2010 Aralık Anneleri

özlemcim canım nasılsın,ayy ne güzel başlamışsın benimde şu 2 haftadır isteğim dışında çok yoğun geçtiği için egzersiz niyetine geçiyodur hepsi,4saat ayaktaydım ya ondan korktum biraz öğrencilere pek alan yoktu hep seyircilere ayırmışlar,ayy babama sorsan ben seni okutcaktım daha diyo evlenmeseydin,oda onlarla kalayım diye yazık son evlenceğim sene bile bana kaç kere yurt dışına göndereyim seni eğitim için diyodu ama iş işten geçti bebiş bile geliyorr :)) seninkinide öğrenelim canım ya ne acaba senin bebişin

nezaketcim ersasuyu görünce söylerim ben senin adına ekler o listeye

ben ay hesabını sat'a göre yapıyorum. mesela benim sat 17 mart. 17 nisan 1 aylık gibi. yarın 3 ayım bitmiş olacak 4. aya giricem. soranlara da 3 aylık diyorum. 15 gün sonra 3,5 aylık demeye başlarım artık. bu arada bugün 13 haftam bitti. 4 hafta 1 ay eder diye gidersek 40 hafta da 10 ay yapıyo ama biliyoruz ki hamilelik 9 ay 10 gün.... yerimseniben

Allam hepten kafa karıştı akannehir
Bakın kızlar ben şubat 28 de ilk adet günümdü...
Mart sonu 1 bitti
Nisan sonu 2 bitti
Mayıs sonu 3 bitti
Haziran sonu da 4 bitecek
Temmuz 5 ayın içine giriyosun ben böyle hesaplıyorum

İşte biraz orası karışıyor 9 ay 10 gün ama sonuçta 9 ayı doluyor 10 aya da 10 gün girmiş oluyorsun öyle bakınca 10 ay oluyor
Umarım anlatabildim :sm_confused:

İşte biraz orası karışıyor 9 ay 10 gün ama sonuçta 9 ayı doluyor 10 aya da 10 gün girmiş oluyorsun öyle bakınca 10 ay oluyor
Umarım anlatabildim :sm_confused:

anladım canım oradan bakınca öyle görünüyo tabi. ama 4 hafta 1 ay dersek 40 hafta tam 10 ay yapıyo. dolu dolu....

neyse bence çok da önemli değil. herkes kendini nasıl iyi hissediyosa öyle hesaplasın. hepimiz mutlu olalım:)

İyiyim ya bu hafta garip bir şekilde : ) Hatta hamile gibi bile değilim yani ya normal miyim değil miyim anlamadım gitti.Korku düştü içime nedense ağzımın tadı düzeldi biraz.Çay istemezdim şimdi kötü gelmiyor tadı falan : ) Pazartesi günü gidicem inşaallah kötü bir durum yoktur ve cinsiyetinide öğrenebilirim sanırım kızımız olucak erkekde olursa -ÖMRÜM- olucak ismi belli oldu : ))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Eee bari liseyi falan çift dikişle falan bitirseydin adam sevinirdi.Çok güldüm ya babana.Gerçi benim babamda öyleydi ben okul devam ediyorken evlendim ilk önce çok karşı çıktı ama sonra kabul etti.Babalar kızlarına çok düşkün oluyor istiyorlarki dizlerinin dibinden ayrılmasınlar : )Gerçi sen yine iyi beklemişsin Bana ne olduysa kaydirigubbakcemile3

Bence de en mantıklısı herkes kendine göre yapsın kaydirigubbakcemile3

Canım sen verdiğim linki incele söylediğim durum orada konuşulmuş.

ewet canım bakdım.aslında soyledikleri mantıklı ilk ayı 6 haftada almışlar.ama soylede bişey var.internetteki bazı sitelerde satı girince test yapma gunun ,bebğin organ gelişiminin bittiği gun,2 li test gunu,duşuk tehlikesinin azaldığı gunu hesaplayan hesaplayıcılar var.o hesaplayıcılara gore riksli donemi bitirmiş oluyorum.mantık olarakda mesla ben 12+2 yım 12 hafta 3 ay yaptığı için oyle dusunmusdum fakat unuttuğumuz şuymuş ki gebelik sata göre alınıyo.adet oluyosun 1 haftan adetle geciyo sonra bi haftada dollenme oluyo 2 hafta oyle geciyo yani...neyse karışık bi konu bayağı

Evet ya karmakarışık.Ama bana 1 hafta döllenme 1 hafta regl günün ayrıca dahil edilmesi mantıklı geliyor.Çünkü ben doktora 6 haftalıkken gitmiştim bana 4 haftalıksın demişti 2 haftayı çıkardı ama doğum zamanını sata göre hesaplıyorlar galiba.

allah beynim durdu benimde benim nasıl oluor en son regl günüm 16 mart bugün tam 3 aylıkmı olmuş olu kafa durdu yine herzamanki gibiakannehir

merablar herkese
nasılız güzel annişler.
bebişimi görmednişn mutluluğuyla tabi ben çoook iiyim.

sağol canım benim.
aaaaaaa demek yakın oturuyosun oraya
çok güzel ordaki evler.
resmim göbüş topiğinde bakarsın.
yandım gerçekten dün bursada sorma.
ama artık hamiş elbiselerimi giyerim.
ohhhhhhhh

sağol tatlım
başlamazmıyım geri sayıma
bir ayım var daha.
aloşverişi hakettim dimi
diyorum eşime
söz bidaah bişey almıcam
gerçekten baya şey almışım.
yeter artık
hamile pantolonalrıımı da arkadışma bırakmıştım
aldım onları da.

hayırlı olsun canım.
bir prenses daha.
kızlar eşitleniyomu ne

toobacım teşekkürler canım
demekki boşa stres yapıyoruz.
besleniyo minnoşlarımız.
çok mutlu ıoldum

gunaydinlar annisler
birazdan ikili test icin hastaneye gidecegim
randevumu erken saate aldilar 11.30 da orda olacagim
insallah sonuclar iyi cikar dua edin canlarim

hayırlı haberlerle gel inşallah canım
dualrımız seninle.
eminim gzüel haberler gelicek.

evet cnm benimde ağzımın tadı düzeldi 2-3 haftadır,herşeyi yiyebiliyorum demekki geçiyor bir dönem sonra,zaten aynı normal halime döndüm ilk 12 hafta biraz hareketli geçiyor demek
evet ya sen baya erkencisin,bende okurken evlendim ama 26 yaşındayken :)) aman olsun pişman değilsen iyiki yapmışsın ben çok mutluyum,ömür geçiyor yani ertele ertele nereye kadar 6 sene çıktık zaten,beklicek bişey yoktu yani,benim babamda tutturmuştu ya okul bitsin diye çok zor ikna ettim annemde yazık hep babana sor diyordu o hiç bişey demedi :))

ewet canım doğum haftasını doktorlar sat a gore hesaplıyor.normalde ben dollenmemin olduğu gunu biliyorum doktora ordan mı saymaya başlıcaz dedim hayır sata gore dedi.saçma oluyor bu durumda.doğum sata gore ,ama kaçlık olduğun diğer cetvele gore...neyse kafa karıştırmayalım sata gore gidelim en iyisi ve mantıklısı

sporstarcım mezun olmuşsun
oooooooo keplerde fırlatılmış
tebrik ediyorum
bolca foto çekil
ilerde bebişe dersin
bak burda sana hamileydin,sen içimdeydin diye.

carnacım sana ada teşekkürler canım.
inşallah dediğin gibi kuruntularımdan sıyrılırım artık.
şimdilik mutluym bakalım
kendimi çok iyi hissediyorum
aman nazar değmesin benim gibi takıntılıya.
strres yapmasam süper olucak.

Kızlar benim bobreğimde taş vardı sanırım hala var dusurememişim.bu aralar cok su içiyorum sıvı tuketiyorum.ve biraz once nefesşmş kesecek derecede bir ağrım oldu.ay cok korktum yaaa.ay ben napıcam şimdi.hafiften hafiften ağrıyor yine...

aaamaaaaannn corba oldu kafam resmen..
2 haftayi yutmus bu tablo ben sevmedimm.2 hafta büyümek icin canimiz cikiyo burda kaydirigubbakcemile3
zaten burdada,doktordada haftadan bahsediliyor
ay olarak soranlarada ben eski hesaplarima göre söylerim yine kaydirigubbakcemile3
simdi babaanneme nasil laf anlaticam ki,ne o kücüldümü halami 4 aylik derse ne yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…