2010 Aralık Anneleri

kızlar paptya ya kendim kadar üzüldüm allahım sabır versn sana hemencecik dolu versin kucağın gerçkten ağladım okurken canım benimmm allahım hayrlıısını vermişş dua et rabbime herşyde bi hayır vardır canımm:teselli:

bakiyim,burda bulabilirsem alirim artik,yoksa 1 ay sabretmem gerekecek..
bende asitten dolayi yaniyordur diye kuru ekmek ici yiyorum suan..
bastirir insallah :sinifsinif:
seninde mi cok yaniyor canim?

kızlar bende aynı durumdayım çok mide yanmam var şükür olsun iyyim bu aralr ama miğdem geçmiorrr :bbo:

üff hemde nasıl.. beyaz leblebi de işe yarıyor diyorlar ama ben tiksindim ondan bi dene istersen cucum.asit mide kapağından geçiyor o da yakıyor işte canımızı. benimki kusmaktan yalama oldu heralde ondan. ha birde 13. haftadan sonra progesteron artıyo ve o yüzden gevşeme oluyormuş. sanırım bununda ciddi payı var.
birda yemekten sonra uzanma hemen. bi süre dik otur. dümdüz yatmakta artırabiliyor

kızlar bende aynı durumdayım çok mide yanmam var şükür olsun iyyim bu aralr ama miğdem geçmiorrr :bbo:

gecmis olsun canim..
baktim,gaviscon surup varmis burdada,yarin zaten doktora gidicem,sorup alirim artik..
zararsiz derse söylerim canim sanada..
yaniyorum resmennn yaniyorummmm kafamçokkarıştı

anladim canim cok sagol..arastirdim simdi söyledigin suruptan varmis canim..yarin 2li test sonuclari icin gittigimde sorayim doktoruma,bakalim o ne önerecek..
ona göre alirim bende..
leblebiyi denemek lazim ama sevmem ki kafamçokkarıştı
kiyamam yaa,hala devam ediyor mu kusmalar?

gecmis olsun canim..
baktim,gaviscon surup varmis burdada,yarin zaten doktora gidicem,sorup alirim artik..
zararsiz derse söylerim canim sanada..
yaniyorum resmennn yaniyorummmm kafamçokkarıştı

aynı aynı bende öyley,m canım bide varya acıkınca dahada artyor bi dikkat et bakalım aç olunca dahadamı artıo yanması miğdenin benim öyle valla hiç miğdem boş kalmıcak süreklü yemek geliyor çok kg alıcam çokkkkkkk:içelim:

icimize buzz gibi su akan bi hortummu atsak ne yapsak canim ya..
ne bicim biseymis bu mide yanmasi laelaelaelaelae
ac-tok farketmiyor canim bende,denedim..ackende ayniydim tokkende ayniyim..
meyve ye canimm,kilo almazsin yerimseniben

kusmam ne zamandır yok çok şükür cucum. bazı bazı bulantı ama olsun birşeyler yediğime şükrediyorum. sibelin dediği gibi acıkınca artıyo bu yanmalar. ben yanımda buz taşıyorum walla. soğuk su rahatlatıyo beni bide serin meyveydi dondurmaydı öyle.. gaviskon dikliyorum arada bir. aman o bulantı ve kusmalar, iştahsızlık olmasında yanmayla idare ediyorum. ha bide tofita yiyorum. o iyi geliyo bana yaw

icimize buzz gibi su akan bi hortummu atsak ne yapsak canim ya..
ne bicim biseymis bu mide yanmasi laelaelaelaelae
ac-tok farketmiyor canim bende,denedim..ackende ayniydim tokkende ayniyim..
meyve ye canimm,kilo almazsin yerimseniben

canım benim söylemesi ayıp adam eve karpuz yetiştiremio 2 günde hergün 1 karpuz düşün yetmio yetmio doymuırum meyveye gün içinde aralıklarda hep meyve ama gel gelelim gece olunca karnımmmm gurul gurul miğde ötüo çok acıkıorumm cuma gidicem bakalım doktora kesin kg almışşsam doktorum kızıcak bana çok karşı gebelikte kg alınmasına bebeğimide çok özledimm cuma gelsin artık:dance:

heheh,afiyet bal seker olsun canim..yarasin bebeginee zemuszemus
kilo iyi degil sonucta canim ama aliniyor maalesef..
ayyy seninde az kaldi,cok özleniyor demiii coookkk :asigim:

canim cok sükür,kusmadigina sevindim..cok fena bir duygu cünkü..
canimm aman dikkat soguk seyler tüketirkende hasta olmazsin insallah..
bende deneyim yavas yavas soguk biseyler..
tofita miii:)) afiyet olsun canimm

Canım inşaalah o günleri görmek nasip de olur.Şimdi eşimle o günü konuşuyorduk.Hareketlendiğini falan görücez dedim, konuşurkende ağlıyorum ama : ) Çok heycanlıyım geçmek bilmiyor günler valaha.
Canım senin göbişinide gördük maşaalah : ) Artık hamile olduğun anlaşılır halde.

Canım ne desek ne söylesek boş.Acısını yaşayan bilir.Her işte bir hayır vardır ,hayırlısı buymuş demekten başka yapacak bir şey yok.Allah sana en yakın zamandan sağlıklı bir bebek verir inşaalah.Madem tedavisiz kendiliğinden hamile kaldın yine kalırsın hayırlıysa.

Soda içiyor musun? bak benim de midem de yanma oluyor.Ben günde 2 tane içiyorum bayağa iyi geliyor, ama meyveli olandan değil.

Ayy bende bende karpuz hastasıyım.Ama doktorum kavun karpuz ve üzümü fazla yeme dedi şekerli oldukları için.Canım sende dikkat et.Bu meyveler hızlı kilo aldırır.

Sanırım bu hamilelr hep böyle şimdi benim de karnım gurul gurul yağsız tost yapıp yiyorum çok dayanamayacak gibiysem, en azından ağır bir yiyecek değil.Sende yiyebilirsin.

bu arada ii geceler. çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş. şimdi yoğun bakımda. yarın odaya çıkacak. moralim de yerine geldi kaç gündür bakamıyodum ne kaynattınız die. aranıza döndüm sonunda:1hug:

teyzeleri meleğimin resmi. eli başında ne düşünüyosa kuzum benim

Yirim ben onu yirim : ) Büyüynce ne olsam diye düşünüyordur.kaydirigubbakcemile3

Canım çok sevindim.İnşaalah tamamen iyileşir sağlığına kavuşur.:Saruboceq:

ben yatiorum şekerler
yarın yokum kayınvalideme gidicem
perşembede yokum
gitmişken kaliym bi gece yahuboshayallersmile
misss gibi yemekler yapıo walla
neyse öptüm hepinizi
beni özleyin anacım baaaaaayyyyŞeniz

slm, nasilsiniz?
papatyam canim benim, yazdiklarini okurken inan gozyaslarimi tutamadim, ates dustugu yeri yakiyo bu gercekten oyle...bugune bugun aradan 2.5sene gecmesine ragmen hala bebegimi dusundukce gozlerim dolar, bu hicbir aciya benzemiyo evlat acisi allahim beterinden saklasin, ve insallah en yakin zamanda acini dindirecek bir evlat verir canim....

desire bebis kocaman olmusta slm veriyo, insallah papatya son kaybimiz olur, insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz...bu arada gecmis olsun, insallah babanin dahada guzel haberlerini verirsin bize...

cucum testin yarisi iyi insallah yarin kan tahlilleride super cikar, ben 13.5haftalikken yaptircam ve benimki galiba direk 3lu test olacak herhalde sanirsam galiba sempatiksalakcinni
bana kalsa hemen alacamda esim once doktora sorcakmis, hatta bugun sizi soyledim almislar memnunlar filan diye yok ille kendi duyacak....

bi 15 gün eşimle gidip gelcem doğuma doğru gidicem kayseriye... 2 hafta var aramızda yanılmıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…