2010 Aralık Anneleri

slm kizlar nasilsiniz?
ya varya sizin kizmi erkekmi muhabbetleriniz benide heveslenirdi acaba bende sorsammiki demeye basladim..ben ogrenmek istemiyodum ama simdi benide bi merak sarmaya basladi
ay canim yaa ögren tabiii...
zor bulduk evet,ne gelirse zaten kabulümüz,önce saglikli olsun tabii ama meraktan catlarsin demedi demeeee sempatiksalakcinni
ayrica tatlimm o bebek magazalarini gezerken prenses mi yoksa prens mi odasi alacagina nasil karar vericen,hep beyaz hep beyaz SIKAR senii
(amma gaza getiriyorum demi kaydirigubbakcemile3 napiyim heyecanlaniyorum :kedi:)

aynen canim aynennnn..cok sürpriz olcak bizimki..tahmin yok,his yok,belirtiler karmakarisik cünkü
bakalım bu yaylarla ne yapacağız. hoş ben özellikle ya yay ya oğlak istedim ya erken gelmeye kalkarsa velet akrepte olabilir
ayy cok seker oluyorlarmis yaylar..burclar kitabindan okudum..
cok mantikla hareket ediyorlarmis,cok bilmislermis..
mantigina uymuyorsa bir kural,yasak sorguluyorlarmis neden diye..
anne-baba sevgisine ilgisine cok ihtiyac duyan duygusal bir yanlari varmis..opuyorumnanaktan
ve cok meraklilarmis.. opuyorumnanaktan
merak huyu her durumda bana yada esime cekerdi zaten sempatiksalakcinni

cucum ayni gun kutlicez dogum gunlerimizi bende 20haziranin zir delilerindenim laelaelaelaelae
evet canimmm,az kaldiiii..gecen haftalarda demistim ayni gün dogmusuz diyee
iyiki dogmusuz demii kaydirigubbakcemile5

benimide isimler hazir
kiz: LENÂ
erkek: TUNA

cucum alya ismini bende dusundum ve cok hosuma gidiyo

cnm ne kadar güzel yazmışsın çook saol çok rahatlattın beni saol allah razı olsun dediğin gibi hastalığım sayesinde farkındalıklarım arttı tekrar çoooooooooookkkk teşekkürler
slm kizlar nasilsiniz?
ya varya sizin kizmi erkekmi muhabbetleriniz benide heveslenirdi acaba bende sorsammiki demeye basladim..ben ogrenmek istemiyodum ama simdi benide bi merak sarmaya basladi
sor cnm sor ne kaybedersin belki söler doktorun

ay saol not aldım manalarını araştırıcam cicim

kızlar siz önceden hangi topikteydiniz

takip mi yapıyodunuz sonunda geliş melekleriniz gözünüz aydın

cucum getir sen beni gaza zaten ikizler burcu fazlasiyla merakli oluyo sende tam buldun gaz verecek insani zaten cevremde herkes duramazsin sorarsin sen meraktan catlarsin diyolar sempatiksalakcinni

iyiki dogmusuz valla, insallah 6ay sonrada bebislerede deriz iyiki dogurmusuz diye

bisey degil gizemlicim bizim kesin bu isimler olacak yeterki bebis saglikla dogsun gelsin

kızlar siz önceden hangi topikteydiniz

takip mi yapıyodunuz sonunda geliş melekleriniz gözünüz aydın

canım ikimizde hatta pandamm da nisanda hamile kalmak isteyenler topikindeydik hepimizde kaldık,arada orayada gidiyoruz burda da buluşuyoruz,marttan beri tanışığız yani

kızlar yay burcu bebekleri

En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi

Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan

Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.

benimide isimler hazir

erkek olursa bi ismi (iki isim koymayı düşünüyorum) kesin TUNA olacaktı. son anda oğlan denmezse adaş olabilirler bizimkiler. tabii seninde oğlun olursa. ismimime kafiyeli olsun istedim

kız olursaa ki şimdilik görünen o NİSAN. annesinin doğduğu ay.

her halükarda imzamı atacağım yani çocuğa kaydirigubbakcemile3
ayrıca Gül ve İnci de gündemimizde

yay burcu bebekleri başka bir siteden alıntı

Evde sessizlik varsa, bilin ki o bir muzurluk peşindedir. Yay bebekleri dikkat çekici ve hayat doludurlar. Değerli uykuları büyük bir ihtimalle onun bitip tükenmek bilmeyen istekleri yüzünden pek çok kez bölünebilir. Aralıklarla mama isterler, uyurken birisini görmekten mutlu olurlar. Büyüdüklerinde hareketlilikleri ve yaramazlıkları durulmaz.

Yay çocuklarını teşhis etmek çok kolaydır. Bir şey istediklerinde ya da istedikleri yapılmadığında ağızlarını açıp avaz avaz bağırmaktan çekinmezler. Muzip ifadeleriyle ortalığı karıştırmayı çok severler. Tüm çocuklarda var olan patavatsızlık, yay çocuklarında had safhadadır. Sık sık anne, babasının yaptığı dedikoduları etrafa yetiştirerek büyüklerini zor durumda bırakabilirler. Ama her halleriyle çok sevimli ve cana yakındırlar.

Hiç tanımasalar da heyecanla karşısındakinin boynuna atlayıp tatlı tatlı gülümseyip, saç, baş çeken çocukların çoğu yaydır. Konuşmayı çabuk öğrenir sonra da büyüklerini inanılmaz sorularla bunaltırlar. Yeni kavramaya başladıkları dünya, onlar için fantastik bir yerdir. Yay çocukları okulun zeki ve sosyal insanlarıdır. Spor aktivitelerinde çok başarılıdırlar. Kolay uyum sağlarlar ama ders çalışmayı pek sevmezler.

Okuldaki başarı oranları vasattır. Yaratıcılıkla ilgili dallara teşvik edilmeleri iyi olur. Keskin hayal güçlerini serbest bırakmaları onları ileri götürecektir. O zaman gerçekten çalışkan çocuklar haline gelirler. Yaramaz ve meraklıdırlar fakat mantıklı bir açıklama getirildiğinde, neden öyle davranmaları gerektiğini anlar, inatçılık etmezler. Bu çocuklar sınırları zorlamaya şiddetli isteklidirler. Biraz disiplin edilmeleri gerekir. Ancak bu sayede sorumluluk sahibi olmasını öğrenecektir.

AİLE HAYATI

Ev, onlar için lunapark kadar eğlencelidir. Yay çocukları aile yaşamlarında sevimli, dürüst ve eğlencelidirler. Özgür ve sevgi dolu Yay çocuklarını basmakalıp kurallarla yetiştirmek yanlış olacaktır. Sevgi dolu halleriyle aile içinde gerçek sıcaklığın, güçlü bir mizaç anlayışının oluşmasını sağladıkları için, aynı ilgiyi ailenin diğer üyelerinden beklerler. Kişisel hürriyetleri olduğunu daha küçük yaşlarda kavrarlar. Sorumluluk almayı sevmeseler bile, yapılması gerekenin ne olduğunu aslında bilirler. Gözü açık Yay çocukları, kardeşleri varsa, anne-babasının ondan istediği şeyi kardeşlerine yaptıracak kadar uyanıktır. Evde kurallar ve bol yasaklar yoksa ondan mutlu olanı yok demektir.

Yay kardeşleri arasında gürültücüdür ve bir numara olmaktan hoşlanırlar. Her an hareket halinde olan bu çocukları zapt etmek aileler tarafından zor olabilir. Kardeşleriyle sağlıklı ilişkileri vardır. Dikkatlidirler ve onlarla yakından ilgilenirler. Yay çocukları akrabaları dünyanın öbür ucunda bile olsa ziyaret etmek için elinden geleni yaparlar. Hareketli ve yerinde duramayan yay çocuğu, evlerinin arı kovanı gibi olmasından hoşlanırlar.

Annelerine sormadan eve arkadaşlarını hatta akrabalarını bile davet ederler. Bu tutumları karşısında ebeveyni ters tepki verirse, kırılırlar fakat yaptıklarından da vazgeçmezler. Hep beraber tatile çıkmaktan, macera peşinde koşmaktan çok hoşlanırlar. Ailesiyle ilişkisi kuvvetli Yay çocuklarının büyüdükleri zaman aralarında sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü çocuklarına fazlasıyla alışmış anne-babanın onu bir başkasıyla paylaşması zor olacaktır.

benimide isimler hazir

süpermis canimmm..ikiside harika olumunekankayizsmile
ben sadece Melisa Ela ismini düsünebiliyorum..malumm babamiz her isme bi kulp takiyor :tomato:
alya ve digerlerinide cok begeniyorumm
alya ikisinéde uyar,ikinci bebegine düsünürsün artik fistik anne yerimseniben

al tabii canimm..begendiklerim bunlar simdilik..aklima geldikce söylerimm olumunekankayizsmile

hehe,aynen,merak abideleriyiz zaten kaydirigubbakcemile3
dayanamazsin eminimmm aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 muhteşem üçlü olacağız demekki :teytey: zaten kayınvalidem deyip duruyo sizin çocuğunuzu tahmin bile edemiyorum diye. bizi biraz deli bulur da

ayyy evettt bende okudum onu gizemcimm
eslerimizle özelimiz kalmayacak sanirimm...
dedeeeeee bugün babam annemi öperken gördümmm gibi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 muhteşem üçlü olacağız demekki :teytey: zaten kayınvalidem deyip duruyo sizin çocuğunuzu tahmin bile edemiyorum diye. bizi biraz deli bulur da

evetttt iste budurr :lepi:
bizlerede böylesi yakisirdi zaten degil mi kaydirigubbakcemile3
artik bebis mi babasiyla beni susturur,biz mi onu düsünemiyorum :kedi: sempatiksalakcinni

Canım doktor çok önemli, ben tesadüfen buldum ama Allah a şükür çok memnunum, aradığımda mutlaka kendisi geri dönüyor. Ayrıca burnuna bakmıştır ama sana söylememiştir, çünkü bir program var oraya bütün bu bilgileri giriyorlar, orada yazıyor burun kemiği görüldümü diye.

Esra çok iyi fikir, hepimizin çok işine yarayacağına eminim, bende elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım :lepi:

kızlarr slmmm..dün kontrolum vardı ama cinsiyetini öğrenemedimmm..ama bizim tavşan:) 7 cm 50 gr olmuşş kafa atıodu:):)

Gözün aydın İlfa, maşallah hemen büyüyorlar!
Bir tane ticker yapsana kaç haftalık olduğunu görürüz hemkaydirigubbakcemile2

Selin gözün aydın, darısı da hepimize olsun:lepi: Bizde hiç tam boy ölçülmüyor hem baş popo arasını ölçüyorlar:ecrin_bebek:

Gözün aydın canım, çok sevindim. Oğluş unda vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olur inşallaaahhh!!
bende istiyorum o beşiktaşlı günceden mutlaka koy fotosunu çok merak ettim, güzelse bende alırım. Babasını çatlatırım kaydirigubbakcemile3

Eline sağlık cucu, çok işimize yarayacak valla teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

maaşallah cnm allah nazardan saklasın gözün aydın allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Öncelikle saol canım, teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeğini korusun inş:Saruboceq:

Ve sana dedim ya çooook şanslı bi kızın olacak, için çok rahat olsun.:lepi:

Ersasucum canım senin mesajını göremedim alıntılayamadım.Hayırlı olsun canımoğlun geliyormuş, topiği pipili doldurdunuz:roflol:

Bu arada çin takvimie göre cinsiyeti tutan var mı ?

Carna cım benimki erkek değil, sporstarın ki erkekmiş. Bizimki daha belli değil, doktorum bişey söylemedi, hala heyecanla bekliyorum bakalım:hulya:

yaw normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama içimde bi taraf kız olsun istiyodu zaten. insanın bi kızı olmalı bak.. bunu mesleki deneyimlerime dayanarak söylüyorum

Kız evlat çok hayırlı oluyor yaa, bu konuda sana katılıyorum:lepi:

ben geldim kizlar
her sey cok guzel maasallah
ikili testi haftaya carsamba yapcaklar
bugun 4 tup kan aldilar
ama bu kez fazla hareketlerini goremedim uyuyomuydu artik
yada babasina naz yapiyodu
53 mm olmus bir ay sonraya randevu verdi
burda cinsiyetini 20 haftalikken soyluyolar
ucak seyahateni sordum 32 haftaya kadar hic bi problem yok gidebilirsin dedi
cok sevindim

ama benim bebegim oglak burcu olacak :ecrin_bebek:

toobacim esim daha cok tunahan istiyo bense kisa isimleri tercih ediyorum birde yurtdisinda yasadigimiz için isimlerin burdaki telafuzuda cok onemli ben cok cektim ana okulundan yuksek okula kadar ismimi dogru soyleyen olmadi (aysegul)
ya bide esimle dalga geciyorum kendisi edirneli ve biraz H ozurlu ve birazda peltek hem H diyemiyosun hem tunahan istiyosun diye

cucum, bidahaki gittigimde sorayim bari esimi kandirmaliyim ben degilde o merak ediyomus gibi olmali sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…