2010 Aralık Anneleri

evet canim ama cinsiyetini soylemicekmis
ben dayanamayip sordumhaftaya ogrenirmiyiz diye
cok erken daha dedi
1 sonraki hafta olsa belki gorurmus
o zaman bi sonraki hafta geliym dicektimkaydirigubbakcemile3
ama yokum zaten
tatilde olcam 21inde
ikili testide 1 hafta sonra veriyomus
sonucunu yani

benım doktor 13 de gecmezse 15 de gecer dedi,benımde hala ara ara oluyo Allahtan kusmalarım kesildi,hatta keton 2 pozitif cıkmıstı benım 11 haftada:jeyyar: ama hiç sallamadım sonra kendılıgınden gecti,bı de sımdı bulantım olunca sakız ciğniyorum ya iyi gelio,acaba bı zararı varmıdır ki dıe dusunuomda doktora sormayı unuttum ..

Allah ım ben hiç hissetmiom ya niye ki ?heralde zor hıssedıcem bu gıdısle....

Hadi yaa bak ben sormamıştım, sayende öğrendim saol :lepi: Cinsiyeti de sormadım, geçen gittiğimde bana ne görmeyi bekliyorsun dedi bende iyi olduğunu göreyim yeter dedim var ya o kadar korkuyorum ki bişey olacak diye onun iyi olduğunu görmek yetiyor. Yine de için için görmek istiyorumdelikafadulden

baska merak ettgn bisi varsa soriym sekerim
magnezyum verdi bana
kasik agrilari ve kabizlik icin
arada canim simit cekti ciktik alalim diye bu saatte hicbi yerde kalmamis:çok üzgünüm:
sinir oldum yaa sanki cok zor bisey istedimmafoldumben

KIZLAR DAYANAMADIM GELDİM TEKRAR.....ÖZLEÖİŞTİM SİZLERİ HEPTE TAKİP ETTİM ZATEN...CUCU'M LA MSJLAŞTIK BUGÜN....BENDE GELEYİM DEDİM.....

öncelikle ikili testi sorunsuz atlatanlar, sizler için öyle sevindim ki rabbim nur toplarınızı nazardan saklasın..ağrısı sancısı olanlarda korkmasın genelde ya bebek içeriye sığmıyor yada magnezyum eksikliğinden kaslarda sıkışma oluyormuş...
bende yarın ikili test için sabah doktora gidicem sizlerin duasını almak istedim bide...bu gece bana uyku yok herhalde....

hepimiz için bebeğimiz rahmimize düştüğünden beri ''annelik'' duygusu başladı
ne zaman rahatlayabilir ki bir anne

keseyi gördüğünde mi?
bebeğin kalbi attığında mı?
ikili testi sorunsuz çıktığında mı?
düzeyli usgde bir sorun çıkmadığında mı?
şeker yükleme iyi sonuçlandığında mı?
kalp kapakçıklarının gelişimi iyi olduğunda mı?
yada doğduğunda mı

aman topuğundan kan aldılar acımasın
aman bebeğim sarılık olmasın
bebeğim doyabildimi
aşısı
yemesi
konuştu
yürüdü
büyüdü
okulu işi gücü mürveti

evladın varsa hayat gailesi biter mi endişe bitermi uykusuz geceler biter mi ANNEYİZ BİZ ANNE...o duygu girdi artık kanımıza ÇIKAR MI????

hepimizin sorunsuz annelik geçirmesi ve yavrularımızın sağlıklı olması dileğiyle ben biraz duygu seline kapıldım bugün heycanlıyım diye kızlar

Canım ya ne güzel dile getirmişsin Off bende duygulandım. Allah sana da hayırlı sonuçlarını görmeyi nasip etsin birtanem :Saruboceq: Sonuçlarını paylaş bizimle :) merakta bırakma emi :1hug:

inş. canım ...amiiinn...

Canım ya ne güzel dile getirmişsin Off bende duygulandım. Allah sana da hayırlı sonuçlarını görmeyi nasip etsin birtanem :Saruboceq: Sonuçlarını paylaş bizimle :) merakta bırakma emi :1hug:

tabi paylaşacağım cnm..duygulanma konusunda biz hamileler had safhadayız zaten...

gizemli hoşgeldin canım.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
öyle gzüel anlatmışsın ki.
endişe bitmiyo.
bitmeyecek de sanırım.

ben size küstümmmmmmmmmm tamam mı
ben tansiyonum çıktı endişelendim dedim de kimse beni kale almadı
aşkolsunnnnnnnnnn
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
lmaz:lmaz:lmaz:

neler biliyosun canım sen ya
valla doktor gibi konuşuyosun.
keton meton ne ben hiç bilmiyorum ya.

maşşallah canım bebşe
boşuna endişelenmişsin bak.
gördün için rahatlamış oldu.
bende çok merak ediyorum
1 haftam kaldı
gelsinde hayırlsıyla göreyim bebişimi.

canım hemen endişelenme
doktorun zaten seni yönelndirecektir.
dur bakalım
ense kalınlığı önemli bu ölçümlerde
moralini bozup bebişini de üzme
bunlar kesin sonuç vericek diye bişey yok.
umarım hepimiz bu zorlu aşamalrı hayırlısıyla geçeriz
ve sonunda sağlıkla bebişlerimzie kavuşuruz.

ayyyy denizim benim
kusme ben tam okudum senin tansiyon meseleni
disari ciktik cvp yazmayida unuttum gelince
kusura bakma ya:teselli:
bugun benimde biraz sikintm vardi
ama cok sukur iyiym
o yuzden kafam yerinde diil
gecmis olsun canim
normaldede varmiki tansiyon sorunun?
yoksa gebeliktemi cikti?

geçmiş olsun Denizim a.s. Dikkat et canım.Benimde tansiyonum normalde düşük arada iyice düşüyor bunun ortası yokmu ki :) benimde azcık ağrım var bi sabah olsa bebişimi görsem içim rahatlasa ne mutlu mesut olacağımdır.

canım benim iyiki geldin, çok sevindim dönmene. Yazdıklarını okuyunca da çok duygulandım, yarın bizim de kan sonuçlarımız çıkacak, biraz heyecan var, hepimiz için herşey yolunda gider inşallah.. :Saruboceq:

Denizcim geçmiş olsun canım, ya o kadar takma kafana, 13 çok yüksek bi değer mi bilmiyorum ama olmasa gerek. Benim de düşük tansiyon problemim var, küçüğü 4 e kadar düşüyo, böylesi de kötü :çok üzgünüm: Napalım çekicez bebeişlerimiz için, kalıcı olmaz inşallah. Benim babanemin de düşük tansiyon problemi var, o yüzden korkuyorum.

Bi de benim de bulantılarım azaldı ama geçmedi, şimdi de hala bulantım var, hatta çıkarmaya o kadar alıştım ki azıcık bulansa hemen çıkartıvereyim gibi geliyo. Haftanın 7 gününün 5 gününde sabahları yarım saatlik bi klozet aşkımız oluyo ki çok kötü :sinifsinif: Geçecek ama bütün bunlar, kucağımıza aldığımızda unutuvericez herşeyi.
Bu arada 1 kilo almışım hem de son 1 haftada, 12.haftam bittikten sonra sanki balon gibi oldum, göbeğim de büyüdü, kocaman oldu.

canim benim , seni tekrar burda görmek en cok beni rahatlatti zemuszemus cok sevindimzemuszemus
Yarinki ikili testin icin de dua edicem canim, benimkide hemen ertesi gunu insallah hepimizin testleri iyi cikar, saglikli bebislerimiz olur insallah:Saruboceq:

ben size küstümmmmmmmmmm tamam mı
ben tansiyonum çıktı endişelendim dedim de kimse beni kale almadı
aşkolsunnnnnnnnnn
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
lmaz:lmaz:lmaz:

kusme kusme canim benim, ben daha yeni girdim pc ye, yani ben pacayi kurtardim sanirim, gecmis olsun biraz gec oldu ama... insallah bir daha tansiyon sorunun olmaz canim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…