Canım ben kazanda oturduğum için oraya gidiyorum güzelde ilgileniyor doktorum
bana kalsa hacettepeye giderim ama uzak ve okula giden kızım oldugu için zor olcak canım bence oraya git derim güzel ilgileniyorlar ve bebek dogduktan sonrada kontrol altında tutyorlarmış büyüyene kadarmış sanırım
inşlh geçer bu bulantılar az kaldı ama:)
slm cnm bende çalışıyorum ve her doktora gideceğimde tedirgin oluyorum izin almaktan ama doktora gittiğimde eğer daha işten çıkış saatime kadar zaman çoksa işe dönüyorum fakat doktor dönüşü işten çıkış saatime az kaldıysa geri dönmüyorumGünaydın kızlar.Nasılsınız bakalım bugün?
geçmişe bakamadım ağrım var biraz.Dün acile gittim idrar yolları iltihabı teshisi konuldu.İlaç yazdı doktor ama kendi doktoruma görünmeden içmek istemiyorum.Çünkü kanaman var mı dedi, hayır dedim o zaman idrar yolları iltihabıdır dedi.Kesin konuşmadı gerçi idrar testi yaptırdım onun da sonucuna baktı ama.Yine de ilaç kullanmaya korkuyorum.Yarın ikili test için gidicem.Bakalım bir de oradaki doktora danışırım.Gerçi hafta sonu da kendi doktoruma gidicem.Tüm tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum da o yüzden böyle parça parça oldu.Hepsini sonra kendi doktoruma göstericem.
Bu arada işten kovulmazsam iyidir.Geçen hafta iki gün raporluydum.Yarın da ikili test için gidiyorum.Bir de çalışan arkadaşlar size bir sorum var.Doktora gittiğiniz gün izin mi kullanıyorsunuz yoksa doktordan sonra işe gidip çalışıyor musunuz? Normalde o gün raporlu sayılıyormuşuz galiba.
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım bugün?
geçmişe bakamadım ağrım var biraz.Dün acile gittim idrar yolları iltihabı teshisi konuldu.İlaç yazdı doktor ama kendi doktoruma görünmeden içmek istemiyorum.Çünkü kanaman var mı dedi, hayır dedim o zaman idrar yolları iltihabıdır dedi.Kesin konuşmadı gerçi idrar testi yaptırdım onun da sonucuna baktı ama.Yine de ilaç kullanmaya korkuyorum.Yarın ikili test için gidicem.Bakalım bir de oradaki doktora danışırım.Gerçi hafta sonu da kendi doktoruma gidicem.Tüm tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum da o yüzden böyle parça parça oldu.Hepsini sonra kendi doktoruma göstericem.
Bu arada işten kovulmazsam iyidir.Geçen hafta iki gün raporluydum.Yarın da ikili test için gidiyorum.Bir de çalışan arkadaşlar size bir sorum var.Doktora gittiğiniz gün izin mi kullanıyorsunuz yoksa doktordan sonra işe gidip çalışıyor musunuz? Normalde o gün raporlu sayılıyormuşuz galiba.
slm cnm bende çalışıyorum ve her doktora gideceğimde tedirgin oluyorum izin almaktan ama doktora gittiğimde eğer daha işten çıkış saatime kadar zaman çoksa işe dönüyorum fakat doktor dönüşü işten çıkış saatime az kaldıysa geri dönmüyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et aman içtiğin suyada dikkat et temiz su iç.İnşallah ilaçsız atlatırsın bol su iç.
gunaydin arkadaslar
ben dun gece sancilandim biraz
ama her zamanki gibi bi agri diildi
yani normalde adet sancisi gibi bi agrim olurdu
rahim buyuyo diye biliyorum
ama dun geceki agri farkliydi sanki
yumurtaliklarim agriyodu sanki damarlarim
kopuyodu. dru aradim acmadi heralde hastasi var
napsam bilmiyorum ya gece agladim korkudan
bisey olacak diye:çok üzgünüm:
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım bugün?
gunaydin arkadaslar
ben dun gece sancilandim biraz
ama her zamanki gibi bi agri diildi
yani normalde adet sancisi gibi bi agrim olurdu
rahim buyuyo diye biliyorum
ama dun geceki agri farkliydi sanki
yumurtaliklarim agriyodu sanki damarlarim
kopuyodu. dru aradim acmadi heralde hastasi var
napsam bilmiyorum ya gece agladim korkudan
bisey olacak diye:çok üzgünüm:
tatlım öncelikle geçmiş olsun. bak sistit zaten başlı başına kıl bi rahatsızlıktır, hele gebelikte hiç iyi değildir. hatta biraz ileri dönemlerde erken doğum nedeni. o yüzden sakın ihmal etme onun tedavisini. doktorun zaten sana ve bebeğine zarar verecek bişey önermez. telefon açabilirsen kendi hekimine bir telefon aç danış olur mu için rahat etsin en azından hafta sonunu bekleme çok var daha. su konusunda da zorlaman lazım canım. su zaten her halükarda önemli. ha birde çişin geldiğinde sakın erteleme hemen git tuvalete
izin konusuna gelince benim işim rahat olduğu için çok sıkıntı olmuyo. her işyerine göre değişebilir bu
simdi dr beni geri aradi
anlattim durumu gel bi degerlendirelim dedi
14.30da gidiyorum kizlar
insallah bi sorun yoktursenağlama
simdi dr beni geri aradi
14.30da gidiyorum kizlar
Canım çok teşekkür ederim.Zaten içim rahat değil.Hamileyken insan herşeyi daha detaylı düşünüyor ilaç konusunda panik yapmam ondan.Ama tabi ki tedavimi aksatmam, sadece kendi doktorumdan duymadan içim rahat etmiyor işte..Reçetemi ve tahlil sonuçlarımı diğer çantamda unutmuşum.Eve gider gitmez telefonla sorarım.Eğer klinikteyse giderim iş çıkışı.Çok öpüyorum olumunekankayizsmile
simdi dr beni geri aradi
14.30da gidiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?