2010 Aralık Anneleri

evetttttttttttt şaşırtıcı bi şekilde bugünü de ben mi açıyorum yoksa kızlar.
hani ben uykucuların önde gideniyim ya
ben uyuyamadum.
bugün 2de randevum var
bebişimi görücem nasipse
ense kalınlığı falan ölçülecek
bakalım 2li test için kan da alınacak mı.
çoooook heyecanlıyım
sanırım ondan da uyuyamadım.
herşey çok güzel,yolundadır inşallah canlarım ya.
bana bebişime dua edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydin kizlar a.s.

hepînizin iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim allahim hepimizin gonlune gore versin insallahh amin

denizcim ins sorunsuz gecer hersey gonlunce olsun cnm

hepiniz allaha emanet olun opuyorumnanaktan

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.:Saruboceq:

ben de yarın gideceğim kızlar Allah'ım:Saruboceq: hepimiz güzel haberler alalım inşallah
ama içim rahat sizin nasıl kızlar

Slm kızlar... konuya ortadan girdim sanırım ama; soda mı yasak ? ben her gün limonlu soda içiyorum .... zaten hala midem bulanıyor ve çıkarıyorum bi o yatıştırıyor ... KK da bi kadın çok geçmişte doktoruna sormuş ve doktor da rahim suyunu çoğaltır iyi bşi içeblirsin demiş .. ben de o günden beri neredeyse her gün içiyorum ...tansiyon sorunum yok.. zararlı mı ki..

az önce de şunu buldum .. sanırım zararlı ve ben çok içtiiimmm...

Soda bildiğiniz suya karbondioksit basılarak yapılan ve yapay olan bir içecek, genelde meyveli sodalar da bu şekilde yapılıyor. Bunlar sadece gebelikte değil normal hayatta da zararlı ve kanserojen oldukları dahi söyleniyor.

“Maden suyu” ile “soda” arasında ne fark vardır?
Maden Suyu, içerdiği tüm mineraller ve karbondioksit gazı ile birlikte yeraltındaki çatlaklardan yol bularak yeryüzüne çıkar ve tamamen “doğaldır”. Soda ise su ve sudan yapılan içeceklere üretim esnasında karbondioksit gazı basılmasıyla elde edilen ve tamamen “yapay” olan bir içecektir.

* Maden suyu “asitli” midir?
Halk arasında “asitli” denilen içeceklerde aslında kastedilen, içeceğin içindeki “karbondioksit” gazıdır. Karbondioksit gazı dilimiz ile temas ettiğinde geçici olarak tat algılayıcılarını uyuşturduğu için içimi kolaylaştırmaktadır. Gazlı içecek üretiminde çok özel proseslerle üretilen ve % 99,99 saflıkta gıda üretimi için özel karbondioksit gazı kullanılır.

* Günde ne kadar maden suyu tüketebiliriz ?
Doğal suların içerdiği zengin mineraller vücudumuzda vitaminlerin fonksiyonlarına yardımcı olurlar. İçerdiği zengin kalsiyum ve florür gibi mineraller nedeniyle özellikle çocuklar, bayanlar ve yaşlıların daha fazla maden suyu içmeleri gerekir. Uzmanlar günde en az 2 litre civarında su ve maden suyu gibi “yararlı sıvı” tüketilmesini öneriyor.

* Çocukların maden suyu içmesi zararlı mıdır?
Maden suyunun bilinen hiçbir zararı olmayıp, aksine vücudumuza sayısız yararları vardır. Büyüme çağındaki çocuklar kalsiyum, demir, çinko, florür gibi minerallere yetişkinlerden daha fazla ihtiyaç duyarlar. Bu ihtiyacı karşılamanın en iyi yolu bolca süt ve doğal suları tüketmeleridir. Maden suyunun içerdiği kalsiyum kemik yapısının, florür ise ağız ve diş sağlığının gelişmesi için son derece yararlıdır.

* Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

* Maden suyu cilde yararlı mıdır ?
Maden suyu içerdiği zengin mineraller vücudumuzun birçok bölgesine olduğu gibi cilt için de yararlıdır. Hatta piyasada sprey şişelerine doldurulmuş ve yüze püskürtülerek kullanılan maden suları satılır.

* Maden suyu böbrek taşı yapar mı?
Böbrek taşlarının oluşumunda ana neden, yetersiz miktarda sıvı tüketimidir. Başka bir deyişle, yaşamı boyunca yeterli ve düzenli miktarlarda su ve maden suyu tüketmeyen insanlarda böbrek taşı oluşumu hızla meydana gelir. Bu duruma gelmiş ve böbreklerinde taş oluşmuş insanların maden suyu tüketmeleri tavsiye edilmez ancak esas olan, düzenli ve yeterli miktarlarda su ve maden suyu tüketerek vücudumuzu bu gibi etkenlerden korumaktır.

Herkese günaydın kızlar.Hepinizi öpüyorum.
Bugün Gurbet gelini' nin doğumgünüydü yanlış hatırlamıyorsam (dün öyle yazmıştı) onun da doğumgününü kutluyorum

günaydın kızlarr
gurbet gelini doğumgünün kutlu olsun

DENıZıM güzel haberlerini bekliyoruz büyük gün geldi sonunda saya saya bak zaman nasıl geçti..benim de 28 inde kontolum ve hiiçç geçmiyor zaman..doktordan çıkınca çok rahatlayacaksın kamera ile çekmeyi unutma minik kurabiyeni..haberlerini bekliyoruzz..

kızlar gunaydın ben yazılarınızı okuyordum ama sımdıye kadar hıc yazmamıstım. sıze bır sey sormak ıstıyorum doktorum elevıt ve kan hapı verdı ama onun sımdı adını unuttum dun ılk kez ıctım. sabah cok afedersınız yemyesıl sıvı kustum ve buyuk tuvaletımde sımsıyahtı. basına boyle bısı gelen varmı? sabah cok kotuydummmm kusura bakmayın sızınde mıdenızı kaldırdım sabah sabah cevaplarsanız sevınırım...

kan ilacı idrarını simsiyah yapmana neden olur hatta kabızlık olur
kusmanı anlamadım şurup mu hap mı aldın

gunaydin kizlar
ya benim bogazim sisiyo:çok üzgünüm:
napcam simdi ben?eyvahedigeldismile
tatilede gidiyorum hasta hasta cekilmezki
ilacta kullanamam
ne icicem simdi?
zaten sabah kahvaltida yapamadim
pekmezli su ictim sicak
belki bi faydasi olur diye:çok üzgünüm:

kan ilacı idrarını simsiyah yapmana neden olur hatta kabızlık olur
kusmanı anlamadım şurup mu hap mı aldın

canım ıdrarım degılde buyuk tuvaletım sıyahtı. o kan ılacını eczanede c vıtamınlı ıceceklere katıp ıc demıstı ben su ıle ıctım ondan mı oldu bılmıyorun . sabah kalktıgımda mıdem kotuydu ve yesıl sıvı kustum acayıp ıgrenc bbıseydı bogazım fılan yandı hep..

Uploaded with ImageShack.us

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GURBET GELİNİ

dün kim hatırlayacak bakalım demiştin baaak unutmadımmmm

bak bebişinde kutluyor doğum gününü:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm içtiğin ilacın açıklamasını okursan zaten böle bir belirti olabileceği yazıyo bende okuyunca rahatlamıştım insan korkuyo...bu normal bişey demirde vucudunu etkilediyse midene dokunmuş kusma yapmıştır bak oku görüceksin bu korkulacak bişey değil benim her gün o renk yani :)))

günaydın arkadaşlar bende kan ilacı içiyorum büyük tuvaleti siyah yapıyor dr.umda demişti korkacak bişey yok ilacın içinde de yazıyor bu,korkma yani ama kusmana bende anlam veremedim hatta ertesi günü yani,hamilelikte bulantıları tetiklediğinide biliyorum kan ilacının ama bana öyle bir etki yapmamıştı
hapşuruk dikkat et cnm hemen c vitaminli bişeyler ye,meyve ye bol bol,ilerlemeden geçsin bari

bana bebişime dua edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben de yarın gideceğim kızlar Allah'ım:Saruboceq: hepimiz güzel haberler alalım inşallah
ama içim rahat sizin nasıl kızlar

Dualarımız sizinle, güzel haberlerle gelin inşallaaaahhhh:Saruboceq:

benim doktor soda iç dedi
doktoruna sordun mu canım

Canlarım, kafanızı karıştırmayayım. Önce soda mı yoksa maden suyu mu içtiğinize emin olun. Gerçi yüksek tansiyonu olanların doktora danışmadan ikisini de içmemeleri gerekir ama tansiyonun yoksa üzerinde doğal mineralli su yazan maden sularından içebilirsin. Ben kızılay veya beypazarı içiyorum.:lepi: Kesinlikle soda içmeyin kaydirigubbakcemile5

Herkese günaydın kızlar.Hepinizi öpüyorum.
Bugün Gurbet gelini' nin doğumgünüydü yanlış hatırlamıyorsam (dün öyle yazmıştı) onun da doğumgününü kutluyorum

İyi ki hatırlattın canım, Gurbet gelini doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnn. Bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah!!

Merhaba, hiç bilemiyorum. Doktoruna sordun mu:uhm:

bende de büyük idrarda siyahlık var ne ile içersek içilim oluyor siyahlık ben de portakal suyuyla içtim ama aynı sonuç sabahki kusmanın kan ilacıyla ilgisi yok bence canım önceden kusma yok muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…