2010 Aralık Anneleri

normalde ye tatlıyı cıkıar atlıyı ye ekşiyi cıkar ayseyi derler ama buda tan tersi.benim kaynanamda eşimde cok erikyemiş.benimde bır kısmı kıza bır kısmı erkeğe uyuyor.batıl diye boşuna dememişler yani...

cucu, gizemli83+, deniz1958, ersasu+, dream83+, tooba+, sporstar+, names, ezouygun, mavrulam+, beraser, ayaz 26, julyet, nnehir, elfrkn ve 5 misafir

kalabaligiz bugünnn kaydirigubbakcemile2

ya canım ben de çoğunu duydum ama sanki 1. si kız 2. belirtiler erkek olur diye duydum .. ahi tatlı yersen erkek diye falan ... ki ben hiç ekşi istemiyorum .... doktor büyük ihtimal erkek dedi bize...

aman ya millettede bi yorum bi yorum off güzel de geç sizede canım ermenice çince rumca allah allah
boynerden almıştım canım markası triumph
saol cnm bakiim bende bi ara fikir oldun banada walla çok saol
walla bana erkek daha çok uyuyor ama bilmiyorum

kızlar sizden bi ricam var ...biliyorsunuz ki ikili testim çok iç açıcı değildi... ve önümüzdeki pazartesi 4 lü için gideceğim .. bu kandil gecesinde özel muamele istersem ayıp olmaz değil mi ? kendinden ziyade başkası için ettiğin dua kabul olurmuş derler .. bi de hamilelerin dualrı daha çok kabul olur derler ... kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ... Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin ... ( bu arada ben de nalan)

ii yaptın cnm bende farkındayım öle olduğunu bi tüple bitse ohhooooo
i yaptın boşver eğer sölersen belki koymana izin vermez söleme boşver
evet tatlım ama bebişimizin iki ismi olacak inşallah

ne güzel masmavi bi aile eşinin adıda öle bişeyse tam olur artık

benim annemde modelist! delikafadulden küçüklüğüm onun kalıpları arasında geçti. beden stilist olmak isterdim kısmet olmadı.
gençsin yawrum yaa. insanız biz hastalık insanlıktan.. 45'e kadar yolu var gençliğin kaydirigubbakcemile3 küçükken 25 olunca ötesi yaşlılık gibi gelirdi halbüse kaydirigubbakcemile3

ezo,
canım cidden eğlendim. çoğunluğu erkeğe uyuyo. üstelik yine diyorum göbekteki çizgiye güvenmeyin bende de var. kıllanmam eşimi geçti sarı hatunun tekiyken ben minik bi ayıcığa döndüm. :kedi: ama kız yani.. tabi kız.. kızdır o kız.. bilmiyorumkismile

nalan dualarım seninle
ben de haftaya alıcam 2li test sonucunu eşim yaptırmak istemedi ama ben genede yaptırdım çok korkuyorum şimdi

canimm ne demek,ederiz tabii..
insallah sonuclarin iyi cikicak..
hepimizin yavrulari icin dualar ediyorum ama bu aksam isminle dua edicem canim..

evet cnm ya doğru oda olabiliyor bakalım hayırlısı olsun artık az kaldı 2 haftaya kesin bişey der,esipte arada gitmezsem bakşa bi dr.a :))))

canım inşallah 4lü testinden çok iyi sonuçlar alırsın dua edicem sana hepimize,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…