2010 Aralık Anneleri

slm ben geldimmmm
cok yedim sistim walla
soda ictim bakalim iyi gelecekmi
yaa cinsiyetini ogrenenlerin hepsi erkekmis
demekki erkekler gercekten erken gosteriyor
yani 12nci haftada goremezsem anlicamki kizimiz olacakhihoyyyt

teşekkür ederim canım bana da uzak kalır orası annemler etlik te oturuyorlar,etlik de zübeyde hanım doğum evi var ya onu soluolar ama cok emin degilim araştırıcam biraz,özellere de hiç güvenmiyorum..
geçer insallah,ben 5 kılo verdim bu bulantılardan kusucam dıe ıcım dısıma cıktı12 haftanın son gunlerınde ıyıce hafıfledı,hala aksamları bıraz oluo ama yınede sukur dıom vallakaydirigubbakcemile3

slm kızlar siteye ne zamandır giriş yapamadım boya badana ile uğraşmaktan siteye giremedim
umarım herkes ve bebişler iyidir.

Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım bugün?
geçmişe bakamadım ağrım var biraz.Dün acile gittim idrar yolları iltihabı teshisi konuldu.ılaç yazdı doktor ama kendi doktoruma görünmeden içmek istemiyorum.Çünkü kanaman var mı dedi, hayır dedim o zaman idrar yolları iltihabıdır dedi.Kesin konuşmadı gerçi idrar testi yaptırdım onun da sonucuna baktı ama.Yine de ilaç kullanmaya korkuyorum.Yarın ikili test için gidicem.Bakalım bir de oradaki doktora danışırım.Gerçi hafta sonu da kendi doktoruma gidicem.Tüm tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum da o yüzden böyle parça parça oldu.Hepsini sonra kendi doktoruma göstericem.
Bu arada işten kovulmazsam iyidir.Geçen hafta iki gün raporluydum.Yarın da ikili test için gidiyorum.Bir de çalışan arkadaşlar size bir sorum var.Doktora gittiğiniz gün izin mi kullanıyorsunuz yoksa doktordan sonra işe gidip çalışıyor musunuz? Normalde o gün raporlu sayılıyormuşuz galiba.

slm cnm bende çalışıyorum ve her doktora gideceğimde tedirgin oluyorum izin almaktan ama doktora gittiğimde eğer daha işten çıkış saatime kadar zaman çoksa işe dönüyorum fakat doktor dönüşü işten çıkış saatime az kaldıysa geri dönmüyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et aman içtiğin suyada dikkat et temiz su iç.İnşallah ilaçsız atlatırsın bol su iç.

Sorma valla canım ya.Geçen p.tesi gitmiştim ikili test için Bebek küçükmüş, o yüzden yapmadılar.Bir de ben kendimi iyi hissetmiyordum sınavlarım falan olmuştu.Dinlenmeye ihtiyacım vardı,doktor 2 gün rapor yazdı.P.tesi salı çalışmadım.Haftaya salı gel demişti(yarın) nasıl söylerim bilmiyorum.Bir de benim patronum ofis boş kalmasın diye öğlen paydosuna çıkmama izin vermiyor.Yemeği ofise söylüyorum 40 kere kaldırıyor beni.Ofis ile ilgli bazı satın alımları da ben yapıyorum.(Mobilya bilgisayar, kırtasiye,elektronik,büro gereçleri vs)onları da mesai saatinde yapmama müsade etmiyor.c.tesi pazar yapacakmışım.Kıl bi adam yani..

Geçmiş olsun canım dikkat et aman içtiğin suyada dikkat et temiz su iç.İnşallah ilaçsız atlatırsın bol su iç.

Tesekkür ederim canım.Oldum olası su içemeişimdir.Hele hamile kalmadan önce hiç aklıma gelmezdi su içmek.Şimdi zorla içiyorum.Masama koyuyorum küçük bir şaşal bittikçe dolduruyorum damacanadan..

gunaydin arkadaslar
ben dun gece sancilandim biraz
ama her zamanki gibi bi agri diildi
yani normalde adet sancisi gibi bi agrim olurdu
rahim buyuyo diye biliyorum
ama dun geceki agri farkliydi sanki
yumurtaliklarim agriyodu sanki damarlarim
kopuyodu. dru aradim acmadi heralde hastasi var
napsam bilmiyorum ya gece agladim korkudan
bisey olacak diye:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım.Umarım kötü birşey değildir.Sen yine de ara doktorunu.

tatlım öncelikle geçmiş olsun. bak sistit zaten başlı başına kıl bi rahatsızlıktır, hele gebelikte hiç iyi değildir. hatta biraz ileri dönemlerde erken doğum nedeni. o yüzden sakın ihmal etme onun tedavisini. doktorun zaten sana ve bebeğine zarar verecek bişey önermez. telefon açabilirsen kendi hekimine bir telefon aç danış olur mu için rahat etsin en azından hafta sonunu bekleme çok var daha. su konusunda da zorlaman lazım canım. su zaten her halükarda önemli. ha birde çişin geldiğinde sakın erteleme hemen git tuvalete

izin konusuna gelince benim işim rahat olduğu için çok sıkıntı olmuyo. her işyerine göre değişebilir bu

geçmiş olsun canım. kötüye yorma genede. gün içinde yorduysan kendini ondan da olabilir

Canım çok teşekkür ederim.Zaten içim rahat değil.Hamileyken insan herşeyi daha detaylı düşünüyor ilaç konusunda panik yapmam ondan.Ama tabi ki tedavimi aksatmam, sadece kendi doktorumdan duymadan içim rahat etmiyor işte..Reçetemi ve tahlil sonuçlarımı diğer çantamda unutmuşum.Eve gider gitmez telefonla sorarım.Eğer klinikteyse giderim iş çıkışı.Çok öpüyorum olumunekankayizsmile

simdi dr beni geri aradi
anlattim durumu gel bi degerlendirelim dedi
14.30da gidiyorum kizlar
insallah bi sorun yoktursenağlama

simdi dr beni geri aradi
14.30da gidiyorum kizlar

Herşey yolundadır inşallah canım.İçini ferah tut.Çağırması normal.Tabi ki bakıp muayene etmesi lazım.Oyüzden aklına kötü şeyler getirme.Hem bebişini de görmüş olursun Allahın izniyle. Eğer çağırmasaydı asıl o zaman içini bir kurt kemirirdi.

simdi dr beni geri aradi
14.30da gidiyorum kizlar

hapsuruk sıkma canını,benımde hamileliğimin ilk başlarında sol yumurtalığıma doğru oluyordu doktor normal dedi rahim genişlemesi,ama mutlaka doktora gitmelisin bebiş i görmüş olursun fazladankaydirigubbakcemile3 ama kenidini stres yapma bebek de stres olur..

Canlarım çok çok geçmiş olsun ikinize de,

Dream Tooba nın dediği gibi ilacını ihmal etme, inşallah kısa sürede geçer. Yalnız sakın netten araştırıp bitki çayları falan içme, çünkü nette aratınca maydanoz suyu falan çıkıyor idrar yolları iltihabı için ama onlar hamile olmayanlar için. Hamile olanlara bazı bitki çayları yasak. Sen bol bol su iç, zaten içiyormuşsunvereliniortak

simdi dr beni geri aradi
14.30da gidiyorum kizlar

Hapşuruğum, bence hiçbişey yok ama yine de git için rahat etsin canikommŞeniz

Merhaba kızlar nasılsınız...
Ben de yarın sabah randevum var bakalım nasılmış benim miniğim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…