbilmiyorumkismile
soğanı denemem ama kokmiym bide yahukaydirigubbakcemile3
dünde benim yandı ya muz yüzünden sandım ama bilemiyorum
ablam rennie çiğne dedi hamileyken çiğneniyomuşCADIARZU
yagla canim mutlaka..
dedigin gibi kuruyorlar..özellikle benim cildim cok kurudu hamilelikle beraber..
saclarimda matlasti..
ne yapsam acaba guclubacismile
Beni haftaya çarşamba çağırdı, sen ne zaman gideceksin?eyvahedigeldismile bu bebek erkek olursa adını yusuf koyacağım, her muayenede yusuf yusuf oluyorum korkudankaydirigubbakcemile3
bende 15inde gidecem şekerim senden bi hafta sonra
niye korkuyosunki yahu?
ben gitmek için gün sayıyorum
bazen eşimede beni kızdırma yoksa sensiz giderim diyorumkaydirigubbakcemile3
cok sagol canimmmm olumunekankayizsmile
ya biz sok olduk..hickiriyor dedi doktor,komple bi zipliyor,meger hickirigi oymus bicirigin kaydirigubbakcemile3
seninkide insallah kocaman olcak annesi o güne kadar..tamda benim dogum günümde gidiceksin,unutmam bak simdi o günü.. yerimseniben
güzel haberlerini beklicem canim..bu arada göbisin cok sekerrr,diger tarafada yazicam simdi yerimseniben
[
dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..
canım benim söylemesi ayıp adam eve karpuz yetiştiremio 2 günde hergün 1 karpuz düşün yetmio yetmio doymuırum meyveye gün içinde aralıklarda hep meyve ama gel gelelim gece olunca karnımmmm gurul gurul miğde ötüo çok acıkıorumm cuma gidicem bakalım doktora kesin kg almışşsam doktorum kızıcak bana çok karşı gebelikte kg alınmasına bebeğimide çok özledimm cuma gelsin artık:dance:
teyzeleri meleğimin resmi. eli başında ne düşünüyosa kuzum benim
bu arada ii geceler. çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş. şimdi yoğun bakımda. yarın odaya çıkacak. moralim de yerine geldi kaç gündür bakamıyodum ne kaynattınız die. aranıza döndüm sonunda:1hug:
valla canım ya kaydirigubbakcemile3ben yardımcı olurum sana 2 lı testte felan kafan karısırsa...zaten aysel hanım cok ıyı yonlendırıo....ama bızım aramısda 2 hafta vardı herlade daha mı az var acaba...bu arada sen yazın burda mı kalacksın memlekete gıtmıcen mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?