Canlarım çok çok geçmiş olsun ikinize de,
Dream Tooba nın dediği gibi ilacını ihmal etme, inşallah kısa sürede geçer. Yalnız sakın netten araştırıp bitki çayları falan içme, çünkü nette aratınca maydanoz suyu falan çıkıyor idrar yolları iltihabı için ama onlar hamile olmayanlar için. Hamile olanlara bazı bitki çayları yasak. Sen bol bol su iç, zaten içiyormuşsunvereliniortak
Teşekkür ederim canım. Zaten normal çay bile içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri.Sadece su,süt,ayran, taze meyve suyu o kadar. olumunekankayizsmile
simdi dr beni geri aradi
anlattim durumu gel bi degerlendirelim dedi
14.30da gidiyorum kizlar
insallah bi sorun yoktursenağlama
Sıkma canını kötüye yorma canım.İyidir bebişin inşallah erken görmüş olursun sadece inşallah.Belki yoruldun ya da üşütmüş olabilirsin.
insallah kizlar:Saruboceq:Canlarım çok çok geçmiş olsun ikinize de,
Dream Tooba nın dediği gibi ilacını ihmal etme, inşallah kısa sürede geçer. Yalnız sakın netten araştırıp bitki çayları falan içme, çünkü nette aratınca maydanoz suyu falan çıkıyor idrar yolları iltihabı için ama onlar hamile olmayanlar için. Hamile olanlara bazı bitki çayları yasak. Sen bol bol su iç, zaten içiyormuşsunvereliniortak
Hapşuruğum, bence hiçbişey yok ama yine de git için rahat etsin canikommŞeniz
saol cucu
birazdan gidip ogrencez bakalm
kızlar hiç iyi deiğilim ben ya aşırı bulantım ve istifra var bende
kızlar hiç iyi deiğilim ben ya aşırı bulantım ve istifra var bende
Ya kızlar siz Sağlık Ocağınıza kaydınızı yaptırdınız mı ??
ben kayıt yaptırmadım ama onlar eve geldiler, hastane bilgi veriyormuş sağlık ocağına
Ben çalışıyorum ya gelen oldu ise de haberim yok..
Ama geçen evde yatıyordum biri zile bastı ben kalkana kadar baya uzaklaştı acaba o mu idi :sm_confused:
Bende bari geç olmadan yarın yaptırayım kayıt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?