2010 Aralık Anneleri

Maşallah canım iyi hissetmene çok sevindim gerçekten bebişten haberleri bekliyoruz inşallah hayırlı haberlerle mutlu mutlu gelirsin topiğee:Saruboceq: :CüvCüv:

Herkeslere merhaba,

Kaymaklım inşallah güzel haberlerle geleceksin canı gönülden inanıyorum, dualarımdasın canım.

denizim16 inşallah yarın çok mutlu geleceksin:lepi: yalnız soda yı doktoruna sordun mu, yüksek sodyum içerdiğinden tansiyonu yükseltir diye biliyorum.

evet canım burda dertleşmek çok güzel
hoşgeldin sende.
buarada en büyük bebiş senin mi acep

Evet tatlım yaşadıklarını heyecanla paylaşmak daha ayrıymış aynı duyguları hisseden insanlarla
Sanırım en büyüğü benim kızım :) ama qsuyla aramızda 1 gün var o da sayılmaz zaten

canimm dualarimiz seninle..
insallah hersey normal cikicak yegenimde..
güzel haberlerle git gel,ayrica iyi gezmeler,iyi alisverislerr..
cinsiyet tahmini yapilirsa belki bebisede bikac cici alirsin yerimseniben
stres yok,bebisle konus bol bolm,rahatlatir o seni annesiiii :asigim:

çok sağolun kızlar ya
siz iyiki varsınız.
ben demiştim ya okul çevremde falan kimse bilmiyo.
sizinle paylaşıyorum herşeyimi.
çok iyi geliyosunuz bana valla.
valla sormadım aslında
ama internet sitesi var
içilebilir yazmış
ama çıkrtırmıki tansiyonu.
anammmmmmmmmmm
en hiçbişey bilmiom yaaaaa

kizlar bu arada esim rüyasinda ultrasonda bebisin pipisini görmüs,hayirdir insallah
heyecan ve merak basimiza mi vurdu ne,rüyalarimizin sekli semali bile degisti sempatiksalakcinni

Evet tatlım yaşadıklarını heyecanla paylaşmak daha ayrıymış aynı duyguları hisseden insanlarla
Sanırım en büyüğü benim kızım :) ama qsuyla aramızda 1 gün var o da sayılmaz zaten

listemize baktım
kaptırdın .
en büyük seninki değilmiş
daha büyükelr varmış
ama yakınlar yine d e
bikaç gün

kizlar bu arada esim rüyasinda ultrasonda bebisin pipisini görmüs,hayirdir insallah
heyecan ve merak basimiza mi vurdu ne,rüyalarimizin sekli semali bile degisti sempatiksalakcinni

hadi hayırlısı bakalım
nezman kontrolün.
artık sölr herlade size

aman dur panik yapma, eşimin bir iki kere tansiyonu çok çıkmıştı bide kilosu vardı. diyetisyene gidiyordu, kadın ona soda ve hazır meyve sularını yasaklamıştı. aslında hazır olan herşeyi yasaklamıştı çünkü içinde koruyucu madde olarak Na (sodyum) varmış. Soda da varmış. özellikle et yedikten sonra soda içilince daha çok yükseltiyormuş tansiyonu. hamilelikte içilebilir yazıyor evet ama tansiyon problemin olduğu için sen ayrıca sor bence.

kaydirigubbakcemile3 Allah gonlunuze gore versın kaydirigubbakcemile3

fistigim maden suyu ve soda farkli seylermis.. bak ne buldum yerimseniben
İçilebilir herhangi bir suya karbondioksit eklendiğinde soda yapılmış olur. Maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkar ve çıkarken geçtiği katmanlardan mineralleride alarak yol alır. Yani maden suyu mineralce zengin iken soda mineral içermez.

Hamilelikte maden suyu içilebilir mi?
Hamilelik, yeterli ve dengeli beslenmenin çok daha önemli olduğu ve özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. Annenin vücudu, bebeğin beslenebilmesi ve gelişiminin sağlanabilmesi için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Mineral ihtiyacının bir kısmını tamamlayabilmek için, bu dönemde farklı bir sağlık problemi (hipertansiyon...vb) yaşanmıyorsa maden suyu tüketimi önerilebilir.

haklısın canım
yarın gidince sorayım
ben bilmiodum gerçekten.
ayyyyyy ne gzüel unutmamışsın
tansiyon problemimi.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 benim eşimde rüyasında erkek görmüş, kesin erkek olacak diyor. bende rüyaların tersi çıkar diye onunla dalga geçiyorum.

hapşuruk bizim yerimize de yüz, gez, eğlen:lepi: Bu arada bizim buralarda bildiğin güzel havuz var mı? kapalı havuz tercihimdirsempatiksalakcinni

hadi hayırlısı bakalım
nezman kontrolün.
artık sölr herlade size
tatlimm 23 haziranda boshayallersmile
esime diyorum bi acile mi gitsek acaba diye kaydirigubbakcemile3
doktor sansliysak gösterir artik demisti ama bakicas bizim ufaklik acicakmi

kaydirigubbakcemile3 Allah gonlunuze gore versın kaydirigubbakcemile3

sagol canimdaa inan ki gönlümüzden hic bisey gecmiyor..saglikli olsun hayirli olsun..
ne esimin bi tahmini yada istedi var ne de benim boshayallersmile

Doğumdan sonra da yine bu hormonlar devredeymiş evet bakar bakar ağlarz yine :)) Hoşbulduk cnm memnun oldum çoook

Bende zararlı diye duymuştum canım bi bak istersen

Rüyalar çok değişti ya :)) bende doğar doğmaz yürüdüğünü görüp duruyorum kaydirigubbakcemile3

listemize baktım
kaptırdın .
en büyük seninki değilmiş
daha büyükelr varmış
ama yakınlar yine d e
bikaç gün

Hadi ya olsun cnm 1-2 günden bişi olmaz

ayyyyyyyyyyyy tatlım yerim seni ben yerim
kendimi çok mutlu hissettim şimdi.
benim için araştırmada yapmışsın
canım benim
çok teşekkür ederim
zaten iki kez içmiştim toplamda hamilelik boyunca
limonlu yapıodu eşim
bak tadına dedi
hoşuma gidince içerim diyodum
aam bunu öğrendim çok iyi oldu tatlım ya
doktoruma da sorarım zaten
içmesem daha iyi olur.
süpersiniz valla
:lepi::lepi::lepi:
ŞenizŞenizŞeniz

inşllah hepimize Allah sağlıklı bebkler nasip etsin..benım doktor hıc aklımızda yokken tee 10 haftalıkken tutturdu erkek dıe ama kesın degıl felan dedı,zorla aklımıza soktu.. yoksa ben hıc merak etmıodum...guclubacismile

Son düzenleme:
cucum az kalmış randevuna
sabret bence
ozman tam gösterir artık
göstermeyenelre genelde kız diyolarmış
hayırlısı olur inşalalh.
insan merak ediyo dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…