Cucum yukarda sormuşsun ama ben sana başka şeyler yazmışım.Evet basenlerden alıyorum kiloyu.
İçime erkek gibi doğuyor.Herkes erkek diyor ama doktor birkaç hafta önce kıza benziyor demişti.
Tabiiii benim içim hep kız çocukta...Gerçi hayırlısı olsun.Sağlıklı olsun da...
Bu arada kız olursa Asya, erkek olursa Ayaz koymayı düşünüyoruz adını.Ben de kendi ismimi koymayı çok istiyorum ama eşi bir eve bir Rüya yeter diyor.Bu arada adım Rüya.
Eşimin de Turgay.
yok cnm ne abartması bende aynen senin gibiyim kırk pınar gibi yaAy cucum sağol ya.İnşallah çatlamam.Daha doğrusu çatlamayız.Geçen ay eşimin bir akrabası doğum yaptı.Kızcağızın halini görünce daha beter gözüm korktu.Belki abartıyorum ama elimde değil.
kızlar ilayda kız olursa
tuna ismi erkek olursa nasıl daha araştırıyorum:hulya:
dün doktor sölemedi cinsiyetini
ERSASU canım teşekkürler eklemişsin beni listeye.
ben yemeğe geçiyorum kızlar cok acıkdım .goruşuruz.cokacimcoookcokacimcoook
mesaneyi fulleyince öyle oluyo. yukarı doğru topaklanıyo. ama benim bu hafta bayaa büyüdüğünü hissediyorum. böyle biraz daha büyük bi kütle çişim varken yukarda çişimi yapınca hoop aşağı iniyo ohaoldumsmile
mervecim, muhtemelen çatlak olacak o da. aslında öyle daha çok seviyorum. olmasada bozarım ben onun ayarlarını aklinialirimsmile
rica ederim tatlım hoşgeldin aramıza, amma velakin bundan sonra liste topiğine yazarsan güncellemelerini çok sevinirim.a.s. Çünkü geçmişi her zaman okuyamıyorum, arada kaçabiliyor.
kızlar çoookk sıcak yaaaaa
kızlar çoookk sıcak yaaaaa
slm kızlar....
hem çok sıcak hemde çok hastayım..
çok kötü grip oldum ya..mafoldumben
ay evet bide sen antalyadasın nolcak halimiz yahuuuSıcağı gelin bir de bana sorun kafamçokkarıştı
yanıyoruzzzEvet çok sıcaaaakkkkkkafamçokkarıştı
slm kızlar....
hem çok sıcak hemde çok hastayım..
çok kötü grip oldum ya..mafoldumben
canımm biz de balayında voyage belek'e gittik bak şimdi okuyunca ne duygulandım ne güzeldi ya..harikaydı..ne güzel bak allah gönlüne göre vermiş süperwalla biz club voyage belek'e gitmiştik süper bir otel gerçekten sorna turla antalyaya indik dim çayı damlataş alanya kalesi falan süper yerler bayıldık resmen yaşanası bi şehir antalya ben çok sevmiştim
aynen bende otururken koltuğa langggg diye bırakıyorum kendimi zavallıkocacığım aşkım ya nolur yazık yaaa zavallım birden sarsılıyo korkuyodur diyo bende nası vicdan azabı çekyorum alışcaz ama bu gidişle doğurmaya yakın alışıcaz bu işe gerçi iyice dombilik olunca o kadar seri hareket edemicez ama
kıllanma meselesine gelince bende çok kişiden duydum şu kıllar fazlaysa bebek erkek hurafesini bakalım görücez benim kıllarım tüm vucudumda sarıdır bi saçlarım kumral ama karnımdakiler esmer resmen artık mayo farz mı oldu ne yada alıcaz kılları gerçi almayın sonra kendisi dökülüyor diyolar mesela bnm görümcemin göbek deliğinin içi simsiyah olsu ben öle bikini giymem en iyisi mayo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?