2010 Aralık Anneleri

Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin.Bizde seneye yazarız heralde buraya yeni hamişlere :CüvCüv:

Kızlar yoğunluğum bitti işte aranızdayım
Öylesine geçmişe baktım aman neler olmuş neler neyse herkese selamlar. Bebişler ve onların güzel anneleri nasıllarmış bakım ??

Hadi gözün aydın canım.Testte iyi çıkmış sevindim.Bende salı gidicem az kaldı alkisalkisalkis pıt pıtımı görmeye :1rolleyes: ıkili testide 18-19 gibi vercem.

iyi pazarlar annisler...

Sana da iyi pazarlar güzel anniş zemuszemus Bende dinlene dinlene azcık ev topluyorum malum taşınma inşallah haftaya taşınmış olurum.

Son düzenleme:
offff bukadar sıkıcı bi gün olamaz bunaldım ya evde otur otur...siz napıyosunuz kızlar...

cok sukur iyiyz canim biz 17sinde gidicez insallah dra
cinsiyetini goremedinizmi arada?
bende merak ediyorum acaba bu gidisimde gorurmuym diye 11hafta 5gun olcak ama
goremeyiz heraldeşutarafagitti

cok sukur iyiyz canim biz 17sinde gidicez insallah dra
cinsiyetini goremedinizmi arada?
bende merak ediyorum acaba bu gidisimde gorurmuym diye 11hafta 5gun olcak ama
goremeyiz heraldeşutarafagitti

Canım ben 2' li teste 11 hafta 2 günlükken girdim ogün detaylı ult. 'da ense kalınlığı ölçümü yapılırken doktor cinsiyetinide söyledi ERKEKmiş bizim velet. kız cocukları bu kadar erken göstermıye biliyor. birde devlet hastaneleri 16. haftadan önce hiç kimseye söylemiyor. Çocuk aldırma olaylarından dolayı. Yani doktorada bağlı bizim Ult. doktoru çok tatlı sevecen ılımlı bir insan makara muhabbet yaparak gidip geliyoruz ona benim miyonlarım olduğu için her gidişimde Detaylı Ultrasona girmek zorunda kalıyorum da ondan yani :)

Gerçi biz kız bekliyorduk ama inan kız erkek hiç önemli değil. Tek sağlıklı olsunlar yeterr :Saruboceq:

tabi canimm onemli olan saglikli ve hayirli olsunlar
insallah bizde goruruz bebisin cinsiyetini
merak ediyo insan

slm guzle annisler nasilsiniz?
slm dilemcim
herkes gezmede bende aksam yokum
sen nasilsin?

sagol canim iyi sayilirim, hamileligim basindan beri grip pesimi birakmiyo yine tavan yapti!!!!
ama onun haricinde hersey yolunda allaha sukur kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınzı napıyosunuz dicem
ama kimsecikler yok.
haftasonu in-cin top oynuyo valla burda.
ben de bu akşam notları gircem bizim sıpaların.
yani yoğunum anlıyacağınız.
ben d egitmek istiyorum artık doktoruma
ve bebişimi görmek.
şafak 8.
az kaldı.
umarım herşey yolundadır.
sağlıkla görürüm bebişimi.
testler falan da normal çıkar inşallah.
hepimiz güzel haberlerle gelir inşallah.
artık yarın görüşürüz.

ben şimdilik söyledim o zaman kimse tutamaz bizi sanirim canım hayırlısıyla dünyay gelsinlerde bakalım:)

11 haftalık oldu bulantılar öldürcek beni:SSS

slm kızlar ,herkese iyi pazarlar,

prenses merhaba sanırım ankaralısın, ankarada hangi doktora gidiosun bende bu ay sonunda ankara ya gelıcem dogumda orda olucak benim ınsallah ,herhangi bi doktor hastane araştırman var mı ?bu arada bulantılar 12 haftadan sonra kendılıgınden gecıyor,bende oluyom sanmıstım,çok kotuydu ama ınsan katlanıyor işte...

ya kızlar nerdesiniz ay özledim valla.. sıkıntıdan patladım bugün.. şırnak yanıo yine dışarı çıkamıyrm sıcakta....

slm kızlar, haftasonu forum çok sakin oluyo anlaşılan. Güzel bi haftasonu tatili geçirdim, arkadaşlarla birlikteydik, bugün de pikniğe gittik, bebişin ilk pikniği:) Test sonucu çıkanların gözü aydın, biz de salı günü alıcaz tahlil raporlarını, herşey yolundadır umarım. Öpüldünüz hepiniz....

sanırım bu randevumda bende yaptırcam bu testleri nasıl oldu neler yapıldı kaçıncı aydasınız kıslarr bilgilendirin

slm kızlarrr,kımse yok heralde

offf Allah ım ne sıcak ınsanın canı yemek yemek de istemiyor ya....

sanırım bu randevumda bende yaptırcam bu testleri nasıl oldu neler yapıldı kaçıncı aydasınız kıslarr bilgilendirin

mrb canım bebeğine ultrasonda doktor bakacak 12 hafta civarı ,sonra kan testi yapılcak ikisinin sonucları birleştirilip risk hesaplaması yapılacak...
Rabbim inşallah herkesin bebeğine saglık verir..... içinde benimkine dekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Canım ben kazanda oturduğum için oraya gidiyorum güzelde ilgileniyor doktorum

bana kalsa hacettepeye giderim ama uzak ve okula giden kızım oldugu için zor olcak canım bence oraya git derim güzel ilgileniyorlar ve bebek dogduktan sonrada kontrol altında tutyorlarmış büyüyene kadarmış sanırım

inşlh geçer bu bulantılar az kaldı ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…