ya bende eşime dedim kendi atlarımızı koyalım ikiismi olsun diye oda önce olur dedi sonra gerek yok dedi yine iki isim olcak ama başka isimler kabul etmedieşimin adı Sinan erkek olursa Sinan Deniz koyalım diyorum istemiyor
ya işin ne varsa al blg yi yanına bi yandan yap arada da yaz burcumaksama misafirim var ama ben burdan kalkamiyorum...
biriniz beni dürtünnn kaydirigubbakcemile3
nalancım dua etmezmiyiz hiç dualrımız seninle ismini sölemen ii oldu ben bazen dua ederken nickleriniz söylüyorum gülesim gelio tövbe tövbekızlar sizden bi ricam var ...biliyorsunuz ki ikili testim çok iç açıcı değildi... ve önümüzdeki pazartesi 4 lü için gideceğim .. bu kandil gecesinde özel muamele istersem ayıp olmaz değil mi ? kendinden ziyade başkası için ettiğin dua kabul olurmuş derler .. bi de hamilelerin dualrı daha çok kabul olur derler ... kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ... Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin ... ( bu arada ben de nalan)
kızlar sizden bi ricam var ...biliyorsunuz ki ikili testim çok iç açıcı değildi... ve önümüzdeki pazartesi 4 lü için gideceğim .. bu kandil gecesinde özel muamele istersem ayıp olmaz değil mi ? kendinden ziyade başkası için ettiğin dua kabul olurmuş derler .. bi de hamilelerin dualrı daha çok kabul olur derler ... kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ... Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin ... ( bu arada ben de nalan)
benim annemde modelist! delikafadulden küçüklüğüm onun kalıpları arasında geçti. beden stilist olmak isterdim kısmet olmadı.
gençsin yawrum yaa. insanız biz hastalık insanlıktan.. 45'e kadar yolu var gençliğin kaydirigubbakcemile3 küçükken 25 olunca ötesi yaşlılık gibi gelirdi halbüse kaydirigubbakcemile3
ezo,
canım cidden eğlendim. çoğunluğu erkeğe uyuyo. üstelik yine diyorum göbekteki çizgiye güvenmeyin bende de var. kıllanmam eşimi geçti sarı hatunun tekiyken ben minik bi ayıcığa döndüm. :kedi: ama kız yani.. tabi kız.. kızdır o kız.. bilmiyorumkismile
kızlar sizden bi ricam var ...biliyorsunuz ki ikili testim çok iç açıcı değildi... ve önümüzdeki pazartesi 4 lü için gideceğim .. bu kandil gecesinde özel muamele istersem ayıp olmaz değil mi ? kendinden ziyade başkası için ettiğin dua kabul olurmuş derler .. bi de hamilelerin dualrı daha çok kabul olur derler ... kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ... Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin ... ( bu arada ben de nalan)
i yaptın boşver eğer sölersen belki koymana izin vermez söleme boşver
benim annemde modelist! delikafadulden küçüklüğüm onun kalıpları arasında geçti. beden stilist olmak isterdim kısmet olmadı.
gençsin yawrum yaa. insanız biz hastalık insanlıktan.. 45'e kadar yolu var gençliğin kaydirigubbakcemile3 küçükken 25 olunca ötesi yaşlılık gibi gelirdi halbüse kaydirigubbakcemile3
ezo,
canım cidden eğlendim. çoğunluğu erkeğe uyuyo. üstelik yine diyorum göbekteki çizgiye güvenmeyin bende de var. kıllanmam eşimi geçti sarı hatunun tekiyken ben minik bi ayıcığa döndüm. :kedi: ama kız yani.. tabi kız.. kızdır o kız.. bilmiyorumkismile
Kalk bakım kaydirigubbakcemile
Yada kalkma öğleye doğru herkes gider yemeğe o zaman gidersin
ya bende eşime dedim kendi atlarımızı koyalım ikiismi olsun diye oda önce olur dedi sonra gerek yok dedi yine iki isim olcak ama başka isimler kabul etmedi
ya işin ne varsa al blg yi yanına bi yandan yap arada da yaz burcum
nalancım dua etmezmiyiz hiç dualrımız seninle ismini sölemen ii oldu ben bazen dua ederken nickleriniz söylüyorum gülesim gelio tövbe tövbe
kız kızo sen merak etme tuğbacım yani ismin bu dimi .....ayrıca stilist falan iyiki olmamışsın tekstil çok zor iş ben bi bitirme ödevi hazırladım staj falan yaptım ıyyy fenayydııııııııbenim annemde modelist! delikafadulden küçüklüğüm onun kalıpları arasında geçti. beden stilist olmak isterdim kısmet olmadı.
ezo,
aaa ne güzel yapmış iştebenim arkadaşımda eşinin adını koydu.kadirdi eşinin adı kadir eren koydular adını.o ikinciyide doğurdu onun adınıda erim koydular:)
canım allahın izniyle sağlıklı çıkıcak inşallah hiç korkmayınnalan dualarım seninle
ben de haftaya alıcam 2li test sonucunu eşim yaptırmak istemedi ama ben genede yaptırdım çok korkuyorum şimdi
:erim de eşim gibi olmuş :)
evet cnm ya doğru oda olabiliyor bakalım hayırlısı olsun artık az kaldı 2 haftaya kesin bişey der,esipte arada gitmezsem bakşa bi dr.a :))))
canım inşallah 4lü testinden çok iyi sonuçlar alırsın dua edicem sana hepimize,
denizcim benim muayenem 12+5teydi ozaman gittiğimizde kestik biz tek kan ilacı içiyorum okadar,vitamini sordum daha gerek yok dedi
o tatile çıkacağım demişti sanki. öyle hatırlıyorum benkızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:
GIZEMLI TOOBA fistiklar sizde lierac alicakmissiniz
aklinizda bulunsun eger isterseniz tabii dogum öncesi ve dogum sonrasi bakim diye ürünleri var..
tek tüple kalmiyor is..
tabii istege bagli..söylemek istedim fistik anneler..
catlamaktan coooook korkuyorumm
aksama misafirim var ama ben burdan kalkamiyorum...
biriniz beni dürtünnn kaydirigubbakcemile3
kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da
kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da
Ay bende işte öyle biri evime geldi mi içim hiç çekmez...ayy zaten öyle mayisik bi halim varki,halbuki cok aktiftim düne kadar..
gelicek olan kisiyla ilgili sanirim boshayallersmile
sorma kanli canli düsmandi bana lafimi cekmedigim icin,ne hayirsa,esi gelicekti esimle is konusmaya,oda gelicekmis..
gecen hafta selam vermemisti..evine gittik caylari nerdeyse kafamiza gecirecekti..
ah ahhh mavrulam,dosta düsmana kapimiz acik,güler yüzümüz tam..
baskalari gibi olamiyoruz ki...
iki saniyede derdimide anlatmis oldum nasil ama sempatiksalakcinni
canım bende hala folik asit kullanıyorum .başka ilaç yokmu dedim bunu içinde hersey var dedi.belki bu gittiğimde (hersey yolunda ise inşallah) ilaç takviyesi yapar herhalde.ay sen normalde bugun gidecekdin dimi doktora.
git ya ne güzel ,bana sorarsan ben her hafta gidelim derim,anca 1 hafta yetiyo onu görme sevinci sonra tekrar görmek istiyorum,ama eşim kızıyor arada gitmek istememe,diyelim aylık kontroller ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum zaten kalan 2 hafta sonrasında kontrolüm geliyor eşim gitme öle diyo zararı olur belki diyo,bende gizli giderim bari sende gel gör diyorum öle gitmiştik 2 kere bu son kontrolde daha 10gün geçti biraz daha geçince dayanamayabilirm bakalım :))) o yüzden dolayı sana hak veriyorum gitt :)))) körler sağırlar birbirini ağırlar :))))benimde bugün içimde bi doktora gitme dürtüsü var 15 gün var daha doktora gitmeme ben nası dayanıcam
benim ilk muayanemde elevit de vermişti folik asit zaten kullanıyordum o zaman ağır gelirse içmezsin demişti ama rahatsız olmadım hiç
ben normalde asla hap kullanmazdım alıştırmadım vücudumu sıkıldım her gün her gün içmekten
aminn canim..Allah hepimizin dualarını kabul eder inş... ayyy yaaa ... iki haftadır bu duyguyu nasıl içimin taaa derinliklerine bastırmışım var yaaa.... ben bile yazıcınca içim bi tuhaf oldu ...
6.haftada kahverengi lekelenmem olmuştu bi kere ; o günden sonra minik Kaanım için ağlamayacağım diye kendime de söz vermiştim ... o günden beri neşeli ben...... ( kendimi bildim bileli de öyleyimdir ) Allah devamını getirsin inş.. hepimize bir ömür büyük acılar yaşatmasın ...
evet canim..serumlar,kremler falan..o tatile çıkacağım demişti sanki. öyle hatırlıyorum ben
ha onu biliyorum canım serumları var. doğum öncesindede başlayabiliyorsun onlara hatta
amaan sen gebe hatunsun salla. bunlar umduklarını bulmayı da geçip, umduklarını getirsinler kaydirigubbakcemile3
inşAllah canım. kafanı takma testlere sende emi
Oooooo amma kaynatmışsınız kızlar.Maşallah hepimize,güzel dostluklar kurduk.
Ben kendi adıma çok mutlu olduğumu söylemek isterim ,iyi ki varsınız.Çıkarsız hesapsız.....
Bugün duygusallığım üzerimde galiba ... senağlama
Neyse..Geçmişe baktım :
-ikili testi temiz çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
-Tatil muhabbetleri yapılmış,İçim gidiyor denize gitmek için.Bu arada denizde yüzmenin herhangi bir sakıncası yok diye biliyorum.
-Kıl tüy meselesi konuşulmuş.Benim de karnımda tüylenme var.
-Çatlaklar meselesi beni çok düşündürüyor.Ben de liearac ve bella b alıcam.
-son olarak hepimizin kandili mubarek olsunnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?