canimm sagliksal bi sorun olmasinda,düzelir keyfin insallah..
hava kapaliymis sanirim oralardada..
biz ne yapsakki,yilin 11 ayi kapali :umursamaz:
bugünde berbat,bende uyuycam birazdan valla napiyim:1ninca:
evet canim 13+4 olduk bugün..
15.haftada gidicez.yani 16 ya girince..
görürüz artik insallah..
doktorumuz sansliysaniz gösterir dedi,bakalimm göstericekmi
bizimki doktora inat sürekli totosunu dönüyor ekrana sipaasempatiksalakcinni
Merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum hep kız diyordum ama bebeğimin cinsiyeti erkek % 80 :asigim:Ben hep kız düşünmüştüm
Günaydın kızlar. Bebişimi gördüm geldim kaydirigubbakcemile3 annesine taklalar attı amuda kalktı veletRahmi dört dönüyor :)) Herşeyimiz iyi şimdilik ayaklarıyla kordonuyla oynuyor çok tatlı ya 4.46cm olmuşuz 11haftalığız.23de ikili test vericem.
gunaydin annisler
benim bugun keyfim hiiiiiic yok
havadan galba...
ne guzel herkes bebislerinden iyi haberler almis
hic kiz yokmu yaw? herkesin bebis erkek galba
masallah hepsinede
en son ben ogrencem galbaboshayallersmile
kizlarrrrr
bizim topikte malum erkek üstünlügü yasaniyor..
birbirimiz arasinda dünür olamicaz bu gidisle..kaydirigubbakcemile3
benimkide erkekse eger tek umudumuz ocak anneleri olcak demedi demeyin..
ordan kiz aliriz bizde yakisiklilarimiza napalim demii
illet miydi acaba?yoksa esra37 mi??Ay dimi sanırım 1 kişi vardı kızı olan ama kimdi hatırlayamadım :sm_confused:
Benim eşimin yakın arkadaşı ile başladı uğraşmaya onun kız ama bizden büyük biraz
Ocak annelerinde durumlar nasıl olacak aceba kaydirigubbakcemile3
az kalmis canimm...kipir kipir hareketleri görüp bin kez daha asik olcaksin bebeginee opuyorumnanaktanslm kızlar
cinsiyet öğrenen arkadaşlar hadi gözünüz aydın...
CUCUM iyi dileklerin için teşekürler canım bakalım 4buçuk saat kaldı bebişimi görmeye çok merak ediyrm...ve umarım sağlıklıdır inş...
hayırlı olsun canım. mavilere bakmaya başlarsın artık kaydirigubbakcemile3
kac kiloydun canim??Hayırlısı ile öğrenirsiniz inşallah canım..
Bu arada benim kilom 60 olmuş akannehir
Doktor fazla felan demedi ama ben hayatımda 60 kilo hiç olmadığım için çok garip geliyor :sinifsinif:
hayırlı olsun canım. mavilere bakmaya başlarsın artık kaydirigubbakcemile3
biraz daha büyüsün o dört dönmeleri yavaş yavaş hissedeceksin canım. balık gibi delikafadulden
walla benim kızım olacak gibi. bana tapılan ilk tahminler kız. şimdilik topiğin tek tanesi gibi görünüyo bayanssulusmile
canım artık sizin oğlanlar benim kız için duello mu yaparlaar bilemiyciim. kaydirigubbakcemile3 ben karadenizliyim evimin çatısına koyarım bi şişe hangisi vurursa ona veririm kızı
Evet canım hep pembelere bakıyordum ama değişti artık maviye bakacım kaydirigubbakcemile3
Kız ismini bile bulmuştum be
illet miydi acaba?yoksa esra37 mi??
bende hatirlayamadim..
kasim bebekleride cogunluk erkek diye biliyorum..
ocak anneleri icin daha erken,du bakalimmm yakinda onlarda belli olurkaydirigubbakcemile2
az kalmis canimm...kipir kipir hareketleri görüp bin kez daha asik olcaksin bebeginee opuyorumnanaktan
kac kiloydun canim??
oluyor yaa,ne yaparsak yaplim alinacak bi sekilde..
önemli olan bebislerin sagligi..
dogumdan sonra emzirme falan bitince bi topik acariz zayiflamak icin..
hep beraber veririz kilolari yerimseniben
hadi canım. söyle bakemde belki bana fikir olur
ayy cucu Allah mı söyletti ne, bizimki daha belli değil ama inşallah kızdır. Off kendime böyle söyleyince sinir oluyorum, sağlıklı olsun yeter diyorum, sonra yine kız hayalleri kuruyorum, napim :kedi:illet miydi acaba?yoksa esra37 mi??
bende hatirlayamadim..
kasim bebekleride cogunluk erkek diye biliyorum..
ocak anneleri icin daha erken,du bakalimmm yakinda onlarda belli olurkaydirigubbakcemile2
kızlar şimdi doktorumu aradım, test sonuçları için, gelmene gerek yok telefonla görüşürüz demişti geçen hafta. Çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. Doktorum tekrar bi test yapmamıza gerek yok dedi. Şu an çok mutluyum, eşim de akşam gelirken alacak test sonuçlarını. İnsan nasıl rahatlıyo yaa, tabi bu sonuçlar %100 sonuç vermiyo ama en azından riskimizin düşük olduğunu bilmek de güzel.
Cinsiyetini en son biz öğrenicez galiba, çünkü bi sonraki kontrolümüze daha 3 hafta var, 16 haftalıkken gitmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek için. Aslında en son gittiğimizde 12+4 tük ama söylemedi doktorum, daha erken dedi, belki de kız olduğu için pipi göremediğinden emin olmak istemiştir :dance:
Erkekler çabuk öğreniliyo fazlalıklarından dolayı, bakalım bizimki ne olacak... Ayy yavrucum önceden kız olmasını çok istiyodum ama sağlıklı olduğunu duymak o kadar güzel ki hiç önemi yok şu anda cinsiyetinin ne olduğu.... boshayallersmile
hadi gözün aydın canım darısı sonuç bekleyenlere ve tahlile girecekler...kaydirigubbakcemile5
amaaaan sende,bende daha fazla aldim diyeceksin saniyordum..57 kilo ile başlamıştım yani 2 ayda 3 kilo aldım
Tabi canım üzülmüyorum da garip oluyor insan sadece ...
Hep beraber kiloların da üstesinden geliriz olumunekankayizsmile
kızlar şimdi doktorumu aradım, test sonuçları için, gelmene gerek yok telefonla görüşürüz demişti geçen hafta. Çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. Doktorum tekrar bi test yapmamıza gerek yok dedi. Şu an çok mutluyum, eşim de akşam gelirken alacak test sonuçlarını. İnsan nasıl rahatlıyo yaa, tabi bu sonuçlar %100 sonuç vermiyo ama en azından riskimizin düşük olduğunu bilmek de güzel.
Cinsiyetini en son biz öğrenicez galiba, çünkü bi sonraki kontrolümüze daha 3 hafta var, 16 haftalıkken gitmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek için. Aslında en son gittiğimizde 12+4 tük ama söylemedi doktorum, daha erken dedi, belki de kız olduğu için pipi göremediğinden emin olmak istemiştir :dance:
Erkekler çabuk öğreniliyo fazlalıklarından dolayı, bakalım bizimki ne olacak... Ayy yavrucum önceden kız olmasını çok istiyodum ama sağlıklı olduğunu duymak o kadar güzel ki hiç önemi yok şu anda cinsiyetinin ne olduğu.... boshayallersmile
Asya Ceylin demiştim canım
Asya anlamsız olduğu için Ceylini yanına ekledim ceylin de cennet kapısı demek
Bu arada ben de Trabzon luyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?