2010 Aralık Anneleri

eşimin adı Sinan erkek olursa Sinan Deniz koyalım diyorum istemiyor
ya bende eşime dedim kendi atlarımızı koyalım ikiismi olsun diye oda önce olur dedi sonra gerek yok dedi yine iki isim olcak ama başka isimler kabul etmedi
aksama misafirim var ama ben burdan kalkamiyorum...
biriniz beni dürtünnn kaydirigubbakcemile3
ya işin ne varsa al blg yi yanına bi yandan yap arada da yaz burcum
nalancım dua etmezmiyiz hiç dualrımız seninle ismini sölemen ii oldu ben bazen dua ederken nickleriniz söylüyorum gülesim gelio tövbe tövbe

Canım benim inşallah guzel haberler alırsınız.korkma Allah buyuktur.Rabbim yardımcın olsun.bizimde bir tanıdığa oyle dediler sıvı aldılar karnından.ama o yinede doğurmakda direndi.sapasağlam doğdu oğlu.ne içini ferah tutçAllah esirgesin Sizi.benim gibi daha sonuc almayan arkadaşlarda inşallah hayırlı iyi sonuçlar alır.benim adımda nezaket

canım hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah.sağsalim olsunda gerisi hiç onemli değil.inşallah gonlune gore olur..

Bu gece hepimiz için dua edeceğim Şeniz

i yaptın boşver eğer sölersen belki koymana izin vermez söleme boşver

Aynen onun için söylemeyeceğim

Ya göbekteki çizgi de diğer şeyler gibi öyle deniliyordu diye dedik zemuszemus
OLur olmaz artık bakalım kızdır inşş seninki de boshayallersmile

kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da

Kalk bakım kaydirigubbakcemile
Yada kalkma öğleye doğru herkes gider yemeğe o zaman gidersin

ayy zaten öyle mayisik bi halim varki,halbuki cok aktiftim düne kadar..
gelicek olan kisiyla ilgili sanirim boshayallersmile
sorma kanli canli düsmandi bana lafimi cekmedigim icin,ne hayirsa,esi gelicekti esimle is konusmaya,oda gelicekmis..
gecen hafta selam vermemisti..evine gittik caylari nerdeyse kafamiza gecirecekti..
ah ahhh mavrulam,dosta düsmana kapimiz acik,güler yüzümüz tam..
baskalari gibi olamiyoruz ki...
iki saniyede derdimide anlatmis oldum nasil ama sempatiksalakcinni

denizcim benim muayenem 12+5teydi ozaman gittiğimizde kestik biz tek kan ilacı içiyorum okadar,vitamini sordum daha gerek yok dedi

süpürüp silinecek ev..bu kadarrrr
burda illet bi polen cesidi var,kil gibi minik minik..cami acinca doluyor eve..
benim mobilyalarda siyah,sanki koltuklarin tepesinde sac kesmisiz gibi..
imdattttttt boshayallersmile

Allah hepimizin dualarını kabul eder inş... ayyy yaaa ... iki haftadır bu duyguyu nasıl içimin taaa derinliklerine bastırmışım var yaaa.... ben bile yazıcınca içim bi tuhaf oldu ...
6.haftada kahverengi lekelenmem olmuştu bi kere ; o günden sonra minik Kaanım için ağlamayacağım diye kendime de söz vermiştim ... o günden beri neşeli ben...... ( kendimi bildim bileli de öyleyimdir ) Allah devamını getirsin inş.. hepimize bir ömür büyük acılar yaşatmasın ...

kız kızo sen merak etme tuğbacım yani ismin bu dimi .....ayrıca stilist falan iyiki olmamışsın tekstil çok zor iş ben bi bitirme ödevi hazırladım staj falan yaptım ıyyy fenayydıııııııı
benim arkadaşımda eşinin adını koydu.kadirdi eşinin adı kadir eren koydular adını.o ikinciyide doğurdu onun adınıda erim koydular:)
aaa ne güzel yapmış işte
nalan dualarım seninle
ben de haftaya alıcam 2li test sonucunu eşim yaptırmak istemedi ama ben genede yaptırdım çok korkuyorum şimdi
canım allahın izniyle sağlıklı çıkıcak inşallah hiç korkmayın
erim de eşim gibi olmuş :)
:)

benimde bugün içimde bi doktora gitme dürtüsü var 15 gün var daha doktora gitmeme ben nası dayanıcam

denizcim benim muayenem 12+5teydi ozaman gittiğimizde kestik biz tek kan ilacı içiyorum okadar,vitamini sordum daha gerek yok dedi

benim ilk muayanemde elevit de vermişti folik asit zaten kullanıyordum o zaman ağır gelirse içmezsin demişti ama rahatsız olmadım hiç
ben normalde asla hap kullanmazdım alıştırmadım vücudumu sıkıldım her gün her gün içmekten

kızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:
o tatile çıkacağım demişti sanki. öyle hatırlıyorum ben

ha onu biliyorum canım serumları var. doğum öncesindede başlayabiliyorsun onlara hatta

aksama misafirim var ama ben burdan kalkamiyorum...
biriniz beni dürtünnn kaydirigubbakcemile3

amaan sen gebe hatunsun salla. bunlar umduklarını bulmayı da geçip, umduklarını getirsinler kaydirigubbakcemile3

inşAllah canım. kafanı takma testlere sende emi

kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da

canım bende hala folik asit kullanıyorum .başka ilaç yokmu dedim bunu içinde hersey var dedi.belki bu gittiğimde (hersey yolunda ise inşallah) ilaç takviyesi yapar herhalde.ay sen normalde bugun gidecekdin dimi doktora.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ay duygusala bağladım :sm_cool::sm_cool::sm_cool: ben yemeğe kaçıyorum ... biraz dağıtırım kafamı gelirim ... hepinize teşekkür ederim ... evlatlarımız bir ömür boyu sağlıklı hayırlı olsunlar inş. bu arada biz de Aziz Kaan düşünüyoruz ... 2 isim takıntımız var .. ama Kaan diyeceğiz nasipse .... tüm dularım sizinle ....

kizlar simdi baktim sanirim Türkiyedede var bu ilactan..
ismi FEMIBION
bebek istegi ve hamileligin 12.haftasina kadar olan ayri bir folik asit vardi..
13.haftadan gebeligin sonuna kadarda ayri bir ilac..icinde ekstra omega3 kapsülleride var..
yani hamileligin sonuna kadar vücudun gerekli oldugu tüm vitaminler mevcut icinde..
öyle ki benim sonuclarima göre suana kadar ekstra bi kan ilaci,magnezyum vs. gerek görülmedi..
aklinizda bulunsun bir sorun isterseniz fistiklar

Ben 13 haftada doktora gittim artık gerek yok dedi

Ay bende işte öyle biri evime geldi mi içim hiç çekmez...
Boşver iyilik sende kalsın yine de...
Derdini anlat tabi için açılır zemuszemus

canım bende hala folik asit kullanıyorum .başka ilaç yokmu dedim bunu içinde hersey var dedi.belki bu gittiğimde (hersey yolunda ise inşallah) ilaç takviyesi yapar herhalde.ay sen normalde bugun gidecekdin dimi doktora.

evet canım randevu bulabilseydim eğer bugün gidecektim çok hastası var bana kalmadı (
haftaya bugün gideceğim artık hayırlısı olsun hem bir hafta daha büyümüş olur gitmişken ikili testide yapar

Oooooo amma kaynatmışsınız kızlar.Maşallah hepimize,güzel dostluklar kurduk.
Ben kendi adıma çok mutlu olduğumu söylemek isterim ,iyi ki varsınız.Çıkarsız hesapsız.....
Bugün duygusallığım üzerimde galiba ... senağlama
Neyse..Geçmişe baktım :
-ikili testi temiz çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
-Tatil muhabbetleri yapılmış,ıçim gidiyor denize gitmek için.Bu arada denizde yüzmenin herhangi bir sakıncası yok diye biliyorum.
-Kıl tüy meselesi konuşulmuş.Benim de karnımda tüylenme var.Bi de göbek deliğim o kadar gergin ki şaştım kaldım.Karnım da kocaman oldu sürekli elbise giyiyorum artık.Dışardan bakınca hamile olduğum belli ama gören 5 aylık fala sanıyor.Evdeki internetim iptal olduğu için fotoğraf ekleyemedim.işyerinde de böyle bir şansım yok maalesef...
-Çatlaklar meselesi beni çok düşündürüyor.Kendimce aldığım birsürü önlem var ama basenlerimde daha önceden kalan çatlaklar ilerledi.
Her sabah duş alıp çıkınca ıslakken bebe yağıyla yağlanıyorum öğlen her tarafıma acı badem sütü sürüyorum gece yatarken de kakao yağına bulanıyorum.Arada da chicco mamma dona krem ve motherlove diye bir krem var onları sürüyorum.Susam yağını ve çilek yağını da denemeyi düşünüyorum.Bir de liearac phitolastyl (inşallah doğru yazmışımdır) ondan alıcam.Daha ne yapıyım yaaaa....
-son olarak hepimizin kandili mubarek olsunnnnn.

benimde bugün içimde bi doktora gitme dürtüsü var 15 gün var daha doktora gitmeme ben nası dayanıcam
git ya ne güzel ,bana sorarsan ben her hafta gidelim derim,anca 1 hafta yetiyo onu görme sevinci sonra tekrar görmek istiyorum,ama eşim kızıyor arada gitmek istememe,diyelim aylık kontroller ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum zaten kalan 2 hafta sonrasında kontrolüm geliyor eşim gitme öle diyo zararı olur belki diyo,bende gizli giderim bari sende gel gör diyorum öle gitmiştik 2 kere bu son kontrolde daha 10gün geçti biraz daha geçince dayanamayabilirm bakalım :))) o yüzden dolayı sana hak veriyorum gitt :)))) körler sağırlar birbirini ağırlar :))))

ben ilk günden beri hergün 3 portakal sıkıp içiyorum dr.umada sölemiştim iyi yapıyosun dedi,birde ya akşam ya da öğlen bir öğün meyve aram var ondan yazmadı daha sanırım,gerekmi görmedi kimbilir,kimi dr.larda 4. aydan sonra yazıyorlarmış ölede olabilir cnm bakalım vitamin ilacı içebilirim aslında verirse

aminn canim..
kücük Kaanimiz cok saglikli dünyaya gelicek insallah canim..
sen nesenden bisey kaybetmemeye calis..
sonucta neyin ne olacagi inanki bu testlere bagli degil..

evet canim..serumlar,kremler falan..
hemen mi baslasam sence?
simdi elimde karisik bi yag var,hamileler icin bi ürün..onun bitmesini bekliyordum ama..
hehehe süpersin..getirsinler evet demiii kaydirigubbakcemile3
bu arada gelicek olan bayanda hamile,bizden 2 ay büyük hatta..
kendi canimin cektiklerini yaptim dünden..bugün sadece süpürülecek ev,o kadarrrrr kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Hahahaa, ay sabahtan beri yetişicem diye peşinizden koşuyorum hamile hamileklava: Amma çok yazıştınız yaaa yetişemedim bi türlü.

Dream Allah razı olsun benim diyeceklerimi özetlemişsin, biraz değiştirip altına imzamı atıyorum bende yoruldumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…