Oooooo amma kaynatmışsınız kızlar.Maşallah hepimize,güzel dostluklar kurduk.
Ben kendi adıma çok mutlu olduğumu söylemek isterim ,iyi ki varsınız.Çıkarsız hesapsız.....
Bugün duygusallığım üzerimde galiba ... senağlama
Neyse..Geçmişe baktım :
-ikili testi temiz çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
-Tatil muhabbetleri yapılmış,İçim gidiyor denize gitmek için.Bu arada denizde yüzmenin herhangi bir sakıncası yok diye biliyorum.
-Kıl tüy meselesi konuşulmuş.Benim de karnımda tüylenme var.Bi de göbek deliğim o kadar gergin ki şaştım kaldım.Karnım da kocaman oldu sürekli elbise giyiyorum artık.Dışardan bakınca hamile olduğum belli ama gören 5 aylık fala sanıyor.Evdeki internetim iptal olduğu için fotoğraf ekleyemedim.işyerinde de böyle bir şansım yok maalesef...
-Çatlaklar meselesi beni çok düşündürüyor.Kendimce aldığım birsürü önlem var ama basenlerimde daha önceden kalan çatlaklar ilerledi.
Her sabah duş alıp çıkınca ıslakken bebe yağıyla yağlanıyorum öğlen her tarafıma acı badem sütü sürüyorum gece yatarken de kakao yağına bulanıyorum.Arada da chicco mamma dona krem ve motherlove diye bir krem var onları sürüyorum.Susam yağını ve çilek yağını da denemeyi düşünüyorum.Bir de liearac phitolastyl (inşallah doğru yazmışımdır) ondan alıcam.Daha ne yapıyım yaaaa....
-son olarak hepimizin kandili mubarek olsunnnnn.
kızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da
bu arada gelicek olan bayanda hamile,bizden 2 ay büyük hatta..
kendi canimin cektiklerini yaptim dünden..bugün sadece süpürülecek ev,o kadarrrrr kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hahahaa, ay sabahtan beri yetişicem diye peşinizden koşuyorum hamile hamileklava: Amma çok yazıştınız yaaa yetişemedim bi türlü.
Dream Allah razı olsun benim diyeceklerimi özetlemişsin, biraz değiştirip altına imzamı atıyorum bende yoruldumakannehir
Ya göbekteki çizgi de diğer şeyler gibi öyle deniliyordu diye dedik zemuszemus
OLur olmaz artık bakalım kızdır inşş seninki de boshayallersmile
benimde yosundan ve minik balıklardan korkma gibi bi huyum var aniden çıkarlarsa naparım diye korkuyorum denizde yoksa denize gitmek istiyorum kuzenin yazlığına ama kokrtum bi an ayağıma yosun deyse ben çığlık çığlığa kıyıya doğru yüzerim en iyisi bende senin gibi kıyıda takılırım dimi
kızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:
icimiz cekmezde tatlim,aldigimiz terbiyelerdede kapindan düsmanin gelse surat sallayip oturmak yakismaz bize..Ben 13 haftada doktora gittim artık gerek yok dedi
Ay bende işte öyle biri evime geldi mi içim hiç çekmez...
Boşver iyilik sende kalsın yine de...
Derdini anlat tabi için açılır zemuszemus
Oooooo amma kaynatmışsınız kızlar.Maşallah hepimize,güzel dostluklar kurduk.
Ben kendi adıma çok mutlu olduğumu söylemek isterim ,iyi ki varsınız.Çıkarsız hesapsız.....
Neyse..Geçmişe baktım :
-Tatil muhabbetleri yapılmış,İçim gidiyor denize gitmek için.Bu arada denizde yüzmenin herhangi bir sakıncası yok diye biliyorum.
-Kıl tüy meselesi konuşulmuş.Benim de karnımda tüylenme var.Bi de göbek deliğim o kadar gergin ki şaştım kaldım.Karnım da kocaman oldu sürekli elbise giyiyorum artık.Dışardan bakınca hamile olduğum belli ama gören 5 aylık fala sanıyor.Evdeki internetim iptal olduğu için fotoğraf ekleyemedim.işyerinde de böyle bir şansım yok maalesef...
-Çatlaklar meselesi beni çok düşündürüyor.Kendimce aldığım birsürü önlem var ama basenlerimde daha önceden kalan çatlaklar ilerledi.
Her sabah duş alıp çıkınca ıslakken bebe yağıyla yağlanıyorum öğlen her tarafıma acı badem sütü sürüyorum gece yatarken de kakao yağına bulanıyorum.Arada da chicco mamma dona krem ve motherlove diye bir krem var onları sürüyorum.Susam yağını ve çilek yağını da denemeyi düşünüyorum.Bir de liearac phitolastyl (inşallah doğru yazmışımdır) ondan alıcam.Daha ne yapıyım yaaaa....
tatlım sen dediğime alındın galiba ama ben genel olarak bunu herkese dedim. bunların hurafe olduğunu bildiğimiz halde etkileniyoruz. sadece kimsenin sonradan kapılıp üzülmesini istemiyorum. bende kıza kaptırmış gibi görünsemde espirisine kız bu muhabbeti yapıyorum. yoksa açık kapı bıraktım kendime bende
cnmcım ben hala kullanıyorum ama kutu bitince kes dedi doktorum.Bir de elevit vermişti bana kusmalarım var ve kilo verdim diyeeee..ama elevit içerken çok rahatsız oluyorum ben ya bana çok kötü kokuyooo oo
cnm benim 3. aydan sonra elevit ve gyro freeon diyebi demir hapına geçti doktroumkızlar siz benden ilerdesiniz folik asidi ne zamana kadar kullanacağız bırakan var mı ben doktora bayadır gitmediğimden soramadım da
bencede gelen kişiyle alakalı cnm yaayy zaten öyle mayisik bi halim varki,halbuki cok aktiftim düne kadar..
gelicek olan kisiyla ilgili sanirim boshayallersmile
sorma kanli canli düsmandi bana lafimi cekmedigim icin,ne hayirsa,esi gelicekti esimle is konusmaya,oda gelicekmis..
gecen hafta selam vermemisti..evine gittik caylari nerdeyse kafamiza gecirecekti..
ah ahhh mavrulam,dosta düsmana kapimiz acik,güler yüzümüz tam..
baskalari gibi olamiyoruz ki...
iki saniyede derdimide anlatmis oldum nasil ama sempatiksalakcinni
off bayada iş varmış ben onların hiç birini yapamıyorum bebek büyüdüğü için dikişim bayağı gerildi acıyosüpürüp silinecek ev..bu kadarrrr
burda illet bi polen cesidi var,kil gibi minik minik..cami acinca doluyor eve..
benim mobilyalarda siyah,sanki koltuklarin tepesinde sac kesmisiz gibi..
imdattttttt boshayallersmile
amin cnm dua edicem nalan sana bol bolAllah hepimizin dualarını kabul eder inş... ayyy yaaa ... iki haftadır bu duyguyu nasıl içimin taaa derinliklerine bastırmışım var yaaa.... ben bile yazıcınca içim bi tuhaf oldu ...
6.haftada kahverengi lekelenmem olmuştu bi kere ; o günden sonra minik Kaanım için ağlamayacağım diye kendime de söz vermiştim ... o günden beri neşeli ben...... ( kendimi bildim bileli de öyleyimdir ) Allah devamını getirsin inş.. hepimize bir ömür büyük acılar yaşatmasın ...
amin cnm seninde walla bayağı kaynattık demek aynı kıllanma sende de varOooooo amma kaynatmışsınız kızlar.Maşallah hepimize,güzel dostluklar kurduk.
Neyse..Geçmişe baktım :
git ya ne güzel ,bana sorarsan ben her hafta gidelim derim,anca 1 hafta yetiyo onu görme sevinci sonra tekrar görmek istiyorum,ama eşim kızıyor arada gitmek istememe,diyelim aylık kontroller ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum zaten kalan 2 hafta sonrasında kontrolüm geliyor eşim gitme öle diyo zararı olur belki diyo,bende gizli giderim bari sende gel gör diyorum öle gitmiştik 2 kere bu son kontrolde daha 10gün geçti biraz daha geçince dayanamayabilirm bakalım :))) o yüzden dolayı sana hak veriyorum gitt :)))) körler sağırlar birbirini ağırlar :))))
icimiz cekmezde tatlim,aldigimiz terbiyelerdede kapindan düsmanin gelse surat sallayip oturmak yakismaz bize..
icim cekmeyen birisi olunca,maskemi takiyorum,tiyatromu oynuyorum misafirime napiyim..hayatta sevmedigim sey ama misafir iste..
ama yedirmeyi sevdigimden o konuda degisiklik yok kim gelirse gelsin sempatiksalakcinni
caktirma millete yiyin derken benim yediklerimde göze batmiyor ondan :roflol:
Ohooo sadece ev süpürmekte ne var yaparsın onu hemencik bayanssulusmile
Kız dur dinlen azcuk
Tamam çaktırmıyorum :roflol::roflol:
Akisine bende bana misafir geldi mi doğru düzgün birşey yiyemem ama tabi şu anda gebeyim ne olsa yerim cokacimcoook
Şimdi de çok acıktım ama ne yiycem bilmiyom :sinifsinif:
ayyyy çok fenasın sinem yaaa eşimde gidelim bi baktıralım demişti
aradım bi poliklinik buldum 12 tl ne ucuz hafta sou oraya gidicem nası fikir
ay evet yaaa,kalkiyim ben en iyisi..cnm benim 3. aydan sonra elevit ve gyro freeon diyebi demir hapına geçti doktroum
bencede gelen kişiyle alakalı cnm ya
off bayada iş varmış ben onların hiç birini yapamıyorum bebek büyüdüğü için dikişim bayağı gerildi acıyo
amin cnm dua edicem nalan sana bol bol
amin cnm seninde walla bayağı kaynattık demek aynı kıllanma sende de var
ayyyy çok fenasın sinem yaaa eşimde gidelim bi baktıralım demişti
aradım bi poliklinik buldum 12 tl ne ucuz hafta sou oraya gidicem nası fikir
Tamam çaktırmıyorum :roflol::roflol:
Akisine bende bana misafir geldi mi doğru düzgün birşey yiyemem ama tabi şu anda gebeyim ne olsa yerim cokacimcoook
Şimdi de çok acıktım ama ne yiycem bilmiyom :sinifsinif:
Ayol bi dün öğleden sonra giremedim amma muhabbet olmuş maşallahSizleri seviyorummmm kızlar bugün böyle bi mutluluk geldi içimeee, bebeğimi de özledim başka bi hastaneye gidip görmemek için kendimi zor tutuyorumdelikafadulden
evet canim..serumlar,kremler falan..
hemen mi baslasam sence?
simdi elimde karisik bi yag var,hamileler icin bi ürün..onun bitmesini bekliyordum ama..
hehehe süpersin..getirsinler evet demiii kaydirigubbakcemile3
bu arada gelicek olan bayanda hamile,bizden 2 ay büyük hatta..
kendi canimin cektiklerini yaptim dünden..bugün sadece süpürülecek ev,o kadarrrrr kaydirigubbakcemile2
sende git ersasucum git ne var :)))):lepi: :lepi: :lepi: yaşasın ultrason cihazı :lepi: bizde seni seviyoruz,zemuszemus
hosgeldin canim benimmmm opuyorumnanaktanAyol bi dün öğleden sonra giremedim amma muhabbet olmuş maşallahSizleri seviyorummmm kızlar bugün böyle bi mutluluk geldi içimeee, bebeğimi de özledim başka bi hastaneye gidip görmemek için kendimi zor tutuyorumdelikafadulden
kızlar bu arada göğüsleri büyük olan varsa aranızda muhakkak bişey srün kimi büyük göğüslü arkadaşlarımın 12 . haftadan sorna çatladı memişleri
kollar bacaklar sırt popo göbüş tüm vucuda ürün ne sürüyosanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?