evetttttttttttt şaşırtıcı bi şekilde bugünü de ben mi açıyorum yoksa kızlar.
hani ben uykucuların önde gideniyim ya
ben uyuyamadum.
bugün 2de randevum var
bebişimi görücem nasipse
ense kalınlığı falan ölçülecek
bakalım 2li test için kan da alınacak mı.
çoooook heyecanlıyım
sanırım ondan da uyuyamadım.
herşey çok güzel,yolundadır inşallah canlarım ya.
bana bebişime dua edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman dur panik yapma, eşimin bir iki kere tansiyonu çok çıkmıştı bide kilosu vardı. diyetisyene gidiyordu, kadın ona soda ve hazır meyve sularını yasaklamıştı. aslında hazır olan herşeyi yasaklamıştı çünkü içinde koruyucu madde olarak Na (sodyum) varmış. Soda da varmış. özellikle et yedikten sonra soda içilince daha çok yükseltiyormuş tansiyonu. hamilelikte içilebilir yazıyor evet ama tansiyon problemin olduğu için sen ayrıca sor bence.
kan ilacı idrarını simsiyah yapmana neden olur hatta kabızlık olur
kusmanı anlamadım şurup mu hap mı aldın
canım ıdrarım degılde buyuk tuvaletım sıyahtı. o kan ılacını eczanede c vıtamınlı ıceceklere katıp ıc demıstı ben su ıle ıctım ondan mı oldu bılmıyorun . sabah kalktıgımda mıdem kotuydu ve yesıl sıvı kustum acayıp ıgrenc bbıseydı bogazım fılan yandı hep..
bana bebişime dua edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben de yarın gideceğim kızlar Allah'ım:Saruboceq: hepimiz güzel haberler alalım inşallah
ama içim rahat sizin nasıl kızlar
Slm kızlar... konuya ortadan girdim sanırım ama; soda mı yasak ? ben her gün limonlu soda içiyorum .... zaten hala midem bulanıyor ve çıkarıyorum bi o yatıştırıyor ... KK da bi kadın çok geçmişte doktoruna sormuş ve doktor da rahim suyunu çoğaltır iyi bşi içeblirsin demiş .. ben de o günden beri neredeyse her gün içiyorum ...tansiyon sorunum yok.. zararlı mı ki..
az önce de şunu buldum .. sanırım zararlıve ben çok içtiiimmm...
Soda bildiğiniz suya karbondioksit basılarak yapılan ve yapay olan bir içecek, genelde meyveli sodalar da bu şekilde yapılıyor. Bunlar sadece gebelikte değil normal hayatta da zararlı ve kanserojen oldukları dahi söyleniyor.
benim doktor soda iç dedi
doktoruna sordun mu canım
Herkese günaydın kızlar.Hepinizi öpüyorum.
Bugün Gurbet gelini' nin doğumgünüydü yanlış hatırlamıyorsam (dün öyle yazmıştı) onun da doğumgününü kutluyorum
kızlar gunaydın ben yazılarınızı okuyordum ama sımdıye kadar hıc yazmamıstım. sıze bır sey sormak ıstıyorum doktorum elevıt ve kan hapı verdı ama onun sımdı adını unuttum dun ılk kez ıctım. sabah cok afedersınız yemyesıl sıvı kustum ve buyuk tuvaletımde sımsıyahtı. basına boyle bısı gelen varmı? sabah cok kotuydummmm kusura bakmayın sızınde mıdenızı kaldırdım sabah sabah cevaplarsanız sevınırım...
canım ıdrarım degılde buyuk tuvaletım sıyahtı. o kan ılacını eczanede c vıtamınlı ıceceklere katıp ıc demıstı ben su ıle ıctım ondan mı oldu bılmıyorun . sabah kalktıgımda mıdem kotuydu ve yesıl sıvı kustum acayıp ıgrenc bbıseydı bogazım fılan yandı hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?