2010 Aralık Anneleri

amin canım. hani daha duygusal içli oluyolar ya belki ondan. erkek çocuğuda anneye düşkünlüğü hasebiyle iyi oluyor. ama ben zaten eşime düşkün peşinde tin tin olsun istiyorum. böyle mini mini eteğiyle pıt pıt " babacım babacım" diye... hayırlısı ve sağlıklısı tabii. güya kendimi alıştırmamaya çalışıyorum, kaptırmışım kendimi haberim yok :1rolleyes:

canım bilmiyorumki istekmiydi hismiydi ama yoğun erkek hissediyodum ve çok inanıyodum sanki erkek diye ama kızda olsa bayıla bayıla severim yani,hele sokaktakilere bile dayanamıyorum kızlara,bakalım 3 haftaya değişmezse erkek şimdilik benim çin takvine görede erkekti cnm uydu yani :))) seninde çok güzel bir kızın olur ama düşünsene allah hayırlsını versin cnm,bunlar tahmin işte
hayırlı olsun canım. olumunekankayizsmile çıkıntıyı gördüyse genelde yanılma az oluyo. erkektir heralde. ama kızları sonradan çok erkek yapıyolar ne yazıkki klava:

zaten ben sordum bakayım çıkıntı varmı dedi baktı bi çıkıntı var ama yinede erken dedi erkek olabilir diyebilirim ama 3 hafta sonra kesinleşir dedi zaten verdiği ultrason resminde bile çıkıntı belli :)))) ama kızda da oluyormuş o çıkıntıda yerleri değişik oluyormuş sanırım hayırlısı olsun cnm artık,çok teşekkür ederim

gizemli senin minik kızında hayırlısı olsun cnm cucu valla tam aradğım bir liste olmuş eline sağlık bende kopyalıyacağım :))) arkadaşlar biyandan ders çalışıyorum bi yandan sizi okuyorum o yüzden katılamıyorum,yarından sonra inşallah sizleyim sorunsuzca kaydirigubbakcemile3

CARNA canim bende tüm takvimler kiz diyor ama bakicaz artik
yengemin,kuzenlerimin falan hep tuttu.. zemuszemus
senin erkekti demiii CADIARZU

Yok canım daha belli değil ki benim.Herkesin erkek olunca benim de erkek olucak dedim kendi kendime : )

Bu arada kızlar ben yine yediğimi çıkarttım.İlk haftalarda rahattım yoktu bu 3. oldu..Zaten yemek yemek işkence devamlı mide kazınması falan, zorla yemek yedim şimdi tekrar mı yicem yaa : (

Tabiki ilk önce hayırlısı sağlıksı, evlat sonuçta erkeği de kızı da ayrı sevilir.
Benim de çin takvimine göre kız inşaalah tutar : )

canım üzülme aynı senin o günlerde bende çıkartıyodum 11+5te bi bitti bende inanamadım 2 hafta sürdü topu topu o şiddetli dönem şimdi çok rahatım şükür ya,yemek yiyebiliyorum enazından,ille yicem diye sıkma kendini canın istiyorsa ye

heheheh kaydirigubbakcemile3
bu laflar bana bi yerden tanidik geliyor sankiii sositososito
bu arada hangi burcsun canim sen?

kaydirigubbakcemile3 koç burcuyum. yükselenimde aslan. ööyle deliyim yani. sen yengeçtin değil mi cucum. temmuz doğumlu olduğunu söylemiştin.

yawrum bak bunlara takıpta zahir etme gebeliğini. erkek olsa bu defa hadi kız torunum oldu ya onda olursa diye üzülebilirsin. erkek olunca genlerinde hiçbir rahatsızlık taşımayacağı garantisini kim verebilir sana. ataların var onların ataları var. doğduktan sonra genetik tahlil yapıp ona göre önlemlerini alabilirsin hem. tam olarak neydi senin hastalığın?

yumurtalık kanseri cnm tek yumurtalığım yok bnm o ameliyatım hatalı yapılmış diye tüp bebek yaptık doktor içimde bi kitle unutmuş ama haklısın bundan sonra öle düşünmicem çünkü benden önce bu sülalede kadın hastalığı yaşayan bile yok benden sonrada olcak diye bişey yok dimi aa yahuuu

Ay geçer inşaalah benim yemeklere karşı tiksintim oluştu.Vardı zaten iyice arttı o yüzden çıkartıyorum.En çok sigaradan tiksindiğime seviniyorum ve çaydan demiri alıyordu çünkü.

Mide kazınması olmasa yemem zaten.Ama çok rahatsız ediyor yemezsem bu sfer daha kötü oluyorum elim ayağım titriyor başım ağrıyor : ) Yesem olmuyor yemesem olmuyor.

tabikide degilsinn..cok seker cok anlayisli cok neseli bi anne olacaksin canim eminim :CüvCüv:
bebegin icin daha o yokken ne SIKINTILAR cektin kimbilir..kolay degil..sende biliyorsun o asamalari..
kiz erkek inanki farketmiyor..kizin olunca fenami yakin olur sana annesi,kiz arkadasin olur,dert ortagin olur,beraber gezmelere,alisverislere cikarsiniz..
önemli olan hayirli evlat olsun..saglik konusuna gelince,bunu konusmustuk seninle..
hangimizin yarina ne olacagini kim bilebilir ki fistigimmm..:teselli:
simdiden icini karartma,hatta hic bir zaman karartma.. lmaz:
herseyin hayirlisi olsun :Saruboceq:

ayy tooba canimm bende sürekli duygularimi dengede tutmaya calisiyorum ama az daha anlatirsan bu bicirliklari kaymaya baslicak düsüncelerim haberin ola sempatiksalakcinni

himm ay ne bileyim,erkek muhabbeti gecmistidee :kedi:
yorum bile yapamiyorum yaa kiz yada erkek olcak benim diye..
icim bomboss boshayallersmile

bu arada ben çocuğa hep erkek dedim ismi hazırdı erkek bebeği olucak anneler hazırda kız ismi var mı hazırınızda

hehe,koc-aslan yaniii..süperr olumunekankayizsmile
yok canim ben 20 haziran,hatta carnanin kontrol günü diye muhabbet gecmisti
ikizler-ikizler sempatiksalakcinni
cifte deli yani sırnaşık şey

ayy evet çok sevindim sigara ve çaydan tiksinmene cnm,en hayırlı şey olmuş,sen nasılda hamile kalıverdin ya nekadar ümitsizdin hiçbişey yapmadım buay diye :))) allahın işi işte,içinden geliyorsa ye tabi cnm ozaman için bulandığında çubuk kraker falan ye belki keser bulantını biraz

kanser yatkınlık gerektirebilir belki ama dikkat edilirse önlenebilir. önlenebilen bir rahatsızlıktır. üstelik o çocuğu tek başına yapmıyosun, babasına haksızlık etme bence. onunda genleri var işin içinde. bir kere kötü bir anne değilsin sadece çok çok hassas ve bebeğinin iyiliğini isteyen bir annesin. bu sadece ona odaklanmanı sağlamasın yalnız. senin iyiliğin onun iyiliği demek aslında. bu nedenle artık eskisinden daha çok kendi sağlına önem vermen gerektiğinin farkındasındır umarım. bu nedenle canını daha çok sıkıp sağlığını bozma emi. hayırlısıyla dünyaya geldikten sonra ve de onu da düzenli takip ettirdikten sonra hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle. ayrıca farkında olman gereken birşey daha var bunun seni çocuğun konusunda çok bilgilendirmeye sevk etmiş. yazdıklarını okuduğumda bazen beni çok şaşırtıyorsun. bir sürü anne ve bir sürü aileyle çalışıyorum. deneyimlerime dayanarak söylüyorum şimdiden çok iyisin. çok şey biliyorsun araştırıyorsun. bak herşeyde bir hayır var. belki bu vesileyle sadece kanser değil nelerden daha koruyacaksın çocuğunu. bir tek bunları yaparken yıpratma kendini. kendinden vazgeçme. iyi bir annesin sen. vicdan azabı çekeceğin bir konu yok

Cucum aynen benimde bende hiç bir şey hissetmiyorum ne kız ne erkek.Bakalım görcez artık : )

Aynen ben bile şaşırdım nasıl hamile kaldığıma.ınternette verilem yumurtlama günlerine pek takmamak gerekirmiş.Çünkü benim o dönem hiç olmadı.Turnayı gözünden vurmuşuz demek ki.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bizim topiğe baktım Welcome yine diğer aya kalmış sanırım.

slm kizlar nasilsiniz?
ya varya sizin kizmi erkekmi muhabbetleriniz benide heveslenirdi acaba bende sorsammiki demeye basladim..ben ogrenmek istemiyodum ama simdi benide bi merak sarmaya basladi

hehe,koc-aslan yaniii..süperr olumunekankayizsmile
yok canim ben 20 haziran,hatta carnanin kontrol günü diye muhabbet gecmisti
ikizler-ikizler sempatiksalakcinni
cifte deli yani sırnaşık şey

bakalım bu yaylarla ne yapacağız. hoş ben özellikle ya yay ya oğlak istedim ya erken gelmeye kalkarsa velet akrepte olabilir

cucum ayni gun kutlicez dogum gunlerimizi bende 20haziranin zir delilerindenim laelaelaelaelae

bu arada ben çocuğa hep erkek dedim ismi hazırdı erkek bebeği olucak anneler hazırda kız ismi var mı hazırınızda

biz kiz olursa Melisa Ela istiyoruz teyzesii.. :asigim:
erkek olursa kizim oldugunda insallah koyariz :Saruboceq:
ama aklimda bi sürü kiz ismi var..cogunu aileden kuzenler koydular cifter cifter :umursamaz:
dur paylasayim hemen,diger fistiklarada fikir olur..
masal,nehir,efsun,feza,ceren,beril,azra,mina,selen,irmak,alya,aysema,beliz,beria,doga,nihan,özün..
not aldiklarim bunlar kiz ismi olarak.. yerimseniben

evet gördüm bende pek giremedim sınavlardan ama arada okudum onun kalmış yine ama bitane bugün hamile çıktı :)))) bende yumurtlama gününden önce hamile kaldığımı düşünüyorum zaten 2gün ileri attık sat a göre şuan 12+4 olmamız gerekirken her gittiğimizde bir gün yükseldik erken yumurtlamışım demkki doğum tarihide 16aralığa düştü bakalım aksilik olmazsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…