gunaydin kizlar
ya benim bogazim sisiyo:çok üzgünüm:
napcam simdi ben?eyvahedigeldismile
tatilede gidiyorum hasta hasta cekilmezki
ilacta kullanamam
ne icicem simdi?
zaten sabah kahvaltida yapamadim
pekmezli su ictim sicak
belki bi faydasi olur diye:çok üzgünüm:
Slm kızlar... konuya ortadan girdim sanırım ama; soda mı yasak ? ben her gün limonlu soda içiyorum .... zaten hala midem bulanıyor ve çıkarıyorum bi o yatıştırıyor ... KK da bi kadın çok geçmişte doktoruna sormuş ve doktor da rahim suyunu çoğaltır iyi bşi içeblirsin demiş .. ben de o günden beri neredeyse her gün içiyorum ...tansiyon sorunum yok.. zararlı mı ki..
az önce de şunu buldum .. sanırım zararlıve ben çok içtiiimmm...
Soda bildiğiniz suya karbondioksit basılarak yapılan ve yapay olan bir içecek, genelde meyveli sodalar da bu şekilde yapılıyor. Bunlar sadece gebelikte değil normal hayatta da zararlı ve kanserojen oldukları dahi söyleniyor.
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
kızlar ultrasonda bebeğiniz nasıl duruyor gebelik sitesinde paralel durursa kız dikey durursa erkek diyor
cinsiyeti belli olanlar merak ettim
Günaydın tatlımmzemuszemus
canım bu soda olayını gecende bana 2 hamilelik geçirmiş ve 2 tane sağlıklı kız çocuğu olan bi tanıdığım dedi.bol bol soda iç diye bende dedimki soda ve maden suyu farklımı diye.oda dediki meyveli sodlar varya meyveli ben onlardan içiyordum içinde bol mineral var.bol bol iç dedi.bende senin dediğin gibi sodanın karbondioksit basılarak yapılmış olduğunu soyledim oda yok dedi.ve ben gecende sırmanın limonlu sodasından içtim 2 tane ustunde bol mineralli yazıyodu.için rahat olsun yani tatlım
Benimki paraleldi doktor % 80 erkek dedicanım
Nasılsın canım Şeniz
kızlar günaydın canalrım sizleri çok özledim valla netimiz yotu giremedim uzun zaman kafayı yedim valla bizler çok iyiyzzz siz nasılsınız güzle anneler bu arada ersasu rica etsem cinsiyeti yazarmısın tatlım erkek öğrendikteesorna görüşürüz kahvaltı yapıp geliorum hemen
günaydın cnm bende bulantılarım bittikten sonra çok güzel su içmeye başladım,dün hatta sudan karnım 6aylık gibi şişti :))) ama gece uyumadan önce içiyorum kalkmıyım diye,bulantılarım varken bende içemiyordum
vitamin ilacı ne zaman verilecek daha vermedi bana verse keşke çok halsizimakannehir
ya arakadaşlar bizde foliki kestik bu son gittiğimde 12+5ti vitamin ilacını sordum yazcakmısınız diye,dr.da daha şimdi değil neden acaba,ama kan ilacımı yazdı sanırım 4ten sonra vitamin yazacak 1-2 arkadaşımın dr.uda öyle yapmış
,cibeldemiroğlu hayırlı olsun cnm ne güzel,ohh erkek patlaması yaşıyoruz valla aralıkta,benimde erkek olabilir dedi bakalım :))
Günaydın canım, bol bol kivi ye, limonlu bişeyler iç, kahvaltını da yap sakın yememezlik etme. Normalden fazla ye ki vücudun güçsüz düşmesin bir de bol bol ılık su iç, çooook geçmiş olsun. İnşallah bugün atarsın üstünden tatilin rahat geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?