meraba tatlışkolar.
nasılsınız.
annişkom gitti ya.
yalnız kaldım evde.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kime nazlanıcam artık.
yandı kociş yine.
amin cnm inşallah bizde istan bulda yandık dün hava kapaıydı ama adam gibi yağmadığı için avadaki sıkıntı biede bastıslm, nasilsiniz kizlar?
cucum sezen testler guzel cikmis cok sevindim insallah yaptiracak herkesin testleri cok guzel gelir....
deniz annen gitmis allah kavustursun....
bugun belcikada hava cok guzel esim bahceyi ve tersi temizliyo masa sandalyeyi cikaracaz artik..cok seviniyorum bu sene havalar cok kotu gecti, yazinda burdayiz bu yuzden insallah havalar boyle guzel devam eder....
ay bencede al sen bütün sıcak havayo senin olsunal sana bir sürü sıcak havavereliniortak, ah keşke gönderebilseydik:1no2: Ben geçen hafta cam pencere açık yattım sıcaktan sonrada hasta oldumkafamçokkarıştı
amin cnm inşallah bizde istan bulda yandık dün hava kapaıydı ama adam gibi yağmadığı için avadaki sıkıntı biede bastı
ay bencede al sen bütün sıcak havayo senin olsun
bak bende aynı hatayı yapıcaktım esracım iiki yapmmışım
sanada geçmiş olsun iisindir şimdi umarım
tobba sana kaçıncı hatada kız dedii
banade erkenn dedii gibii geliyoo
3 hafta sonra kız dersee ozaman şok olurr bize
çünküü kendinii onaa göre hazırlıyorsunn
eğer babalarınn içine doğan oluyosaa benim adamın içine kız doğuyoo
ama ilk kızımdada erkek diyordu eşim kız olduu
ama şu lafınn çok hoşuma gitti tokamı takacak ordadaa
senin canın tatlımıı ekşimii çektiii
kızlar doktora gitmeme 1 saat kaldı test günlerimi felan söyler bebişe bakar heyecanlandım şimdi 12 haftalığız bakalım netleşmiş olucak mı bebişim
amanda aman hemende kendimize benzetmişiz inşallah gönlünden geçen gibi olur cnm bnm hakkında hayırlısı olan ne ise o olsuntam bir hafta önce dedi tatlım. 13. haftamdı. pipi çıkıntısı göremeyince kız diyolar zaten. akannehir walla babaların içine doğar tezi benim iş bi iş arkadaşıma ait. bakalım göreceğiz hepbirlikte. aklinialirimsmile ben paso tatlı yiyorum canım. öyle böyle değil. başlarda ekşi yerdim tek tük ama şimdi ağzıma süremiyorum. şimdi söylenen cinsiyet tahminlerine bel bağlama emi. bende bazı bazı hayaller kuruyorum ama kendimi şartlamamaya çalışıyorum.
ha bide benim ultrason resimlerim çok net böyle. herkes öyle diyo. o yüzden kızdır heralde diyorum erkek olsa bu netlikte pipisini görürlerdi. böyle yüzü gözü o kadar belli ki. yandan bi usg resmi var dudaklar burun bana benzeyecek gibi kaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerle gel cnm bnm kendine dikkat etkızlar doktora gitmeme 1 saat kaldı test günlerimi felan söyler bebişe bakar heyecanlandım şimdi 12 haftalığız bakalım netleşmiş olucak mı bebişim
slm kızlar:)
bende kısmetse bır aralık annesıyım ama lısteye adımı yazamadımyavrusum ve bende lıstede olmak ıstıyoruzz:)
tam bir hafta önce dedi tatlım. 13. haftamdı. pipi çıkıntısı göremeyince kız diyolar zaten. akannehir walla babaların içine doğar tezi benim iş bi iş arkadaşıma ait. bakalım göreceğiz hepbirlikte. aklinialirimsmile ben paso tatlı yiyorum canım. öyle böyle değil. başlarda ekşi yerdim tek tük ama şimdi ağzıma süremiyorum. şimdi söylenen cinsiyet tahminlerine bel bağlama emi. bende bazı bazı hayaller kuruyorum ama kendimi şartlamamaya çalışıyorum.
ha bide benim ultrason resimlerim çok net böyle. herkes öyle diyo. o yüzden kızdır heralde diyorum erkek olsa bu netlikte pipisini görürlerdi. böyle yüzü gözü o kadar belli ki. yandan bi usg resmi var dudaklar burun bana benzeyecek gibi kaydirigubbakcemile3
kızlar doktora gitmeme 1 saat kaldı test günlerimi felan söyler bebişe bakar heyecanlandım şimdi 12 haftalığız bakalım netleşmiş olucak mı bebişim
canım benim olduğu gibi ekşiiii valla yorumunu bekliorum senin 2 kızın var 2sindede ekşimi çekmişti merak ediorummhihoyyyt
ya bişi dicem şimdi ben p.tesi kontrole gidicem bebeşimi görcem büyük ihtimal ikili test yapılacak aşermeye gelince ben hem tatlı hem ekşi aşerdim... acaba ne olacakki bebeşim meraktan çatlıcam vallaakannehir
canım şişko halimii kayamadımkii orda ikii resimde ki halim zayıf halimm şişko halimii bulamadımm bulunca koyayımm şokk olursunuzzzCanım kiloluda zayıfta çok güzelsin, ben şu taksi durağı olan dizinin müziği var ya karabiberim biberim biberim, esmer şekerim şekerim şekerim onu dinledikçe aklıma geliyosun kendi kendime söylüyorum evde:lepi: Kızların da çok tatlılar maşallah
Maşallah çok sevindim, dilerim kan testinde temiz çıkar da rahatlarız. Hepinizde kendim gitmiş gibi heyecan yapıyorummkafamçokkarıştı
Ekledim bile şeker:lepi:
:lepi: hadi gözlerimiz aydın olsun, darısı da hepimize olsun:Saruboceq:
Ben iki sene Rusya da kaldım, orada marketlerde satılır litre litre içerler ayran gibi. kızları boşuna güzel değil, kabızlığı düzenler ve selüliti önler diye biliyorumcokacimcoook
cnm bizim topikte yurt dışında olan arkadaşlarda var konuşursun onlarlada öpüyorum seni ve tombiş oğlunu ii gezmeler
ay ne güzel prenses gelio demek :)))
saolun kızlar barıştık yanlış anlaşılma olduboshayallersmile
ARAMIZA YENİ KATILANLAR VAR, HOŞGELDİNİZ HANIMLAR:
nurum75
ucurum86
slm, nasilsiniz kizlar?
cucum sezen testler guzel cikmis cok sevindim insallah yaptiracak herkesin testleri cok guzel gelir....
deniz annen gitmis allah kavustursun....
bugun belcikada hava cok guzel esim bahceyi ve tersi temizliyo masa sandalyeyi cikaracaz artik..cok seviniyorum bu sene havalar cok kotu gecti, yazinda burdayiz bu yuzden insallah havalar boyle guzel devam eder....
benimde aynı senin gibii oldu canım
miden bulandımıı yada kokulardan yanii yemek kokularından tiksindinmiii
ben 2 sindende zevkle yiyuorum ilk tahmin erkekk yapıldı
tam bir hafta önce dedi tatlım. 13. haftamdı. pipi çıkıntısı göremeyince kız diyolar zaten. akannehir walla babaların içine doğar tezi benim iş bi iş arkadaşıma ait. bakalım göreceğiz hepbirlikte. aklinialirimsmile ben paso tatlı yiyorum canım. öyle böyle değil. başlarda ekşi yerdim tek tük ama şimdi ağzıma süremiyorum. şimdi söylenen cinsiyet tahminlerine bel bağlama emi. bende bazı bazı hayaller kuruyorum ama kendimi şartlamamaya çalışıyorum.
ooo bulantının alası vardı bende yemek kokusundanda tiksiniyodum ama mecbur kalınca katlanıodum... ben günde en az 5-6 ke kesin kusuyodum kaç kere hastanelik oldum...en son doktorum hap verdi onu kullandım... şimdi daha iiyim iki güne bi akşamları oluyo oda çıkarıyorum öle yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?