2010 Aralık Anneleri

cok coooook sevindim canimm.. :lepi:
magnezyum iyi geliyormus evet..ara ara batmalar olcaktir böyle canim..
ilk defasinda bende senin gibi paniklemistim ama alisirsin daha yerimseniben
önemli bisey olmasindaa..
sen yinede ayaklarini falan sicak tutmaya calis,birde doktorum idrarini sakin tutma demisti bana..
büyüyor annesiiii
massallah bebegine

haklisin cucum ya
ama insan panikliyo iste
sonradan keske diyecegime tedbirli davrandim
hemde bebisimi gordumhihoyyyt ozlemisimde zaten
idrar tutmak cok sakincali dogru walla
hepimizin bebisine

slm kızlar... ikili test yaptırdık ... ve kan değerine göre NT siz sonuç: sınır değer : 1:250 olması gerekirken iken ... bizimki 1:120 çıktı...
ense kalınlığı ile birlikte yapılan ölçüm NT li ölçümde ise sınır değer 1:250 olması gerekirken ... bizimki 1:1700 ... bu yüzden biraz moralimiz bozuldu... Allah hayırlı - sağlıklı olmalarını nasip etsin inş. ama sadece tek sonuca bakılmıyormuş. ense kalınlığının baz alındığı değer daha önemliymiş...

hadi gözün aydın canım

Sevindim canım bak erkenden gördün bebişini şimdi haftaya bir daha görcen hafta hemen gelir olumunekankayizsmile Bende yarın 10da gidicem pıtpıtıma sositososito

Bozma moralini canım ikili testle diğer topiklerde neler okuyoruz alınması gereken dedikleri bebişler gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş.Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize o yüzden çok üzülüpte bebişide içerde üzme canım olumunekankayizsmile

mrb canım doktora gösterdinizmi sonucları,1:1700 olan ıyı bı sonuc degıl mı,dusuk rısk olmuyor mu,nt li lan daha onemlı demıstı doktorum . nt siz olan sanırım riskli,ama bunlar rısk hesaplaması yani kesin sonuç degilmiş,2 li kotu cıkıp 3 lü testi ıyı olanlar varmıs ınternette bıraz arastır ıstersen, ınsallah 3 lu test ıyı cıkar,20 hafta cıvarı buyuksehırlerde çok çok ayrıntılı ultrason bakan yerler varmıs ,inşallah bi şey cıkmaz...
Rabbim korusun bebeklerimizi.....

test sonuçlarımızı doktorum gördü ve 4 lü test önerdi haziranın 21 inde .... hayırlısı inş. ilk gün bayağı bi korktuk .. ense kalınlığının 1,5 mm olması da bi teselli oldu... şu an daha rahatım .. bi gece sanki Allah'ın da izniyle bişi olmadığını hissettim .. o geceden sonra içime bi huzur doldu ... Hepimizin bebişleri Allah'a emanet .. size ayrıca çok teşekkür ederim .. gerçekten insanın desteğe ihtiyacı oluyor..
bu arada dün gece elim göbişimdeyken ilk defa kıpırdadı gibi oldu ...

canım ... 1:1700 sonuç iyi gibi de... sadece NT siz kan sonucuna bakınca 1:120 biraz tehlikeli gibi..

Sevindim canım bak erkenden gördün bebişini şimdi haftaya bir daha görcen hafta hemen gelir olumunekankayizsmile Bende yarın 10da gidicem pıtpıtıma sositososito
saol canim dogru walla
gordum bebisimikaydirigubbakcemile3

canim sakin umitsizlige kapilma bebeginide bosa uzme
bu ikili testin yanilma payi cok fazla
benim arkadasimda ayni seyi yasadi bosyere doguma kadar
stres yapti
bebiside cok saglikli masallah
sen dua et Allaha sigin
doktorlar bile soyluyo bu testin kesin sonuc vermedigini:teselli:

canimm bence korkma..:teselli:
bu testler sadece yüzde riskini ölcüyor,kesin sonuc demek degil..ihtimal yani..
önce bunu düsünüp icini rahat tutman gerekiyor canim..
Allahin izniyle bebegin sag salim dogacaktir annesi..
cok kisi taniyorum 2li ve 3 lü testi hatta amniyo sentezi kötü cikip saglikli bebek dünyaya getiren..
üzüldükleride yanlarina kar kalan..
icini ferah tut canim benim,ense kalinligi süper yerimseniben

haklisin cucum ya
ama insan panikliyo iste
sonradan keske diyecegime tedbirli davrandim
hemde bebisimi gordumhihoyyyt ozlemisimde zaten
idrar tutmak cok sakincali dogru walla
hepimizin bebisine

gözün aydin canimm,sag salim gördün geldin melegini..
bebis seni özlemistir,annem beni görmeye gelsin diye yaramazlik yapmistir..
anne olucaz Allahin izniyle,endiselenmemiz cok normal..
hem doktora giderek en iyisini yaptin canim..
bundan sonrasi icin saglikli sorunsuz gecsin insallah hersey
öpüyoruzzzz

Names bende arkadaşlara katılıyorum, hem içine ferahlık geldiyse gerçekten bişey yoktur annesiiiiopuyorumnanaktan

Hapsuruk iyi ettin doktora gittin, bende geçen p.tesi 10+3 düm benimde 4 cm çıkmıştı:ecrin_bebek: ıkili teste ne zaman çağırdı peki??

Selam cucum, hadi ikili üçlü testleri anlarım dediğin gibi risk yüzdesi ölçülüyor. Amniyosentez nasıl yanlış çıkar yaaa, biz bu doktorlara güveniyoruz onlar bizi deneme tahtası gibi kullanıyorlarfisfisfis

kızlar hiç iyi deiğilim ben ya aşırı bulantım ve istifra var bende

canım benim de hala bulantım ve istifra etmelerim devam ediyor... her geçen haftaya göre de daha iyiyim çok şükür... hep 14. hafta geçer denilmişti... aslında bebişin kıpırdadığını hissettiğinde geçiyormuş ... ve ben dün gece hissettim sanki... hayırlısı ...

Allah sağlıkla imtihan etmesin tabi ama : eğer benim 4 lü testte de olumsuz bişiler çıkarsaki inş. çıkmaz.. amniyoyu düşünmüyorum ... çünkü o da enfeksiyon - sakatlık - düşük riskini oluşturuyormuş.. 2 li testin 3 lüye göre daha iyi sonuç verdiği söyleniyormuş...4 lü test de 3 lü ye göre daha iyi sonuç veriyormuş.... o yüzden 3 lüyü yaptırmadan 4 lüyü yaptıracak doktorum...

Names nasıl hissettin canım merak ettim, doktorum bana 10.haftadayken 4 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti:lepi:

Bende inanıyorum hiçbişey yok, zaten mide bulantıları falan hep sağlıklı gebeliğin simgeleriymiş. İnşallah 4 lü testin güzel çıkar da senin de için daha rahat eder canım:Saruboceq:

haftaya persembe ikili test icin gidicem
pzt ultrasonu hoca kullaniyo dedi
hani diger odadaki ultrason var ya
bugunde orda bakamadi odasindaki ultrasonda bakti

evet canim ya
gorunce agrim sizim kalmadi
amin canim...
opuyorumnanaktan

Ben geçen hafta p.tesi gittim ama büyük odada baktı, gerçi ben sabahın 9 unda gitmiştim belki ondandır. Aklımda bulunsun o zaman p.tesi gitmeyeyimbilmiyorumkismile Bende bu çarşamba gidicem kısmetse ikili teste, aynı zamanlarda çağırıyorlar demek ki.
Ben 11+5 olucam gittiğimde sende 11+6 olacaksın:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…