Ayol bi dün öğleden sonra giremedim amma muhabbet olmuş maşallahSizleri seviyorummmm kızlar bugün böyle bi mutluluk geldi içimeee, bebeğimi de özledim başka bi hastaneye gidip görmemek için kendimi zor tutuyorumdelikafadulden
kızlar bu arada göğüsleri büyük olan varsa aranızda muhakkak bişey srün kimi büyük göğüslü arkadaşlarımın 12 . haftadan sorna çatladı memişleri
kollar bacaklar sırt popo göbüş tüm vucuda ürün ne sürüyosanız
cnmm yaa bende de oluyoo o çok acıkmış oluyorum ama ne yiyeceğimi bilmiyorummmm
kızLar peki göğüsümüze komple mi sürücez yoksa sadece ucuna mı ???
ben yerim valla,heleki simdi kim tutar beniii sempatiksalakcinni
dünden bu yana istahim pek yok aslinda..bi garip haller var üstümde,hayirdir insallah..
yakin olsaydin sofralar kurardim sizeee boshayallersmile
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hahahaa, ay sabahtan beri yetişicem diye peşinizden koşuyorum hamile hamileklava: Amma çok yazıştınız yaaa yetişemedim bi türlü.
Dream Allah razı olsun benim diyeceklerimi özetlemişsin, biraz değiştirip altına imzamı atıyorum bende yoruldumakannehir
Kullandığın kremleri yağları okuyunca kendimi çok yetersin hissettim
İnşallah çatlaksız, az kilolu, rahat bir gebelik geçiririz :Saruboceq:
icimiz cekmezde tatlim,aldigimiz terbiyelerdede kapindan düsmanin gelse surat sallayip oturmak yakismaz bize..
icim cekmeyen birisi olunca,maskemi takiyorum,tiyatromu oynuyorum misafirime napiyim..hayatta sevmedigim sey ama misafir iste..
ama yedirmeyi sevdigimden o konuda degisiklik yok kim gelirse gelsin sempatiksalakcinni
caktirma millete yiyin derken benim yediklerimde göze batmiyor ondan :roflol:
evet canim,baslarca cok stres yasadik topik konusunda ama günler gectikce herkes kaynasti..
bende cok seviniyorum..bu kadar alisacagim aklima gelmezdi..
gruplasma yok,zitlasma yok cok sükürrrrrr :lepi:
oo massallah en kokos anne adayimiz sensin sanirim bayanssulusmile
ay helal sana valla,bu kadar cabaya insallah catlamazsin canim..
basenlerden aliyor musun kilo canim?kiz derler genelde yerimseniben
hosgeldin canim benimmmm opuyorumnanaktan
Allah mutlulugunu bozmasin canimmm,
imkanin varsa git amaaannn,bi daha mi gelicez dünyaya,bi daha ne zaman yasicaz bu ilklerin heyecaniniii allasen :lepi:
Biz de seni seviyoruz herkesin adına cevap verdim ama neyse
Bugün çenemiz düştü nedense ay inş hep böyle olur :kedi:
]
15 kişi oldum ya tüü maşallah
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar
Allah senden de razı olsun canım.Öpüyorum.
aynen işte şu an öle söledim ama bakalım ne zaman gelicekcnmm yaa bende de oluyoo o çok acıkmış oluyorum ama ne yiyeceğimi bilmiyorummmm
walla gidicem duramıyorum ama aklıam şu takıldı bunlar şimdi ucuz diye cihazları dandik olmasınooo süperr :lepi: :lepi: tamam gidin işte ne güzel bende haftaya saklıyorum sanırım şimdilik idare ediyorum gibi kaydirigubbakcemile3
komple cnm komple her yerine ucu kendisi koltuk altlarına doğru olan kısmı altıkızLar peki göğüsümüze komple mi sürücez yoksa sadece ucuna mı ???
cnm tam kasığımda sezeryna ya aemliyatım tam kasıkta işte 12 cm incecik bi dikiş pembecikay evet yaaa,kalkiyim ben en iyisi..
sohbetinizde cok tatli ama napiyim boshayallersmile
kasiklarinda mi canim dikis?kremlemek falan iyi geliyormu?
kiyamam sana..
insallah hepimiz sorunsuz geciririz su hamileligi :Saruboceq:
çatlak annenin çatlak bebeği hahahahahahahahahkaydirigubbakcemile3hımm şartlar eşitse bulduğunu yiyecek o zaman zemuszemus
senle benim gebelik yaşımız yakın. benim göbek belli olmuyo ama yavaştan kaşınmaya başladı bazı bazı da gerinmeler hissediyorum. hatta bazen karnımı itiyomu ne yumurta başı gibi dışardan belli olacak şekilde bir çıkıntı oluşuyo. kaydirigubbakcemile3 bu sebeptendir ki ben başlayayım artık diyorum. boshayallersmile bu gidişle sıpa büyüdüğünden değil kudurukluğundan yırtacak karnımı
seninde başlamanı öneririm cucum. boshayallersmile benimde var sebamed bebe kremi kullanıyorum ama onu sonrada kullanırım diyorum. bu daha öncelikli. zaten çatlak bi anne olacam bide karnım başım olmasın delikafadulden
coook haklisin gizemimm..
diz kapaginin yanlari cok catliyormuss annem uyariyor sürekli..
pehlivan gibi geceleri bi yaglanisim var :roflol:
benim gögüsler 2 beden büyüdü,doguma kadar bi 2 beden daha büyürse sirf gögüs olarak gezicem valla,kamburum cikicak yakinda,sirtim agriyo hee -tatlicadiarzu-
ay al bende de o kadar mis gibi köy kahvaltısı olsa boğazda yesekBiz de seni seviyoruz herkesin adına cevap verdim ama neyse
Bneimkiler minikti ama kocaman oldular ve hafif çatladılar :sinifsinif:
Öff birde ben çalışıyorum ya her öğlen yemek telaşı var akannehir
Ben komple sürüyorum komple sürmen lazım bayanssulusmile
Ah keşke ne güzel olurdu şöyle nefis bir kahvaltı cokacimcoook
hımm şartlar eşitse bulduğunu yiyecek o zaman zemuszemus
senle benim gebelik yaşımız yakın. benim göbek belli olmuyo ama yavaştan kaşınmaya başladı bazı bazı da gerinmeler hissediyorum. hatta bazen karnımı itiyomu ne yumurta başı gibi dışardan belli olacak şekilde bir çıkıntı oluşuyo. kaydirigubbakcemile3 bu sebeptendir ki ben başlayayım artık diyorum. boshayallersmile bu gidişle sıpa büyüdüğünden değil kudurukluğundan yırtacak karnımı
seninde başlamanı öneririm cucum. boshayallersmile benimde var sebamed bebe kremi kullanıyorum ama onu sonrada kullanırım diyorum. bu daha öncelikli. zaten çatlak bi anne olacam bide karnım başım olmasın delikafadulden
kızlar ilayda kız olursa
tuna ismi erkek olursa nasıl daha araştırıyorum:hulya:
dün doktor sölemedi cinsiyetini
ah kuzummm kiyamam yaa..Biz de seni seviyoruz herkesin adına cevap verdim ama neyse
Bneimkiler minikti ama kocaman oldular ve hafif çatladılar :sinifsinif:
Öff birde ben çalışıyorum ya her öğlen yemek telaşı var akannehir
Ben komple sürüyorum komple sürmen lazım bayanssulusmile
Ah keşke ne güzel olurdu şöyle nefis bir kahvaltı cokacimcoook
ben suna cok inaniyorum canim,düsünce gücü..Allah senden de razı olsun canım.Öpüyorum.
Amin canım bütün çabam çatlamamak için.Bi de hani ilk başlarda çok kilo aldım diyordum ya sanırım ödemmiş.2 ayda 56 oldum diyordum şimdi kilom düzene girdi.Bu sabah itibariyle 55 kiloyum ama yine de duba gibi görünüyorum.O yüzden korkuyorum işte...
Ay cucum sağol ya.İnşallah çatlamam.Daha doğrusu çatlamayız.Geçen ay eşimin bir akrabası doğum yaptı.Kızcağızın halini görünce daha beter gözüm korktu.Belki abartıyorum ama elimde değil.
amaninnnn söyler belkiii kaydirigubbakcemile2Hoşbulduk tatlımŞeniz, Amin amin, şimdi online randevu istedim bakalım doktor müsaitse gidicem. Belki cinsiyet de söyler doktordelikafadulden Kendi doktorum daha tahminde bile bulunmadıbilmiyorumkismile
bence cok güzel isimler.. opuyorumnanaktankızlar ilayda kız olursa
tuna ismi erkek olursa nasıl daha araştırıyorum:hulya:
dün doktor sölemedi cinsiyetini
anladim canim,nemlendir bol bol,insallah acimaz bi dahaaynen işte şu an öle söledim ama bakalım ne zaman gelicek
walla gidicem duramıyorum ama aklıam şu takıldı bunlar şimdi ucuz diye cihazları dandik olmasın
komple cnm komple her yerine ucu kendisi koltuk altlarına doğru olan kısmı altı
cnm tam kasığımda sezeryna ya aemliyatım tam kasıkta işte 12 cm incecik bi dikiş pembecik
çatlak annenin çatlak bebeği hahahahahahahahahkaydirigubbakcemile3
ay evet bende aynı güreşçi gibi oluyorum
ay al bende de o kadar mis gibi köy kahvaltısı olsa boğazda yesek
haklisin canim..ne kadar erken önlem alirsak o kadar iyi..
o zaman baslayip elimizde kalan yaglari kremleride gün arasinda kullaniriz,fazla kremden bisey olmaz yerimseniben
ya ben zaten 10 kilo fazlayla hamile kalmistim,yirtigim yok cok sükür ama bu olmaz anlamina gelmiyor..boshayallersmile
massallah,kuduruk olsun annesii..evet canim bi yerde topaklanip kaliyorlar bazen..dün banada oldu,ama acitti azcik ufaklik
ayaz da hoş
anlamı soğuk mu başka anlamı var mı
ikili test sonucu bekliyorum ekler misin ersasu
ayaz da hoş
anlamı soğuk mu başka anlamı var mı
ikili test sonucu bekliyorum ekler misin ersasu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?