tesekkur ederim umarım herkesin güzel çıkar,ben hastaneye gidemiyorum çalısıyorum ya hep özeline gittim,artı hastane cok kalabalık oluyor ben bile ne sorcagımı unutuyorum orda yani muaynehanesinde çok daha sağlıklı bi iletişimimiz oluyo,eger 12. haftanın içindeysen bence hafta sonu muaynesine gidebilirsin,c.tesi günleri açık oluyo ve aysel hanım süper anlatıo bak burası eli ,işte ayaakları felan diye bizim cocuk biraz tembell hep uyuyo uyandırıncada poposunu dönüp tekrar uyuyo sırnaşık şey onun için ugrastık baya....kan testini zaten devlet hastanesi yapmıyor aysl hanım sizi bir labaratuvar a yönlendirio onun için ayrıca ücret veriosunuz..
ya canım sende aysel hanımınnumarası var mı_? varsa bi zahmet bana yazarmsn özelden msj atabiliyosan özele yazamıysan buraya yazarsan sevinirim öptüm çokopuyorumnanaktan
canım yasemıne verdim num yı benım numda alabılırsın ondan ozele yazamadım mesaj sayım yetmedıaklinialirimsmilebende senı cok optum
Dün kontrolüm vardı, 10. haftam idi 1 gün öndeymiş 10+1 olarak göründü. herşey normal dedş doktorum, kalp atışları, boyu. Bu arada uyuyor dedi bebeğimiz için öle dalmış bebeğime bakıyordum ki aha dedim oynadı. evet, dedi doktorum kafasın bak kaldırıyor dedi. Doktorum açıklama yaparken oynattı kafasını kuzum. Doktorum tam şunları anlatıyordu; bu haftalarda bebekler 24 saatin 23 saatini uykuda geçirir aöa öyle 23 saat aralıksız değil tabi, 20 dk uyur 2-3 dakikalığına uyanır, bir daha uyur yine uyanır böle tam derken işte benim bebek uyandı. O ne muhteşem bir duygu, gözüm önünden gitmiyor. Eşimde çok heyecanlandı, Allahım isteyen her kuluna nasip etsin bu duyguyu. Kafasını kaldırıp indirdi derken bir baktık hooopp poposu üstünde zıpladı durdu. Doktorum tane tane anlattı, bak bu da elleri dedi daha tomurcuk oynatıyor, artık minik bir insan olmak üzere dedi. ilk tehlikeli dönemi atlatmışım (düşük şu bu) 3 hafta sonra görlim bebeği dedi ve 2'li test ve ense ölçümü falan 13. haftamda yapılacak. hayırlısı ile atlatırız inşallah... Allahım herkesin yardımcısı olsun...
yine bi cok alinti yaptim koptum offf kafamçokkarıştı
SEZEN canimm görümcem vericek bana o yastiktan,o memnundum dedi,bakalim deneyince söylerim bende canim :1ninca:
UCURUM gecmis olsun,Allah korusun sizi ve diger tüm polisimizi-askerimizi.. :Saruboceq:
JULYET canim pazartesi insallah güzel haberler alicaz hepberaber hihoyyyt
DILEM canimm acile gitmeye alistin kiz..allah baska sebeplerden dolayi acillik yapmasindaa,özleyince git sadece..bu arada dogum günlerimiz ayniiihihoyyyt
massallah bebegin gelmeye niyeti yok,annesinin yumusak karnini seviyordur napsin :ecrin_bebek:
güle güle giy cicilerini canimcim..
aynen..gögüs ve göbisten kaybediyorum iste..kocamanlar..
hatta yüzüm falan cok miniklesti bi görsen..eskiden daha tombisti :kedi:
hahaha,bu dedigini bakalim bi kac ay sonrada söyleyebilecekmisin bana..
hicccc sanmiyorum canim sempatiksalakcinni
10 kilo fazlayla kaldim,ondan almiyorum bence olumunekankayizsmile
iyiy geceler arkadaşlar finallerim başladı giremiyorumm, perş. günü biticek ve kısmetse mezun olucam,bende valla bişeyler hissediyorum ama gaz deyip geçiyorum dr.umda internettede daha hissedilmesi mümkün değil dediği için bebek değil demekki diyorum bakalım belkide bebeğin hareketleri :))))
bütün arkadaşların testleri hep ç.ok iyi gelmiş çok sevindim allah inşallah hepimizinkini öyle yapsın benimde çarşamba günü testim bakalım hayırlısıyla
buarada bulantılarım bitti 9da çok arttı 12 nin bitmesiyle bulantılarımda bitti allaha şükür,çok güzel besleniyorum artık,ben perşembeye kadar çok sık giremicem kendinize iyi bakın,banada 2li testimde dua edin,öpüldünüzzz
iyiy geceler arkadaşlar finallerim başladı giremiyorumm, perş. günü biticek ve kısmetse mezun olucam,bende valla bişeyler hissediyorum ama gaz deyip geçiyorum dr.umda internettede daha hissedilmesi mümkün değil dediği için bebek değil demekki diyorum bakalım belkide bebeğin hareketleri :))))
bütün arkadaşların testleri hep ç.ok iyi gelmiş çok sevindim allah inşallah hepimizinkini öyle yapsın benimde çarşamba günü testim bakalım hayırlısıyla
buarada bulantılarım bitti 9da çok arttı 12 nin bitmesiyle bulantılarımda bitti allaha şükür,çok güzel besleniyorum artık,ben perşembeye kadar çok sık giremicem kendinize iyi bakın,banada 2li testimde dua edin,öpüldünüzzz
günaydın canım.. kesinlikle öyle olmuş....
Kızlar yoğunluğum bitti işte aranızdayım
Öylesine geçmişe baktım aman neler olmuş neler neyse herkese selamlar. Bebişler ve onların güzel anneleri nasıllarmış bakım ??
slm burxkancim
bugun pazar pek k'mse yok buralarda
sen naaptin bakalim? bebis nasil?
slm aralık anneleri ben 2010 mart annesiyim inşallah hepiniz sağlıkla kovuşurunuz bebişlerinize zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışssınız bebeğiniz kollarınızda bu arada testleri kötü çıkan arkadaşlar hemen panik olmasın benim 6 ayım bu yüzden zehir oldu hiç bişi anlamadım hamilelikten bunlar %100 sonuç vermiyor Allahma şükür bebeğim sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?