2010 Aralık Anneleri

artık bundan sonra rahatlarsın canımmm

evet canım şimdi çok çok daha iiyim ilk hallerimde çok pişman olmuştum, zaten hani ben öle çojkta isteyerek hamile kalmadım ama şimdi bebeğimin varlığını hissetmediğim zaman başlıyrm telaşlanmaya.. minik kuzum karnımdayken bile kendini çok sevdirdi kuzum doğunca kafaları yerim artık...delikafadulden

canım benim bu 3ncü olduğuu içinn bende ilk hamile kaldığımda hiç istemediimm amaa şimdii doğsunn diye delii oluyoruzz ailecekkk
sen kaç haftalkısınn 28 yazıyoo

canım benim bu 3ncü olduğuu içinn bende ilk hamile kaldığımda hiç istemediimm amaa şimdii doğsunn diye delii oluyoruzz ailecekkk
sen kaç haftalkısınn 28 yazıyoo

28 hafta kaldı canım 12. haftanın içindeyim... ilk bebeğim tabi ama daha yeni evliyiz oyüzden.. ama şimdi iikide olmuş diyorum...:lepi:

Günaydın Şekerlera.s.,

ARAMIZA YENİ KATILANLAR VAR, HOŞGELDİNİZ HANIMLAR:

eysiel
tugbasi
qsu

Sayfalar çok hızlı ilerlemiş, hemen geriye dönüyoruumm, okuyabildiğim kadar okuyacağım...

hoşbulduk canım tesekkurlerhihoyyyt

kızlar mrb rüyalarınız da siz de görüyor musunuz
ben kız gördüm bu gece süt veriyordum inşallah Rabbim sağlıkla verir kucaklarımıza ilk ay istememiştim o kadar pişmanım ki tövbe ediyorum sürekli Allahım affeder mi beni ....

Gizemli Selin ikinizi de çok öpüyorum canlarım, bir yanlış anlama olmuş ama siz hanımlığınızla halletmişsiniz.
İşte KK ruhu budur:enbuyukkk:, sizleri seviyoruuummmmmmŞeniz
Evet canim, insan bir an yanlis anlayinca iste istemeden kiriyo birbirini ama sukur bir kac saat icinde hersey duzeldi,hormonlar insana neler yaptiriyo :) tesekkurler sözlerin icin canimopuyorumnanaktan

benim kalbimden geçenleri yazmışsın..canım benim
aynen..
tesekkurler canim iyi yaklasiminiz icinopuyorumnanaktan

cnm bizim topikte yurt dışında olan arkadaşlarda var konuşursun onlarlada öpüyorum seni ve tombiş oğlunu ii gezmeler
saol canim, gercekten cok guzel oldu, hava arada bir bozdu bulutlar geldi ama bu sicakligi pek bulamiyoruz malesef
iyi ozaman yazisiriz orda, soracagim cok soru var dogrusu ordaki tedaviyle ilgili :)opuyorumnanaktan

Canim benim saol sözlerin icin, insallah Allahim bir daha yasatmaz ayni aciyi sana, hic birimizin ne olacagi belli degil bu hayatta, ne zaman basimiza böyle bisey gelecegide belli degil, umarim hepimiz bebislerimize saglikla sag salim kavusuruz , en önemlisi de bu zaten :)opuyorumnanaktan

soruyu senin sordugundan haberim yok , ben sadece en son yazilan konuya cevap verdim , kimseyi yargiladigimiz da yok sadece secenek yapilacakken daha iyi dusunulmesi gerektigiyle ilgili dusuncelerimi söyledim, Ayrica gizem83 arkadasta ayni seyleri savunurken biz birmirimizi biraz yanlis anladik okadar, sorunda zaten cooktan tatliya baglandi ve kanki bile olduk degilmi Gizem kimseyi tercihinden dolayi elestiren yok , sadece bazi doktorlarin insanlari yanlis yönlendirdigini dusunuyordum ve söyledim de, olay bundan ibaret canim.

amanda aman hemende kendimize benzetmişiz inşallah gönlünden geçen gibi olur cnm bnm hakkında hayırlısı olan ne ise o olsun

walla annesi gibi dudaklar yandan kıvrık kıvrıktı. ama gözleri bilemiyciim. :kedi:

Kız olduğu belli mi canım, bana da erkek diyorlar ama bende için için kız istiyorumopuyorumnanaktan Kesinleştiyse yazayım mı listemize???
yok tatlım tam kesinleşmedi. o nedenle yazmadım topiğe. kesinleşsinde söyleyeceğim inş. babasının peşinde tin tin koşan bi kız hayal ediyoum bende opuyorumnanaktan

oy maşallah yaa demek sanaa bezeyecek baba kıskanır sanaa benzersee
erkekler biraz kıskanç oluyoo anneye benzeyinceee
evet bende kaptırmıyorum satenn kendiimi 3 hafta sonra daha da kesin belli olur

walla tipi sana benzesin huyu bana diyo ya bilmem. bıktı adamcağız benim deli dolu hallerimden, huysuzluklarımdan napsın :1rolleyes:

süpersinnnn :lepi:
icimi cok rahatlattin canim cok sagol..
mayasina bakmadim ama denemek icin kücük bir kutu aldim simdilik..mutlaka bakarim mayasinada,cok sagol..
o zaman sürekli tüketebilecegim bisey:)
zaten günde 3-4 bardak süt iciyorum,cocuklugumdan bu yana..
kefirede alisirim..
kefir probiyotikmis,kabizligida geciriyormus diye okudum..harikaa olumunekankayizsmile

walla canımyrı hekime gittim ikiside emin olamayan bi ifadeyle "kızgibi dediler. kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama insan etkileniyor. böyle kız kıyafetleri felan. eltimi de herkes etkilemişti erkek erkek diye sonra kız denilince,kız bayaa ruhsal açıdan bozulmuştu. "karnımdaki bebeği alıp başka bebek koymuşlar gibi hissediyorum" demişti. çok üzülmüştüm. aslında benim duam sevimli bıcır bıcır birşey olması etraftakiler takılmasa hiç cinsiyet durumunu önemsemiyorum aslında. cocukları gözlemliyorumda onları sevimli yapan cinsiyetleri değil. başka birşey. yapı, karakter belkide. ben devamlı nasıl bir karakteri olacak diye düşünüp duruyorum o yüzden[/QUOTE]

canim inanki ben hic sartlanmayanlardanim
ikisi icinde planlarim var,Allah yasamayi nasip etsin..
önce saglik,sonra keyifli ve mutlu bir bebek..
cinsiyeti Allaha kalmis,kismettt hihoyyyt

fistigim ben türkiyede degilim,son ana kadar normale mecburum senin gibi..
sagol canim doguma yakin hep beraber düsüncelerimizi paylasiriz
hehe,etli butlu degil,annem diyor kucagima verdiler seni 6 aylik gibiydin diyor :kedi:
annemin yedikleri sadece bana gitmis sanirim
belli kadincagizin genc yasta disleri hasta oldu,kemik erimesi basladi,nasil emdiysem kalsiyumunu canim annemin ohaoldumsmile

kuzumm cok haklisin canim..
seninde basin sagolsun..Rabbim bu bebisine upuzuuuun saglikli bir ömür versin anneli-babali :Saruboceq:

kuzummm cok sagol..darisi sana ve diger fistik annelere insallah..
bugün burda tatildi,sizdede tatilmiydi?
ayy hava süperdi aynen..kendimizi beachcafeye attik güneslendik,nerde bizde öyle bahceeee boshayallersmile
sana gelicem hee heveslendirip durma beni :kedi:

kızlar doktora gitmeme 1 saat kaldı test günlerimi felan söyler bebişe bakar heyecanlandım şimdi 12 haftalığız bakalım netleşmiş olucak mı bebişim
canim süper haberlerle gel insallah..
kocamandir annesiii,sana ne cilveler yapacak kimbilir,gelince yaz mutlaka olumunekankayizsmile

carnamm, tatliskommm,fistigimm
sende demissin ya hani yukarda herkes özgürdür..
sen gayet normal bir soru sordun,cünkü elbette hepimizin aklina günde kac defa dogum geliyordur..sorman cok normal..
herkesin farkli tepkiler vermesinde cok normal..
sahsen benim tepkim sizleri üzdü yada sinirlendirdiyse bende kendi adima cok özür dilerim..
tecrübe sahibi olanlar,cevresinden görenler,arastirdiklariyla yola cikanlar...herkes kendince dogrusuna inaniyor elbette.. yerimseniben
herkesin agri esigi farkli,saglik durumu farkli,dogum yaptigi kosullar farkli,kendi korkulari farkli..
ama tek amacimiz var
deniziminde dedigi gibi önemli olan bebislerimizi sag salim kucaklamak..
bize düsen dedigin gibi saygi duymak,ki yanlis anlasilma olmus,cözülmüs cok sükür..
yoksa okurken epey üzülmüstüm,sonucu görünce cok sevindimm :lepi:
sende bende diger tüm fistik annelerde bu konuyu daha fazla düsünmeyelim bosveeer yerimseniben

Son düzenleme:
SELIN ve GIZEMLI
tüpdaslar ve yeni kankalar,vallahi ilk yazdiklarinizdan baslamistim okumaya
yüregime indirecektiniz,nerdeyse aglayacaktim..
dokunsalar bugün zaten aglamakliyim..
senede bir ay günes görüyoruz,ilkide bugündü,bende güneslendim sanirim biraz fazlaya kactim,günes gecti basima :kedi:
ohh neyseki olay cözülmüs cok sükür :lepi:

evet saol canim, sukur olay cözuldu , iyi oldu.
Bu arada sen hangi ulkeden canim, merak ettim accik bilmiyorumkismile

evet saol canim, sukur olay cözuldu , iyi oldu.
Bu arada sen hangi ulkeden canim, merak ettim accik bilmiyorumkismile

evet canim,sanal alemde yazdiklarimizda yanlis anlasilmalar daha cok oluyor..
neyseki hepimiz bunun bilincinde insanlariz kaydirigubbakcemile5
almanyadayim canim ben..yerimseniben

Bende geldim kızlar kaydirigubbakcemile2
hosgeldinnnnnn
ah ah canım benim evet öyle ama eşim kurtlar hastası yani kurtlar vadisi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 izletmemekye

bizde dedigim gibi türk tv kanallari olmadigi icin el elde el basta oturuyoruz kaydirigubbakcemile3
ama esim her aksam simpsons izler..baskada izledigi bisey yok garibimin..
kurtlar vadisi daha bitmedimi yaa,ben cocuktuk resmen o dizi basladiginda

Hoşbulduk kızlar geçmiş baya uzun :)) ara girdim okudum alıntı yapamıycağımdır :)) Ama şu kefir olayı benimde aklıma yattı fii tarihinde içiyodum bi ara yine içelim bari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…