2010 Aralık Anneleri

Kullandığın kremleri yağları okuyunca kendimi çok yetersin hissettim
İnşallah çatlaksız, az kilolu, rahat bir gebelik geçiririz :Saruboceq:

kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da

cnmcım ben hala kullanıyorum ama kutu bitince kes dedi doktorum.Bir de elevit vermişti bana kusmalarım var ve kilo verdim diyeeee..ama elevit içerken çok rahatsız oluyorum ben ya bana çok kötü kokuyooo oo

bu arada gelicek olan bayanda hamile,bizden 2 ay büyük hatta..
kendi canimin cektiklerini yaptim dünden..bugün sadece süpürülecek ev,o kadarrrrr kaydirigubbakcemile2

Ohooo sadece ev süpürmekte ne var yaparsın onu hemencik bayanssulusmile

Kız dur dinlen azcuk

Ya göbekteki çizgi de diğer şeyler gibi öyle deniliyordu diye dedik zemuszemus
OLur olmaz artık bakalım kızdır inşş seninki de boshayallersmile

tatlım sen dediğime alındın galiba ama ben genel olarak bunu herkese dedim. bunların hurafe olduğunu bildiğimiz halde etkileniyoruz. sadece kimsenin sonradan kapılıp üzülmesini istemiyorum. bende kıza kaptırmış gibi görünsemde espirisine kız bu muhabbeti yapıyorum. yoksa açık kapı bıraktım kendime bende

slm kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş. bu gecede...

canım ben de yosunlardan nefret ediyorum. sandaletle girmeyi deneyebilirsin. ben de 1,5 hafta sonra anlatyadayım. hem ailemi görcem, hem kuzenimi evlendircem bol bol oynayacam, hem de tatil yapmış olcam. umarım o zamana kadar kendimi biraz daha iyi hissederim de hevesim kursağımda kalmaz...

kızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:

canım karabiber tatile gideceğini yazmıştı. yanlış hatırlamıyorsam karadeniz tarafında bi yaylaydı. ve 2 hafta mı 3 hafta mı emin değilim olmayacağını söylemişti. yine de umarım herşey yolundadır... kandil günü onu da anmış olduk:)

Ben 13 haftada doktora gittim artık gerek yok dedi

Ay bende işte öyle biri evime geldi mi içim hiç çekmez...
Boşver iyilik sende kalsın yine de...
Derdini anlat tabi için açılır zemuszemus
icimiz cekmezde tatlim,aldigimiz terbiyelerdede kapindan düsmanin gelse surat sallayip oturmak yakismaz bize..
icim cekmeyen birisi olunca,maskemi takiyorum,tiyatromu oynuyorum misafirime napiyim..hayatta sevmedigim sey ama misafir iste..
ama yedirmeyi sevdigimden o konuda degisiklik yok kim gelirse gelsin sempatiksalakcinni
caktirma millete yiyin derken benim yediklerimde göze batmiyor ondan :roflol:

evet canim,baslarca cok stres yasadik topik konusunda ama günler gectikce herkes kaynasti..
bende cok seviniyorum..bu kadar alisacagim aklima gelmezdi..
gruplasma yok,zitlasma yok cok sükürrrrrr :lepi:
oo massallah en kokos anne adayimiz sensin sanirim bayanssulusmile
ay helal sana valla,bu kadar cabaya insallah catlamazsin canim..
basenlerden aliyor musun kilo canim?kiz derler genelde yerimseniben

Ay alınmadın canım ya ŞenizBen öyle pek kolay alınmam...
Tabi canım hurafe felan ama sonuçta söyleniyor ben bile etkinelmiştim..Şeniz

cnmcım ben hala kullanıyorum ama kutu bitince kes dedi doktorum.Bir de elevit vermişti bana kusmalarım var ve kilo verdim diyeeee..ama elevit içerken çok rahatsız oluyorum ben ya bana çok kötü kokuyooo oo

Ay bende kokulara karşı çok hassasımdır ama bana hiç kokmadı :uhm:

kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da
cnm benim 3. aydan sonra elevit ve gyro freeon diyebi demir hapına geçti doktroum
bencede gelen kişiyle alakalı cnm ya
süpürüp silinecek ev..bu kadarrrr
burda illet bi polen cesidi var,kil gibi minik minik..cami acinca doluyor eve..
benim mobilyalarda siyah,sanki koltuklarin tepesinde sac kesmisiz gibi..
imdattttttt boshayallersmile
off bayada iş varmış ben onların hiç birini yapamıyorum bebek büyüdüğü için dikişim bayağı gerildi acıyo
amin cnm dua edicem nalan sana bol bol
amin cnm seninde walla bayağı kaynattık demek aynı kıllanma sende de var

ayyyy çok fenasın sinem yaaa eşimde gidelim bi baktıralım demişti
aradım bi poliklinik buldum 12 tl ne ucuz hafta sou oraya gidicem nası fikir

Tamam çaktırmıyorum :roflol::roflol:
Akisine bende bana misafir geldi mi doğru düzgün birşey yiyemem ama tabi şu anda gebeyim ne olsa yerim cokacimcoook
Şimdi de çok acıktım ama ne yiycem bilmiyom :sinifsinif:

Ohooo sadece ev süpürmekte ne var yaparsın onu hemencik bayanssulusmile

Kız dur dinlen azcuk

Ayol bi dün öğleden sonra giremedim amma muhabbet olmuş maşallah Sizleri seviyorummmm kızlar bugün böyle bi mutluluk geldi içimeee, bebeğimi de özledim başka bi hastaneye gidip görmemek için kendimi zor tutuyorumdelikafadulden

kızlar bu arada göğüsleri büyük olan varsa aranızda muhakkak bişey srün kimi büyük göğüslü arkadaşlarımın 12 . haftadan sorna çatladı memişleri

kollar bacaklar sırt popo göbüş tüm vucuda ürün ne sürüyosanız

Akisine bende bana misafir geldi mi doğru düzgün birşey yiyemem ama tabi şu anda gebeyim ne olsa yerim cokacimcoook

cnmm yaa bende de oluyoo o çok acıkmış oluyorum ama ne yiyeceğimi bilmiyorummmm

ayyyy çok fenasın sinem yaaa eşimde gidelim bi baktıralım demişti
aradım bi poliklinik buldum 12 tl ne ucuz hafta sou oraya gidicem nası fikir

ooo süperr :lepi: :lepi: tamam gidin işte ne güzel bende haftaya saklıyorum sanırım şimdilik idare ediyorum gibi kaydirigubbakcemile3

ay evet yaaa,kalkiyim ben en iyisi..
sohbetinizde cok tatli ama napiyim boshayallersmile
kasiklarinda mi canim dikis?kremlemek falan iyi geliyormu?
kiyamam sana..
insallah hepimiz sorunsuz geciririz su hamileligi :Saruboceq:

ben yerim valla,heleki simdi kim tutar beniii sempatiksalakcinni
dünden bu yana istahim pek yok aslinda..bi garip haller var üstümde,hayirdir insallah..
yakin olsaydin sofralar kurardim sizeee boshayallersmile

sende git ersasucum git ne var :)))):lepi: :lepi: :lepi: yaşasın ultrason cihazı :lepi: bizde seni seviyoruz,zemuszemus

hımm şartlar eşitse bulduğunu yiyecek o zaman zemuszemus
senle benim gebelik yaşımız yakın. benim göbek belli olmuyo ama yavaştan kaşınmaya başladı bazı bazı da gerinmeler hissediyorum. hatta bazen karnımı itiyomu ne yumurta başı gibi dışardan belli olacak şekilde bir çıkıntı oluşuyo. kaydirigubbakcemile3 bu sebeptendir ki ben başlayayım artık diyorum. boshayallersmile bu gidişle sıpa büyüdüğünden değil kudurukluğundan yırtacak karnımı
seninde başlamanı öneririm cucum. boshayallersmile benimde var sebamed bebe kremi kullanıyorum ama onu sonrada kullanırım diyorum. bu daha öncelikli. zaten çatlak bi anne olacam bide karnım başım olmasın delikafadulden

hosgeldin canim benimmmm opuyorumnanaktan
Allah mutlulugunu bozmasin canimmm,
imkanin varsa git amaaannn,bi daha mi gelicez dünyaya,bi daha ne zaman yasicaz bu ilklerin heyecaniniii allasen :lepi:

coook haklisin gizemimm..
diz kapaginin yanlari cok catliyormuss annem uyariyor sürekli..
pehlivan gibi geceleri bi yaglanisim var :roflol:
benim gögüsler 2 beden büyüdü,doguma kadar bi 2 beden daha büyürse sirf gögüs olarak gezicem valla,kamburum cikicak yakinda,sirtim agriyo hee -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…