BEBEK ERKEKTİR;EĞER--sabah bulantıları yoksa
-meme ucu karardıysa
bebeği aşağıda taşıyorsa
tuzlu yada ekşi seyler canın cekiyorsa
-gebelik oncesine nazaran ayaklar üşüyorsa.
-gebelikde bacaklarınıda kıllar daha hızlı uzuyorsa
-elleriniz kuruyorsa
-uyuduğunuzda yastığınız kuzeyi gosteriyorsa
-eşinizde sizle kilo alıyorsa
-idrarınız açık sarı oluyorsa
-burnunuz uzayıp genişliyorsa
-baş ağrısı çekiyorsanız
-nikah yuzugunuzu karnınızın ortasında tuttuğunuzda
dairevi hareket çiziyorsa
-et,sut peynir canınız cekiyorsa
karnınız sivriyse
EĞER KIZSA
sabah bulantısı cekiyorsanız
kiloyu kalça ve basenden alıyorsanız
sol meme sağ memeden buyukse
karnınız karpuza benziyorsa
tatlıya duskunseniz
canınız meyve cekiyorsa
portakal suyu içiyorsanız
ekmek kabuğu yemek istemiyorsanız
yastık guneye yoneliyorsa
idrar koyu ise
yuzuk bir yandan diğer yana gidiyorsa
saçınız gun ışığında kırmızı gozukuyorsa...
Kızlar işte batıl inançlardan bazıları.ben tutturamadım.yarıyarıyayımCADIARZUsırnaşık şey
aman ya millettede bi yorum bi yorum off güzel de geç sizede canım ermenice çince rumca allah allahtickerından belli kız istediğin. kayra gider canım. kayra şenocak varya ünlü. aman söyleme kocana. bende "nisan" istiyorumda bi arkadaş ermeniceden gelen bi isim değilmiydi o dedi. soğudu herif isimden. :sinifsinif: hoş zaten çokta istemiyodu şimdi bahanesi oldu. verme bahane eline yani
saol cnm bakiim bende bi ara fikir oldun banada walla çok saolboynerden almıştım canım markası triumph
walla bana erkek daha çok uyuyor ama bilmiyorumBEBEK ERKEKTİR;EĞER--sabah bulantıları yoksa
-meme ucu karardıysa
bebeği aşağıda taşıyorsa
tuzlu yada ekşi seyler canın cekiyorsa
-gebelik oncesine nazaran ayaklar üşüyorsa.
-gebelikde bacaklarınıda kıllar daha hızlı uzuyorsa
-elleriniz kuruyorsa
-uyuduğunuzda yastığınız kuzeyi gosteriyorsa
-eşinizde sizle kilo alıyorsa
-idrarınız açık sarı oluyorsa
-burnunuz uzayıp genişliyorsa
-baş ağrısı çekiyorsanız
-nikah yuzugunuzu karnınızın ortasında tuttuğunuzda
dairevi hareket çiziyorsa
-et,sut peynir canınız cekiyorsa
karnınız sivriyse
EĞER KIZSA
sabah bulantısı cekiyorsanız
kiloyu kalça ve basenden alıyorsanız
sol meme sağ memeden buyukse
karnınız karpuza benziyorsa
tatlıya duskunseniz
canınız meyve cekiyorsa
portakal suyu içiyorsanız
ekmek kabuğu yemek istemiyorsanız
yastık guneye yoneliyorsa
idrar koyu ise
yuzuk bir yandan diğer yana gidiyorsa
saçınız gun ışığında kırmızı gozukuyorsa...
Kızlar işte batıl inançlardan bazıları.ben tutturamadım.yarıyarıyayımCADIARZUsırnaşık şey
bizde kız ya da erke fark etmez DENİZ koyacağız adını
bizde kız ya da erke fark etmez DENİZ koyacağız adını
canım senin adın da mı deniz
evet tatlım ama bebişimizin iki ismi olacak inşallah
ii yaptın cnm bende farkındayım öle olduğunu bi tüple bitse ohhoooooGIZEMLI TOOBA fistiklar sizde lierac alicakmissiniz
aklinizda bulunsun eger isterseniz tabii dogum öncesi ve dogum sonrasi bakim diye ürünleri var..
tek tüple kalmiyor is..
tabii istege bagli..söylemek istedim fistik anneler..
catlamaktan coooook korkuyorumm
i yaptın boşver eğer sölersen belki koymana izin vermez söleme boşverTickerimi arkadaş yaptı kıza uygun yapmış herhalama bende kız diyordum yani hep te diyorum Nisan da çok güzel ama işte biryerden birşey duydular mı hemen soğuyorlar ki benimki de Kayra yı zor beğendi :mymeka:
Araştır anlamını dedi bende araştırdım da hem kıza hem erkeğe gittiğini demem olur biter -tatlicadiarzu-Çok sinsi gördüm kendimi kötükedihüso
evet tatlım ama bebişimizin iki ismi olacak inşallah
cnm ben özel kursa gittim modelistlik mezunuyum dikişi kendim öğrendim elde dikmeye başladım küçükken sonra babam dikiş makinası aldı patronsuz dikmeye başladım sonrada kursa gittim dikiyorum öle kendi çapımda
ay canımsın ne gençliği cnm benim yaş oldu 27 gençlik mi kaldı bu tüp bebek ve kanser olayı yaşlandırdı beni miiğimle yenilenicem inşallah
bu lierac işi yattı benim kafama ben mustela alucaktım iki tüu 170 tl ve ml olarakta az bende bu kremden aliim bari sürelim güzelleşelim
ya çatlayacaksan çatlicaz ama en azından ben elimden gelenei yapiimda sonra ne olursa olsun ben selülit ve çatlak konusunda takıntılıyım hiç yoktur benim spora gittim o kadar ama şimdi kokuroyurm olu diye
eşimin adı Sinan erkek olursa Sinan Deniz koyalım diyorum istemiyor
aksama misafirim var ama ben burdan kalkamiyorum...
biriniz beni dürtünnn kaydirigubbakcemile3
kızlar sizden bi ricam var ...biliyorsunuz ki ikili testim çok iç açıcı değildi... ve önümüzdeki pazartesi 4 lü için gideceğim .. bu kandil gecesinde özel muamele istersem ayıp olmaz değil mi ? kendinden ziyade başkası için ettiğin dua kabul olurmuş derler .. bi de hamilelerin dualrı daha çok kabul olur derler ... kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ... Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin ... ( bu arada ben de nalan)
benim arkadaşımda eşinin adını koydu.kadirdi eşinin adı kadir eren koydular adını.o ikinciyide doğurdu onun adınıda erim koydular:)
evet cnm ya doğru oda olabiliyor bakalım hayırlısı olsun artık az kaldı 2 haftaya kesin bişey der,esipte arada gitmezsem bakşa bi dr.a :))))sinemcim senin erkek hissettiğin belli tickerda mavi zaten ohhh..hakkında hayırlısı olsun tatlım bende erkek istiyorum mesela ama bu seferde çocuk kızsa küsücek bana gibi gelio
bak ne dicem benim annemin komşunun kızı 5,5 ay oğlum dedi 5,5 ay sonra kı çıktı bebek insan 5,5 ay kordonu pipicikle karıştırır mı ya böleleride var işte
bu arada benimde adım MERVE :))
kızlar sizden bi ricam var ...biliyorsunuz ki ikili testim çok iç açıcı değildi... ve önümüzdeki pazartesi 4 lü için gideceğim .. bu kandil gecesinde özel muamele istersem ayıp olmaz değil mi ? kendinden ziyade başkası için ettiğin dua kabul olurmuş derler .. bi de hamilelerin dualrı daha çok kabul olur derler ... kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ... Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin ... ( bu arada ben de nalan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?