- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
slm aralık anneleri ben 2010 mart annesiyim inşallah hepiniz sağlıkla kovuşurunuz bebişlerinize zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışssınız bebeğiniz kollarınızda bu arada testleri kötü çıkan arkadaşlar hemen panik olmasın benim 6 ayım bu yüzden zehir oldu hiç bişi anlamadım hamilelikten bunlar %100 sonuç vermiyor Allahma şükür bebeğim sağlıklı
Kızlar yoğunluğum bitti işte aranızdayım
Öylesine geçmişe baktım aman neler olmuş neler neyse herkese selamlar. Bebişler ve onların güzel anneleri nasıllarmış bakım ??
iyi pazarlar annisler...
Hadi gözün aydın canım.Testte iyi çıkmış sevindim.Bende salı gidicem az kaldı alkisalkisalkis pıt pıtımı görmeye :1rolleyes: İkili testide 18-19 gibi vercem.
offff bukadar sıkıcı bi gün olamaz bunaldım ya evde otur otur...siz napıyosunuz kızlar...
ıkimizde şükür iyiyiz işlerim çok yoğundu aralarda girip okumaya çalışıyordum ama malum 2 dk. bakıp çıkıyordum netten. ama artık yoğunluğum azaldı :dance:
2'li test sonucumuz çarşamba günü çık tı. DR olmadığı için nöbetçi DR a gösterdim değerlerimiz çok beğendi.Pazartesi kendi doktorumuda göstermek istiyorum hem dosyama işlemeside gerekiyor hemde ondan duydum mu daha bir rahatlıcam
Ayrıca bugun 13 haftalık olduk sanırım artık tehlıklı donemı atlattık :Saruboceq:
Sen neler yaptın bebeşin nasıl ??
cok sukur iyiyz canim biz 17sinde gidicez insallah dra
cinsiyetini goremedinizmi arada?
bende merak ediyorum acaba bu gidisimde gorurmuym diye 11hafta 5gun olcak ama
goremeyiz heraldeşutarafagitti
tabi canimm onemli olan saglikli ve hayirli olsunlarCanım ben 2' li teste 11 hafta 2 günlükken girdim ogün detaylı ult. 'da ense kalınlığı ölçümü yapılırken doktor cinsiyetinide söyledi ERKEKmiş bizim velet. kız cocukları bu kadar erken göstermıye biliyor. birde devlet hastaneleri 16. haftadan önce hiç kimseye söylemiyor. Çocuk aldırma olaylarından dolayı.Yani doktorada bağlı bizim Ult. doktoru çok tatlı sevecen ılımlı bir insan makara muhabbet yaparak gidip geliyoruz ona benim miyonlarım olduğu için her gidişimde Detaylı Ultrasona girmek zorunda kalıyorum da ondan yani :)
Gerçi biz kız bekliyorduk ama inan kız erkek hiç önemli değil. Tek sağlıklı olsunlar yeterr :Saruboceq:
slm dilemcimslm guzle annisler nasilsiniz?
Al benden de o kadar bende sıkıldım valla :)) Burda olsaydın görüşürdük :)
ben şimdilik söyledim o zaman kimse tutamaz bizi sanirim canım hayırlısıyla dünyay gelsinlerde bakalım:)
11 haftalık oldu bulantılar öldürcek beni:SSS
sanırım bu randevumda bende yaptırcam bu testleri nasıl oldu neler yapıldı kaçıncı aydasınız kıslarr bilgilendirin
slm kızlar ,herkese iyi pazarlar,
prenses merhaba sanırım ankaralısın, ankarada hangi doktora gidiosun bende bu ay sonunda ankara ya gelıcem dogumda orda olucak benim ınsallah ,herhangi bi doktor hastane araştırman var mı ?bu arada bulantılar 12 haftadan sonra kendılıgınden gecıyor,bende oluyom sanmıstım,çok kotuydu ama ınsan katlanıyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?