bende senin gibiyim canim..hamile kalana kadar erkek erkek diye diliyordum,hamile kaldim kiz bebeklere karsi ilgimde artti..
bilmem belkide bu dönemde annelerimize daha bir ihtiyac duyuyoruz diye duygusal mi davraniyoruz acaba...
ama dedigin gibi kiz evlatta sart,erkekte..ama önemli olan hayirli evlat olmalari...
Allah bizede hayirli evlatlar nasip etsin öncelikle :Saruboceq:
canım bilmiyorumki istekmiydi hismiydi ama yoğun erkek hissediyodum ve çok inanıyodum sanki erkek diye ama kızda olsa bayıla bayıla severim yani,hele sokaktakilere bile dayanamıyorum kızlara,bakalım 3 haftaya değişmezse erkek şimdilik benim çin takvine görede erkekti cnm uydu yani :))) seninde çok güzel bir kızın olur ama düşünsene allah hayırlsını versin cnm,bunlar tahmin işteYok canım daha gitmedim doktora 20 haziranda gideceğim inşaalah belli olur.
Çok sevindim canım sanırım içten içe erkek istiyordun sen.İsmi bile hazır güney : ) İnşaalah test sonuçlarında iyi çıkar.
Yok canım ben daha gitmedim ki doktora.Ama herkesin erkek ya o bakımdan dedim.Benim ki de erkek olucak galiba.Ama şimdi bu kadar prensin arasına bi prenses bende çıksa süper olur : 9
canım bilmiyorumki istekmiydi hismiydi ama yoğun erkek hissediyodum ve çok inanıyodum sanki erkek diye ama kızda olsa bayıla bayıla severim yani,hele sokaktakilere bile dayanamıyorum kızlara,bakalım 3 haftaya değişmezse erkek şimdilik benim çin takvine görede erkekti cnm uydu yani :))) seninde çok güzel bir kızın olur ama düşünsene allah hayırlsını versin cnm,bunlar tahmin işte
Ersasucum canım senin mesajını göremedim alıntılayamadım.Hayırlı olsun canımoğlun geliyormuş, topiği pipili doldurdunuz:roflol:
Bu arada çin takvimie göre cinsiyeti tutan var mı ?
hayırlı olsun canım. olumunekankayizsmile çıkıntıyı gördüyse genelde yanılma az oluyo. erkektir heralde. ama kızları sonradan çok erkek yapıyolar ne yazıkkiklava:
CARNA canim bende tüm takvimler kiz diyor ama bakicaz artik
yengemin,kuzenlerimin falan hep tuttu.. zemuszemus
senin erkekti demiii CADIARZU
canım bilmiyorumki istekmiydi hismiydi ama yoğun erkek hissediyodum ve çok inanıyodum sanki erkek diye ama kızda olsa bayıla bayıla severim yani,hele sokaktakilere bile dayanamıyorum kızlara,bakalım 3 haftaya değişmezse erkek şimdilik benim çin takvine görede erkekti cnm uydu yani :))) seninde çok güzel bir kızın olur ama düşünsene allah hayırlsını versin cnm,bunlar tahmin işte
heheheh kaydirigubbakcemile3
bu laflar bana bi yerden tanidik geliyor sankiii sositososito
bu arada hangi burcsun canim sen?
kızlar bende eşim tek erkek diye ve bnm hastalığıma yakalanma riski az diye erkek çocuk istiyordum hatta herkes erkek olucak diyince şartlamıştım kendimi ama kız olacağını duyunca bi tuaf oldum sevinemedim neden böle sanırım bilinç altımda korkuyorum onada bana olanlar olur herhalde diye
kötü annemiyim ben yaaa
kaydirigubbakcemile3 koç burcuyum. yükselenimde aslan. ööyle deliyim yani. sen yengeçtin değil mi cucum. temmuz doğumlu olduğunu söylemiştin.
yawrum bak bunlara takıpta zahir etme gebeliğini. erkek olsa bu defa hadi kız torunum oldu ya onda olursa diye üzülebilirsin. erkek olunca genlerinde hiçbir rahatsızlık taşımayacağı garantisini kim verebilir sana. ataların var onların ataları var. doğduktan sonra genetik tahlil yapıp ona göre önlemlerini alabilirsin hem. tam olarak neydi senin hastalığın?
canım üzülme aynı senin o günlerde bende çıkartıyodum 11+5te bi bitti bende inanamadım 2 hafta sürdü topu topu o şiddetli dönem şimdi çok rahatım şükür ya,yemek yiyebiliyorum enazından,ille yicem diye sıkma kendini canın istiyorsa ye
tabikide degilsinn..cok seker cok anlayisli cok neseli bi anne olacaksin canim eminim :CüvCüv:kızlar bende eşim tek erkek diye ve bnm hastalığıma yakalanma riski az diye erkek çocuk istiyordum hatta herkes erkek olucak diyince şartlamıştım kendimi ama kız olacağını duyunca bi tuaf oldum sevinemedim neden böle sanırım bilinç altımda korkuyorum onada bana olanlar olur herhalde diye
kötü annemiyim ben yaaa
ayy tooba canimm bende sürekli duygularimi dengede tutmaya calisiyorum ama az daha anlatirsan bu bicirliklari kaymaya baslicak düsüncelerim haberin ola sempatiksalakcinniamin canım. hani daha duygusal içli oluyolar ya belki ondan. erkek çocuğuda anneye düşkünlüğü hasebiyle iyi oluyor. ama ben zaten eşime düşkün peşinde tin tin olsun istiyorum. böyle mini mini eteğiyle pıt pıt " babacım babacım" diye... hayırlısı ve sağlıklısı tabii. güya kendimi alıştırmamaya çalışıyorum, kaptırmışım kendimi haberim yok :1rolleyes:
Yok canım daha belli değil ki benim.Herkesin erkek olunca benim de erkek olucak dedim kendi kendime : )
Bu arada kızlar ben yine yediğimi çıkarttım.İlk haftalarda rahattım yoktu bu 3. oldu..Zaten yemek yemek işkence devamlı mide kazınması falan, zorla yemek yedim şimdi tekrar mı yicem yaa : (
kaydirigubbakcemile3 koç burcuyum. yükselenimde aslan. ööyle deliyim yani. sen yengeçtin değil mi cucum. temmuz doğumlu olduğunu söylemiştin.
yawrum bak bunlara takıpta zahir etme gebeliğini. erkek olsa bu defa hadi kız torunum oldu ya onda olursa diye üzülebilirsin. erkek olunca genlerinde hiçbir rahatsızlık taşımayacağı garantisini kim verebilir sana. ataların var onların ataları var. doğduktan sonra genetik tahlil yapıp ona göre önlemlerini alabilirsin hem. tam olarak neydi senin hastalığın?
Ay geçer inşaalah benim yemeklere karşı tiksintim oluştu.Vardı zaten iyice arttı o yüzden çıkartıyorum.En çok sigaradan tiksindiğime seviniyorum ve çaydan demiri alıyordu çünkü.
Mide kazınması olmasa yemem zaten.Ama çok rahatsız ediyor yemezsem bu sfer daha kötü oluyorum elim ayağım titriyor başım ağrıyor : ) Yesem olmuyor yemesem olmuyor.
yumurtalık kanseri cnm tek yumurtalığım yok bnm o ameliyatım hatalı yapılmış diye tüp bebek yaptık doktor içimde bi kitle unutmuş ama haklısın bundan sonra öle düşünmicem çünkü benden önce bu sülalede kadın hastalığı yaşayan bile yok benden sonrada olcak diye bişey yok dimi aa yahuuu
ayy evet çok sevindim sigara ve çaydan tiksinmene cnm,en hayırlı şey olmuş,sen nasılda hamile kalıverdin ya nekadar ümitsizdin hiçbişey yapmadım buay diye :))) allahın işi işte,içinden geliyorsa ye tabi cnm ozaman için bulandığında çubuk kraker falan ye belki keser bulantını biraz
hehe,koc-aslan yaniii..süperr olumunekankayizsmile
yok canim ben 20 haziran,hatta carnanin kontrol günü diye muhabbet gecmisti
ikizler-ikizler sempatiksalakcinni
cifte deli yani sırnaşık şey
bu arada ben çocuğa hep erkek dedim ismi hazırdı erkek bebeği olucak anneler hazırda kız ismi var mı hazırınızda
Aynen ben bile şaşırdım nasıl hamile kaldığıma.İnternette verilem yumurtlama günlerine pek takmamak gerekirmiş.Çünkü benim o dönem hiç olmadı.Turnayı gözünden vurmuşuz demek ki.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bizim topiğe baktım Welcome yine diğer aya kalmış sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?