2010 Aralık Anneleri

Gözün aydın canım.:lepi: Darısı ben ve yaptıracaklar ve sonucunu bekleyenlerin başına :)))

kızlar yorum bekliyorum benim isimlerim nasıl...
herkes bi bahane buluyo... ilhan ayaz
hazal... nasıllar sizce

bende isimlerimi söyliim bari...
kızım olursa eğer... HAZAL
oğlum olursa..... İLHAN AYAZ
diye düşünüyoruz sizce nasıl kızlar

güzel isimler. hayırlısı olsun tatlım. hazal deyince düz kumral saçlı bal rengi gözlü bi kız geldi gözümün önüne. bu isimlerle tip uydurma işi neyse benim tuhaflığım işte.:1rolleyes: bazı isimleri kişilere yakıştıramam aklımdan isim koyarım zaten. bi de öyle çağırır sinir ederim insanları. kaydirigubbakcemile3 ama bazende severler ama benim kafadan koyduğum isimleri aklinialirimsmile

çok saol canım büyük bi sabırla bekliyrm....

sağol canım yaa, tahminlerimiz sırasında kız hissediyorum demiştim, belki oradan kalmıştır aklında. Doğrusunu söylemek gerekirse ben de zaten 12 haftalıkken öğrenmek istemiyodum, daha kesinleşmeden. Gerçi doğmadan belli olmuyo bebişlerin işi, benim bi arkadaşıma 8 ay kız dediler 9.ay erkek. Üstelik bi oğlu vardı zaten ve heves etmişti kızcağız. Ama o da o kadar güzel ki maşallah . Hayırlısı tabi herşeyin.

Son düzenleme:

hımm bu öncelik sebebi olabilir. ben samsunluyum ama. birazda giresunlu sayarım kendimi[/QUOTE]
amaninn mavrulamda rakip cikti simdii..
dur neyse benimki belli olana kadar mavrulama sans taniyayim barii sempatiksalakcinni
benimde anne tarafimdan trabzonluluk var canim buyrunnnnnnnnn

Asya Ceylin demiştim canım

Asya anlamsız olduğu için Ceylini yanına ekledim ceylin de cennet kapısı demek

Bu arada ben de Trabzon luyum
ay ay ay hemsehride cikarmisizz..
yari yariya ama olsun.trabzon damarim tutarsa yari yariya falan dinlemiyorum valla sempatiksalakcinni
isimde süper ayrica..ceylin ne demek canim?

ayy cucu Allah mı söyletti ne, bizimki daha belli değil ama inşallah kızdır. Off kendime böyle söyleyince sinir oluyorum, sağlıklı olsun yeter diyorum, sonra yine kız hayalleri kuruyorum, napim :kedi:

ay bilmiyorum ki fistigim,öyle hatirladim,illet ve senin kiz dediginizi sanki hihoyyyt
Allah önce saglikli bebisler sonrada gönlünüzden geceni versin insallah canim..
benim her gün degisiyor hayallerim kaydirigubbakcemile3
bir gün diyorum oglusumla sunlari yapariz,söyle giydiririm..
bir gün diyorum kizim olsun ne ciciler alcam ona,´prenses diyecegiz ona..
ne bileyim bende karisigim yani

Gözün aydın canım.:lepi: Darısı ben ve yaptıracaklar ve sonucunu bekleyenlerin başına :)))

sağol canım, valla bu kadar insan birbirine dua ediyo, hepimiz hamileyiz, birimizinki tutmasa diğerininki tutar elbet. Hepimiz birbirimize hayırlı haberler vericez inşallah :Saruboceq:

canım eşim sarışın ben kumral büyük ihtimal ufaklık sarışın yada kumral olacak eşiminde benimde göz renklerimiz ela.. tahmini gözleri yeşil ela olabilir ama dedesine yada amcasına çekerse maviş olur.. valla saçlarada yorum hafif dalgalı olur sanki eşimle beni kıyaslarsamkaydirigubbakcemile3

ooo isimlerimi yaziyosunuzzz?
bizde erkek olursa furkan kiz olursa asel koycaz insallah
ceylini bende cok begeniyodum benim
adimada uyuyo diye ama farsca yengec demekmis
mavrulam iyi arastir ben cok arastirdim
oyle bi cennet kapisi yomus maalesef:1no2:

Merhaba canım ben de bu konuda çok araştırdım.NT siz değer baz alınmıyor NT li değer önemli olan çünkü ikili test 3 değer baz alınarak ölçülüyor ve senin riskin 1:1700 çok iyi bir değer..bence sakın canını sıkma...

kızlar yorum bekliyorum benim isimlerim nasıl...
herkes bi bahane buluyo... ilhan ayaz
hazal... nasıllar sizce
bence cok hos isimler canim..
ayaz bi kere süper..
hazal bende cok düsünmüstüm ama burda kullanamaz o ismi..z harfini farkli okuyorlar,hatzal gibi okunur..yani benimkileri o yüzden böyle sectik:)
ama süperrr isimler gercekten,cok begendimmm

kesinlikle canim,önce saglikla gelsinlerde,cinsiyet ikinci planda..
ilk cocukta daha esnek oluyor anneler babalar..hani ne olursa olsun diye..
ama ikinci ücüncü bebislerde elbette gönlünden gecer biseyler..
o yüzden Allah herkesin gönlüne göre saglikli evlatlar versinn:Saruboceq:

bizdede kız olursa Gülasya, Nisan (ne alaka aralık çocuğu demeyin çok severim nisan ayını hemde başlangıcı ifade ediyor) ınci ya da Gül karar veremedik henüz.
erkek olursa iki isim koyacağız bi ismi kesin Tuna olacak benim ismimime kafiyeli olsun istiyorum. :kedi: ama diğerine hala karar veremedik.
cinseyetine adam gibi tamamdır bu kız deseler ona göre hülyalara dalacağım. ama bir yandan da esra'da söylemiş kız deyipte sonradan erkeğe çevirme vakaları çok duyuyorum. göremiyolar aylarca bi pipiyi

ayy kuzenimde asel..
bence cok hos bi isim,cokta yaygin degil..
güzel bi secim canimm tebrikler..olumunekankayizsmile

ay saol canım benim çok teşekürler...herkes diyoki çocuk ismine ayaz soğuk esen rüzgar anlamı ya çok çektirir falan filan öle yani....ama eşimde bende çok seviyoruz ve beğeniyrz...olumunekankayizsmile

tamamdır sizin kıza hazal yakışır. oğlan ismide süper. süprizzzzz ama sapsarı bi bebeniz olursa yağız felan koymayın. bi defa rastladım öyle bi çocuğada epey gülmüştüm

ay saol canım benim çok teşekürler...herkes diyoki çocuk ismine ayaz soğuk esen rüzgar anlamı ya çok çektirir falan filan öle yani....ama eşimde bende çok seviyoruz ve beğeniyrz...olumunekankayizsmile

sizin begenmeniz daha önemli..anne baba olarak isim secmede size ait bence..
ayaz cok asil bir isim..
amaaan canim banada diyorlar Melisa Ela neymis,koy söyle ayse fatma gibi bilindik bisey..-tatlicadiarzu-
ama melisa benim hayalimdi,ela da esim cok begeniyor..
simdi erkekte olsa birgün kizim olunca bunu koymak istiyoruiz yani..
kimseyi takma bosver..en cok sen ve esin cagiracaksiniz bebisi ismiylee yerimseniben
ben inanmiyorum öyle isimlere yüklenen anlamlara..

Selam kızlar

kaç gündür giremiyordum.Umalrım herkes iyidir.Ne güzel artık isimlere geçmişiz : )

Bizde kız olursa Eliz erkek olursa daha belli değil : )

Son düzenleme:
tamamdır sizin kıza hazal yakışır. oğlan ismide süper. süprizzzzz ama sapsarı bi bebeniz olursa yağız felan koymayın. bi defa rastladım öyle bi çocuğada epey gülmüştüm

yok ay koymam yağız var zaten ailede yağız ikinci bi yağıza gerek yok zaten yakışmaz yaa dediğin gibi saprası bi yaramazımız olursa...ama inş babasına benzer kuzum..kaydirigubbakcemile3

Haaa kızlar erkek de emir ismi çok güzel.Benim yiğenimin ismi ama eğer yiğenimin ismi olmasaydı kesin emir koyardım.Birde emir'ler çok sevimli oluyor, gerçekten bir kaç emir daha var çevremde acaip tatlılar ve biraz fırlama ama şımarık değil.

aynen canım ya kimseyi dinlemicem oğluşuma ayaz, prensesime hazal koycam inş.. sağlıkla gelsinde yanımıza...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…