ay canim yaa ögren tabiii...slm kizlar nasilsiniz?
ya varya sizin kizmi erkekmi muhabbetleriniz benide heveslenirdi acaba bende sorsammiki demeye basladim..ben ogrenmek istemiyodum ama simdi benide bi merak sarmaya basladi
aynen canim aynennnn..cok sürpriz olcak bizimki..tahmin yok,his yok,belirtiler karmakarisik cünküCucum aynen benimde bende hiç bir şey hissetmiyorum ne kız ne erkek.Bakalım görcez artık : )
Aynen ben bile şaşırdım nasıl hamile kaldığıma.İnternette verilem yumurtlama günlerine pek takmamak gerekirmiş.Çünkü benim o dönem hiç olmadı.Turnayı gözünden vurmuşuz demek ki.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bizim topiğe baktım Welcome yine diğer aya kalmış sanırım.
ayy cok seker oluyorlarmis yaylar..burclar kitabindan okudum..bakalım bu yaylarla ne yapacağız. hoş ben özellikle ya yay ya oğlak istedim ya erken gelmeye kalkarsa velet akrepte olabilir
evet canimmm,az kaldiiii..gecen haftalarda demistim ayni gün dogmusuz diyeecucum ayni gun kutlicez dogum gunlerimizi bende 20haziranin zir delilerindenim laelaelaelaelae
cnm ne kadar güzel yazmışsın çook saol çok rahatlattın beni saol allah razı olsun dediğin gibi hastalığım sayesinde farkındalıklarım arttı tekrar çoooooooooookkkk teşekkürlerkanser yatkınlık gerektirebilir belki ama dikkat edilirse önlenebilir. önlenebilen bir rahatsızlıktır. üstelik o çocuğu tek başına yapmıyosun, babasına haksızlık etme bence. onunda genleri var işin içinde. bir kere kötü bir anne değilsin sadece çok çok hassas ve bebeğinin iyiliğini isteyen bir annesin. bu sadece ona odaklanmanı sağlamasın yalnız. senin iyiliğin onun iyiliği demek aslında. bu nedenle artık eskisinden daha çok kendi sağlına önem vermen gerektiğinin farkındasındır umarım. bu nedenle canını daha çok sıkıp sağlığını bozma emi. hayırlısıyla dünyaya geldikten sonra ve de onu da düzenli takip ettirdikten sonra hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle. ayrıca farkında olman gereken birşey daha var bunun seni çocuğun konusunda çok bilgilendirmeye sevk etmiş. yazdıklarını okuduğumda bazen beni çok şaşırtıyorsun. bir sürü anne ve bir sürü aileyle çalışıyorum. deneyimlerime dayanarak söylüyorum şimdiden çok iyisin. çok şey biliyorsun araştırıyorsun. bak herşeyde bir hayır var. belki bu vesileyle sadece kanser değil nelerden daha koruyacaksın çocuğunu. bir tek bunları yaparken yıpratma kendini. kendinden vazgeçme. iyi bir annesin sen. vicdan azabı çekeceğin bir konu yok
sor cnm sor ne kaybedersin belki söler doktorunslm kizlar nasilsiniz?
ya varya sizin kizmi erkekmi muhabbetleriniz benide heveslenirdi acaba bende sorsammiki demeye basladim..ben ogrenmek istemiyodum ama simdi benide bi merak sarmaya basladi
biz kiz olursa Melisa Ela istiyoruz teyzesii.. :asigim:
erkek olursa kizim oldugunda insallah koyariz :Saruboceq:
ama aklimda bi sürü kiz ismi var..cogunu aileden kuzenler koydular cifter cifter :umursamaz:
dur paylasayim hemen,diger fistiklarada fikir olur..
masal,nehir,efsun,feza,ceren,beril,azra,mina,selen,irmak,alya,aysema,beliz,beria,doga,nihan,özün..
not aldiklarim bunlar kiz ismi olarak.. yerimseniben
Cucum aynen benimde bende hiç bir şey hissetmiyorum ne kız ne erkek.Bakalım görcez artık : )
Aynen ben bile şaşırdım nasıl hamile kaldığıma.İnternette verilem yumurtlama günlerine pek takmamak gerekirmiş.Çünkü benim o dönem hiç olmadı.Turnayı gözünden vurmuşuz demek ki.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bizim topiğe baktım Welcome yine diğer aya kalmış sanırım.
benimide isimler hazir
kiz: LENÂ
erkek: TUNA
cucum alya ismini bende dusundum ve cok hosuma gidiyo
kızlar siz önceden hangi topikteydiniz
takip mi yapıyodunuz sonunda geliş melekleriniz gözünüz aydın
benimide isimler hazir
süpermis canimmm..ikiside harika olumunekankayizsmilebenimide isimler hazir
al tabii canimm..begendiklerim bunlar simdilik..aklima geldikce söylerimm olumunekankayizsmilecnm ne kadar güzel yazmışsın çook saol çok rahatlattın beni saol allah razı olsun dediğin gibi hastalığım sayesinde farkındalıklarım arttı tekrar çoooooooooookkkk teşekkürler
sor cnm sor ne kaybedersin belki söler doktorun
ay saol not aldım manalarını araştırıcam cicim
cucum getir sen beni gaza zaten ikizler burcu fazlasiyla merakli oluyo sende tam buldun gaz verecek insani zaten cevremde herkes duramazsin sorarsin sen meraktan catlarsin diyolar sempatiksalakcinni
iyiki dogmusuz valla, insallah 6ay sonrada bebislerede deriz iyiki dogurmusuz diye
kızlar yay burcu bebekleri
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
kaydirigubbakcemile3 muhteşem üçlü olacağız demekki :teytey: zaten kayınvalidem deyip duruyo sizin çocuğunuzu tahmin bile edemiyorum diye. bizi biraz deli bulur da
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralık annesi olucam bugün ikili testim vardı ultrasona girdim ama doktorum sadece ense kalınlığına baktı hiç burun kemiğine filan bakmadı nt:1,77mm dedi sanırım ense kalınlığı ölçüsü hiç bi yorum yapmadı kan testinin sonuçlarınıda alalım ona göre konuşuruz dedi birde her ultrasona girdiğimde çıkış istiyorum demezsem çıkış vermiyo doktorum sizinkilerde öylemi bende heycandan unutuyorum istemeyi 3 aylık hamileyim 1 tane fotosu var elimde sizce bu doktoru değiştirmelimiyim bugün iyice bu duygu yerleşti kafama
kızlar alışveriş topiğimizle ilgili bi fikir geldi aklıma gerçi orada da paylaştım ama oraya uğramayanlar için burayada yazayım istedim.
Alışveriş Topiğimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/arali...aralik-anneleri-bebislerine-neler-aldi-3.html
ben diyorum ki; (tembellik yapıp oraya yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıcam sempatiksalakcinni )
acaba en azından ilk 6-7 ay için(ki ondan sonra sanırım ustalaşırız) gerekli olan malzemelerin listesini mi çıkarsak ilk sayfaya, birimizin aklına gelip de diğerinin gelmeyen şeyler olabilir. Bebişlerimizin hiçbişeyi eksik kalmasın dimi ama. Ne dersiniz? Özellikle ilk bebeği olacaklar için bu baya sıkıntılı bi dönem, ne alıcaz, ne gerekli, ne gereksiz... Daha öncesinden deneyimli olan anneler de bize yardımcı olur belki. 3'er aylık bölümlere ayırırım, ilk 3 ay,3-6 ay, 6-9 ay diye. Nasıl olur sizce?
[table="head"]0-3 AY Zorunlu İhtiyaçlar|0-3 Ay Exstralar|3-6 Ay Zorunlu İhtiyaçlar|3-6 Ay Extralar|6-12 Ay Zorunlu İhtiyaçlar|6-12 Ay Extralar
Zıbın|Günlük|Biberon|Önlük|Diş kaşıma Oyuncağı|Mama Sandalyesi||
[/table]
bunun gibi......
kızlarr slmmm..dün kontrolum vardı ama cinsiyetini öğrenemedimmm..ama bizim tavşan:) 7 cm 50 gr olmuşş kafa atıodu:):)
benim ikili test sonucu belli oldu, sukur bebisim saglikli kaydirigubbakcemile2en azindan risk 8441 de 1 di , bilmiyorum burda bu sekil aciklaniyo, Turkiyede sonuclar nasil aciklaniyo bilmiyorum, o halde sizin rakamlar neydi kizlar :) sonucta yas gencken risk dusuyo, ben 28 yasindayim ona gör cok iyi oldugunun söledi :)Allahin izni ile bebisimi temmuz un 20 sine tekrar görucem burdaki son ultrason kontrolu oluyo bu.Cinsiyetini ögrenemedik kadin ilgilnemedi bile cinsiyetiyle, simdi dikkat etememiz gereken baska seyler var dedi o yuzden bende israr etmedim, zaten daha cok sagligi ilgilendiriyo bizi aslinda , ama yinede cogunu ögrenmissiniz diye soruverdim bendeboshayallersmile
bebisim haftasina göre biraz daha buyuktu, tum boyu 8-9 cm arasindaymis ve 12+4 görunuyosun dedi ama 2 gun okadarda önemli degil, o yuzden tickerii degistirmiycem :)Hepinizi öpuyoruz anisler opuyorumnanaktan
canım hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim maşallah kocaman olmuş bebişin bende gittim bugün ense kalınlığını ölçtü 1.6 çıktı çok iyi dedi,benimkide pipili buarada :))) OĞLUŞUM geliyorr,inşallah sağlıklı sonuçlarını alırız cnm
canım hayırlı uğurlu olsun benimde 6.5 cm çıktı bebişim ense kalınlığıda 1.6 çıktı benimkide pipili buarada :))))
kızlar çok mutluyum herşey yolunda şimdilik,pek geçmişi okuyamadım ama kötü bi durum yok sanırım carnacım senin mesajını göremedim ama erkekmiymiş seninde öle bişey okudum sanırım,inşallah hepimiz iyi haberler alırız,bebeğime hemen beşiktaşlı günce aldım d&r dan ultrason resimlerini koyucam sizede çeker koyarım güncenin resimlerini çok şeker :)))
kizlar liste yaparken gecen yil actigim bi topigi buldum..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...idogan-anne-ihtiyac-listesi.html#post13653777
maaşallah cnm allah nazardan saklasın gözün aydın allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize
kızlar bende eşim tek erkek diye ve bnm hastalığıma yakalanma riski az diye erkek çocuk istiyordum hatta herkes erkek olucak diyince şartlamıştım kendimi ama kız olacağını duyunca bi tuaf oldum sevinemedim neden böle sanırım bilinç altımda korkuyorum onada bana olanlar olur herhalde diye
kötü annemiyim ben yaaa
Ersasucum canım senin mesajını göremedim alıntılayamadım.Hayırlı olsun canımoğlun geliyormuş, topiği pipili doldurdunuz:roflol:
Bu arada çin takvimie göre cinsiyeti tutan var mı ?
yaw normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama içimde bi taraf kız olsun istiyodu zaten. insanın bi kızı olmalı bak.. bunu mesleki deneyimlerime dayanarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?