2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar
ayrı düştük bu ara yaw
neyse herkese güzel bi hafta sonu diliyorum
gezin tozun bakalımopuyorumnanaktan

ya canım sende aysel hanımınnumarası var mı_? varsa bi zahmet bana yazarmsn özelden msj atabiliyosan özele yazamıysan buraya yazarsan sevinirim öptüm çokopuyorumnanaktan

Dün kontrolüm vardı, 10. haftam idi 1 gün öndeymiş 10+1 olarak göründü. herşey normal dedş doktorum, kalp atışları, boyu. Bu arada uyuyor dedi bebeğimiz için öle dalmış bebeğime bakıyordum ki aha dedim oynadı. evet, dedi doktorum kafasın bak kaldırıyor dedi. Doktorum açıklama yaparken oynattı kafasını kuzum. Doktorum tam şunları anlatıyordu; bu haftalarda bebekler 24 saatin 23 saatini uykuda geçirir aöa öyle 23 saat aralıksız değil tabi, 20 dk uyur 2-3 dakikalığına uyanır, bir daha uyur yine uyanır böle tam derken işte benim bebek uyandı. O ne muhteşem bir duygu, gözüm önünden gitmiyor. Eşimde çok heyecanlandı, Allahım isteyen her kuluna nasip etsin bu duyguyu. Kafasını kaldırıp indirdi derken bir baktık hooopp poposu üstünde zıpladı durdu. Doktorum tane tane anlattı, bak bu da elleri dedi daha tomurcuk oynatıyor, artık minik bir insan olmak üzere dedi. ilk tehlikeli dönemi atlatmışım (düşük şu bu) 3 hafta sonra görlim bebeği dedi ve 2'li test ve ense ölçümü falan 13. haftamda yapılacak. hayırlısı ile atlatırız inşallah... Allahım herkesin yardımcısı olsun...

slm, naber guzel anneler?

biz allaha sukur cok iyiz, dun gece sanki bebegimi daha cok hissettim ve kocisi uyandirdim bak hareket ediyo diye adamcaz hevesle dokunuyo ben bisey hissetmiyorum dedi, sen daha sanslisin icinde tasiyosun bu yuzden daha cok hissediyosun dedi, uzuldu ve tekrar uyudu,bugunde sanki hareketlerini hissediyorum cok degil ama hissediyorum iste

bel agrisi ceken arkadaslar ayni sorun bendede var ama ben 17yasindayken merdivenden kic ustu dustum ve omurgalarimin birinde ezilme oldu alci korse derken cok ugrastim ama ustunden 13sene gecmesine ragmen cok dikkat ederim, cunki o zamanlar bacaklarim felc olabilirdi allahim korudu.
neyse simdi azicik yurusem is yapsam geceleri hareket edemiyorum cok agriyo uzun zamandir agrimamisti doktoruma gidince anlatacam daha simdi bu kadar agrirsa ilerleyen zamanlarda ne yapcam bilemem...ve ben bu bel agrisiyla normal dogumu goze alamicem sadece doktorumu nasil ikna edecem bilmiyorum cunki burda acil olmadikca sezeryan yapmiyolar....

ya canım sende aysel hanımınnumarası var mı_? varsa bi zahmet bana yazarmsn özelden msj atabiliyosan özele yazamıysan buraya yazarsan sevinirim öptüm çokopuyorumnanaktan

canım yasemıne verdim num yı benım numda alabılırsın ondan ozele yazamadım mesaj sayım yetmedıaklinialirimsmilebende senı cok optum

çok güzel ya,bende 10 haftada gordugunde ellerını basına goturmustu hala gozumun onunden gitmez resmen asık oldumopuyorumnanaktanben hiç hissetmiyorum gazdır deyip geçiom

ben şimdilik söyledim o zaman kimse tutamaz bizi sanirim canım hayırlısıyla dünyay gelsinlerde bakalım:)

11 haftalık oldu bulantılar öldürcek beni:SSS

iyiy geceler arkadaşlar finallerim başladı giremiyorumm, perş. günü biticek ve kısmetse mezun olucam,bende valla bişeyler hissediyorum ama gaz deyip geçiyorum dr.umda internettede daha hissedilmesi mümkün değil dediği için bebek değil demekki diyorum bakalım belkide bebeğin hareketleri :))))
bütün arkadaşların testleri hep ç.ok iyi gelmiş çok sevindim allah inşallah hepimizinkini öyle yapsın benimde çarşamba günü testim bakalım hayırlısıyla
buarada bulantılarım bitti 9da çok arttı 12 nin bitmesiyle bulantılarımda bitti allaha şükür,çok güzel besleniyorum artık,ben perşembeye kadar çok sık giremicem kendinize iyi bakın,banada 2li testimde dua edin,öpüldünüzzz

hadi gozun aydin canim:1hug:
ikili testin temiz cikar insallah hayirlisiyla
bu hafta senin haftanalkisalkisalkis

Mezuniyet ve sevindirici test sonuçlarınla gel arkadaşım olumunekankayizsmile
Bende bugün miskinlemekten bir hal oldum başımda ağrıyor.Bir yatıyorum bir kalkıyorum.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Bu sefer topiği ben kapatıp ben açmışım kaydirigubbakcemile3

Kızlar yoğunluğum bitti işte aranızdayım
Öylesine geçmişe baktım aman neler olmuş neler neyse herkese selamlar. Bebişler ve onların güzel anneleri nasıllarmış bakım ??

Kızlar yoğunluğum bitti işte aranızdayım
Öylesine geçmişe baktım aman neler olmuş neler neyse herkese selamlar. Bebişler ve onların güzel anneleri nasıllarmış bakım ??

slm burxkancim
bugun pazar pek k'mse yok buralarda
sen naaptin bakalim? bebis nasil?

slm burxkancim
bugun pazar pek k'mse yok buralarda
sen naaptin bakalim? bebis nasil?

İkimizde şükür iyiyiz işlerim çok yoğundu aralarda girip okumaya çalışıyordum ama malum 2 dk. bakıp çıkıyordum netten. ama artık yoğunluğum azaldı :dance:
2'li test sonucumuz çarşamba günü çık tı. DR olmadığı için nöbetçi DR a gösterdim değerlerimiz çok beğendi. Pazartesi kendi doktorumuda göstermek istiyorum hem dosyama işlemeside gerekiyor hemde ondan duydum mu daha bir rahatlıcam
Ayrıca bugun 13 haftalık olduk sanırım artık tehlıklı donemı atlattık :Saruboceq:
Sen neler yaptın bebeşin nasıl ??

slm aralık anneleri ben 2010 mart annesiyim inşallah hepiniz sağlıkla kovuşurunuz bebişlerinize zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışssınız bebeğiniz kollarınızda bu arada testleri kötü çıkan arkadaşlar hemen panik olmasın benim 6 ayım bu yüzden zehir oldu hiç bişi anlamadım hamilelikten bunlar %100 sonuç vermiyor Allahma şükür bebeğim sağlıklı

Allah nazarlardan saklasın cnm ne mutlu sana. İnşallah bizim bebelerimizide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…