- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
kızlar şimdi doktorumu aradım, test sonuçları için, gelmene gerek yok telefonla görüşürüz demişti geçen hafta. Çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. Doktorum tekrar bi test yapmamıza gerek yok dedi. Şu an çok mutluyum, eşim de akşam gelirken alacak test sonuçlarını. İnsan nasıl rahatlıyo yaa, tabi bu sonuçlar %100 sonuç vermiyo ama en azından riskimizin düşük olduğunu bilmek de güzel.
Cinsiyetini en son biz öğrenicez galiba, çünkü bi sonraki kontrolümüze daha 3 hafta var, 16 haftalıkken gitmek istiyorum cinsiyetini öğrenmek için. Aslında en son gittiğimizde 12+4 tük ama söylemedi doktorum, daha erken dedi, belki de kız olduğu için pipi göremediğinden emin olmak istemiştir :dance:
Erkekler çabuk öğreniliyo fazlalıklarından dolayı, bakalım bizimki ne olacak... Ayy yavrucum önceden kız olmasını çok istiyodum ama sağlıklı olduğunu duymak o kadar güzel ki hiç önemi yok şu anda cinsiyetinin ne olduğu.... boshayallersmile
bende isimlerimi söyliim bari...
kızım olursa eğer... HAZAL
oğlum olursa..... İLHAN AYAZ
diye düşünüyoruz sizce nasıl kızlar
amin canım benim, çok sağol, darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına, valla ense kalınlığı hemen ölçülüyo ama o kan sonuçlarını 1 hafta beklemek ölüm gibi. Hayırlı haberler bekliyoruz senden de opuyorumnanaktan
gözün aydin canimmmm..cok sevindimmm
nica hayirli haberlerini almak nasip olsun bebeklerimizin insallah :Saruboceq:
bende seni kiz diye hatirladim ama niye bilmiyorumm CADIARZU
görseler bile kesin olmadigindan anne hayalkirikligi yasiyormus dogrusunu ögrenince..
o yüzden söylemiyorlar -tatlicadiarzu-
amaninnn erkek olursa bizimki simdiden kenara köseye trabzon setlerini falan koymak gerekir..kolay degil karadenizden güzel kiz almak demiii yerimseniben
bizdede karadenizlilik olduguna göree eger erkek dogurursam hemsehri sayar tolerans tanirsin bize sanirsam galibaaa sempatiksalakcinni
ay ay ay hemsehride cikarmisizz..Asya Ceylin demiştim canım
Asya anlamsız olduğu için Ceylini yanına ekledim ceylin de cennet kapısı demek
Bu arada ben de Trabzon luyum
ayy cucu Allah mı söyletti ne, bizimki daha belli değil ama inşallah kızdır. Off kendime böyle söyleyince sinir oluyorum, sağlıklı olsun yeter diyorum, sonra yine kız hayalleri kuruyorum, napim :kedi:
Gözün aydın canım.:lepi: Darısı ben ve yaptıracaklar ve sonucunu bekleyenlerin başına :)))
güzel isimler. hayırlısı olsun tatlım. hazal deyince düz kumral saçlı bal rengi gözlü bi kız geldi gözümün önüne. bu isimlerle tip uydurma işi neyse benim tuhaflığım işte.:1rolleyes: bazı isimleri kişilere yakıştıramam aklımdan isim koyarım zaten. bi de öyle çağırır sinir ederim insanları. kaydirigubbakcemile3 ama bazende severler ama benim kafadan koyduğum isimleri aklinialirimsmile
slm kızlar... ikili test yaptırdık ... ve kan değerine göre NT siz sonuç: sınır değer : 1:250 olması gerekirken iken ... bizimki 1:120 çıktı...
ense kalınlığı ile birlikte yapılan ölçüm NT li ölçümde ise sınır değer 1:250 olması gerekirken ... bizimki 1:1700 ... bu yüzden biraz moralimiz bozuldu... Allah hayırlı - sağlıklı olmalarını nasip etsin inş. ama sadece tek sonuca bakılmıyormuş. ense kalınlığının baz alındığı değer daha önemliymiş...
bence cok hos isimler canim..kızlar yorum bekliyorum benim isimlerim nasıl...
herkes bi bahane buluyo... ilhan ayaz
hazal... nasıllar sizce
kesinlikle canim,önce saglikla gelsinlerde,cinsiyet ikinci planda..sağol canım yaa, tahminlerimiz sırasında kız hissediyorum demiştim, belki oradan kalmıştır aklında. Doğrusunu söylemek gerekirse ben de zaten 12 haftalıkken öğrenmek istemiyodum, daha kesinleşmeden. Gerçi doğmadan belli olmuyo bebişlerin işi, benim bi arkadaşıma 8 ay kız dediler 9.ay erkek. Üstelik bi oğlu vardı zaten ve heves etmişti kızcağız. Ama o da o kadar güzel ki maşallah . Hayırlısı tabi herşeyin.
ooo isimlerimi yaziyosunuzzz?
bizde erkek olursa furkan kiz olursa asel koycaz insallah
ceylini bende cok begeniyodum benim
adimada uyuyo diye ama farsca yengec demekmis
mavrulam iyi arastir ben cok arastirdim
oyle bi cennet kapisi yomus maalesef:1no2:
bence cok hos isimler canim..
ayaz bi kere süper..
hazal bende cok düsünmüstüm ama burda kullanamaz o ismi..z harfini farkli okuyorlar,hatzal gibi okunur..yani benimkileri o yüzden böyle sectik:)
ama süperrr isimler gercekten,cok begendimmm
kesinlikle canim,önce saglikla gelsinlerde,cinsiyet ikinci planda..
ilk cocukta daha esnek oluyor anneler babalar..hani ne olursa olsun diye..
ama ikinci ücüncü bebislerde elbette gönlünden gecer biseyler..
o yüzden Allah herkesin gönlüne göre saglikli evlatlar versinn:Saruboceq:
canım eşim sarışın ben kumral büyük ihtimal ufaklık sarışın yada kumral olacak eşiminde benimde göz renklerimiz ela.. tahmini gözleri yeşil ela olabilir ama dedesine yada amcasına çekerse maviş olur.. valla saçlarada yorum hafif dalgalı olur sanki eşimle beni kıyaslarsamkaydirigubbakcemile3
ay saol canım benim çok teşekürler...herkes diyoki çocuk ismine ayaz soğuk esen rüzgar anlamı ya çok çektirir falan filan öle yani....ama eşimde bende çok seviyoruz ve beğeniyrz...olumunekankayizsmile
tamamdır sizin kıza hazal yakışır. oğlan ismide süper. süprizzzzz ama sapsarı bi bebeniz olursa yağız felan koymayın. bi defa rastladım öyle bi çocuğada epey gülmüştüm
sizin begenmeniz daha önemli..anne baba olarak isim secmede size ait bence..
ayaz cok asil bir isim..
amaaan canim banada diyorlar Melisa Ela neymis,koy söyle ayse fatma gibi bilindik bisey..-tatlicadiarzu-
ama melisa benim hayalimdi,ela da esim cok begeniyor..
simdi erkekte olsa birgün kizim olunca bunu koymak istiyoruiz yani..
kimseyi takma bosver..en cok sen ve esin cagiracaksiniz bebisi ismiylee yerimseniben
ben inanmiyorum öyle isimlere yüklenen anlamlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?