test sonuçlarımızı doktorum gördü ve 4 lü test önerdi haziranın 21 inde .... hayırlısı inş. ilk gün bayağı bi korktuk .. ense kalınlığının 1,5 mm olması da bi teselli oldu... şu an daha rahatım .. bi gece sanki Allah'ın da izniyle bişi olmadığını hissettim .. o geceden sonra içime bi huzur doldu ... Hepimizin bebişleri Allah'a emanet .. size ayrıca çok teşekkür ederim .. gerçekten insanın desteğe ihtiyacı oluyor..
bu arada dün gece elim göbişimdeyken ilk defa kıpırdadı gibi oldu ...
sevgili names yaşadığın şeyler tabiki üzücü insan bebeğiyle ilgili en ufak bi şüphe olsada nasıl etkileniyo..cnm doktor gerekli gördüyse 4'lü testi yaptırıcaksın zaten ama allah korusun eğer gerekli görürse amniosentez yapılacak derse..sana şöle bir durum özetliyim bnm arkadaşım 2 kere boş gebelik yaşadı ondan sonrada kendiliğinden yine hamile kaldı bu seferde bebeğinin ensesi kalın çıktı ondan sonra doktor amnio istedi ve yaptırdı yanına bende girdim öle ameliyathanede falan yapılmıyo usgde bebeğin durdurğu yönü tayin edip karnından çoookkk ince bir iğne yaptılar o iğneyi girerken hissetmiyorsun zaten sadece içerde gıdıklıo sonrada kalktı ayağa eve geldi 4 çeşit yemek yaptı o riskli dönemler geçti artık amniosentezde çünkü önceden usg olmadan yapılıyordu ve iğne bebeğe gelebiliyordu bebekte bu şoktan dolayı düşüyordu.eğer gerek görürse yaptır derim cnm doktoruna güveniyosan ve para için bişey istemeyeceğini düşünüyosan yaptırAllah sağlıkla imtihan etmesin tabi ama : eğer benim 4 lü testte de olumsuz bişiler çıkarsaki inş. çıkmaz.. amniyoyu düşünmüyorum ... çünkü o da enfeksiyon - sakatlık - düşük riskini oluşturuyormuş.. 2 li testin 3 lüye göre daha iyi sonuç verdiği söyleniyormuş...4 lü test de 3 lü ye göre daha iyi sonuç veriyormuş.... o yüzden 3 lüyü yaptırmadan 4 lüyü yaptıracak doktorum...
saol denimiz senin neden tansiyonun yükseldi bakiim tuzlu mu yedin canın bişeye mi sıkıldı allah korusun dikkatli ol tatlım bi an okuyunca eyvah dedim..dikkat et...gizemli hoşgeldin canım.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
öyle gzüel anlatmışsın ki.
endişe bitmiyo.
bitmeyecek de sanırım.
saol cnm bnm bende sizleri özlemiştim...benimde geçmedi öğürmelerim ama ben çıkaramıyorum çıkarıyosan şanslısın walla....geçicek inşallah ya az kaldı rahatlamamıza demek tontileşmeye başladın esra :))) sen yinede ölçülü gitcanım benim iyiki geldin, çok sevindim dönmene. Yazdıklarını okuyunca da çok duygulandım, yarın bizim de kan sonuçlarımız çıkacak, biraz heyecan var, hepimiz için herşey yolunda gider inşallah.. :Saruboceq:
.Bi de benim de bulantılarım azaldı ama geçmedi, şimdi de hala bulantım var, hatta çıkarmaya o kadar alıştım ki azıcık bulansa hemen çıkartıvereyim gibi geliyo. Haftanın 7 gününün 5 gününde sabahları yarım saatlik bi klozet aşkımız oluyo ki çok kötü :sinifsinif: Geçecek ama bütün bunlar, kucağımıza aldığımızda unutuvericez herşeyi.
Bu arada 1 kilo almışım hem de son 1 haftada, 12.haftam bittikten sonra sanki balon gibi oldum, göbeğim de büyüdü, kocaman oldu.
canim benim , seni tekrar burda görmek en cok beni rahatlatti zemuszemus cok sevindimzemuszemus
Yarinki ikili testin icin de dua edicem canim, benimkide hemen ertesi gunu insallah hepimizin testleri iyi cikar, saglikli bebislerimiz olur insallah:Saruboceq:
Günaydın kızlar. Bebişimi gördüm geldim kaydirigubbakcemile3 annesine taklalar attı amuda kalktı veletRahmi dört dönüyor :)) Herşeyimiz iyi şimdilik ayaklarıyla kordonuyla oynuyor çok tatlı ya 4.46cm olmuşuz 11haftalığız.23de ikili test vericem.
massallah massallah melegineee
annesine hünerlerini gösterdi demek ufaklik
cok sekerler yaa massallah,bir hafta artik gülümseyerek gezersin canim zemuszemus
MAVRULAMM canimm massallah melegineeee
demek yakisikli bi prensimiz daha geliyor
saglikli olsundaaa..anaaaa pipili bebisler basti topigi hee sempatiksalakcinni
ayyy harika yaaa..olumunekankayizsmile
herkes ögrendi ben kaldimm..boshayallersmile
nerdeyse dogacak,daha söylemediler,dogumda görürüz artik sempatiksalakcinni
hep böyle gülelim insallah canimmm :Saruboceq:Valla öyle canım ağzım kulaklarımda hihoyyyt Herkes öğreniyor cinsiyeti bende gidince görürüm inşallah :ecrin_bebek:
Doktoru pek uğraştırdı hep döndü ama sonunda gördük
Ay dimi hep erkek oldu topic
İnşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin canım Şeniz
hep böyle gülelim insallah canimmm :Saruboceq:
ayy evet yaa bi görsek,meraktan catlicam
herkes soruyor,yorumlar yapiyor..insan iyice merak ediyor
ne güzel canimm,massallah melegine..
insallah 2 hafta sonra gidince gösterir ufaklikk
anne inatci-baba inatci,bakalim bize cektiyse göstermeyedebilir :kedi:
kizlarrrrr
bizim topikte malum erkek üstünlügü yasaniyor..
birbirimiz arasinda dünür olamicaz bu gidisle..kaydirigubbakcemile3
benimkide erkekse eger tek umudumuz ocak anneleri olcak demedi demeyin..
ordan kiz aliriz bizde yakisiklilarimiza napalim demii
canimm sagliksal bi sorun olmasinda,düzelir keyfin insallah..gunaydin annisler
benim bugun keyfim hiiiiiic yok
havadan galba...
ne guzel herkes bebislerinden iyi haberler almis
hic kiz yokmu yaw? herkesin bebis erkek galba
masallah hepsinede
en son ben ogrencem galbaboshayallersmile
Şimdi 13 haftalıksan büyük ihtimal öğrenirsin...
Bende doktorun dediğine göre şu anda 13 teyim..
Bizimki de inat etti ama doktorum sağolsun ameliyattan yeni çıkmasına rağmen biraz uğraştı göstermek zorunda kaldı:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?