2010 Aralık Anneleri

amin cnm inşallah bizde istan bulda yandık dün hava kapaıydı ama adam gibi yağmadığı için avadaki sıkıntı biede bastı
al sana bir sürü sıcak havavereliniortak, ah keşke gönderebilseydik:1no2: Ben geçen hafta cam pencere açık yattım sıcaktan sonrada hasta oldumkafamçokkarıştı
ay bencede al sen bütün sıcak havayo senin olsun
bak bende aynı hatayı yapıcaktım esracım iiki yapmmışım
sanada geçmiş olsun iisindir şimdi umarım

Saol canım, aman dikkat et sakın açma cam kapı falan.
Ben dün çok fenaydım, başım ağrıdı çıkardım falan ama şimdi iyiyim çok şükür:lepi:

slm kızlar:)

bende kısmetse bır aralık annesıyım ama lısteye adımı yazamadım yavrusum ve bende lıstede olmak ıstıyoruzz:)

tam bir hafta önce dedi tatlım. 13. haftamdı. pipi çıkıntısı göremeyince kız diyolar zaten. akannehir walla babaların içine doğar tezi benim iş bi iş arkadaşıma ait. bakalım göreceğiz hepbirlikte. aklinialirimsmile ben paso tatlı yiyorum canım. öyle böyle değil. başlarda ekşi yerdim tek tük ama şimdi ağzıma süremiyorum. şimdi söylenen cinsiyet tahminlerine bel bağlama emi. bende bazı bazı hayaller kuruyorum ama kendimi şartlamamaya çalışıyorum.

ha bide benim ultrason resimlerim çok net böyle. herkes öyle diyo. o yüzden kızdır heralde diyorum erkek olsa bu netlikte pipisini görürlerdi. böyle yüzü gözü o kadar belli ki. yandan bi usg resmi var dudaklar burun bana benzeyecek gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar doktora gitmeme 1 saat kaldı test günlerimi felan söyler bebişe bakar heyecanlandım şimdi 12 haftalığız bakalım netleşmiş olucak mı bebişim

amanda aman hemende kendimize benzetmişiz inşallah gönlünden geçen gibi olur cnm bnm hakkında hayırlısı olan ne ise o olsun
kızlar doktora gitmeme 1 saat kaldı test günlerimi felan söyler bebişe bakar heyecanlandım şimdi 12 haftalığız bakalım netleşmiş olucak mı bebişim
hayırlı haberlerle gel cnm bnm kendine dikkat et

slm kızlar:)

bende kısmetse bır aralık annesıyım ama lısteye adımı yazamadım yavrusum ve bende lıstede olmak ıstıyoruzz:)

Canım verdiğim linke yazarsan bilgilerini ben hemen eklerim:

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

Kız olduğu belli mi canım, bana da erkek diyorlar ama bende için için kız istiyorumopuyorumnanaktan Kesinleştiyse yazayım mı listemize???

Gitde gör bebişini ne güzel, test tarihi falan verirse haber ver listeye yazayım canımhihoyyyt

canım benim olduğu gibi ekşiiii valla yorumunu bekliorum senin 2 kızın var 2sindede ekşimi çekmişti merak ediorummhihoyyyt

cibel benim 2 kızım da farklıydııı
ilkinde tüm limonu soyar yerdim
küçükde tatlı diye deli oldumm
bunda 2 sinide yedimm ama aklımda tatlıı geldii yinede
tek fark
2 kızımda kokulara hassastım,.
buzdolabı kokusundan nefret ettim
bunda hiçbişiyden tiksinmedim
midem bulanmadı başım dönmedi

ya bişi dicem şimdi ben p.tesi kontrole gidicem bebeşimi görcem büyük ihtimal ikili test yapılacak aşermeye gelince ben hem tatlı hem ekşi aşerdim... acaba ne olacakki bebeşim meraktan çatlıcam vallaakannehir

benimde aynı senin gibii oldu canım
miden bulandımıı yada kokulardan yanii yemek kokularından tiksindinmiii
ben 2 sindende zevkle yiyuorum ilk tahmin erkekk yapıldı

canım şişko halimii kayamadımkii orda ikii resimde ki halim zayıf halimm şişko halimii bulamadımm bulunca koyayımm şokk olursunuzzz

yok gizemlicim bana erkekk dedii doktor dünn
3 hafta sonra kesinn dicekmişimm
bende 3 hafta sonra kız derse banaa şokk olur dedim tobbaya
ona kız demişler

dilemm senin bebeiş maşalahh ne kadar belli

benimde aynı senin gibii oldu canım
miden bulandımıı yada kokulardan yanii yemek kokularından tiksindinmiii
ben 2 sindende zevkle yiyuorum ilk tahmin erkekk yapıldı

ooo bulantının alası vardı bende yemek kokusundanda tiksiniyodum ama mecbur kalınca katlanıodum... ben günde en az 5-6 ke kesin kusuyodum kaç kere hastanelik oldum...en son doktorum hap verdi onu kullandım... şimdi daha iiyim iki güne bi akşamları oluyo oda çıkarıyorum öle yanii...

Tek tek alıntı yapmayacağım fakat ''Normal mı doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz''? soruma karşı verilen cevaplara göre ufak bir tartışma çıkmış.Soruyu soran ben olduğuma göre iki kelam edeyim dedim.

Kim nasıl istiyorsa doğumunu o şekilde gerçekleştirmede özgürdür.Ben korkutuğum için sezaryan ya da epidural normal doğum dedim.Bir başkası rahat der sezeryan der.Diğeri normal dan yana tercihini kullanır.Kimse kimseyi tercihlerinden dolayı eleştirmeye hakkı yok.Benim işime -sezeryanla doğum yapmak geliyor hemde mecburi değil desem- ne olucak? Taşa mı tutulucam ya da ''Ayyyy ne kadar saçma ne şımarıkça'' gibi sözlere mi maruz kalıcam.Herkes birbirinin tercihlerine saygı duyarsa ''neden''le değil, sonuçla ilgilenirse pek sorun kalmayacağını düşünüyorum.

Sonuçta ne sezeryanla,ne normalle doğum yapanlara madalya vermiyorlar.

oy maşallah yaa demek sanaa bezeyecek baba kıskanır sanaa benzersee
erkekler biraz kıskanç oluyoo anneye benzeyinceee
evet bende kaptırmıyorum satenn kendiimi 3 hafta sonra daha da kesin belli olur

artık bundan sonra rahatlarsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…