2010 Aralık Anneleri

slm kızlar
cinsiyet öğrenen arkadaşlar hadi gözünüz aydın...
CUCUM iyi dileklerin için teşekürler canım bakalım 4buçuk saat kaldı bebişimi görmeye çok merak ediyrm...ve umarım sağlıklıdır inş...

Hayırlısı ile öğrenirsiniz inşallah canım..
Bu arada benim kilom 60 olmuş akannehir
Doktor fazla felan demedi ama ben hayatımda 60 kilo hiç olmadığım için çok garip geliyor :sinifsinif:

Merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum hep kız diyordum ama bebeğimin cinsiyeti erkek % 80 :asigim:Ben hep kız düşünmüştüm

hayırlı olsun canım. mavilere bakmaya başlarsın artık kaydirigubbakcemile3

biraz daha büyüsün o dört dönmeleri yavaş yavaş hissedeceksin canım. balık gibi delikafadulden

gunaydin annisler
benim bugun keyfim hiiiiiic yok
havadan galba...
ne guzel herkes bebislerinden iyi haberler almis
hic kiz yokmu yaw? herkesin bebis erkek galba
masallah hepsinede
en son ben ogrencem galbaboshayallersmile

walla benim kızım olacak gibi. bana yapılan ilk tahminler kız. şimdilik topiğin tek tanesi gibi görünüyo ya bakalım bayanssulusmile

canım artık sizin oğlanlar benim kız için duello mu yaparlaar bilemiyciim. kaydirigubbakcemile3 ben karadenizliyim evimin çatısına koyarım bi şişe hangisi vurursa ona veririm kızı

Son düzenleme:
illet miydi acaba?yoksa esra37 mi??
bende hatirlayamadim..
kasim bebekleride cogunluk erkek diye biliyorum..
ocak anneleri icin daha erken,du bakalimmm yakinda onlarda belli olurkaydirigubbakcemile2

az kalmis canimm...kipir kipir hareketleri görüp bin kez daha asik olcaksin bebeginee opuyorumnanaktan

Hayırlısı ile öğrenirsiniz inşallah canım..
Bu arada benim kilom 60 olmuş akannehir
Doktor fazla felan demedi ama ben hayatımda 60 kilo hiç olmadığım için çok garip geliyor :sinifsinif:
kac kiloydun canim??
oluyor yaa,ne yaparsak yaplim alinacak bi sekilde..
önemli olan bebislerin sagligi..
dogumdan sonra emzirme falan bitince bi topik acariz zayiflamak icin..
hep beraber veririz kilolari yerimseniben

amaninnn erkek olursa bizimki simdiden kenara köseye trabzon setlerini falan koymak gerekir..kolay degil karadenizden güzel kiz almak demiii yerimseniben
bizdede karadenizlilik olduguna göree eger erkek dogurursam hemsehri sayar tolerans tanirsin bize sanirsam galibaaa sempatiksalakcinni

inş canım biran önce görmek için can atıyrmopuyorumnanaktan

Valla ben hep severken kızım diyesim geliyor ama ne kızım ne oğluşum diyemiyorum anca pıtpıtım diye seviyorum kaydirigubbakcemile3

kac kiloydun canim??
oluyor yaa,ne yaparsak yaplim alinacak bi sekilde..
önemli olan bebislerin sagligi..
dogumdan sonra emzirme falan bitince bi topik acariz zayiflamak icin..
hep beraber veririz kilolari yerimseniben

57 kilo ile başlamıştım yani 2 ayda 3 kilo aldım
Tabi canım üzülmüyorum da garip oluyor insan sadece ...
Hep beraber kiloların da üstesinden geliriz olumunekankayizsmile

kızlar şimdi doktorumu aradım, test sonuçları için, gelmene gerek yok telefonla görüşürüz demişti geçen hafta. Çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. Doktorum tekrar bi test yapmamıza gerek yok dedi. Şu an çok mutluyum, eşim de akşam gelirken alacak test sonuçlarını. İnsan nasıl rahatlıyo yaa, tabi bu sonuçlar %100 sonuç vermiyo ama en azından riskimizin düşük olduğunu bilmek de güzel.
Cinsiyetini en son biz öğrenicez galiba, çünkü bi sonraki kontrolümüze daha 3 hafta var, 16 haftalıkken gitmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek için. Aslında en son gittiğimizde 12+4 tük ama söylemedi doktorum, daha erken dedi, belki de kız olduğu için pipi göremediğinden emin olmak istemiştir :dance:
Erkekler çabuk öğreniliyo fazlalıklarından dolayı, bakalım bizimki ne olacak... Ayy yavrucum önceden kız olmasını çok istiyodum ama sağlıklı olduğunu duymak o kadar güzel ki hiç önemi yok şu anda cinsiyetinin ne olduğu.... boshayallersmile

amaninnn erkek olursa bizimki simdiden kenara köseye trabzon setlerini falan koymak gerekir..kolay degil karadenizden güzel kiz almak demiii yerimseniben
bizdede karadenizlilik olduguna göree eger erkek dogurursam hemsehri sayar tolerans tanirsin bize sanirsam galibaaa sempatiksalakcinni
[/QUOTE]

hımm bu öncelik sebebi olabilir. ben samsunluyum ama. birazda giresunlu sayarım kendimi

illet miydi acaba?yoksa esra37 mi??
bende hatirlayamadim..
kasim bebekleride cogunluk erkek diye biliyorum..
ocak anneleri icin daha erken,du bakalimmm yakinda onlarda belli olurkaydirigubbakcemile2
ayy cucu Allah mı söyletti ne, bizimki daha belli değil ama inşallah kızdır. Off kendime böyle söyleyince sinir oluyorum, sağlıklı olsun yeter diyorum, sonra yine kız hayalleri kuruyorum, napim :kedi:

hadi gözün aydın canım darısı sonuç bekleyenlere ve tahlile girecekler...kaydirigubbakcemile5

bende isimlerimi söyliim bari...
kızım olursa eğer... HAZAL
oğlum olursa..... ıLHAN AYAZ
diye düşünüyoruz sizce nasıl kızlar

hadi gözün aydın canım darısı sonuç bekleyenlere ve tahlile girecekler...kaydirigubbakcemile5

amin canım benim, çok sağol, darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına, valla ense kalınlığı hemen ölçülüyo ama o kan sonuçlarını 1 hafta beklemek ölüm gibi. Hayırlı haberler bekliyoruz senden de opuyorumnanaktan

57 kilo ile başlamıştım yani 2 ayda 3 kilo aldım
Tabi canım üzülmüyorum da garip oluyor insan sadece ...
Hep beraber kiloların da üstesinden geliriz olumunekankayizsmile
amaaaan sende,bende daha fazla aldim diyeceksin saniyordum..
veririz ilerde canim.. olumunekankayizsmile

gözün aydin canimmmm..cok sevindimmm
nica hayirli haberlerini almak nasip olsun bebeklerimizin insallah :Saruboceq:
bende seni kiz diye hatirladim ama niye bilmiyorumm CADIARZU
görseler bile kesin olmadigindan anne hayalkirikligi yasiyormus dogrusunu ögrenince..
o yüzden söylemiyorlar -tatlicadiarzu-

Asya Ceylin demiştim canım

Asya anlamsız olduğu için Ceylini yanına ekledim ceylin de cennet kapısı demek

Bu arada ben de Trabzon luyum

ben birazda giresunlu olduğum için komşuyuz gene de hemşehriyiz. olumunekankayizsmile
asya'yı benim eşimde çok istiyo ama bizim veledin sarışın olma ihtimali çok yüksek Asya'da sarışın çocuğa gitmez diye muallaktayız. kaydirigubbakcemile3 kumral ya da esmer olursa bizimde koymayı düşündüğümüz muhtemel isimler arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…