Names nasıl hissettin canım merak ettim, doktorum bana 10.haftadayken 4 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti:lepi
Kızlar selam malum iş yoğunluğundan ara ara girebiliyorum bu aralar. 2'li test sonucunu bugün kendi DR umada gösterdim değerleri beğendi haziran sonuna randevu verdi. Ayrıca bende yaklaşık 4 gündür bebeğimi hissediyorum Şöyleki tekme filan hissetmedim ama sadece sol tarafıma yumruk gibi oluyor orada bir muddet duruyo. DR a az önce sordum çok normal seninki kıpır kıpır maaşallah dediAllahım bu mutluluğu herkese yaşatsın :Saruboceq:
Ben geçen hafta p.tesi gittim ama büyük odada baktı, gerçi ben sabahın 9 unda gitmiştim belki ondandır. Aklımda bulunsun o zaman p.tesi gitmeyeyimbilmiyorumkismile Bende bu çarşamba gidicem kısmetse ikili teste, aynı zamanlarda çağırıyorlar demek ki.
Ben 11+5 olucam gittiğimde sende 11+6 olacaksın:CüvCüv:
canım benim de hala bulantım ve istifra etmelerim devam ediyor... her geçen haftaya göre de daha iyiyim çok şükür... hep 14. hafta geçer denilmişti... aslında bebişin kıpırdadığını hissettiğinde geçiyormuş ... ve ben dün gece hissettim sanki... hayırlısı ...
evet canim ama cinsiyetini soylemicekmis
ben dayanamayip sordumhaftaya ogrenirmiyiz diye
cok erken daha dedi
1 sonraki hafta olsa belki gorurmus
o zaman bi sonraki hafta geliym dicektimkaydirigubbakcemile3
ama yokum zaten
tatilde olcam 21inde
ikili testide 1 hafta sonra veriyomus
sonucunu yani
Names nasıl hissettin canım merak ettim, doktorum bana 10.haftadayken 4 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti:lepi
Kızlar selam malum iş yoğunluğundan ara ara girebiliyorum bu aralar. 2'li test sonucunu bugün kendi DR umada gösterdim değerleri beğendi haziran sonuna randevu verdi. Ayrıca bende yaklaşık 4 gündür bebeğimi hissediyorum Şöyleki tekme filan hissetmedim ama sadece sol tarafıma yumruk gibi oluyor orada bir muddet duruyo. DR a az önce sordum çok normal seninki kıpır kıpır maaşallah dediAllahım bu mutluluğu herkese yaşatsın :Saruboceq:
Çok sevindim adına canım, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelecekler:Saruboceq:
Erkek çocuk olunca böyle kıpır kıpır oluyor demek ki, yay burcu olacak dimi? yay burcu bebekleri zaten çok hareketli olurmuş :lepi:
Çok sevindim adına canım, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelecekler:Saruboceq:
Erkek çocuk olunca böyle kıpır kıpır oluyor demek ki, yay burcu olacak dimi? yay burcu bebekleri zaten çok hareketli olurmuş :lepi:
Evet cnm yay olacak :))
Sorma ya bizim velet maaşşallah içerde kıpır kıpır
Ya cnm siz hangi hastaneye gidiyorsunuz. Ben Levent tarafında oturuyorum Gültepe Avicenna' ya gidiyorum. Doğum için doktorumu seviyorum ama hastane bana çok boğucu gelıyor
Evet cnm yay olacak :))
Sorma ya bizim velet maaşşallah içerde kıpır kıpır
Ya cnm siz hangi hastaneye gidiyorsunuz. Ben Levent tarafında oturuyorum Gültepe Avicenna' ya gidiyorum. Doğum için doktorumu seviyorum ama hastane bana çok boğucu gelıyor
Maşallah ufaklığa
Ben medicana istanbul a gidiyorum, beylikdüzünde. size çooook uzak malesef güzelim. Sizin oralarda da bildiğim doktor yok, eskiden rutin kontrol için bakırköy acıbadem e gidiyordum ama orası bile uzak sayılır size. ordan da memnundum bilgin olsun canım.
Hadi yaa bak ben sormamıştım, sayende öğrendim saol :lepi: Cinsiyeti de sormadım, geçen gittiğimde bana ne görmeyi bekliyorsun dedi bende iyi olduğunu göreyim yeter dedim var ya o kadar korkuyorum ki bişey olacak diye onun iyi olduğunu görmek yetiyor. Yine de için için görmek istiyorumdelikafadulden
Maşallah ufaklığa
Ben medicana istanbul a gidiyorum, beylikdüzünde. size çooook uzak malesef güzelim. Sizin oralarda da bildiğim doktor yok, eskiden rutin kontrol için bakırköy acıbadem e gidiyordum ama orası bile uzak sayılır size. ordan da memnundum bilgin olsun canım.
Evet cnm uzakmış gerçekten napalım artık böyle devam etcez. :))
KIZLAR DAYANAMADIM GELDİM TEKRAR.....ÖZLEÖİŞTİM SİZLERİ HEPTE TAKİP ETTİM ZATEN...CUCU'M LA MSJLAŞTIK BUGÜN....BENDE GELEYİM DEDİM.....
öncelikle ikili testi sorunsuz atlatanlar, sizler için öyle sevindim ki rabbim nur toplarınızı nazardan saklasın..ağrısı sancısı olanlarda korkmasın genelde ya bebek içeriye sığmıyor yada magnezyum eksikliğinden kaslarda sıkışma oluyormuş...
bende yarın ikili test için sabah doktora gidicem sizlerin duasını almak istedim bide...bu gece bana uyku yok herhalde....
hepimiz için bebeğimiz rahmimize düştüğünden beri ''annelik'' duygusu başladı
ne zaman rahatlayabilir ki bir anne
keseyi gördüğünde mi?
bebeğin kalbi attığında mı?
ikili testi sorunsuz çıktığında mı?
düzeyli usgde bir sorun çıkmadığında mı?
şeker yükleme iyi sonuçlandığında mı?
kalp kapakçıklarının gelişimi iyi olduğunda mı?
yada doğduğunda mı
aman topuğundan kan aldılar acımasın
aman bebeğim sarılık olmasın
bebeğim doyabildimi
aşısı
yemesi
konuştu
yürüdü
büyüdü
okulu işi gücü mürveti
evladın varsa hayat gailesi biter mi endişe bitermi uykusuz geceler biter mi ANNEYİZ BİZ ANNE...o duygu girdi artık kanımıza ÇIKAR MI????
hepimizin sorunsuz annelik geçirmesi ve yavrularımızın sağlıklı olması dileğiyle ben biraz duygu seline kapıldım bugün heycanlıyım diye kızlar
Names nasıl hissettin canım merak ettim, doktorum bana 10.haftadayken 4 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti:lepi:
canım benim... dün akşam yemeğinde sadece çorba içmiştim ... sıvı şeyler yiyip içince daha çok hareket edermiş... ben de bunu daha bilmeden uzandım midem bulanmasın diye ... annem de bu aralar kıpırdar demişti... böyle bi düşünce ile elimi göbeğime koydum ( erkek bebek daha çok sağ tarafta dururmuş ) elim ortadan hafif yukarıya kalktı sağa doğru avucumun içine hafif bi dombilik yaptı .. eveeett dombilik nedir :) avucumun içini doldurdu aşağı indi ... zaten o an hemen eşime baktım ( bu da bi inanış işte .. yanlış ya da doğru : eşime benzesin istiyorum ... ilk kıpırdadığında kime bakarsan ona benzer derler .. ben de bunu uyguladım ) sağlıklı olsun da tabii .... böyle derler işte ..
Bende inanıyorum hiçbişey yok, zaten mide bulantıları falan hep sağlıklı gebeliğin simgeleriymiş. İnşallah 4 lü testin güzel çıkar da senin de için daha rahat eder canım:Saruboceq:
Canım ya ne güzel dile getirmişsin Off bende duygulandım. Allah sana da hayırlı sonuçlarını görmeyi nasip etsin birtanem :Saruboceq: Sonuçlarını paylaş bizimle :) merakta bırakma emi :1hug:
canım ya Allah yardımcın olsun. benim 12. haftadan sonra azaldı. kusma ondan sonra olmadı sadece ara ara bulantılarım oluyo. birde midemde yanardağlar patlıyo.:1no2: ama öncesi hastanelerde geçti. seni çok iyi anlıyorum. elektrolit dengesi çok önemli. o yüzden su iç yada sıvı bişeyler. kusmalarda o dengeyi kaçırırsan hayati riski var. birşeyler yemeye çalış kussan bile. hiç birşey yiyemeyip devamlı kusarsan hemen acile git. ketonun çıkmasın. o işleri daha çok zora sokar
slm kizlar
ben geldim hastaneden
bebiside kalbinide gorduk
kocamaaan olmus 4cm tam!
rahimin genislemesinden kaynaklanan agrilardir
bi problem gorunmuyo dedi drda
istersen idrar testi yapalim dedi
ben nasilsa haftaya gelcem o zaman yapariz dedim
idrar yollarinda sorun oldugunu sanmiyorum cunku...
bide magnezyum verdi hem kasik agrilarina hemde kabizliga
iyi geliyomushihoyyyt
haftaya 2li teste gidicem persembe gunu:CüvCüv:
slm kızlar... ikili test yaptırdık ... ve kan değerine göre NT siz sonuç: sınır değer : 1:250 olması gerekirken iken ... bizimki 1:120 çıktı...
ense kalınlığı ile birlikte yapılan ölçüm NT li ölçümde ise sınır değer 1:250 olması gerekirken ... bizimki 1:1700 ... bu yüzden biraz moralimiz bozuldu... Allah hayırlı - sağlıklı olmalarını nasip etsin inş. ama sadece tek sonuca bakılmıyormuş. ense kalınlığının baz alındığı değer daha önemliymiş...
KIZLAR DAYANAMADIM GELDİM TEKRAR.....ÖZLEÖİŞTİM SİZLERİ HEPTE TAKİP ETTİM ZATEN...CUCU'M LA MSJLAŞTIK BUGÜN....BENDE GELEYİM DEDİM.....
öncelikle ikili testi sorunsuz atlatanlar, sizler için öyle sevindim ki rabbim nur toplarınızı nazardan saklasın..ağrısı sancısı olanlarda korkmasın genelde ya bebek içeriye sığmıyor yada magnezyum eksikliğinden kaslarda sıkışma oluyormuş...
bende yarın ikili test için sabah doktora gidicem sizlerin duasını almak istedim bide...bu gece bana uyku yok herhalde....
keseyi gördüğünde mi?
yada doğduğunda mı
bebeğim doyabildimi
aşısı
yemesi
konuştu
yürüdü
büyüdü
okulu işi gücü mürveti
evladın varsa hayat gailesi biter mi endişe bitermi uykusuz geceler biter mi ANNEYİZ BİZ ANNE...o duygu girdi artık kanımıza ÇIKAR MI????
hepimizin sorunsuz annelik geçirmesi ve yavrularımızın sağlıklı olması dileğiyle ben biraz duygu seline kapıldım bugün heycanlıyım diye kızlar
keseyi gördüğünde mi?
yada doğduğunda mı
bebeğim doyabildimi
aşısı
yemesi
konuştu
yürüdü
büyüdü
okulu işi gücü mürveti
ben size küstümmmmmmmmmm tamam mı
ben tansiyonum çıktı endişelendim dedim de kimse beni kale almadı
aşkolsunnnnnnnnnn
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
lmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?