ayyy evet o zamanda lohusalik diye nazlanicaz eslerimize :kedi:Doğumdan sonra da yine bu hormonlar devredeymiş evet bakar bakar ağlarz yine :)) Hoşbulduk cnm memnun oldum çoook
Bende zararlı diye duymuştum canım bi bak istersen
Rüyalar çok değişti ya :)) bende doğar doğmaz yürüdüğünü görüp duruyorum kaydirigubbakcemile3
Hadi ya olsun cnm 1-2 günden bişi olmaz
ne demek canimm..ayyyyyyyyyyyy tatlım yerim seni ben yerim
kendimi çok mutlu hissettim şimdi.
benim için araştırmada yapmışsın
canım benim
çok teşekkür ederim
zaten iki kez içmiştim toplamda hamilelik boyunca
limonlu yapıodu eşim
bak tadına dedi
hoşuma gidince içerim diyodum
aam bunu öğrendim çok iyi oldu tatlım ya
doktoruma da sorarım zaten
içmesem daha iyi olur.
süpersiniz valla
:lepi::lepi::lepi:
ŞenizŞenizŞeniz
ayy yesinler onuuu,massallahinşllah hepimize Allah sağlıklı bebkler nasip etsin..benım doktor hıc aklımızda yokken tee 10 haftalıkken tutturdu erkek dıe ama kesın degıl felan dedı,zorla aklımıza soktu.. yoksa ben hıc merak etmıodum...guclubacismile
cucum az kalmış randevuna
sabret bence
ozman tam gösterir artık
göstermeyenelre genelde kız diyolarmış
hayırlısı olur inşalalh.
insan merak ediyo dimi.
ayyy evet o zamanda lohusalik diye nazlanicaz eslerimize :kedi:
senin rüyalarda süpermis canim,kizin olucak degil mi
Hemde ne nazlanma kaydirigubbakcemile3
Ohoo bendeki rüyaları duysan öyle kalırsın akannehir kaydirigubbakcemile3
Evet tatlımm minicik bi kızımız olucak inşallah:ecrin_bebek:
cucum az kalmış randevuna
sabret bence
ozman tam gösterir artık
göstermeyenelre genelde kız diyolarmış
hayırlısı olur inşalalh.
insan merak ediyo dimi.
Kızlar ben yavaş yavaş kalkim gözlerim kapanıyor bilgisayarın başında uyuyakalıcam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Yarın görüşürüz inşallah kendinize ve meleklerinize çoook iyi bakın opuyorumnanaktan
denizim16 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma
güzel anneler bende kaciyorum artik..
esim geliyormus..
denizim yarin tüm streslerin gecicek insallah,hayirli haberlerini bekliyoruz canim..
kizlar kendinize ve minik meleklerinize iyi bakin,kocaman öpüyoruz sizii a.s.
tamam canim merak etme dikkat ederimbenım gobus özellikle bu aksam saatlarınde cok sısıo kendımı bıkınılı dusunemıom valla:roflol: hapsuruk sende fazla guneste kalma bol bol su ıc emı dıkkat et bebıse...
aaaa giyeriz be cucum ama ilk defa 40 beden bikini aldim yaw:bbo:yok canim sabirdan degil,istedigim biseyi getirecek beraberinde,yoksa beklemezdimm :kedi: kaydirigubbakcemile3
bu arada tickerinda kalan gün yanlis yaziyor fistigim yerimseniben
ayy yapma kuzum yaa..Allahim büyük ayriliklar vermesin kimseye..
gerci sana diyene bak,ben ise giderken bile sulu gözlülük yapiyorum,artik ögle arasindada geliyor garibim..
gecicek sanirm bu günlerde bir gün boshayallersmile
aaa bikini giyemezsiniz mi demeye getiriosun sen bakiim kaydirigubbakcemile3
aldim bi kere ben bikinilerimi,hazir hepsiii :1closedeyes:
ayy sevindigim sey eskiden göbis azcik ciksa saklamaya calisirdim,artik gerine gerine gezicem kaydirigubbakcemile3
geliyorum bekleeee
yuzerim sekerim merak etme unutmam sizi oralardasengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3 benim eşimde rüyasında erkek görmüş, kesin erkek olacak diyor. bende rüyaların tersi çıkar diye onunla dalga geçiyorum.
hapşuruk bizim yerimize de yüz, gez, eğlen:lepi: Bu arada bizim buralarda bildiğin güzel havuz var mı? kapalı havuz tercihimdirsempatiksalakcinni
buralarda havuz varmi bende bilmiyorum canim ya bizim sitede var ama hala insaati bitmedi
yoksa gel girelim derdim
zaten bizim evi bile zor bitirdi bu muteahhit
bu adamlar yuzunden evlendigimizde evsiz kalmistik yaa
kayinvalidemle oturdum sekiz ay
daha yeni geldik evimize:umursamaz:
ay cok derinlere girdim ama bu konu beni deli edio sekerim
yuzerim sekerim merak etme unutmam sizi oralardasengözlerimebaksanab
buralarda havuz varmi bende bilmiyorum canim ya bizim sitede var ama hala insaati bitmedi
yoksa gel girelim derdim
zaten bizim evi bile zor bitirdi bu muteahhit
bu adamlar yuzunden evlendigimizde evsiz kalmistik yaa
kayinvalidemle oturdum sekiz ay
daha yeni geldik evimize:umursamaz:
ay cok derinlere girdim ama bu konu beni deli edio sekerim
ben bu tıcker olayından anlamıyorum ersasu yapmıstı zaten bunu da sagolsunkalan gun mu yanlıs yazıyor,nasıl duzeltıcem:uhmlmadı boyle ıdare edıyyım sunun surasında ne kaldı 6 aycık:dance:
ersasu ya ben simdi persembe ikili test icin gidicem ya
sonra sonucu gostermeyede bi hafta sonra gidicekmiyim dra?
sen gittinmi? gidince iki baksa ultrasonla kizmi erkekmi diye noooolur?
bakarmi sence?
İkili test için gidince seni o büyük odaya alacak, bebeğin herşeyine bakacak, burun kemiğine, ense pilisini ölçecek, kalp atışını dinletecek. Ben cinsiyetini sordum bu haftada bütün bebekler erkek gibi görünür dedi, 16.haftada kesinleşir dedi.
Muayene öncesi hemşire sana sorular soracak. sonra laboratuara gönderecek kan vereceksin. Orda form doldur sonucu mailine yollasınlar, telefonla da doktora sorabilirsin. Bana bir hafta sonra ister telefon aç ister gel demişlerdi. Biz 4 gün sonra eşim için gitmiştik tesadüfen sordum çıktı dediler, hemen gösterdim sonucu doktora randevusuz.
Randevun kaçta? ben sabah 9 da gittim bi elma ve minicik bi çikolata yedim bebek uyumuyordu, hareketliydi. uyursa ölçüm yapamıyor.
benim randevum 5te canim ya
acmi gitmek gerekiyo anlamadim?
hee tamam anladimtok gitmen gerekiyor ama minik bir parça çikolata yersen hareket ediyormuş
hee tamam anladim
yanima nutella kavanozunu alip gidiym barikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?